Επιστροφή στο Forum : Λάστιχα sportcontact 2 runflat
Μπορείτε φίλοι μου καλοί να με ενημερώσετε για τα παραπάνω λάστιχα?Τα έχω ήδη στο αμάξι μου (316i 2006) αλλά διαπιστώνω ότι είναι εξαιρετικά απότομα.
Μου έχουν πει ότι εάν σκάσουν μπορούν να σε κρατήσουν έως και 50-60 χιλιόμετρα μέχρι τον κοντινότερο προορισμό για αλλαγή. Ισχύει κάτι τέτοιο?
Βάζω το χέρι μου να τσεκάρω την πίεσή τους και το λάστιχο είναι πέτρα... Οταν τσέκαρα την πίεση τα είδα στο 1,5 όλα, ενώ έχω διαφορετικές ενδείξεις πίεσης στο αμάξι για εμπρός και πίσω λάστιχα... Αυτά έχουν άζωτο? Μπορώ να τα φουσκώσω με αέρα κανονικά?
Απορίες ενός άσχετου...
Christos 330
25-07-11, 18:26
Tι διαστασεις φορας ; ; ;
Ποσα χλμ εχουν ; ; ;
Και η πιεση ειναι λαθος . . .
Στην πορτα του οδηγου γραφει ακριβως τι πιεση πρεπει να εχεις . . .
Αζωτο μπορεις να μαθεις απο εκει που εβαλες τα λαστιχα . . .
Δεν μπορεις να βαλεις αερα αν εχεις αζωτο δυστηχως . . .
Εκτος και αν βγαλεις το αζωτο απο ολα τα ελαστικα και τα βαλεις αερα . . .
Μπορείτε φίλοι μου καλοί να με ενημερώσετε για τα παραπάνω λάστιχα?Τα έχω ήδη στο αμάξι μου (316i 2006) αλλά διαπιστώνω ότι είναι εξαιρετικά απότομα.
Μου έχουν πει ότι εάν σκάσουν μπορούν να σε κρατήσουν έως και 50-60 χιλιόμετρα μέχρι τον κοντινότερο προορισμό για αλλαγή. Ισχύει κάτι τέτοιο?
Βάζω το χέρι μου να τσεκάρω την πίεσή τους και το λάστιχο είναι πέτρα... Οταν τσέκαρα την πίεση τα είδα στο 1,5 όλα, ενώ έχω διαφορετικές ενδείξεις πίεσης στο αμάξι για εμπρός και πίσω λάστιχα... Αυτά έχουν άζωτο? Μπορώ να τα φουσκώσω με αέρα κανονικά?
Απορίες ενός άσχετου...
Φιλε μου καλησπερα...
Ναι τα runflat μπορουν να σε κρατησουν στον δρομο για πανω απο 60χιλιομετρα ταξιδιου με μεγιστη ταχυτητα 80χλμ/ωρα
Στα ελαστικα δεν ειναι δυνατον να ελεγξεις την πιεση με τα χερια, πως θα το κανες πιεζοντας το πλαινο?? :shok:, ειδικα στα Runflat που ειναι και πετρα το πλαινο του!!
Τα αλλα οτι σου ειπε ο Χρηστος.....thumb
Τα λάστιχα τα έχω 4 χρόνια και έχουν 26000 χιλιόμετρα μόλις.
Η πίεση είναι λάθος όντως, το είδα και στις ενδείξεις...
Θα πάω σε βουλκανιζατέρ να ρωτήσω...
Φιλε μου καλησπερα...
Ναι τα runflat μπορουν να σε κρατησουν στον δρομο για πανω απο 60χιλιομετρα ταξιδιου με μεγιστη ταχυτητα 80χλμ/ωρα
Στα ελαστικα δεν ειναι δυνατον να ελεγξεις την πιεση με τα χερια, πως θα το κανες πιεζοντας το πλαινο?? :shok:, ειδικα στα Runflat που ειναι και πετρα το πλαινο του!!
Είναι όμως δυνατόν να βάλω την βαλβίδα να δω την πίεσή τους έτσι?
Μπορείτε να μου προτείνετε παρακαλώ κάποιο καλό μαγαζί αν γνωρίζετε προς Ανατολική Αττική (Αγ. Παρασκευή, Χολαργός, Παλλήνη, Γλυκά Νερά κλπ) για να τα αλλάξω κιόλας?
Φιλε μου καλησπερα...
μπορουν να κρατησουν 100 μιλια / 160 χιλιομετρα με μεγιστη ταχυτητα 80 χιλ/ ωρα
Τα λάστιχα τα έχω 4 χρόνια και έχουν 26000 χιλιόμετρα μόλις.
Η πίεση είναι λάθος όντως, το είδα και στις ενδείξεις...
Θα πάω σε βουλκανιζατέρ να ρωτήσω...
Συγνωμη, αλλα μηπως χρηζουν αλλαγης ?
4 χρονια δεν εχω κρατησει ποτε λαστιχο σε αυτοκινητο (ανεξαρτητα διανυθεντων χιλιομετρων)
Συγνωμη, αλλα μηπως χρηζουν αλλαγης ?
4 χρονια δεν εχω κρατησει ποτε λαστιχο σε αυτοκινητο (ανεξαρτητα διανυθεντων χιλιομετρων)
Κάποιο μαγαζί να μου προτείνεις?
Που βρισκεσαι ?
Δεν εχω να σου προτεινω καποιο συγκεκριμενο, δεν παω καπου συγκεκριμενα.
Οποτε ειναι να αλλαξω λαστιχα, βρισκω τι θελω, ρωταω σε 3-4 βουλκανιζατερ, και οποιος μου τα δωσει φτηνοτερα...
Πήρα προσφορά για sportcontract 2 runflat με 640 eur.
Τη γνώμη σας παρακαλώ...
Christos 330
27-07-11, 18:49
Πήρα προσφορά για sportcontract 2 runflat με 640 eur.
Τη γνώμη σας παρακαλώ...
Να μας ελεγες και τι διασταση φορας θα ειμασταν οκ . . .
Απο προχθες εχει που στο ρωτησα . . .
Να μας ελεγες και τι διασταση φορας θα ειμασταν οκ . . .
Απο προχθες εχει που στο ρωτησα . . .
17 είναι φίλε μου... :thanks:
Christos 330
27-07-11, 19:05
17 είναι φίλε μου... :thanks:
Σκετο 17 ? ? ?
Ειναι πολυ καλη η τιμη αφου φορας 17 . . .
OK όλα καλά... Εβαλα χθες πάλι τα ίδια λόγω έλλειψης ρεζέρβας πίσω και φυσικά αφού είναι σκληρά δεν μου τα παραφούσκωσε (άζωτο πάλι) αλλά μου έβαλε 28 μπροστά και 30 πίσω και φυσικά είδα διαφορά (στις λακούβες πλέον δεν κάνει "σούζα").
:)