Επιστροφή στο Forum : Ozon
Καθημερινα βομβαρδιζομαστε απο διαφημισεις στην τιβι ή το ραδιο
για πωλησεις προιοντων που παραγουν Οζον!
Νερο με οζον,
Οζον για καθαρισμο του αερα του σπιτιου μας,
Οζον για καθαρισμο των τροφιμων
κ τα λοιπα κ τα λοιπα...
γνωριζει κανεις αν αξιζει τον κοπο η αγορα μιας τετοιας συσκευης?κανει οτι υποσχεται ή ειναι φυκια κ μεταξωτες κορδελες?
απο την στιγμη που αξιζει τον κοπο...υπαρχουν καλες κ κακες συσκευες (κινεζικες?)
εχει καποιος προσωπικη εμπειρια απο το αντικειμενο?(χρησιμοποιει ιδιος ή καποιο οικειο προσωπο?)
ακουω οτι βελτιωνει τα ΠΑΝΤΑ κ μου θυμιζει κατι μικρο-συσκευες για το αυτοκινητο που αυξανουν την ιπποδυναμη,μειωνουν την καταναλωση, καθαριζουν τον αερα στο εσωτερικο του αυτοκινητου κ φουσκωνουν αυτοματα κ τα λαστιχα...:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
:thanks:
https://www.careonecredit.com/DocImages/CommunityImages/Blogmoneypile.jpg
https://www.careonecredit.com/DocImages/CommunityImages/Blogmoneypile.jpg
το χεις δοκιμασει Φανη?
το χει δοκιμασει καποιος δικος σου μηπως?
Παρακαλω μονο τεκμηρειωμενες απαντησεις για να λαβουν γνωση ολοι οσοι ισως ενδιαφερονται για το αντικειμενο...:thnx:
το χεις δοκιμασει Φανη?
το χει δοκιμασει καποιος δικος σου μηπως?
Παρακαλω μονο τεκμηρειωμενες απαντησεις για να λαβουν γνωση ολοι οσοι ισως ενδιαφερονται για το αντικειμενο...:thnx:
Δεν το εχω δοκιμασει προσωπικα Βασιλη, μου φαινεται πεταμενα λεφτα οπως και διαφορα αλλα μαραφετια-ματζουνια που πουλανε στη TV.
Το μονο που γνωριζω απο φιλικο ατομο ειναι οτι το ειχαν σπιτι σχεδον 2 χρονια, (δεν ξερω ποια συσκευη ομως, ποιοτητα, προελευση), μυριζε απαισια, σου προκαλει τρελα αερια, και δεν ειχαν δει καμια βελτιωση ή αλλαγη σε οτιδηποτε αφορα την υγεια τους. Ειχα ζητησει μια φορα να μου φερει ενα μπουκαλακι νερο με οζον να δοκιμασω αλλα χαλασε το μηχανημα και δεν ασχοληθηκαν ουτε να το φτιαξουν ουτε να παρουν αλλο.
...μυριζε απαισια, σου προκαλει τρελα αερια, και δεν ειχαν δει καμια βελτιωση ή αλλαγη σε οτιδηποτε αφορα την υγεια τους....
εισαι μικρος ακομα Φανουρη μου...
μεγαλωνοντας θα καταλαβεις ΠΟΣΟ καλο κανει το παραπανω που εγραψες..!:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
αν κρινω απο τον ντοκτορα Φικιωρη...πρεπει να προκαλει σοβαρες παρενεργειες!
εισαι μικρος ακομα Φανουρη μου...
μεγαλωνοντας θα καταλαβεις ΠΟΣΟ καλο κανει το παραπανω που εγραψες..!:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Για να διωχνεις κοσμο οταν θες ησυχια/ηρεμια ? :th_Laie_67-1:
Βασιλη λεω να μη πεταξεις τα λεφτα σου.. τι σου λειπει? Τοσα χρονια καθαρο νερο δεν επινες? Επαθες κατι? Τοσα χρονια με τον ιδιο τροπο δεν καθαριζεις το κοτοπουλο, δεν καθαριζεις το σπιτι? Επαθες κατι? thumb
αν κρινω απο τον ντοκτορα Φικιωρη...πρεπει να προκαλει σοβαρες παρενεργειες!
https://www.youtube.com/watch?v=feASq0DeMA0&feature=related
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Ρε Βασιλη εσυ εισαι αυτος που δε μπορει να κανει κακα του και μιλαει συνεχεια με τον Φικιορη στο τηλ???:shok::shok::shok:
Εγώ θα πω 2-3 πραγματάκια (γιατί τα πάντα δεν λέγονται έτσι απλά σε ένα τέτοιο post) και όποιος θελήσει μπορεί να κάνει τη δική του έρευνα από σωστές πηγές.
1) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΓΙΚΕΣ-ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ κανενός είδους. Δεν πλασάρεται (ή δεν θα έπρεπε) σαν φάρμακο, μόνο σαν αντιμικροβιακό.
2) Το όζον είναι υπεροξείδιο. Ισχυρό οξειδωτικό. Σκοτώνει μικρόβια με ρυθμό μερικές χιλιάδες φορές μεγαλύτερο από τη χλωρίνη. Ναι μεν είναι εξαιρετικά ασταθές, αλλά απλά σκεφτείτε το. Κατά τα άλλα μετά το "οζονισμένο νερό", τρώμε και μια ντομάτα για αντιοξειδωτικό.
3) Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) λέει πως προκειμένου το όζον να έχει υπολογίσημη αντιμικροβιακή δράση πρέπει η συγκέντρωσή του να είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που μπορεί να δεχτεί με ασφάλεια ο άνθρωπος.
4) Όταν συναντάται σαν αέριο στην ατμόσφαιρα (χαμηλά, εκεί που ζει ο άνθρωπος) θεωρείται ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟ στοιχείο και επιβλαβές.
Κάτι τελευταίο γιατί υπάρχει μεγάλη παρανόηση στο θέμα: Όταν βάζεις ένα ματσούκι μέσα σε ένα ποτήρι νερό και μετά το πίνεις, ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΠΙΝΕΙ ΟΖΟΝ. Είναι εξαιρετικά ασταθές, διασπάται εύκολα και δεν αφήνει υπολείμματα. Σε ένα ποτήρι "οζονισμένο" νερό, ΑΝ πίνεις όζον πίνεις τόσο λίγο που αν έπινες την 100πλάσια χλωρίνη δεν θα πάθαινες τίποτα. Είπαμε, αν όντως έπινες όζον δεν θα ζούσες για να το πεις...
Πάρα πολύ σωστά^^^^.
Δε μπορώ να φέρω γνώμη για το νερό ή τα τρόφιμα, όμως μπορώ να επιβεβαιώσω την αποτελεσματικότητά του στην απολύμανση / αποστείρωση.
Όταν συναντάται σαν αέριο στην ατμόσφαιρα (χαμηλά, εκεί που ζει ο άνθρωπος) θεωρείται ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟ στοιχείο και επιβλαβές.
Επίσης το παραπάνω είναι ολόσωστο. Για το λόγο αυτό, δεν επιτρέπουμε ποτέ στο πελάτη να εισέλθει στο αυτοκίνητο, αν προηγουμένως δεν έχει αεριστεί επαρκώς.
............................................
.......................... Για το λόγο αυτό, δεν επιτρέπουμε ποτέ στο πελάτη να εισέλθει στο αυτοκίνητο, αν προηγουμένως δεν έχει αεριστεί επαρκώς.
Κώστα,........ το αυτοκίνητο ή ο πελάτης ;;; :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
αν σου πω οτι δε σκεφτηκα σε καμια περιπτωση οτι αναφερεται στο αυτοκινητο, θα το πιστεψεις;:th_Laie_67-1:
Δεν το εχω δοκιμασει προσωπικα Βασιλη, μου φαινεται πεταμενα λεφτα οπως και διαφορα αλλα μαραφετια-ματζουνια που πουλανε στη TV.
Το μονο που γνωριζω απο φιλικο ατομο ειναι οτι το ειχαν σπιτι σχεδον 2 χρονια, (δεν ξερω ποια συσκευη ομως, ποιοτητα, προελευση), μυριζε απαισια, σου προκαλει τρελα αερια, και δεν ειχαν δει καμια βελτιωση ή αλλαγη σε οτιδηποτε αφορα την υγεια τους. Ειχα ζητησει μια φορα να μου φερει ενα μπουκαλακι νερο με οζον να δοκιμασω αλλα χαλασε το μηχανημα και δεν ασχοληθηκαν ουτε να το φτιαξουν ουτε να παρουν αλλο.
πλακα κανεις! θελω να το δοκιμασω και να παω επισκεψη στη πεθερα μου
ΑΧΑΧΑΧΑ Αντώνη!!!!! :hystericalbs1::hystericalbs1:
Πάντως έχω και πεπιεσμένο αέρα με τρελή πίεση, για όποιον έχει τρελά βίτσια. :hyper:
Προσωπικά, έχω ακούσει πως τα προϊόντα αυτά είναι ουσιαστικά άχρηστα, αλλά είναι και ιδιαίτερα επικίνδυνα για άτομα με άσθμα κυρίως αλλά και αναπνευστικά προβλήματα γενικότερα.
Δεν ξέρω αν ισχύει, απλά το καταθέτω.
Mου εχουν ερθει αρκετοι μεχρι τωρα για να προωθήσω τα εν λογω μηχανακια.
Εχω 2-3 στο γραφειο μου και καθονται.Καποια στιγμη εφερα ενα σπιτι.
Εκτος του οτι σου σπαει τα νευρα γιατι αν διψασεις πχ, θα πρεπει να περιμενεις 5 λεπτα για ενα ποτηρι..... δε γινεται να το αποθηκευσεις.Να οζονισεις και καλα μια κανατα και να πινεις οποτε διψας.
Περαν αυτων εκατσα και εψαξα μιλησα με καποιες εταιριες που κανουν μελετες ερευνες και ρωτησα για την αποτελεσματικότητα του.
Πανω κατω αυτα που ειπε και ο φιλος νωριτερα ακουσα.
Η συσκευη λειτουργει ποιο πολυ ως placibo παρα κατι αλλο.
Κακο δε κανει αλλα το ποσο καλο ειναι αγνωστο.
Αυτοι που θελουν να πινουν καλο νερο και να κανει και δουλεια ειδικα στο στομαχι, προτεινω τη "ακριβουτσικη" λιγο λυση που κανω εδω και χρονια.
VOSS.
Απλα οτι καλυτερο.
Ωραιο νερο και μπουκαλι το Voss thumb
Ωραιο νερο και μπουκαλι το Voss thumb
αν δεν απατωμαι...νορβηγικης προελευσης!
λετε να επινε τετοιο κ ο αλλος κπου εφαγε 93 ατομα...?:ranting2::whistle:
Εγώ θα σου πω πως το είχε γνωστός μου και μετά απο οζόνισμα του νερού γέμισε κοκκινίλες το πλί του....
Για καλύτερη υγεία βρες ενα χωράφι, φύτεψε λαχανικά και ζαρζαβατικά και δεν χρειάζεται να πετάς λεφτά σε αμφίβολες συσκευές....
Εγώ θα σου πω πως το είχε γνωστός μου και μετά απο οζόνισμα του νερού γέμισε κοκκινίλες το πλί του....
Για καλύτερη υγεία βρες ενα χωράφι, φύτεψε λαχανικά και ζαρζαβατικά και δεν χρειάζεται να πετάς λεφτά σε αμφίβολες συσκευές....
Να γεμισε μονο το πεος του κοκκινιλες και οχι το υπολοιπο σωμα.. χλωμο. Κατι αλλο επαθε ο γνωστος σου.
https://www.vosswater.gr/www.vosswater.com/index.html
Εκτος της ποιοτητας...Eννοειται οτι ειναι το καλυτερο μπουκαλακι ever.Kαι ειναι και βολικο για το ψυγειο!!!
Να γεμισε μονο το πεος του κοκκινιλες και οχι το υπολοιπο σωμα.. χλωμο. Κατι αλλο επαθε ο γνωστος σου.
μυκιτιαση επαθε.ασχετη με τη συσκευη
Ο λογος της γηρανσης των κυτταρων ειναι η οξειδωση τους. Το οξυγονο που αναπνεουμε ειναι αυτο που μας γερναει κιολας και μας σκοτωνει, ειναι ισχυρος οξειδωτικος παραγωντας. Το οζον εχει χημικο τυπο Οξυγονο3, ειναι ασταθες και σχηματιζει ελευθερες ριζες στον ανθρωπινο οργανισμο. (τις ελευθερες ριζες πιθανον να τις εχετε ακουσει σε συζητησεις περι γηρανσης, καρκινου κλπ, οπως και το ''τρωτε φρουτα και λαχανικα γιατι εχουν αντιοξειδωτικη και αντικαρκινικη δραση'') Επομενως το οζον σε μεγαλη ποσοτητα ειναι επιβλαβες, οξειδωτικο και καρκινογονο. Ευτυχως οι μηχανες αυτες το παραγουν σε τοσο μικρη ποσοτητα που δεν ειναι επικινδυνο αλλα ειναι αχρηστο...
Απο την αλλη ακριβως επειδη ειναι οξειδωτικο ειναι μια χαρα για τα πλακακια, μπανιερες και το πουρι απ τη λεκανη!
Μόλις σταμάτησε το οζονισμένο νερό συνήλθε.... Τι να σου πω φίλε μου δεν ξέρω....
Μπορεί να είναι και θέμα οργανισμού, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι :original:
Μωρε καπου αλλου τον ειχε χωσει τον Πατροκλο..και γεμισε κοκκινιλες ο κακομοιρος και το χρεωθηκε το Οζον....:hystericalbs1::hystericalbs1:
Δεν κανει απολυτωs τιποτα.Ειχα αγορασει και την συσκευη πριν χρονια (την οποια και πεταξα) απλα σου δινει οταν πινειs το νερο με το οζον καποια ζωντανια για κανα μισαωρο και μετα τελοs.Eαν αφησειs να ιονιστει το ποτηρι με το νερο πανω απο 10 λεπτα και το πιειs ζαλιζεσαι σε βαθμο που μπορει να πεσειs και κατω.Και εγω που ημουν τοσο απελπισμενοs και με επεισε ο μεσιε Φικιωρηs το προχωρησα και εκανα και ενεσειs ozon στην μεση μου και οτι και καλα θα μειωθει-μικρυνει η κηλη μεσοσπονδυλιου δισκου.....Λοιπον ειναι ΑΠΑΤΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΜΑΚΡΥΑ.
Μωρε καπου αλλου τον ειχε χωσει τον Πατροκλο..και γεμισε κοκκινιλες ο κακομοιρος και το χρεωθηκε το Οζον....:hystericalbs1::hystericalbs1:
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::shok::hystericalbs1:
Το ..... έπλυνε με το νερό μήπως ;;; :th_Laie_67-1:
ντέν ξέρει καρντιά μου.....
Ότι ξέρω λεω....