Επιστροφή στο Forum : m6 ή 911
Λοιπον επειδη βαρεθηκα να υπερασπιζομαι τους ιδοκτητες taxi ξεκιναω αυτο το thread με σκοπο να δουμε τι προτιμαει ο λαος m6 or 911.
Αφου διαβασω τα σχολεια σας θα παραθεσω και την δικη μου αποψη.
Ας εστιασουμε σε μειονεκτηματα και πλεονεκτηματα
Δε θελω μιζεριες σχετικες με ασφαλιστρα τελη κυκλοφοριας κτλ
Δεκτες και οι φωτογραφιες.
το μακρυνό πλέον όνειρο...911 και ξερό ψωμί!!!χώρια που το βρίσκω απο τα πιο όμορφα αυτοκίνητα που
κυκλοφορούν, θέλω αυτό το αμάξι για τους μύθους που το στοιχειώνουν με το μοτέρ πίσω. ξέρω πως είναι
πολύ απότομο στο όριο, και πραγματικά αυτό με κάνει να το λατρεύω...το να ντριφτάρεις ένα Μ3, όπως
επίσεις να το πάς στο όριο, δεν λέει τπτ μιάς και είναι πολύ φιλικό αυτοκίνητο για ταρζανιές, και συγχωρεί
πολύ εύκολα αρκετά λάθη. τα 911 δεν είναι έτσι, και θέλουν πολύ μεγαλύτερο σεβασμό ακόμα και
αν το έχεις για καιρό, και πιστεύεις πως το έχεις μάθει. είναι το αμάξι που μπορεί να σου δώσει τρελό χαστούκι,
εκεί που λές το'χω.
με τρελαίνει και ο θόρυβος του, άσε...σαν χαλασμένο ακούγεται!!!
Can't effort anyone:original:
Can't effort anyone:original:
δεν εχει σημασια το χρημα.Σημασια εχει το αισθημα.
Πες μας με ποιο νταλκαδιαζεσαι περισσοτερο.
δεν εχει σημασια το χρημα.Σημασια εχει το αισθημα.
Πες μας με ποιο νταλκαδιαζεσαι περισσοτερο.
αν και το Μ6 ειναι ονειρο...
το 911 ειναι γκομενικο MAGNIFICO
θεωρώ πως ένα 911 για τα δικά μου γούστα, είναι πιο ολοκληρωμένο αμάξι. σωστά φρένα απο το εργοστάσιο,
ωραίο στήσιμο επίσεις απο το εργοστάσιο...απο άποψη χρηστικότητας, είναι πολύ πίσω σε σχέση μετο Μ6, αλλά
και απο οποιοδήποτε πεμβε...who cares anyway!!!το ότι can't aford anyone, είναι γεγονός. εδώ δεν θέλουμε να
afford πλέον τα δικά μας...
911 for ever!!
Κατά τις δοκιμές εξέλιξης της 996 turbo ο μέγιστος Roerl είπε στους μηχανικούς: ''Πρέπει να μετακινήσουμε την μπροστά αντιστρεπτική 2 χιλιοστά προς τα πίσω!''
Καταλαβαίνετε???? 2 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ!!!!!!! Άντε να καταλάβεις πως θέλει ''προς τα πίσω'' αλλά και 2 χιλιοστά?!?!?!?!
Αυτός και μόνο είναι ένας καλός λόγος για να προτιμάω την Porsche σε οποιαδήποτε σύγκριση!
βεσπα & λαμπρετα φιλε μου.
αυτα ειναι οχηματα να βγαλεις γουστα.
Μ6 και πορσε και πρασινα αλογα....
τραβάν τα ζόμπι αυτά όμως φίλε μου...όσο πιο πολύ σου αρέσουν τόσο πιο πολύ έχεις φόβο
να ξυπνήσεις στο κρεβάτι το πρωί με ένα δίπλα σου...:D
υπάρχουν real stories with that shit!!!:th_Laie_67-1:
Μ6 και πορσε και πρασινα αλογα....
Βγαλε το gif αρχηγε....καρφωνεσε.....:hysterical bs1: :th_Laie_67-1:
Βγαλε το gif αρχηγε....καρφωνεσε.....:hysterical bs1: :th_Laie_67-1:
ναι!!!και η πλάκα είναι που πρίν απ'αυτό και το Μ6 που φεύγει στο χαντάκι, είχε το
gt3 rs να μπαίνει με τα τέσσερα σε μια στροφή...άσε ρε στάθη!!!μασάει η κατσίκα
ταραμά να ούμε???:th_Laie_67-1:
ναι!!!και η πλάκα είναι που πρίν απ'αυτό και το Μ6 που φεύγει στο χαντάκι, είχε το
gt3 rs να μπαίνει με τα τέσσερα σε μια στροφή...άσε ρε στάθη!!!μασάει η κατσίκα
ταραμά να ούμε???:th_Laie_67-1:
ΑΑΑΑΑΑΑΑ ναι ειχα ξεχασει το GT3 RS ρε την χελωνα!!!!!......BUSTED!!!!!!
Το ερώτημα σου αν και έχει ρητορική αξία φίλτατε και γείτονα Νικόλα, ας ψηφίσω 911.
αν καποτε μπορεσω να κανω τα ονειρα μου πραξη μια porshce θα κανει την αρχη.
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:Ο Ευστάθιος υπεκφεύγει και θολώνει τα νερά ψηφίζοντας βεσπίνια.
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:Ο Ευστάθιος υπεκφεύγει και θολώνει τα νερά ψηφίζοντας βεσπίνια.
Στα φρυδια του,του Σταθη ρε :hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Μ6 γιατί πάντα μου άρεσαν τα μεγάλα GT ....
αν ειναι η "απλη" 911 (οσο απλη μπορεις να πεις μια porsche..) τοτε m6... γιατι ειναι 500...
dark knight
21-07-11, 21:19
call 911!!!!βελτιωνεται εδω και 40? χρονια!!
Αν το 911 ειναι Carrera GT4 το προτιμω....
αλλιως το Μ6 αλλα μοντελο 2012....
το απόρθυτο όνειρο...το χειμώνα φεύγω ταρίφας στην βιέννη, με την ελπίδα να εκπληρώσω το
όνειρο μου και εγώ...
https://www.youtube.com/watch?v=9zy8A_vb4uU&feature=related
ποιά Μ6 και ποια Μ3 και ποιά πεμβέ...εδώ μιλάμε για την απόλυτη τέχνη της αυτοκίνησης για τον κάθε
petrolhead, που στις φλέβες του τρέχει βενζίνη 100άρα...πραγματικά, άνετα γερνούσα με αυτό το
αυτοκίνητο...αυτό και τπτ άλλο δεν θέλω απο αμάξι.
911, εκτός και αν ήθελα να κρατάω χαμηλότερο προφίλ
https://image.motortrend.com/f//multimedia/wallpaper/1107_2011_porsche_911_gt3_rs_wallpaper/33888016+w1600+h1200+st0/2011-Porsche-911-GT3-RS-front-view-in-motion.jpg
1ον και κυριον (αλλα υποκειμενικο) λογω εμφανισης
:whistle:Τι στιγμη αυτη που γραφω αυτο το ποστ το σκορ ειναι 25-18 υπερ της Μ6,παρ'ολα αυτα οι πιο πολλες απαντησεις στο θρεντ αφορουν την 911.....
.....δεν εχω οδηγησει ουτε την μια ουτε την αλλη,αλλα ξερω οτι θελω,ανεση,δυναμη,χλιδα,καρ μπον οροφη....χαχαχα αυτο τωρα τι το 'θελα?????...,και αλλα πολλα.....
,,,,,, γι'αυτο ψηφησα την μια και μοναδικη //Μ6!!!:thumbsup:
https://www.kaliteliresimler.com/data/media/2599/bwm.mseries_m6_convertible.jpg
M6 μάλλον...αλλά την καινούρια.
911 ....καθαρά λόγο ασχήμιας του Μ6! Γούστα είναι αυτά.....
Leonidas_E39
22-07-11, 01:32
Βλέπω αρχιζει να κλεινει η ψαλιδα σιγα - σιγα.
κοιταξτε....καλα αμαξακια δε λεω...
αλλα πως να το πω...να..
το ενα πεταει πλυ νερο στις πιτσιλιθρες και το αλλο ..η ζωνη του..μουτσαλακωνει το πουκαμισο και μετα οι γυναικες με κοιτανε με μισο ματι...
και ταδυο ειναι αμαξαρες..ειναι ονειρο.
το Μ6 για να πηγαινω ταξιδια και το 911 για καφε στη παραλια.....να παρκαρω τριπλοσειρα μπροστα απο τη καφετερεια και να πηγαινω με 30 για να με βλεπουν...
ωραια ας αφησουμε τη πλακα τωρα.
ο μονος λογος που θα προτιμησω την 911 ειναι γιατι ειναι ενα αυτοκινητο με μεγαλη ιστορια που εξελισεται εδω και πολλα χρονια.εχει κρατησει το σχημα του(εξελισσομενο μεν,αλλα πληρως αναγνωρισιμο δε),ενω ειναι πιο ιδιαιτερο οδηγικα.
το Μ6 ειναι εξαιρετικο αρκετα φιλικο στον οδηγο.εγω ομως θα ηθελα κατι πιο σκληρο,κατι πιο ιδιαιτερο,οπως μια 911 με το χαρακτηριστικο ζυγισμα του ολα πισω.
Christos 330
22-07-11, 10:42
Καθε ανδρας που σεβεται τον εαυτο του και εχει αποφασισει να χωσει φραγκα (οχι να παιξει)
για αυτοκινητο παιρνει porche . . .
911 με τα χιλια και εγω !!!!
Καθε ανδρας που σεβεται τον εαυτο του και εχει αποφασισει να χωσει φραγκα (οχι να παιξει)
για αυτοκινητο παιρνει porche . . .
911 με τα χιλια και εγω !!!!
Δηλαδη εγω που δεν σεβομαι τον εαυτο μου,(αυτομαστιγωνομαι καθε βραδυ και κανω και πεζοδρομιο:hystericalbs1::th_Laie_67-1:),δεν θα χωσω φραγκα να παρω την //Μ6???....τι θα χωσω???:hystericalbs1::th_Laie_67-1::thumbsup:
οσοι υποστηριζουν πορσε να ετοιμαζονται για μπαν...
ημερησιο αρχικα και βλεπουμε...:original:
Ευνοει και ο καιρος ....... μαλλον θα το χαρουν οσοι το φανε .... γλυκοπιοτο !!!!
Ρε Σταθη μονο σε εσενα αρεσει το love boat.:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Ευνοει και ο καιρος ....... μαλλον θα το χαρουν οσοι το φανε .... γλυκοπιοτο !!!!
https://www.vespafans.gr/forum/images/smilies/custom_2/Laie_77.gif https://www.vespafans.gr/forum/images/smilies/custom_2/swim4.gif
Ρε Σταθη μονο σε εσενα αρεσει το love boat.:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
ειδες? ειμαι αγαπησιαρης...:tt1:
https://www.vespafans.gr/forum/images/smilies/custom_2/Laie_77.gif https://www.vespafans.gr/forum/images/smilies/custom_2/swim4.gif
ειδες? ειμαι αγαπησιαρης...:tt1:
So true!!!
Δηλαδη εγω που δεν σεβομαι τον εαυτο μου,(αυτομαστιγωνομαι καθε βραδυ και κανω και πεζοδρομιο:hystericalbs1::th_Laie_67-1:),δεν θα χωσω φραγκα να παρω την //Μ6???....τι θα χωσω???:hystericalbs1::th_Laie_67-1::thumbsup:
Έλα ντε! Μαζί σου μεγάλε!
Αλλά εγώ θα προτιμούσα να την έκανα τροπέτο.... Το αμάξωμα σας το χαρίζω :shok: :original:
Christos 330
22-07-11, 12:44
Αρη μου νομος και ριτο απαραβατο για το θεμα porche . . .
Υποτιθεται οτι τα εχεις ζησει ολα εχεις ανεβει σταδιακα σκαλοπατια
απο smart ως και /// Μ και μετα το /// Μ δεν πιστευω να υπαρχει αλλος
δρομος αλλη φαση το πορκι οπως και να εχουμε και γι'αυτο για εμενα ειναι
μονοδρομος . . .
Τωρα για το μαστιγωμα ειναι ενα θεμα χωρις /// Μ ολοι τρωγομαστε με τα
ρουχα μας και καμια φορα με το κορμι μας . . .
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: !!!!!
ναι...επειδή σου έκανε νούμερα εσένα η μούρη και φοβήθηκες, θα την πληρώσουμε
εμείς τώρα την νύφη...
υγ. θέλω αλλαγή τίτλου, σε banned for being porschάκιας.
ελα θωμα, βυρα τις αγκυρες!!!
χαχαχαχαχαχα
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/230797_10150168718927741_730192740_7112564_4457785 _n.jpg
https://dedeporsche.wordpress.com/2011/05/04/clever-porsche-owner-saves-his-porsche-from-kentucky-flood-waters/
Bmw ντε θα ξανα-αγοραζα διοτι εχω ξενερωσει με την οικογενεια που την εχει.
Günther Quandt
Γερμανός Επιχειρηματίας.
Γεννήθηκε το 1881 πέθανε το 1954
Η επιχείρησή του κατασκεύαζε υφάσματα και σχοινιά.
Στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, ήταν ο αποκλειστικός προμηθευτής του Γερμανικού Στρατού σε υλικά και στολές.
Κατόπιν, σε δεύτερο γάμο με την Μάγδα Ρίτσελ, απέκτησε δυό γιούς, τους Χάραλντ και Χέρμπερτ Quandt.
Ο καιρός πέρασε και η εταιρεία αναπτύχθηκε, φτιάχνοντας μαχητικά αεροσκάφη και προμηθεύοντας τον Γερμανικό Στρατό με αυτά, προετοιμάζοντάς τον για τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
Εκείνη την εποχή η Μάγδα Ρίτσελ χώρισε με τον Gunther και μετά απο μερικές άλλες ερωτικές περιπέτειες, παντρεύτηκε τον Joseph Goebbels, υπουργό προπαγάνδας του Χιτλερ.
Τελικά αυτοκτόνησε μαζί του στο περίφημο καταφύγιο, αφού πριν σκότωσαν τα παιδιά τους που είχαν μαζί.
Ο Χάραλντ Quandt - Goebbels, που ήταν αιχμάλωτος πολέμου στην Αφρική, αφού είχε πρώτα περάσει απο την Ελλάδα μια βόλτα με το τάγμα του απο τον Πειραιά - την κοκκινιά ιδιαίτερα, έμαθε τα νέα απο μια επιστολή που του είχε αφήσει η μητέρα του.
Επιστρέφοντας στην Γερμανία, όταν απελευθερώθηκε, ανέλαβε τις οικογενειακές επιχειρήσεις, που σε όλη τη διάρκεια του πολέμου ήταν αποκλειστικοί προμηθευτές του Γερμανικού Στρατού και Δημοσίου, έχοντας στα χέρια του το οικογενειακό εργοστάσιο στο Karlsruhe Augsburg AG (IWKA κατασκευαστής οπλων και οπλικών συστημάτων) και σε συνεργασία με τον αδερφό του Herbert συμμετείχαν στις επίσης μεγάλες AFA/VARTA, Daimler-Benz και την BMW.
Γενική Εικόνα εδώ:
https://www.spiegel.de/international/germany/0,1518,511193,00.html
περισότερα, ψάξτε μόνοι σας...
Porsche ισως αγοραζα, παρολο που ειναι βασισμενο στον σκαραβαιο, του οποιου το σχεδιο ειναι κλεμμενο απο την Tatra και συγκεκριμενα το V570, κατι για το οποιο τα δικαστηρια επιδικασαν αποζημιωση 3.000.000 μαρκα το 1961, μετα την παραδοχη του Φερι, οτι "ισως καποια στιγμη και να κοιταξε λιγακι τα σχεδια του Ledwinka.
Φυσικα, και ο Φερι κατα τον πολεμο εφτιαχνε το Kubelwagen για τον γερμανικο στρατο (οχι τσαμπα φυσικα) αλλα τουλαχιστον αυτος πηγε και λιγο φυλακη ετσι για τα ματια.
Τελικα δεν θα μπορουσα πλεον να φανατιστω με κανενα απο αυτα.
Θα αγοραζα ενα corvette και ας μην ολοκληρωνομουν σαν αντρας.
Food For Thought
Ζιγκ Χάϊλ
Günther Quandt
Γερμανός Επιχειρηματίας.
Στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, ήταν ο αποκλειστικός προμηθευτής του Γερμανικού Στρατού σε υλικά και στολές.
Κατόπιν, σε δεύτερο γάμο με την Μάγδα Ρίτσελ, απέκτησε δυό γιούς, τους Χάραλντ και Χέρμπερτ Quandt.
Ο καιρός πέρασε και η εταιρεία αναπτύχθηκε, φτιάχνοντας μαχητικά αεροσκάφη και προμηθεύοντας τον Γερμανικό Στρατό με αυτά, προετοιμάζοντάς τον για τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
Εκείνη την εποχή η Μάγδα Ρίτσελ χώρισε με τον Gunther και μετά απο μερικές άλλες ερωτικές περιπέτειες, παντρεύτηκε τον Joseph Goebbels, υπουργό προπαγάνδας του Χιτλερ.
Τελικά αυτοκτόνησε μαζί του στο περίφημο καταφύγιο, αφού πριν σκότωσαν τα παιδιά τους που είχαν μαζί.
Ο Χάραλντ Quandt - Goebbels, που ήταν αιχμάλωτος πολέμου στην Αφρική, αφού είχε πρώτα περάσει απο την Ελλάδα μια βόλτα με το τάγμα του απο τον Πειραιά - την κοκκινιά ιδιαίτερα, έμαθε τα νέα απο μια επιστολή που του είχε αφήσει η μητέρα του.
Επιστρέφοντας στην Γερμανία, όταν απελευθερώθηκε, ανέλαβε τις οικογενειακές επιχειρήσεις, που σε όλη τη διάρκεια του πολέμου ήταν αποκλειστικοί προμηθευτές του Γερμανικού Στρατού και Δημοσίου, έχοντας στα χέρια του το οικογενειακό εργοστάσιο στο Karlsruhe Augsburg AG (IWKA κατασκευαστής οπλων και οπλικών συστημάτων) και σε συνεργασία με τον αδερφό του Herbert συμμετείχαν στις επίσης μεγάλες AFA/VARTA, Daimler-Benz και την BMW.
Γενική Εικόνα εδώ:
Porsche ισως αγοραζα, παρολο που ειναι βασισμενο στον σκαραβαιο, του οποιου το σχεδιο ειναι κλεμμενο απο την Tatra και συγκεκριμενα το V570, κατι για το οποιο τα δικαστηρια επιδικασαν αποζημιωση 3.000.000 μαρκα το 1961, μετα την παραδοχη του Φερι, οτι "ισως καποια στιγμη και να κοιταξε λιγακι τα σχεδια του Ledwinka.
Φυσικα, και ο Φερι κατα τον πολεμο εφτιαχνε το Kubelwagen για τον γερμανικο στρατο (οχι τσαμπα φυσικα) αλλα τουλαχιστον αυτος πηγε και λιγο φυλακη ετσι για τα ματια.
Food For Thought
Ζιγκ Χάϊλ
καταδικάζεσαι σε 5 ποστ το λεπτό για την περίοδο απουσίας!!!
όσο για την βέτα, γιατί όχι...κτηνωδία το πράμα. αλλά και πάλι, η ουσία είναι μία.
μικρά μοτέρ, με ψυχή, που ουρλιάζουν!!!
τραβάν τα ζόμπι αυτά όμως φίλε μου...όσο πιο πολύ σου αρέσουν τόσο πιο πολύ έχεις φόβο
να ξυπνήσεις στο κρεβάτι το πρωί με ένα δίπλα σου...:D
υπάρχουν real stories with that shit!!!:th_Laie_67-1:
Καριολη θα σου στειλω τα ζομπι να σου πιουν το αιμα.
καταδικάζεσαι σε 5 ποστ το λεπτό για την περίοδο απουσίας!!!
όσο για την βέτα, γιατί όχι...κτηνωδία το πράμα. αλλά και πάλι, η ουσία είναι μία.
μικρά μοτέρ, με ψυχή, που ουρλιάζουν!!!
Το μεγαλο μοτερ ειναι σαν τη μεγαλη τσουτσουνα.
Καλο ειναι να την εχεις.
Ψαρωνουν και οι γυναικες και ζηλευουν οι αντρες.
Καριολη θα σου στειλω τα ζομπι να σου πιουν το αιμα.
στείλε ρε...δεν μασάω. μπορεί να μου πιούν το αίμα, αλλά αγάμητα δεν φεύγουν. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Το μεγαλο μοτερ ειναι σαν τη μεγαλη τσουτσουνα.
Καλο ειναι να την εχεις.
Ψαρωνουν και οι γυναικες και ζηλευουν οι αντρες.
η μεγάλη τσουτσούνα θέλει και hairy balls...αλλιώς είναι σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο χωρίς στολίδια...
GiannisRob
22-07-11, 13:51
Günther Quandt
Γερμανός Επιχειρηματίας.
Γενική Εικόνα εδώ:
Food For Thought
Ζιγκ Χάϊλ
Να προτείνω τότε το βιβλίο "The BMW Story: A Company in its time" του Horst Monnich. Εκεί να δεις food for thought...
:cheers:
Να προτείνω τότε το βιβλίο "The BMW Story: A Company in its time" του Horst Monnich. Εκεί να δεις food for thought...
:cheers:
Το εχω διαβασει.
Πολυ καλο.
ναι...επειδή σου έκανε νούμερα εσένα η μούρη και φοβήθηκες, θα την πληρώσουμε
εμείς τώρα την νύφη...
υγ. θέλω αλλαγή τίτλου, σε banned for being porschάκιας.
Κρυβε λογια κρυβε λογια :whistle:
Κρυβε λογια κρυβε λογια :whistle:
δεν κρύβω τπτ, μέχρι να αλλαχτεί ο τίτλος μου...όλα στην φόρα θα τα βγάλω!!!
το απόρθυτο όνειρο...το χειμώνα φεύγω ταρίφας στην βιέννη, με την ελπίδα να εκπληρώσω το
όνειρο μου και εγώ...
https://www.youtube.com/watch?v=9zy8A_vb4uU&feature=related
ποιά Μ6 και ποια Μ3 και ποιά πεμβέ...εδώ μιλάμε για την απόλυτη τέχνη της αυτοκίνησης για τον κάθε
petrolhead, που στις φλέβες του τρέχει βενζίνη 100άρα...πραγματικά, άνετα γερνούσα με αυτό το
αυτοκίνητο...αυτό και τπτ άλλο δεν θέλω απο αμάξι.
Χαχαχαχαχαχα:th_Laie_67-1: Εμενα προσωπικα το Δικο μου μου φτανει πλεον και περισσευει Θωμα!!!!! μακαρι καποτε να κανω ΟΛΑ του τα χιλιομετρα να το γευτω ΔΕΝ θελλω ΤΙΠΟΤΑ αλλο στην ζωη
ελα θωμα, βυρα τις αγκυρες!!!
χαχαχαχαχαχα
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/230797_10150168718927741_730192740_7112564_4457785 _n.jpg
https://dedeporsche.wordpress.com/2011/05/04/clever-porsche-owner-saves-his-porsche-from-kentucky-flood-waters/
:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
ο θωμας ειναι σε καθεστως selective ban...
Ριχτου και ενα κουρεμα 20% στο reputation να μαθει.
ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Αρπα την Ιακωβε (Θωμα)....αχαχαχαχαχαχαχ
Günther Quandt
Γερμανός Επιχειρηματίας.
Γενική Εικόνα εδώ:
Food For Thought
Ζιγκ Χάϊλ
Δηλαδη αν σε επαιρνε μια μερα τηλεφωνο ο Σταθης και σου ελεγε οτι υπαρχει μια καταπληκτικη ευκαιρια, ενα Μ3 Ε92 λευκο με καρμπον οροφη, σε τελεια κατασταση (και ας πουμε οτι τα οικονομοτεχνικα σου σου επετρεπουν μια τετοια αγορα απο αποψη ποθεν εσχες και ετησιου τεκμηριου καθως και πληρωμης της ετησιας κατοχης και συντηρησης ενος τετοιου τουτού) στα 25 χιλιαρικα θα ελεγες οχι δε το θελω διοτι ο μπατζανακης της συνηφαδας της θειας της κουμπαρας του Φον Μπιχτεν ειχε υπηρετησει στην Ακροπολη και παλεψε σωμα με σωμα με τον Μεγα Αγωνιστη / αντιστασιακο / κομαντο / βατραχο / πυροτεχνουργο / αλεξιπτωτιστη Μανωλη Γλεζο και τον προσβαλε λεγοντας του "ασεν ντας σιμαιαν ρε γυφτον" ???
(και μη μου πεις θα το επαιρνα για να το πουλησω 50....δεν πιανει.....δε θα το επαιρνες ρε Σταμ??? με το χερι στην καρδια....
το' ξερα πως θα φοβόσουν...
τώρα πρέπει να αλλαχτεί και του σταμάτη, σε 7 χρόνια στο θιβέτ...
κατά τ' άλλα, porsche, πατρίδα, ψωμί κ' ελιά να πούμε!!!
Δηλαδη αν σε επαιρνε μια μερα τηλεφωνο ο Σταθης και σου ελεγε οτι υπαρχει μια καταπληκτικη ευκαιρια, ενα Μ3 Ε92 λευκο με καρμπον οροφη, σε τελεια κατασταση (και ας πουμε οτι τα οικονομοτεχνικα σου σου επετρεπουν μια τετοια αγορα απο αποψη ποθεν εσχες και ετησιου τεκμηριου καθως και πληρωμης της ετησιας κατοχης και συντηρησης ενος τετοιου τουτού) στα 25 χιλιαρικα θα ελεγες οχι δε το θελω διοτι ο μπατζανακης της συνηφαδας της θειας της κουμπαρας του Φον Μπιχτεν ειχε υπηρετησει στην Ακροπολη και παλεψε σωμα με σωμα με τον Μεγα Αγωνιστη / αντιστασιακο / κομαντο / βατραχο / πυροτεχνουργο / αλεξιπτωτιστη Μανωλη Γλεζο και τον προσβαλε λεγοντας του "ασεν ντας σιμαιαν ρε γυφτον" ???
(και μη μου πεις θα το επαιρνα για να το πουλησω 50....δεν πιανει.....δε θα το επαιρνες ρε Σταμ??? με το χερι στην καρδια....
Γερμανοτσολιας με τη σβαστικα θα γινομουνα ρε, πλακα κανεις;
4 γερμανικα εχω στο γκαραζ. (μεχρι να μου τα κατασχεσουνε και αυτα)
Το εβαλα για να μας προβληματισω κοινωνικα και να προβοκαρω τον Τομελεφ που γουσταρει τη Μερκελ και την σκεφτεται στη ντουζιερα.
Το νου σας παλικαρια....οι αντμινομοντεραδες εχουν ξεσπαθωσει εναντιον του απλου λαου των ποστεραδων......μιλανε για haircut και αλλα τετοια....ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΩΡΕ ΧΕΛΩΝΕΣ εχουμε το δικιο μαζι μας.....haircut my ass....δε πληρωνουμε τιποτα λεμεεεεεεεεε:warriorsmiley:
Για πες κυρ Σταματ....θα την αφηνες την ευκαιρεια που σου ειπε ο Νικος εεεε????:whistle:
Το εβαλα για να μας προβληματισω κοινωνικα και να προβοκαρω τον Τομελεφ που γουσταρει τη Μερκελ και την σκεφτεται στη ντουζιερα.
αυτό είναι θυληκό αγόρι μου...δεν βλέπεις τον γιωργάκη πως του έχει κομποδέσει τα @@???
τον πλάκωσε στις π.....ς, και ακόμα CDS χύνει ο π@π@ρ@ς.:th_Laie_67-1:
Τη γουαταρω απιστευτα.
Καθε βραδυ τη σκεφτομαι να φοραει δερματινη μποτα και να κραταει ενα καροτο.
Ο Thomelef λεει λεει λεει απο εχθες για τα πορκια (που λενε και τα αλανια στη καστανοξανθη, νεο κοντροστεκι), αλλα δε βλεπει τη φωτο που εχει κατω κατω στα ποστς του που ο συμπαθης σκαραβαιος διαβαζει την πινακιδα του BMW......
Το νου σας παλικαρια....οι αντμινομοντεραδες εχουν ξεσπαθωσει εναντιον του απλου λαου των ποστεραδων......μιλανε για haircut και αλλα τετοια....ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΩΡΕ ΧΕΛΩΝΕΣ εχουμε το δικιο μαζι μας.....haircut my ass....δε πληρωνουμε τιποτα λεμεεεεεεεεε:warriorsmiley:
Για πες κυρ Σταματ....θα την αφηνες την ευκαιρεια που σου ειπε ο Νικος εεεε????:whistle:
έτσι ρε γιάνκο...σβήστικαν τα γράμματα απο τα keyboard, και μας την λένε κιόλα.
PORSCHE MERKEL BMW MERC ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........ .....
Ο Thomelef λεει λεει λεει απο εχθες για τα πορκια (που λενε και τα αλανια στη καστανοξανθη, νεο κοντροστεκι), αλλα δε βλεπει τη φωτο που εχει κατω κατω στα ποστς του που ο συμπαθης σκαραβαιος διαβαζει την πινακιδα του BMW......
Νικολα δε καταλαβες την φωτο......ο σκαραβαιος εχει αναψει φλας για να ριξει γυρο............:th_Laie_67-1:
αυτό είναι θυληκό αγόρι μου...δεν βλέπεις τον γιωργάκη πως του έχει κομποδέσει τα @@???
τον πλάκωσε στις π.....ς, και ακόμα CDS χύνει ο π@π@ρ@ς.:th_Laie_67-1:
Τη γουαταρω απιστευτα.
Καθε βραδυ τη σκεφτομαι να φοραει δερματινη μποτα και να κραταει ενα καροτο.
μεγάλος αλήτης...
ετοιμάζεται για προσπέραση ρε νίκο...:original:
Ο σκαραβαιος περιμενει να σπασει το πενβε απο μεταλλα για να περασει στην επομενη γυρα.
Δε θελει να ζοριστει ρε.
Ο σκαραβαιος περιμενει να σπασει το πενβε απο μεταλλα για να περασει στην επομενη γυρα.
Δε θελει να ζοριστει ρε.
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
υπάρχει και ο φόβος να κόψει πάτωμα, και να του έρθει το διαφορικό στα δόντια όμως...
είναι risky τύποι οι οδηγοί των * porschy *
https://sadpanda.us/images/458346-8O7TMYH.jpg
Ωχ το νου σας!!!!! μπηκε μεσα η ΣΚΟΥΠΑ......Ο ΑΡΤΕΜΗΣ :hystericalbs1: :th_Laie_67-1:
https://www.youtube.com/watch?v=sF-gGh8YTnc
πάντως όλη η κουβέντα γύρω απο τα porsche γίνεται...νομίζω σικέ είναι το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης...
έχουμε κανένα mod - admin με Μ6???:whistle: σα να λέμε πως το ΠΑΣΟΚ θα έχει διψήφιο νούμερο στις επόμενες
δημοσκοπήσεις ένα πράγμα!!!
Ρε συ Κωστα τι γινεται εδω μεσα ? Ολοι το παιζουν BMWδακηδες μεχρι το κοκκαλο και κατα βαθος ειναι μερσεντακηδες, τογιοτακηδες, αουντακηδες κλπ.... σαν αυτους με τη βαρεια και ασηκωτη μπασα φωνη και τον μεγαλο ανδρισμο που τρεχει η αρρενωπιλα απ τα μπατζακια τους το πρωι και το βραδυ φορανε καμπαρντινα με γοβες και ζαρτιερες και φωναζουν ' ξεσκισε με τσολια μου και δωσε μου τα τσαρουχια να τα φαω..."....τι να πεις ρε συ ...πολυ κρυφο τελικα....
To να επιμενει καποιος οτι το πεμβε ειναι καλυτερο απο το πορκυ εχει τοσο νοημα οσο και αυτη η εικονα
https://i43.photobucket.com/albums/e383/InvaderMooch/vader.jpg
πάντως όλη η κουβέντα γύρω απο τα porsche γίνεται...νομίζω σικέ είναι το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης...
έχουμε κανένα mod - admin με Μ6???:whistle: σα να λέμε πως το ΠΑΣΟΚ θα έχει διψήφιο νούμερο στις επόμενες
δημοσκοπήσεις ένα πράγμα!!!
Ενα πραμα σα το τζοκερ...καθε πρωτοχρονια τεραστιο Τζακ ποτ.......καποιος βαζει χερι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Παρακαλω....περαστε απο το γραφειο μου να σας δωσω δραμαμινες......:thumbsup::thumbsup:
https://www.youtube.com/watch?v=gKCOUgP72Yk&feature=related
Ρε συ Κωστα τι γινεται εδω μεσα ? Ολοι το παιζουν BMWδακηδες μεχρι το κοκκαλο και κατα βαθος ειναι μερσεντακηδες, τογιοτακηδες, αουντακηδες κλπ.... σαν αυτους με τη βαρεια και ασηκωτη μπασα φωνη και τον μεγαλο ανδρισμο που τρεχει η αρρενωπιλα απ τα μπατζακια τους το πρωι και το βραδυ φορανε καμπαρντινα με γοβες και ζαρτιερες και φωναζουν ' ξεσκισε με τσολια μου και δωσε μου τα τσαρουχια να τα φαω..."....τι να πεις ρε συ ...πολυ κρυφο τελικα....
καλά...δεν είμαστε και π@@στρ@κι@ επειδή μας αρέσουν και τα porsche ρε νίκο...
οκ το Μ3 το έχω 4+ χρόνια. το συνήθισα. απο όλα τα υπόλοιπα Μ που κυκλοφορούν,
προτιμώ ένα 911...στο κάτω κάτω, μετά το csl δεν είχε και κάτι αξιόλογο να δείξει
η BMW. βγήκε με το GTS, περιμέναμε να δούμε τι και πως, και τελικά πάπαλα...αφού
οι άνθρωποι κάνουν στροφή γι' αλλού!!!ας ήταν 3.6 εξακύλινδρο που τσηρίζει το
Ε92 με 150 κιλά+ κάτω, και αντίστοιχα φρένα που φοράνε τα 911, και θα ήταν
τελείως διαφορετικά τα πράγματα.
:whistle::whistle::whistle:
https://farm7.static.flickr.com/6059/5905746753_439bfc8d85_m.jpg
Christos 330
22-07-11, 15:25
αρμα !!!!
https://www.youtube.com/watch?v=rcv4GwREwSU&feature=related
προτιμώ ένα 911...στο κάτω κάτω, μετά το csl δεν είχε και κάτι αξιόλογο να δείξει
η BMW. βγήκε με το GTS, περιμέναμε να δούμε τι και πως, και τελικά πάπαλα...αφού
:shocked: δε το εννοουσα ετσι ..... για ενα πραΜα που ειναι περηφανο το Φανς ειναι οτι απαρτιζεται απο βερα σερνικά...........
και εγω γουσταρω τρελλα κατασκευες τυπου GT3 και RS και εχουμε πει πολλες φορες οτι οι Propellerheads τελευταια ειναι για κλαματα και ειδικοτερα με τις 2τονες σπορ κατασκευες τους...
:whistle::whistle::whistle:
https://farm7.static.flickr.com/6059/5905746753_439bfc8d85_m.jpg
ναι ναι κρυψου και φωναξε εσυ...... :hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
ναι ναι κρυψου και φωναξε εσυ...... :hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
:innocent: :innocent: :innocent:
:shocked: δε το εννοουσα ετσι ..... για ενα πραΜα που ειναι περηφανο το Φανς ειναι οτι απαρτιζεται απο βερα σερνικά...........
και εγω γουσταρω τρελλα κατασκευες τυπου GT3 και RS και εχουμε πει πολλες φορες οτι οι Propellerheads τελευταια ειναι για κλαματα και ειδικοτερα με τις 2τονες σπορ κατασκευες τους...
αφού είπαμε...γουστάρω ΜΕΡΚΕΛ με δερμάτινη μπότα λέμε...
πόσο πιο άντρας???όχι απλά άντρας!!!τρελά ανώμαλος άντρας!
Christos 330
22-07-11, 15:28
Παρενθεση . . .
Φιλος μου πηρε μ3 ε93 dct . . .
Ειχες δικιο που ελεγες οτι την δυναμη δεν την καταλαβαινεις και οτι ειναι
ενα αυτοκινητο απλα γρηγορο . . .
Ανοιξαμε 280 290 300 ανετα ρεπριζ με ολα ανοιχτα αλλα εκει στυλ του δεν φωναζω !!!!
ps . . . σορυ για το off topic . . .
οριστε παρε κι εσυ ενα κουρεματακι στο ρεπ. 70%...
αργεντίνικο....
με τις υγειες σου... :original:
οριστε παρε κι εσυ ενα κουρεματακι στο ρεπ. 70%...
αργεντίνικο....
με τις υγειες σου... :original:
Μωρη οχια διμουτσουνη και χτυπημενη με φτυαρι......70% δεν εκαναν ουτε στο ΓΑΠ!!!!!!:shok::shok:
εγκαθετη οχια φαρμακερη :th_Laie_67-1:
Παω για υπνο
αφού είπαμε...γουστάρω ΜΕΡΚΕΛ με δερμάτινη μπότα λέμε...
πόσο πιο άντρας???όχι απλά άντρας!!!τρελά ανώμαλος άντρας!
Κρυβε λογιααααααα.............
Μωρη οχια διμουτσουνη και χτυπημενη με φτυαρι......70% δεν εκαναν ουτε στο ΓΑΠ!!!!!!:shok::shok:
[/SIZE]
τι κουρεμα να κανουνε στο γαπ ρε, αφου ειναι φαλακρος...
πολυ αντριλα επεσε μου φαινεται, οπου ναναι θα βγει ελτον, μαϊκλ και τομ...
προσπαθω απο ωρα να τους κρατησω αλλα δεν βλεπω να τα καταφερνω...
https://media.skateboard.com.au/forum/images/i-like-where-this-thread-is-going.jpg
πολυ αντριλα επεσε μου φαινεται, οπου ναναι θα βγει ελτον, μαϊκλ και τομ...
:hystericalbs1: τρελλα αγοριτσια και οι τρεις.......
ωρέ.....ελευθερωσε τες τις λυσσαρες
nikos-Mpacket
22-07-11, 15:46
..................
ποιά Μ6 και ποια Μ3 ....................................
Λιγο πιο κατω σε συμπληρωνει ο Γιωργαρος.:th_Laie_67-1:
Ετσι ομορφα και δημοκρατικα πανω απ'ολα,κατι σαν το μΠΑτΣΟΚ να πουμε.
Οποιος θελει ας ψηφισει κατα συνειδηση και βλεπουμε.:thumbsup:
.................................................. ..............................................
Food For Thought
Ζιγκ Χάϊλ
Εσυ ανθρωπε μου αργησες να γραψεις αλλα ΕΓΡΑΨΕΣ παλι........:th_Laie_67-1:
Χαχαχαχαχαχα:th_Laie_67-1: Εμενα προσωπικα το Δικο μου μου φτανει πλεον και περισσευει Θωμα!!!!! μακαρι καποτε να κανω ΟΛΑ του τα χιλιομετρα να το γευτω ΔΕΝ θελλω ΤΙΠΟΤΑ αλλο στην ζωη
Θωμα η απαντηση σου.:thumbsup:
Παντως στην συγκερκιμενη ψηφοφορια και εγω προς την αλλη γερμανικη εταιρεια κλινω αλλα δεν το λεω δυνατα γιατι αυτες τις μερες δεν μπορω να παω για ban,εχω τα ρουχα μου.
911....
Εχουν φιλοι μου ο ενας m6 ο αλλος 911 μοντελο 2010 και καθομουν και τα χαζευα αρκετη ωρα μια μερα που τα ειχα απεναντι και κολλητα το ενα με το αλλο.Τα εβγαλα μερικες φωτο (ας μου πει καποιος πως βαζεις φωτο απο iphone δεν το κατεχω το αθλημα) και το 911 ειναι πολυ μπροστα απο αποψη ομορφιας.
Οταν εβαλαν μπροστα και τα δυο ταυτοχρονα απλα ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ το 911 ηταν λες και ειχε αλλους 10 κυλινδρους σε σχεση με το m6.
Σε πατηματα που εχουμε κανει αρκετα το m6 θελει πολλα χλμ να φτασει το 911 και μιλαμε παντα ρολαριστα γιατι απο σταση (ειναι το 4s) δεν εχει καμια τυχη.
1.997 GT2
2.997 GT3
3.M6
Κατα προτιμηση :thumbsup:
1.997 GT2
2.997 GT3
3.M6
Κατα προτιμηση :thumbsup:
άσε φάνη...δεν είναι για σένα αυτά. τέτοιος μπάχτης που είσαι, θα καταστραφείς πρίν
πάρεις τα κλειδιά στα χέρια σου...:original:
άσε φάνη...δεν είναι για σένα αυτά. τέτοιος μπάχτης που είσαι, θα καταστραφείς πρίν
πάρεις τα κλειδιά στα χέρια σου...:original:
Σωστος ο Θωμας....thumb
ο διαχειρηστης να προσθεσει μια ακομα επιλογη στη δημοσκοπηση-κολονοσκοπηση
Μ6 40 ψηφοι
911 36 ψηφοι
Ζ4 dct απολυτο βερο ρσενικο αγοριτσι 1 ψηφος
τα exit polls δειχνουν κατακορυφη αυξηση της τελευταιας επιλογης...
40-37 το σκορ αυτη τη στιγμη υπερ της //Μ6!!!!:thumbsup:
να εμφανιστουν παρακαλω τα 37 ονοματα των αποστατων!!!....να κουρευτουν,ξυριστουν,διακο ρευτουν,εκτελεστουν ΑΜΕΣΑ!!!!:th_Laie_67-1::hystericalbs1::thumbsup:
Καλως τον Σταματη!!!:original:
...μαζι σου!thumb
40-37 το σκορ αυτη τη στιγμη υπερ της //Μ6!!!!:thumbsup:
να εμφανιστουν παρακαλω τα 37 ονοματα των αποστατων!!!....να κουρευτουν,ξυριστουν,διακο ρευτουν,εκτελεστουν ΑΜΕΣΑ!!!!:th_Laie_67-1::hystericalbs1::thumbsup:
Καλως τον Σταματη!!!:original:
...μαζι σου!thumb
Να βγάλει ο αντμιν δημιος τα ονόματα στη σέντρα.....
Ναι ναι.
Εσεις αναλαβετε το ξυρισμα και εγω τη διακορευση.
Να τους πατησω καροτα να ισιωσουνε.
Εγκαθετοι Φερδινανδικοι.
Ζιγκ χαιλ μπαγιερισε ουμπερ αλλες.
dream on...είμαστε υπό το πέπλο προστασίας του δημοσκοπικού απορρήτου που έχουν τα ιντερνετικά φόρουμ...
SuperSonic
22-07-11, 21:14
Οτι και να πει κανεις για τα 2 αυτοκινητα ειναι λιγο και ισως αδικησουμε καποιο..
Ψηφιζω Porsche 911 διοτι το θεωρο ποιο ιδιατερο αυτοκινητο σε σχεση με την Μ6 και ισως και καλυτερο αυτο ομως χωρις να αδικο την πολυ καλη Μ6.
Ο Λογικος περνει Porsche o πωρομενος M6..
dream on...είμαστε υπό το πέπλο προστασίας του δημοσκοπικού απορρήτου που έχουν τα ιντερνετικά φόρουμ...
Aστα Θωμα....εδω το θεμα ειναι Δικτακτορικο....εφαγα κουρεμα 70% στα rep απο τον χαιλ Χιτλερ Σταθους :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Γκεμπελικες μεθοδους......
Να βγάλει ο αντμιν δημιος τα ονόματα στη σέντρα.....
Ναι ναι.
Εσεις αναλαβετε το ξυρισμα και εγω τη διακορευση.
Να τους πατησω καροτα να ισιωσουνε.
Εγκαθετοι Φερδινανδικοι.
Ζιγκ χαιλ μπαγιερισε ουμπερ αλλες.
https://3.bp.blogspot.com/_5GQ47PF3FTc/R_FXD_-g7lI/AAAAAAAAAEM/0MELU-Z8K9w/s400/executioner.gif
911: 3enyxtis Akis Kl Bassakos BILL007 dark knight dimitrios176 Κωνσταντίνος EVERGET fanisk gant GEORGE316 georggge46 gnx halkida116mpack Jimmakos jo65947 Konstantinos E60 lebowski Leonidas_Thess liakos m3e36 merbeind MPower nfot nikos-Mpacket nikos1400 nino X3 ntinos oldcarskickass PapajimG pilot pralinas saulm3 Skyline_IS Thomelef TOLIS E30 TSAF vagmag z3 2.2 Z4 DCT
ξεκινα τα μπαν σταματη... :warriorsmiley:
https://www.youtube.com/watch?v=OiSRJ0mHMps
https://www.youtube.com/watch?v=g1CST2Txlro&feature=player_embedded
Καλά, επειδή μόλις γύρισα από Μόναχο ένα σας λέω....
911 και τα μυαλά στα κάγκελα...
Σας έχω φώτος αλλά από Δευτέρα...
https://www.youtube.com/watch?v=M81ZY8S9AXo
:th_Laie_67-1:
Δε πιστευω οτι η απλη 911 συγκρινεται με Μ6. Αν η δημοσκοπηση ηταν με gt3rs τοτε ναι,να πω porsche ..!
Eπειδη εχω οδηγησει Μ6 αυτοματο και δεν μπορω να πω... ειναι φοβερο αμαξι ,κηριλα μεσα και οταν χρειαστεις γκαζια και δυναμη παντα ειναι εκει για σενα και με το παραπανω...αλλα πιστευω οτι το μειονεκτημα του κατ εμε ειναι οτι ειναι βαρυ αμαξι και πως να μην ειναι δηλαδη αφου κουβαλαει εναν V 10!!!!!! Aν και φανατικος με τα Μ'ς το εχω πει και θα το λεω οτι το επομενο ονειρικο μου αμαξι ειναι ενα 911 και συγκεκριμενα το GT3....Aυτο το αμαξι απλα τα συνδυαζει ολα.... !!!!!
Nα εξαιρεθει απο την λιστα των "living with the dream to have some time a Porsche", o Θωμας(Thomelef) γι'αυτο το ποστ!!!!https://www.bmwfans.gr/forum/showpost.php?p=180943&postcount=2σε αυτο το θρεντhttps://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=9192:thumbsup:
(Thomelef)Ε39 Μ5 και ξερό ψωμί ρεεεεεεεεεε.........παναμέρα και πανανύχτα!!!βρε άιντε απο'κεί με τα κασόνια που μου τα βάζουν δίπλα στους θρύλους.
...με την προϋποθεση οτι θα δεχτει οτι και η //Μ6 θα ειναι θρυλος, μετα απο μερικα χρονια, αφου μονο τουρμπισμενα αλογα απο V8 και οχι στροφαρισματα σε 9000στροφες απο V10 θα "ακουμε" απο την BMW.thumb
:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Aυτο το Μ6 ειχε ο Σταθης gif....:shok:
ο στάθης σε test drive πρίν το πάρει!!!:th_Laie_67-1:
Δε πιστευω οτι η απλη 911 συγκρινεται με Μ6. Αν η δημοσκοπηση ηταν με gt3rs τοτε ναι,να πω porsche ..!
Συμφωνώ μαζί σου Δημητρό
Η σύγκριση είναι
630 Vs 911 Carrera
650 Vs 911 Carrera S
M6 Vs 911 Turbo ή GT3 (μιας και μιλάμε για παραπλήσια άλογα μάλλον για turbo το βλέπω...)
Υ.Γ: Σε όλες τις συγκρίσεις, είναι πολλές οι καρότσες υπερ της Porsche...
Συμφωνώ μαζί σου Δημητρό
Η σύγκριση είναι
630 Vs 911 Carrera
650 Vs 911 Carrera S
M6 Vs 911 Turbo ή GT3 (μιας και μιλάμε για παραπλήσια άλογα μάλλον για turbo το βλέπω...)
Υ.Γ: Σε όλες τις συγκρίσεις, είναι πολλές οι καρότσες υπερ της Porsche...
ολες οι συγκρισεις σου ειναι εντελως, μα εντελως ακυρες.
Από πλευράς ιπποδυνάμεων είναι τα πιο κοντινά...
Αν και δεν υπάρχει σύγκριση στα 2 αυτοκίνητα για εμένα
Θα ήθελα να ακούσω όμως και την δική σου άποψη πέρι σύγκρισης 911 με 6άρα
Εφόσον η σύγκριση γίνεται με αυτά τα 2 αυτοκίνητα ας μείνουμε σε αυτά τα 2!
Θα μου πείς και αν συγκρίνανε Zastava με Μ5 το ίδιο θα έλεγες? Ναι το ίδιο θα έλεγα!
Έχω κατανόηση, σφίξανε και οι ζέστες!
αν και γενικά είναι άλλες κατηγορίες, δεν παύει να είναι ένα ερώτημα για το τι θα προτιμούσαμε
απο τα δύο...στο κάτω κάτω δεν είμαστε και κάνα περιοδικό για να βγάλουμε συγκρητικό στα πάντα.
το ένα χάνει κάπου, κερδίζει αλλού. συμφωνώ πως ένα 911 είναι πολύ πιο περιοριστικό σε πολά πράγματα
απο ένα Μ6. δεν είναι αυτό το θέμα όμως. κάποιοι διαλέγουν και με κρητήρια πρακτικότητας,
κάποιοι άλλοι, διαλέγουν πιο στενόμυαλα...
όπως και να'χει,νομίζω πως είναι μια καλή σύγκριση για δύο αυτοκίνητα που βρίσκονται αρκετά
κοντά στα λεφτά...
και εγώ 911 ψήφισα, αλλά όταν έρχεται η ώρα να κάνεις τέτοια αγορά, στην ζυγαριά βάζεις πολά
περισσότερα πράγματα απο την κ@υλ@ σου, και καμμιά φορά αυτό που θεωρείς δεδομένο μπορεί
να ανατραπεί κιόλα.thumb
Συμφωνώ Θωμά αλλά προσωπικά ας υπερτερεί κάποιο δεν θα έριχνα τόσο χρήμα για να πάρω ένα αυτοκίνητο που δεν θα μου αρέσει εμφανισιακά....
Σε αυτή την περίπτωση δεν κοιτάς κανένα απο τα 2 και προσανατολίζεσαι σε άλλα μοντέλα... Υπάρχουν επιλογές δόξα τον Θεό για όλα τα βαλάντια και γούστα!
αν και γενικά είναι άλλες κατηγορίες, δεν παύει να είναι ένα ερώτημα για το τι θα προτιμούσαμε
απο τα δύο...στο κάτω κάτω δεν είμαστε και κάνα περιοδικό για να βγάλουμε συγκρητικό στα πάντα.
το ένα χάνει κάπου, κερδίζει αλλού. συμφωνώ πως ένα 911 είναι πολύ πιο περιοριστικό σε πολά πράγματα
απο ένα Μ6. δεν είναι αυτό το θέμα όμως. κάποιοι διαλέγουν και με κρητήρια πρακτικότητας,
κάποιοι άλλοι, διαλέγουν πιο στενόμυαλα...
όπως και να'χει,νομίζω πως είναι μια καλή σύγκριση για δύο αυτοκίνητα που βρίσκονται αρκετά
κοντά στα λεφτά...
και εγώ 911 ψήφισα, αλλά όταν έρχεται η ώρα να κάνεις τέτοια αγορά, στην ζυγαριά βάζεις πολά
περισσότερα πράγματα απο την κ@υλ@ σου, και καμμιά φορά αυτό που θεωρείς δεδομένο μπορεί
να ανατραπεί κιόλα.thumb
Θωμα,το εφερες απο εδω,το εφερες απο εκει,μας μπερδεψες κανονικα και με το νομο που λεει.....,αλλα στο τελος το πιασαμε το υπονοουμενο....
σ'αυτά τα λεφτά, βάζεις πολές επιλογές...όπως GTR, και δεκάδες μεταχειρισμένα υπεραυτοκίνητα,
μιάς και η αρχική τους, είναι σχεδόν διπλάσια απο τα 2 που συζητάμε...
Θωμα,το εφερες απο εδω,το εφερες απο εκει,μας μπερδεψες κανονικα και με το νομο που λεει.....,αλλα στο τελος το πιασαμε το υπονοουμενο....
αλέξη...η καρδιά φωνάζει 911...το θέμα είναι, τι είναι μεγαλύτερο...το μυαλό, ή η καρδιά...
γενικώς δεν φημίζομαι στο να κάνω ώριμες επιλογές...:original:
αλέξη...η καρδιά φωνάζει 911...το θέμα είναι, τι είναι μεγαλύτερο...το μυαλό, ή η καρδιά...
γενικώς δεν φημίζομαι στο να κάνω ώριμες επιλογές...:original:
θωμα..ευτυχης αυτος που μπορει να μοιραζει 50/50 την λογικη με το συναισθημα,αλλα συνηθως δεν υπαρχει το 50/50 και εκει θεωρω την λογικη ποιο αξιοπιστη λυση σε βαθος χρονου.
Τον 8-2007 ειχα δωσει προκαταβολη και ειχα κλεισει 997 2S μοντ 5-2005 με 36000 χλμ, χωρις pasm,αλλα με μπλοκε απο το εργοστασιο.
το deal χαλασε λογο της παρακρατησης κυριοτητας που ειχε το porsche και τελικα αγορασα αυτο που η λογικη απο την αρχη προσταζε.......συμφωνα και με τις οδηγηκες μου ικανοτητες!!!!!
Υ.Γ:υπαρχει μελος του forum που μπορει να επιβεβαιωσει την PORSCHE συναλλαγη.....και καλα που πηραμε την προκαταβολη πισω :whistle:
SuperSonic
23-07-11, 20:14
Τελικα μιλαμε για συναισθημα η για σπαζοκεφαλια στην αγορα των δυο αυτών αυτοκινητων..?
Ξαναλεω οτι μιλαμε για δυο πραγματικα πολυ καλα αυτοκινητα αλλα οταν εχεις το χρημα ζεστο δεν νομιζω οτι μπορει να ασχοληθει καποιος με την Μ6 χωρις να ειναι προσβλητικο αυτο που λεω ισα ισα θαυμαζω απεριοριστα την 6αρα αλλα μονο καποιος κολημενος με την μαρκα θα επερνε Μ6.
Kαι να το θεσω διαφορετικα..Ας συγρινουμε Ε class{coupe}Αmg.. Με 911..?Τοτε τι διαλεγουμε..?
Kαι να το θεσω διαφορετικα..Ας συγρινουμε Ε class{coupe}Αmg.. Με 911..?Τοτε τι διαλεγουμε..?
εκεί υπερισχύει το μυαλό, και πάς για porsche...τουλάχιστο για όποιον ξέρει έστω και 2 - 3 βασικά πράγματα
απο αυτοκίνηση!!!thumb ακόμα και την νεκρόκασα το πανανύχτα, το προτιμώ από οποιοδήποτε μερκ, πλύν
τα black series και ειδικότερα το sl, το οποίο είναι και ένα dream car για μένα!!!:original:
skandalis447
23-07-11, 20:45
Λογω διακοπων δεν εχω μπαταρια να διαβασω ολο το αρθρο...παρ ολα αυτα θα ηθελα να εκφερω και εγω την αποψη μου επι του θεματος...Το καθε ενα απο αυτα τα αμαξια εχει τα δικα του + και -...το Μ6 ειναι τοσο καλο που συγκρινεται μονο με 911 τουρμπο,η συγκριση του με οποια αλλη πορσε δεν εχει νοημα,το Μ6 ειναι καλυτερο..Και μην μιλησουμε τωρα για GT ειδικες εκδοσεις της πορσε...αυτες δεν εχουν τον εξοπλισμο και την ανεση του Μ6...
το αστειο ειναι οτι πριν περιπου ενα χρονο ειχαμε με το σταθη την ευκαιρια να δοκιμασουμε και οι 2 αυτα τα 2 οχηματα βγαζοντας τα οποια συμπερασματα μας...Το τελευταιο διαστημα οδηγαω πολυ συχνα ενα Μ5 Ε60 στα 550 αλογα...και η αληθεια ειναι οτι το εχω αγαπησει...Το κακο ειναι οι ελληνικοι δρομοι...γλιστρανε και η 911 ειναι τετρακινητη...εκει μαλλον κρινεται το παιχνιδι αν μας ενδιαφερει η μετακινηση 2 ατομων...για παραπανω...το Μ ειναι σε δικη του κατηγορια...
Ρε Δημητρη μηπως εισαι κρυφοΜ??
Τωρα ειδα η υπογραφη σου ειναι ιδια με τον αριθμο των μηνυματων σου
Καλα να περνας
Γίνονται εντελώς λάθος αναφορές και συγκρίσεις. Το μόνο κοινό των αυτοκινήτων είναι η ιπποδυναμη τους στην περίπτωση του 911 turbo. Κατα τ΄αλλα όσοι είναι γνωστες της αυτοκίνησης γνωρίζουν ότι το ένα είναι αυτοκίνητο μεγάλου τουρισμού (ίσως το καλύτερο ever) και το άλλο ένα πολύ βατό super sport . Και λέω βατό διότι χρησιμοποιείται με χαραχτηριστικη άνεση και καθημερινά όταν αλλά super sport νιώθουν να στραγγαλιζονται στην κίνηση της πόλης. Τι σχέση έχει να μιλάτε για 911 GT όταν γνωρίζετε ότι απευθύνεται σε ειδικό κοινό με πισταδικες βλέψεις η για το turboτο οποίο εξαιρετικοτατο μεν αλλά για κάποιον που θέλει να διασχίσει και ταξιδέψει ανα την Ευρωπη με άνεση και στυλ το Μ6 είναι αξεπέραστη. Απλά στα σύγχρονα φορουμς και αυτοκινητιστικες παρέες όλα είναι συνάρτηση του ποσά βγάζει και σε ποια ρίχνει. Το Μ6 συγκρίνεται με κάποιο 550 η 575 (παρότι παλαιότερα), με Scaglieti, με Αston Martin , Mercedes CL και μη βιαστούν κάποιοι να πουν ότι κάποια απ΄ αυτά είναι πολύ ακριβότερα διότι και το 997 turbo είναι σαφώς ποιο ακριβό.
Κάντε σωστές αναφορές και συγκρίσεις και όχι απλά πολλς να περνάει η ώρα.
Διαφορετικά Θυμίζουμε λίγο τους ΄συντακτες ΄ γνωστού περιοδικού που μόλις βγήκε η M5 E60 την εχωσαν στα Μεγαρα και δήλωσαν δυσαρεστημένοι που το διτονο δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους να γυρίζει γρηγορότερα απ΄ το KTM.
Και μετά το μήνυμα του Δημήτρη Σκανδάλη που τα είπε κυριολεκτικά όλα σε 5 αράδες, θα δικαιολογήσω κι εγώ την επιλογή μου:
Μ6 γιατί:
1. Αγαπώ Bangle. Ο άνθρωπος είναι δεκαετίες μπροστά από την εποχή του. Τόσο μεγαλοφυής αλλά τόσο παρεξηγημένος...
2. Ο S85 μου φέρνει στο μυαλό την καλή δεκαετία της F1 όπου οι V12 ήταν πολύ παρωχημένοι και οι V8 πολύ παιδικοί. Επίσης, θα ψάρωνα τους πάντες με τη συλλογή μου με τις 'πεταλούδες'.
3. Ούτε είμαι Walter Rohrl για να καταλάβω τη διαφορά των 2mm στη θέση της αντιστρεπτικής αλλά ούτε και πρόκειται ν' αξιοποιήσω 500 ίππους σε δημόσιους δρόμους ώστε ν' ανησυχώ για την 4κίνηση.
4. Κατά την ταπεινή μου άποψη οι τελευταίες πραγματικές 911 ήταν αερόψυκτες, όπως για πολλούς εδώ μέσα οι τελευταίες πραγματικές Μ είναι ατμοσφαιρικές.
5. Δε μ' ενδιαφέρει αν τα φτιάχνουν Τούρκοι, Κινέζοι, Ναζί ή Βραζιλιάνες παρθένες. Θέλω τις τσίχλες μου 100% sugarfree και τα αυτοκίνητά μου 100% VAG unrelated.
συμφωνω απολυτα με τις τοποθετησεις του δημητρη, του νικου και του αρη.
πριν κανενα χρονο, ελεγα να δωσω το Μ και να παρω κατι αλλο.
μια ανταλλαγη με σκαλιετι που ειχε προτεινει ενας γνωστος δεν προχωρησε (ηθελε V10 γιατι ενας φιλος του με Μ5 Ε60 του εριχνε συνεχεια :D), ετσι μια επιλογη ηταν ενα 911Τ.
ειχα βρει μαλιστα να το ανταλλαξω με ενα γκρι μεταλικο χειροκινητο με σαλονι τερακοτα, μοντελο 08 και διαφορα 20κ.
ετσι βρεθηκαμε με το δημητρη στην αττικη οδο οπου καναμε μια μικρη βολτουλα και με τα δυο αυτοκινητα.
μπαινοντας στο 911 ειχα λιγοτερο χωρο να κινηθω, σκληροτερα καθισματα και πιο περιορισμενη ορατοτητα.
το ταμπλω ομως και τα μεγαλα κλασσικα οργανα της πορσε ειναι πολυ ωραια, ενω η υψηλη ποιοτητα δημιουργει ενα ωραιο περιβαλον, οχι καλυτερο απο της bmw παντως.
οδηγωντας το αυτοκινητο, ειναι εντυπωσιακο το τραξιον και η επιταγχυνση στις χαμηλες σχεσεις.
νομιζεις οτι οδηγεις τρακτερ. τραβαει απο μηδεν στροφες, δεν ενδιαφερεται τι οδοστρωμα υπαρχει απο κατω, τα ισιωνει ολα και προχωραει.
το τιπτρονικ κανει αλλαγες γρηγορα και ομαλα, αλλα καπως ραθυμα.
τα χιλιομετρα ανεβαινουν πολυ γρηγορα, τα 300 ειναι ευκολη υποθεση, και τα φρενα επισης πολυ δυνατα "επιπεδου πορσε", δηλαδη κορυφαια.
μου αρεσε το γεματο μοτερ απο χαμηλα, τα φρενα, αλλα δεν μου αρεσε το κιβωτιο (σε συνδυασμο με τα κουμπια στο τιμονι που ειναι δυσχρηστα, βεβαια αυτο εχει αλλαξει με τα νεα pdk, αλλα παμε αλλου σε αυτα), οπως επισης -και το κυριοτερο- η αισθηση του τιμονιου και του μπροστινου μερους στα πολλα χιλιομετρα.
μετα τα 200 το εμπρος μερος ελαφρωνει σε τετοιο βαθμο, ωστε ρωτησα το δημητρη πως ειναι δυνατον να του δινει εμπιστοσυνη να παει γρηγορα (που ξερω οτι το κανει), μια τετοια συμπεριφορα.
μου ειπε οτι ειναι θεμα συνηθειας καθως ολα τα πορσε λιγο πολυ ετσι ειναι.
συγκριτικα το bmw εχει πολυ χειροτερο τραξιον σε ελληνικο δρομο (διοτι σε γερμανικο δεν σπιναρει ουτε με πρωτη), πραγμα που ηταν και ο λογος που ηθελα να αλλαξω αυτοκινητο.
οταν θελεις να πας γρηγορα με 500 ιππους σε γλυστερο δρομο τα Μ δυστυχως δεν ειναι καλες επιλογες. ειναι πιο απαιτητικα, πιο δυσκολα, πιο απροβλεπτα και το λαθος (που θα ερθει αργα ή γρηγορα) εγκυμονει κινδυνους.
απο την αλλη ομως, αυτο δεν ειναι που αναζηταει ο Π.Ο.?
ετσι σε ελληνικο δρομο ή πιστα που γλιστραει (βλεπε σερρες) η 911Τ θα παει πιο ευκολα και πιο γρηγορα απο την bmw.
σε δρομο ομως που δεν γλιστραει οι διαφορες μικραινουν πολυ και ειναι θεμα οδηγου να εκμεταλευτει το αριστο πλαισιο της bmw, το εκπληκτικο τιμονι, το μοτερ και το κιβωτιο που ερχονται κατ' ευθειαν απο τη Φ1.
ετσι οπως τα ειδα εγω, η bmw ειναι πιο ζυγισμενη, εχει πολυ καλυτερο τιμονι και μπροστινο συστημα γενικοτερα (ακομα και στα 330 που δειχνει στο κοντερ ειναι βραχος), ενω μοτερ και κιβωτιο κινουνται στην αλλη ακρη σε σχεση με την πορσε.
απο τη μια εχουμε τονους ροπης και μια δυναμη που ερχεται "απο μεσα", με υποκωφο βαρυ ηχο που ερχεται να ξηλωσει την ασφαλτο, ακολουθουμενη απο ενα ομαλο και ραθυμο κιβωτιο (που εχει αλλαξει πλεον βεβαια), ενω απο την αλλη εχουμε μια ραθυμια χαμηλα, αλλα κλωτσια μετα τις μεσαιες, υστερια μεχρι τις 8.5 σχεδον, και ενα κιβωτιο που ενισχυει τη "φουντωτικη" συμπεριφορα του μοτερ μοιραζοντας κλωτσιες στα ανεβασματα και κανοντας διπλογκαζιες στα καταβασματα.
αρα οσον αφορα τη συμπεριφορα του μοτερ ο καθενας διαλεγει οτι τον συγκινει.
τα φρενα του bmw ειναι χειροτερα μετα τα πρωτα 2-3 πατηματα απο πολλα, αλλα στο δικο μου αυτοκινητο αυτο το εχω βελτιωσει τοποθετωντας φρενα πορσε... χεχεχε
τελος οσον αφορα τους χωρους το bmw ειναι κανονικο αυτοκινητο με τεραστιο χωρο αποσκευων, αξιοπρεπεις πισω θεσεις (για εφηβους και μικροσωμα γενικα ατομα ειναι μια χαρα), μπορεις να ξεκινησεις απο την ανκονα και να οδηγησεις 13-14 ωρες σερι διασχιζοντας τη μιση ευρωπη και να μην καταλαβεις τιποτα.
αυτη ειναι η δουλεια του αυτοκινητου. γι αυτο σχεδιαστηκε και δεν βλεπω καποιο αλλο αυτοκινητο να το κανει αυτο καλυτερα.
εκει υπερτερει σαφως εναντι του πιο σπορ και καλυτερου σε πιστα 911Τ.
συγκρισεις με ακομα πιο καθαροαιμες κατασκευες οπως οι gt3, gt2, rs κλπ, δεν υπαρχουν, αφου αυτα ειναι αυτοκινητα πιστας με αδεια να κυκλοφορουν και στο δρομο.
επισης ουτε με τις βασικες εκδοσεις της 911 οπως η καρερα 2 και 4, οι οποιες συγκρινονται με Μ3 και οχι με Μ6.
φευγοντας απο τη βολτα με το δημητρη καταλαβα πως ειχα το καλυτερο αυτοκινητο του κοσμου (για τις αναγκες και γουστα μου) και αποφασισα να το κρατησω καθως δεν εφταιγε αυτο για καποιο προβληματισμο που ειχα, αλλα εγω.
αλλαζοντας την προσεγγιση μου ειδα πιο καθαρα τα πραγματα και μπορεσα να απολαυσω τα δυνατα του σημεια ακομα περισσοτερο.
φευγοντας απο τη βολτα με το δημητρη καταλαβα πως ειχα το καλυτερο αυτοκινητο του κοσμου (για τις αναγκες και γουστα μου) και αποφασισα να το κρατησω καθως δεν εφταιγε αυτο για καποιο προβληματισμο που ειχα, αλλα εγω.
αλλαζοντας την προσεγγιση μου ειδα πιο καθαρα τα πραγματα και μπορεσα να απολαυσω τα δυνατα του σημεια ακομα περισσοτερο.
Τι αλλο να πει καποιος για το αμαξι του και να μην συμφωνησεις μαζι του!! thumbthumb
εγώ πάντως ξεκινώντας με το ανάλογο budget, βάζω στη ζυγαριά όσες περισσότερες επιλογές
μπορώ, και απο εκεί και πέρα αρχίζω την διαγραφή...θυμάμαι όταν πείρα το Μ3, είχα τουλάχιστο
7 - 8 διαφορετικές επιλογές, εκ των οποίων είχα δει τις 2 - 3 πρίν το Μ3...όταν ανέβηκα και το
οδήγησα, αμέσως διαγράφηκαν τα υπόλοιπα...σήμερα ώντας παντρεμένος με την κορούλα μου,
τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά...για το μόνο που είμαι σίγουρος, είναι το ότι πέρα απο coupe,
δεν υπάρχει άλλη επιλογή...
εγώ πάντως ξεκινώντας με το ανάλογο budget, βάζω στη ζυγαριά όσες περισσότερες επιλογές
μπορώ, και απο εκεί και πέρα αρχίζω την διαγραφή...θυμάμαι όταν πείρα το Μ3, είχα τουλάχιστο
7 - 8 διαφορετικές επιλογές, εκ των οποίων είχα δει τις 2 - 3 πρίν το Μ3...όταν ανέβηκα και το
οδήγησα, αμέσως διαγράφηκαν τα υπόλοιπα...σήμερα ώντας παντρεμένος με την κορούλα μου,
τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά...για το μόνο που είμαι σίγουρος, είναι το ότι πέρα απο coupe,
Ενα Χ6 με προγραμματακι θα σε χαλαγε???:whistle:
Ενα Χ6 με προγραμματακι θα σε χαλαγε???:whistle:
τα μάλα!!!:original:
συμφωνω απολυτα....
αυτη ειναι η δουλεια του αυτοκινητου. γι αυτο σχεδιαστηκε και δεν βλεπω καποιο αλλο αυτοκινητο να το κανει αυτο καλυτερα.
εκει υπερτερει σαφως εναντι του πιο σπορ και καλυτερου σε πιστα 911Τ.......
επισης ουτε με τις βασικες εκδοσεις της 911 οπως η καρερα 2 και 4, οι οποιες συγκρινονται με Μ3 και οχι με Μ6......
καλυτερο αυτοκινητο του κοσμου (για τις αναγκες και γουστα μου).
:1:
Γουελ σποουκεν εντ γουελ πουτ.
/thread/
το τιπτρονικ
Μα δεν ήταν δυνατόν να διάλεγες 911 με τΡιπτρόνικ, όπως και οποιαδήποτε άλλη απόχρωση εκτός από τούτη εδώ. :original:
https://img580.imageshack.us/img580/2348/997ttcab.jpg
νομιζω οτι η διαφορα των δυο αυτοκινητων ειναι η παρακατω...
Μ6...μπανω μεσα και γυρναω τον κοσμο καταπινωντας χλμ σα παλβος και στο τελος του ταξιδιου εχουν ασπρισει οι κροταφοι μου.
911...μπανω μεσα και γυρναω τον κοσμο καταπινωντας χλμ σα παλβος και στο τελος του ταξιδιου εχουν ασπρισει οι κροταφοι μου και τα υπολοιπα μαλλια μου.στην καλυτερη των περιπτωσεων δεν εχω τρακαρει χοντρα!!!
SuperSonic
24-07-11, 18:57
Με αυτην την λογικη τοτε περνεις Πορσε 911 turbo που την οδηγικη συμπεριφορα δεν την βρισκεις στην 6αρα..
Τελικα μιλαμε για συναισθημα η για σπαζοκεφαλια στην αγορα των δυο αυτών αυτοκινητων..?
Ξαναλεω οτι μιλαμε για δυο πραγματικα πολυ καλα αυτοκινητα αλλα οταν εχεις το χρημα ζεστο δεν νομιζω οτι μπορει να ασχοληθει καποιος με την Μ6 χωρις να ειναι προσβλητικο αυτο που λεω ισα ισα θαυμαζω απεριοριστα την 6αρα αλλα μονο καποιος κολημενος με την μαρκα θα επερνε Μ6.
911!θελει κι ερωτημα;
SuperSonic
24-07-11, 19:18
911!θελει κι ερωτημα;
Αρα μεταξυ Μ6-911..?
911..Σωστα..!?:original:
Christos 330
24-07-11, 19:23
Μιας και μιλαμε για τα συγκεκριμενα αυτοκινητα . . .
Υπαρχει λετε περιπτωση ενας πορσακιας να δεχτει ανταλλαγη με Μ6 ???
Δειτε την αγγελια που μολις ειδα . . .
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1448936/
Αρα μεταξυ Μ6-911..?
911..Σωστα..!?:original:
Δε ξερω, μπλοκαρε ο εγκεφαλος μου.
SuperSonic
24-07-11, 19:31
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
:hystericalbs1:
Σαν να ζηταω ανταλαγη Πατατακια με Μουσακα..:hystericalbs1:
Με αυτην την λογικη τοτε περνεις Πορσε 911 turbo που την οδηγικη συμπεριφορα δεν την βρισκεις στην 6αρα..
τα εχεις οδηγησει φιλε μου τα δυο αυτοκινητα?
αν ναι μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος? :original:
SuperSonic
24-07-11, 19:37
τα εχεις οδηγησει φιλε μου τα δυο αυτοκινητα?
αν ναι μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος? :original:
Οχι!
Αλλα αυτο δεν με κανει να μην εχω αποψη οταν μιλαμε για οδηγικη συμπεριφορα για αυτον που λατρευει την Οδηγηση..Και οταν μιλαμε για Μ6 να πουμε οτι εγω την συγκρινω ΜΟΝΟ με την Τουρμπο..
Τωρα αν εσυ εχεις οδηγησει 911 Τουρμπο και την εχεις βρει κατωτερη απο Μ6 η τα ιδια..Οκ!
thumb:original:
συμφωνω απολυτα με τις τοποθετησεις του δημητρη, του νικου και του αρη.
πριν κανενα χρονο, ελεγα να δωσω το Μ και να παρω κατι αλλο.
μια ανταλλαγη με σκαλιετι που ειχε προτεινει ενας γνωστος δεν προχωρησε (ηθελε V10 γιατι ενας φιλος του με Μ5 Ε60 του εριχνε συνεχεια :D), ετσι μια επιλογη ηταν ενα 911Τ.
ειχα βρει μαλιστα να το ανταλλαξω με ενα γκρι μεταλικο χειροκινητο με σαλονι τερακοτα, μοντελο 08 και διαφορα 20κ.
ετσι βρεθηκαμε με το δημητρη στην αττικη οδο οπου καναμε μια μικρη βολτουλα και με τα δυο αυτοκινητα.
μπαινοντας στο 911 ειχα λιγοτερο χωρο να κινηθω, σκληροτερα καθισματα και πιο περιορισμενη ορατοτητα.
το ταμπλω ομως και τα μεγαλα κλασσικα οργανα της πορσε ειναι πολυ ωραια, ενω η υψηλη ποιοτητα δημιουργει ενα ωραιο περιβαλον, οχι καλυτερο απο της bmw παντως.
οδηγωντας το αυτοκινητο, ειναι εντυπωσιακο το τραξιον και η επιταγχυνση στις χαμηλες σχεσεις.
νομιζεις οτι οδηγεις τρακτερ. τραβαει απο μηδεν στροφες, δεν ενδιαφερεται τι οδοστρωμα υπαρχει απο κατω, τα ισιωνει ολα και προχωραει.
το τιπτρονικ κανει αλλαγες γρηγορα και ομαλα, αλλα καπως ραθυμα.
τα χιλιομετρα ανεβαινουν πολυ γρηγορα, τα 300 ειναι ευκολη υποθεση, και τα φρενα επισης πολυ δυνατα "επιπεδου πορσε", δηλαδη κορυφαια.
μου αρεσε το γεματο μοτερ απο χαμηλα, τα φρενα, αλλα δεν μου αρεσε το κιβωτιο (σε συνδυασμο με τα κουμπια στο τιμονι που ειναι δυσχρηστα, βεβαια αυτο εχει αλλαξει με τα νεα pdk, αλλα παμε αλλου σε αυτα), οπως επισης -και το κυριοτερο- η αισθηση του τιμονιου και του μπροστινου μερους στα πολλα χιλιομετρα.
μετα τα 200 το εμπρος μερος ελαφρωνει σε τετοιο βαθμο, ωστε ρωτησα το δημητρη πως ειναι δυνατον να του δινει εμπιστοσυνη να παει γρηγορα (που ξερω οτι το κανει), μια τετοια συμπεριφορα.
μου ειπε οτι ειναι θεμα συνηθειας καθως ολα τα πορσε λιγο πολυ ετσι ειναι.
συγκριτικα το bmw εχει πολυ χειροτερο τραξιον σε ελληνικο δρομο (διοτι σε γερμανικο δεν σπιναρει ουτε με πρωτη), πραγμα που ηταν και ο λογος που ηθελα να αλλαξω αυτοκινητο.
οταν θελεις να πας γρηγορα με 500 ιππους σε γλυστερο δρομο τα Μ δυστυχως δεν ειναι καλες επιλογες. ειναι πιο απαιτητικα, πιο δυσκολα, πιο απροβλεπτα και το λαθος (που θα ερθει αργα ή γρηγορα) εγκυμονει κινδυνους.
απο την αλλη ομως, αυτο δεν ειναι που αναζηταει ο Π.Ο.?
ετσι σε ελληνικο δρομο ή πιστα που γλιστραει (βλεπε σερρες) η 911Τ θα παει πιο ευκολα και πιο γρηγορα απο την bmw.
σε δρομο ομως που δεν γλιστραει οι διαφορες μικραινουν πολυ και ειναι θεμα οδηγου να εκμεταλευτει το αριστο πλαισιο της bmw, το εκπληκτικο τιμονι, το μοτερ και το κιβωτιο που ερχονται κατ' ευθειαν απο τη Φ1.
ετσι οπως τα ειδα εγω, η bmw ειναι πιο ζυγισμενη, εχει πολυ καλυτερο τιμονι και μπροστινο συστημα γενικοτερα (ακομα και στα 330 που δειχνει στο κοντερ ειναι βραχος), ενω μοτερ και κιβωτιο κινουνται στην αλλη ακρη σε σχεση με την πορσε.
απο τη μια εχουμε τονους ροπης και μια δυναμη που ερχεται "απο μεσα", με υποκωφο βαρυ ηχο που ερχεται να ξηλωσει την ασφαλτο, ακολουθουμενη απο ενα ομαλο και ραθυμο κιβωτιο (που εχει αλλαξει πλεον βεβαια), ενω απο την αλλη εχουμε μια ραθυμια χαμηλα, αλλα κλωτσια μετα τις μεσαιες, υστερια μεχρι τις 8.5 σχεδον, και ενα κιβωτιο που ενισχυει τη "φουντωτικη" συμπεριφορα του μοτερ μοιραζοντας κλωτσιες στα ανεβασματα και κανοντας διπλογκαζιες στα καταβασματα.
τα φρενα του bmw ειναι χειροτερα μετα τα πρωτα 2-3 πατηματα απο πολλα, αλλα στο δικο μου αυτοκινητο αυτο το εχω βελτιωσει τοποθετωντας φρενα πορσε... χεχεχε
τελος οσον αφορα τους χωρους το bmw ειναι κανονικο αυτοκινητο με τεραστιο χωρο αποσκευων, αξιοπρεπεις πισω θεσεις (για εφηβους και μικροσωμα γενικα ατομα ειναι μια χαρα), μπορεις να ξεκινησεις απο την ανκονα και να οδηγησεις 13-14 ωρες σερι διασχιζοντας τη μιση ευρωπη και να μην καταλαβεις τιποτα.
εκει υπερτερει σαφως εναντι του πιο σπορ και καλυτερου σε πιστα 911Τ.
συγκρισεις με ακομα πιο καθαροαιμες κατασκευες οπως οι gt3, gt2, rs κλπ, δεν υπαρχουν, αφου αυτα ειναι αυτοκινητα πιστας με αδεια να κυκλοφορουν και στο δρομο.
επισης ουτε με τις βασικες εκδοσεις της 911 οπως η καρερα 2 και 4, οι οποιες συγκρινονται με Μ3 και οχι με Μ6.
αποψη πληρως στοιχειοθετημενη.
Με μονο μια διαφωνια-ερωτημα. Τα 200χ.α.ω. ερχονται ευκολα και με ενα Ε46 330.
Το ζητουμενο ομως ειναι πως συμπεριφερεται ενα αυτοκινητο στην Ελλαδα με 250 χ.α.ω. ;
Μηπως μπορεις να μας πεις τη γνωμη σου για το τι συμβαινει σε μια διαδρομη γεματη στροφες οπου ουτε Φ1 δε στριβει με 50χ.α.ω? (οχι 4κινιτη porsche απαραιτητα στη συγκριση)
Επισης τι συμβαινει στη διαδρομη θεσσαλονικη-αθηνα με τα ταχυτητες 130 ....ως 200.
Τελος ο ηχος σε μ6 ειναι εξισου ποροτικος κατα τη γνωμη σου η και ανωτερος
Οχι!
Αλλα αυτο δεν με κανει να μην εχω αποψη οταν μιλαμε για οδηγικη συμπεριφορα για αυτον που λατρευει την Οδηγηση..Και οταν μιλαμε για Μ6 να πουμε οτι εγω την συγκρινω ΜΟΝΟ με την Τουρμπο..
Τωρα αν εσυ εχεις οδηγησει 911 Τουρμπο και την εχεις βρει κατωτερη απο Μ6 η τα ιδια..Οκ!
thumb:original:
αν δεν εχεις οδηγησει περιορισου στο αισθητικο μερος, οπου μπορεις να εχεις αποψη φυσικα.
σε κατι που δεν δοκιμασες ο ιδιος πως μπορεις να εχεις προσωπικη αποψη?
η δικη μου αποψη εχει καταγραφει λιγα ποστ πιο πριν.
κανε τον κοπο να τη διαβασεις.
εδω προπαθουμε να κανουμε μια ωραια συζητηση, δεν χρειαζεται σωνει και καλα να εκφρασουμε αποψη για κατι που δεν το ξερουμε, ουτε να ευτελισουμε το θεμα σε συζητηση με χαρτακια "υπερ-ατου".
τελος και γενικα μιλωντας θα πρεπει να γνωριζουμε οτι η συζητηση καφενειου τυπου "τι θα εκανα αν ημουν πρωθυπουργος", ή "προπονητης" ή αν ειχα λ7 να παρω "φεραρι ή πορσε", διαφερει αρκετα απο τα κριτηρια που εχει καποιος που ειναι δυνητικος αγοραστης της κατηγοριας...
με λιγα λογια εγω ξερω αρκετους που μπορουσαν να παρουν πορσε και δεν πηραν, ή πηραν για καποιο διαστημα (ωστε να φυγει το παιδικο απωθημενο του αντρα που οταν μεγαλωσει πρεπει να παρει πορσε) και μετα την αλλαξαν με bmw, range rover, mercedes και αλλα καλα αυτοκινητα...
Χρηστο.... ολα γινονται,εδω το ανταλλασσουν με το μπαουλο το Μ5...:whistle:,στο Μ6 θα κολωναν;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1624328/
αποψη πληρως στοιχειοθετημενη.
Με μονο μια διαφωνια-ερωτημα. Τα 200χ.α.ω. ερχονται ευκολα και με ενα Ε46 330.
Το ζητουμενο ομως ειναι πως συμπεριφερεται ενα αυτοκινητο στην Ελλαδα με 250 χ.α.ω. ;
σε πολλους καλους δρομους που εχουμε, οπως η αττικη οδος, οι ευθειες του αλμυρου και της λαρισας, η ευθεια της θεσσαλονικης και προσφατα η εγνατια, αν δεν υπαρχει κινηση και μπορεις να πατησεις με ασφαλεια, η συμπεριφορα ειναι πολυ καλη.
τουλαχιστον το bmw στα 250 πινεις καφε, στα 300 εισαι ανετος, στα 330 βραχος.
το πορσε ελαφρωνει πολυ μετα τα 250 πραγμα που εμενα δεν μου εδωσε τη σιγουρια που δινει το bmw. γι αυτο το εβαλα στα μειον.
Μηπως μπορεις να μας πεις τη γνωμη σου για το τι συμβαινει σε μια διαδρομη γεματη στροφες οπου ουτε Φ1 δε στριβει με 50χ.α.ω? (οχι 4κινιτη porsche απαραιτητα στη συγκριση)
ναι μπορω να σου πω καθως ειχα κυνηγηθει με το λευτερη πριν 2-3 χρονια που ειχαμε παει μια εκδρομη στον αη γιαννη το ρωσο.
δεν μπορουσα να τον περασω, αλλα ουτε εκεινος μπορουσε να ξεμακρυνει...
Επισης τι συμβαινει στη διαδρομη θεσσαλονικη-αθηνα με τα ταχυτητες 130 ....ως 200.
σε αυτες τις ταχυτητες και τα δυο αυτοκινητα ειναι βαρετα.
Τελος ο ηχος σε μ6 ειναι εξισου ποροτικος κατα τη γνωμη σου η και ανωτερος
κατα τη γνωμη μου ο ηχος του v10 ειναι πιο πορωτικος απο το φλατ-σιξ.
σε αυτο μπορεις να μας πεις κι εσυ που τα ακουσες και τα δυο ως θεατης στις σερρες...
SuperSonic
24-07-11, 20:00
Ενταξει με αυτα που λεει ο Σταθης δειχνει να μην του εκανε η Πορσε..Και εννοω παντα αναλογα και με τις αναγκες που εχει ο καθενας!
Σταθη δεν ειχα διαβασει το συγκεκριμενο ποστ αλλα αυτο δεν με κανει να εχω μια εντελως διαφορετικη αποψη..Πιστευω οδηγικα η 911 tURBO ειναι αλλου και ας μην εχω την πολυτελεια να την οδηγήσω!
Απο εκει και περα δεν προσβαλω το αυτοκινητο σου ουτε μου αρεσουν οι συζητησεις καφενειου οπως λες..
Σαφως και η γνωμη μου δεν μετραει οπως το βλεπεις εσυ διοτι δεν εχω οδηγησει κανενα απο τα δυο αλλα μην μου πεις τωρα οτι οι 115 που εχουν ψηφησει την δημοσκοπηση εχουν δοκιμασει τα αυτοκινητα..?
Φιλικα παντα!
:original:
αυτή η λογική υπήρχε όταν είμουν ελεύθερος, και χωρίς παιδί. τώρα τα πράγματα είναι αλλιώς...
αν και για να είμαι ειλικρινής, 911 θα διάλεγα...εμπειρία απο Μ6 δεν έχω για να είμαι ειλικρινής,
πέραν απο μια ωραία βολτούλα που είχε την καλοσύνη να με αφήσει ο στάθης να κάνω...
λίγα πράγματα μπορείς να καταλάβεις σε μια τόσο σύντομη διαδρομή, αλλά η γενική
εικόνα είναι πως μιλάμε για αμάξι που βρίσκεται στην κορυφή. το 911 απο την άλλη, και μιλάω
για την έκδοση s, είναι ένα αμάξι που με ξεσηκώνει...εκείνος ο χοροπηδηχτός τρόπος
της μούρης όταν είναι στην έξοδο της στροφής, δεν συγκρίνεται με τπτ...γενικά
επιμένω σε αυτό που είπα για το μπάτζετ...ανάλογα με τον όγκο, βάζεις στην λίστα
όσα περρισότερα μπορείς, και αρχίζεις και διαγράφεις...εγώ τουλάχιστο, έτσι κάνω.
Πιστευω οδηγικα η 911 tURBO ειναι αλλου και ας μην εχω την πολυτελεια να την οδηγήσω!
τοτε πως το πιστευεις αφου δεν εχεις αποψη?
αυτο δεν μπορω να καταλαβω.
αλλο πραγμα να λες οτι ενα πραγμα μου αρεσει πιο πολυ απο ενα αλλο, και διαφορετικο να το ανακυρησεις καλυτερο χωρις να το εχεις δοκιμασει!
ειναι αλλου σε τι η 911? μπορεις να το αναλυσεις?
σε πολλους καλους δρομους που εχουμε, οπως η αττικη οδος, οι ευθειες του αλμυρου και της λαρισας, η ευθεια της θεσσαλονικης και προσφατα η εγνατια, αν δεν υπαρχει κινηση και μπορεις να πατησεις με ασφαλεια, η συμπεριφορα ειναι πολυ καλη.
τουλαχιστον το bmw στα 250 πινεις καφε, στα 300 εισαι ανετος, στα 330 βραχος.
το πορσε ελαφρωνει πολυ μετα τα 250 πραγμα που εμενα δεν μου εδωσε τη σιγουρια που δινει το bmw. γι αυτο το εβαλα στα μειον.
ναι μπορω να σου πω καθως ειχα κυγηθει με το λευτερη πριν 2-3 χρονια που ειχαμε παει μια εκδρομη στον αη γιαννη το ρωσο.
σε αυτες τις ταχυτητες και τα δυο αυτοκινητα ειναι βαρετα.
κατα τη γνωμη μου ο ηχος του v10 ειναι πιο πορωτικος απο το φλατ-σιξ.
σε αυτο μπορεις να μας πεις κι εσυ που τα ακουσες και τα δυο ως θεατης στις σερρες...
o v10 σε παραπεμεπει σε F1 αλλα κι αυτος ο ''χαλασμενος'' ηχος του boxer ειναι αλλο πραγμα.
130χμω εως 200 ειναι βαρετα και τα δυο;Αυτο κι αν δεν ειναι απαντηση.
Η διαδρομη στο Αγ. Ιωαννη οντως ειναι απαιτιτικη.Το συμπερασμα μου απο τα λεγομενα σου οτι και τα δυο ειναι πυραλαυλοι.
Θέλω να μου πείτε ειλικρινά... Λέτε για ταχύτητες πάνω απο 200km/h και πως πηγαίνει το αμάξι και τι συμπεριφορά έχει....
Άντε και τα έπιασες, ποιός μπορεί να τα κρατήσει τόσα χιλιόμετρα για πάνω απο 1-2 άντε 3 χιλιόμετρα απόσταση που είσαι αναγκασμένος να πέφτεις στα φρένα για τον ΑΒ λόγο?
Λίγες φορές βλέπουμε να πηγαίνουμε αριστερή με το κοντέρ κάτω και να σου χώνεται σφίνα ο άλλος μπροστά γιατί έτσι του την βάρεσε να μην σε αφήσει να προσπεράσεις?
Επίσης τέτοια αυτοκίνητα αν δεν κάνεις ταξίδια με αρκετά χλμ τα σκίζεις μέσα στην κίνηση σταμάτα/ξεκίνα και τις εκκατομύρια λακούβες της Ελληνικής μπαλωμένης ασφάλτου!
Δεν μου λέει τίποτα που παω μια βόλτα και βλέπω τον κάθε λέλο που πήρε το Μ5/Μ6/911/997/GT3 κλπ και πατάει ένα ξερόγκαζο μπας και τον κοιτάξει καμια γκόμενα.... Σόρρυ αλλά αυτή η κατάσταση μου προκαλεί γέλιο :original:
Επίσης τέτοια αυτοκίνητα πρέπει να ξέρεις τι αντιπροσωπεύουν, για τι σκοπό φτιάχτηκαν και πως οδηγώνται, Μην το πάρεις γιατί απλά μπορείς..... Αλλά στην Ελλάδα του "εγώ την έχω πιο μεγάλη .....την μηχανή" ζούμε..... :original:
SuperSonic
24-07-11, 20:10
τοτε πως το πιστευεις αφου δεν εχεις αποψη?
αυτο δεν μπορω να καταλαβω.
αλλο πραγμα να λες οτι ενα πραγμα μου αρεσει πιο πολυ απο ενα αλλο, και διαφορετικο να το ανακυρησεις καλυτερο χωρις να το εχεις δοκιμασει!
ειναι αλλου σε τι η 911? μπορεις να το αναλυσεις?
Ισως δεν καταλαβαινεις το σχημα λογου μου..:original:
Anyway..Kραταω την αποψη μου ειτε σου αρεσει ειτε οχι με τα δικα μου πιστευω και ονειρευομαι την Porsche Καλυτερη τις Μ6.
Αυτα απο εμενα!:original:
Θέλω να μου πείτε ειλικρινά... Λέτε για ταχύτητες πάνω απο 200km/h και πως πηγαίνει το αμάξι και τι συμπεριφορά έχει....
Άντε και τα έπιασες, ποιός μπορεί να τα κρατήσει τόσα χιλιόμετρα για πάνω απο 1-2 άντε 3 χιλιόμετρα απόσταση που είσαι αναγκασμένος να πέφτεις στα φρένα για τον ΑΒ λόγο?
Λίγες φορές βλέπουμε να πηγαίνουμε αριστερή με το κοντέρ κάτω και να σου χώνεται σφίνα ο άλλος μπροστά γιατί έτσι του την βάρεσε να μην σε αφήσει να προσπεράσεις?
Επίσης τέτοια αυτοκίνητα αν δεν κάνεις ταξίδια με αρκετά χλμ τα σκίζεις μέσα στην κίνηση σταμάτα/ξεκίνα και τις εκκατομύρια λακούβες της Ελληνικής μπαλωμένης ασφάλτου!
Δεν μου λέει τίποτα που παω μια βόλτα και βλέπω τον κάθε λέλο που πήρε το Μ5/Μ6/911/997/GT3 κλπ και πατάει ένα ξερόγκαζο μπας και τον κοιτάξει καμια γκόμενα.... Σόρρυ αλλά αυτή η κατάσταση μου προκαλεί γέλιο :original:
Επίσης τέτοια αυτοκίνητα πρέπει να ξέρεις τι αντιπροσωπεύουν, για τι σκοπό φτιάχτηκαν και πως οδηγώνται, Μην το πάρεις γιατί απλά μπορείς..... Αλλά στην Ελλάδα του "εγώ την έχω πιο μεγάλη .....την μηχανή" ζούμε..... :original:
εντάξει ρε...ο καθένας παίρνει ότι παίρνει για τους δικούς του λόγους. ποιοί είμαστε εμείς άλωστε για να
κρίνουμε!!!
υγ. μιλάω πάντα για χειροκίνητο 911 στην επιλογή μου. το αυτόματο το απορρίπτω κατηγορηματικά...
σε αυτή την περίπτωση, θέλω το Μ6 και το τρελό smg 3, με το wind shield display μπροστά μου.
Όχι ρε συ δεν κρίνουμε.... Τα αυτοκίνητα λυπάμαι αυτό είναι όλο.....
Όχι ρε συ δεν κρίνουμε.... Τα αυτοκίνητα λυπάμαι αυτό είναι όλο.....
έεεεεεεεεεεεεεεελα μωρέ...λαμαρίνες είναι και αυτά!!!δεν βαριέσαι ρε τζιμ...δεν τα βλέπουν
όλοι ίδια τα πράγματα. ας κοιτάξουμε εμείς τώρα να πάμε λίγο πιο μπροστά, μπάς και
έρθουμε σε θέση να το έχουμε πραγματικό δείλημα την αγορά ενός εκ των δύο...
SuperSonic
24-07-11, 20:19
έεεεεεεεεεεεεεεελα μωρέ...λαμαρίνες είναι και αυτά!!!δεν βαριέσαι ρε τζιμ...δεν τα βλέπουν
όλοι ίδια τα πράγματα. ας κοιτάξουμε εμείς τώρα να πάμε λίγο πιο μπροστά, μπάς και
Μακαρι!
Ξερεις τι γινεται καμια φορα το παθος τις αυτοκινησης ειναι τετοιο που σε κανει να μην σκεφτεσαι λογικα.
Ισως δεν καταλαβαινεις το σχημα λογου μου..:original:
Anyway..Kραταω την αποψη μου ειτε σου αρεσει ειτε οχι με τα δικα μου πιστευω και ονειρευομαι την Porsche Καλυτερη τις Μ6.
Αυτα απο εμενα!:original:
οποιο αυτοκινητο και να βρισκοταν στο διαβα σου να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σε απογοητευε.
απο κει και περα τα ονειρα του καθενος ειναι διαφορετικα.
δεν σου κρυβω οτι κι εγω wallpaper 911T ειχα στο pc μου.
οταν ομως ηρθε η ωρα και σκεφτηκα και καποια αλλα πραγματα εκτος της κ@υλας (διοτι τα λ7 ειναι πολλα αρη, οπως ελεγε κι ο συνονοματος σου στην ταινια), πηρα bmw...
αυτο προσπαθω να πω, μην μπερδευουμε την κ@υλα, το ονειρο, την παιδικη αφισα, με την πραγματικη ζωη.
ειμαι βεβαιος οτι αν μπορουσε ο καθενας να το αποκτησει, ολοι θα ειχαμε και ενα gt3 rs.
αν ομως δεν μπορεις να εχεις 3-4 σουπερ-καρς στο γκαραζ σου, τοτε βαζεις και αλλα κριτηρια.thumb
Μακάρι ρε Tommy..... Ποτέ δεν ξέρεις, τα όνειρα είναι δωρεάν thumb
SuperSonic
24-07-11, 20:24
οποιο αυτοκινητο και να βρισκοταν στο διαβα σου να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σε απογοητευε.
απο κει και περα τα ονειρα του καθενος ειναι διαφορετικα.
δεν σου κρυβω οτι κι εγω wallpaper 911T ειχα στο pc μου.
οταν ομως ηρθε η ωρα και σκεφτηκα και καποια αλλα πραγματα εκτος της κ@υλας (διοτι τα λ7 ειναι πολλα αρη, οπως ελεγε κι ο συνονοματος σου στην ταινια), πηρα bmw...
αυτο προσπαθω να πω, μην μπερδευουμε την κ@υλα, το ονειρο, την παιδικη αφισα, με την πραγματικη ζωη.
ειμαι βεβαιος οτι αν μπορουσε ο καθενας να το αποκτησει, ολοι θα ειχαμε και μια gt3 rs.
αν ομως δεν μπορεις να εχεις 3-4 σουπερ-καρς στο γκαραζ σου, τοτε βαζεις και αλλα κριτηρια.thumb
Ναι δεν εχεις καθολου αδικο γιατι καμια φορα οπως εγραψα ποιο πανω το παθος και το παιδικο ονειρο η απωθημενο σε κανει να μην σκεφτεσαι την πραγματικοτητα.
Θυμαμαι ποσο ασχημα εκρινα ενα Honda..Γιατι ακουγα τους διαφορους και διαβαζα επισης τους διαφορους οτι δε ειναι καλα δεν στριβουν..Οταν απο πεισμα το αγορασα αλλαξαν ολα τα πσιτευω μου!
Διαβαζοντας ολα αυτα τα posts με προσοχη κι εχοντας οδηγησει μονο 911 (997manual ) σε ρυθμους βολτας ενα ειναι σιγουρο.Και τα δυο ειναι κορυφαια αυτοκινητα.
Θα ηθελα πολυ να μπω σε μ6 ας ειναι και στο πισω καθισμα.
Δυστυχως δεν εχουμε στη διαθεση μας για την ωρα, και την αποψη ενος ιδιοκτητη 911.
Για τους χωρους και μονο θα διαλεγα μ6.Μη ξεχναμε οτι εχω και δυο κορες.
Και για δευτερο αυτοκινητο θα διαλεγα hyundai i10 η το αλμερα της γυναικας μου.
Αν ομως ειχα τη δυνατοτητα να κρατησω το Ε46 και το αλμερα σιγουρα θα επαιρνα 911(997 ομως τη πλεον light εκδοση ) ως αντικειμενο ποθου και τρελλας.
Καποτε ρωτησα το Σταθη τι χλμ προλαβε και ειδε στην εξοδο της ευθειας στη πιστα των σερρων.Η απαντηση μου στην απαντηση του ηταν αναμενομενα αυτα τα χλμ γιατι εχεις πραγματικα δυνατο αυτοκινητο.
Σιγουρα το μ6 ειναι θηριο αλλα το 911 μηπως ειναι λιγο ποιο στυλατο και λιγο ποιο αειθαλες;Σιγουρα ομως το τελευταιο θα πρεπει να ειναι και ποιο κουραστικο.
Η αισθηση μου : και τα δυο μοναδικα και ας ειναι εντελως διαφορετικα.
Οι οδηγοι τους ; Δεν ειναι τυχεροι, ειναι ευλογημενοι γιατι ο Θεος δεν αφηνει τιποτα στη τυχη.
Δε βλεπω την ωρα που θα βρεθουμε στις Σερρες και ολα τα m της παρεας θα μοιρασουν θεαμα και ευωδεια καμμενου ελαστικου.
Σταθη φερε και τους πορσαδες μαζι σου.
PS Ψηφησα 911κοντρα στη bmwδικη μου συνειδηση
Μακάρι ρε Tommy..... Ποτέ δεν ξέρεις, τα όνειρα είναι δωρεάν thumb
Jim... επειδη καμια φορα τα ονειρα γινονται πραγματικοτητα,θα το παρεις γιατι απλα μπορεις....,χωρις να σε ενοχλουν οι λακουβες της Ελληνικης μπαλωμενης ασφαλτου, το σταμάτα/ξεκίνα στο μποτιλιαρισμα και θα ριχνεις και καμια ξερογκαζια που και που,οχι για να σε κοιτάξει καμια γκόμενα....,αλλα γιατι θα γουσταρεις....για εσενα thumb
την κ@υλα, το ονειρο, την παιδικη αφισα, με την πραγματικη ζωη.
Απορώ πως δεν έχει μπει ακόμα η αγαπημένη σου ατάκα.......μιας και τέτοια αυτοκίνητα θα παραμείνουν πλέον μονάχα όνειρα θερινής νυχτός ακόμα κι ύστερα από 10 χρόνια κυκλοφορίας στους δρόμους.
Jim... επειδη καμια φορα τα ονειρα γινονται πραγματικοτητα,θα το παρεις γιατι απλα μπορεις....,χωρις να σε ενοχλουν οι λακουβες της Ελληνικης μπαλωμενης ασφαλτου, το σταμάτα/ξεκίνα στο μποτιλιαρισμα και θα ριχνεις και καμια ξερογκαζια που και που,οχι για να σε κοιτάξει καμια γκόμενα....,αλλα γιατι θα γουσταρεις....για εσενα thumb
Φίλε αν η τύχη μου και ο καλός Θεός εκεί ψηλά με βοηθήσουν ώστε να μπορώ να το αποκτήσω πίστεψέ με δεν θα το πάρω..... Θα μπορώ όμως να το κάνω μια βόλτα (όπως και τώρα αν είχα ευκαιρία δεν θα έλεγα όχι) απο ένα φίλο να πω οτι οδήγησα ένα πορσικό....
Και θα είμαι οκ thumb
Αλλά για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να ρίξω άλλα 10-15-20 χρονάκια στην πλάτη μου, για την ηλικία μου οδηγούσα το Μ3 όταν το είχα και δεν έχω παράπονο, έκανα και τα ξερόγκαζά μου και την λέζα μου και τα πάντα μου όταν και όπου με έπαιρνε....
Πέραν αυτού το Μ6 και το κάθε Μ6 δεν είναι για τα "βαριά" πόδια μου ακόμα γιατί ξέρω πως τόσα άλογα με την τρέλα που με δέρνει δεν είναι καλό.... :original:
ναι μπορω να σου πω καθως ειχα κυνηγηθει με το λευτερη πριν 2-3 χρονια που ειχαμε παει μια εκδρομη στον αη γιαννη το ρωσο.
.
εμμμ.. για ξαναθυμησου λιγακι την διαδρομη μας στον αγιο ιωαννη..μεγαλη η χαρη του..ανεβαζες-ανεβαζα...ξανα-ανεβαζες-ξανα-ανεβαζα...καποια στιγμη παρα ανεβασα ρυθμο κ μετα απο 3-4 στροφες επρεπε να φρεναρω γιατι σε εχασα απο το καθρεπτη μου....
..μια επαναληψη της βολτας ειμαι σιγουρος οτι θα σου ξανα-φρεσκαρει τη μνημη..
οσο για την επαφη Μ6-911...συμφωνω με τον δημητρη (σκανδαλη) κ τον σταθη. το Μ6 τα κανει ολα πολυ καλα κ ιδιως τα ανοιχτα παρατεταμενα κομματια..το 911ΤΤ .... τριζει, κοπαναει, ειναι στριμοκωλο, ειναι δυσχρηστο, αλλα οταν πας ας πουμε σαρωνιδα σουνιο κ μπαινεις με 3ες σπασμενες στις αποτομες φουρκετες κ σε κοροιδευει κ σε λεει κοτα κ σε προκαλει να βυθισεις πιο βαθια το γκαζι...ειναι αλλου...
οπως παντα... με ξερετε...εγω βαζω ανοιχτη προσκληση σε οποιονδηποτε θελει να νιωσει πως ειναι ενα γρηγορο κ σωστα στημενο 911ΤΤ να τον κανω βολτουλα!
Μετα τιμης,
ο εριστικος/ενοχλητικος οδηγος της γειτονιας σας που με αυθαδεια σας λεει οποιος εχει @@ ας ερθει να παμε να στριψουμε... :) :rally:
εμμμ.. για ξαναθυμησου λιγακι την διαδρομη μας στον αγιο ιωαννη..μεγαλη η χαρη του..ανεβαζες-ανεβαζα...ξανα-ανεβαζες-ξανα-ανεβαζα...καποια στιγμη παρα ανεβασα ρυθμο κ μετα απο 3-4 στροφες επρεπε να φρεναρω γιατι σε εχασα απο το καθρεπτη μου....
..μια επαναληψη της βολτας ειμαι σιγουρος οτι θα σου ξανα-φρεσκαρει τη μνημη..
που εισαι εσυ εξαφανισμενος ρε παλιοπαιδο τοσο καιρο? χαθηκαμε...
ευχαριστως να κανουμε μια επαναληψη της βολτουλας, ειχαμε περασει ωραια, εγω ολον τον αυγουστο θα ειμαι στη χαλκιδα σε περιμενω...
οσο για το σημειο που ξεμακρυνες δυο στροφες, ημουν με την πολυθρονα πισω και τα αμορτισερ στο soft.
μολις τα ρυθμισα οπως ηθελα, κοντευα να σε τρακαρω σε καθε εισοδο. το πλεονεκτημα σου ηταν η εξοδος οπου εσυ εκτοξευοσουν κερδιζοντας μετρα, ενω εγω χαροπαλευα ειτε σπιναροντας ανεξελγκτα με κινδυνο να φυγω σε κανενα χαντακι (με το dsc off), ή παταγα γκαζι και δεν πηγαινε (με το dsc on).
ετσι αναγκαζομουν να αργησω πολυ τα φρενα για να κερδισω στις εισοδους τα μετρα που εχανα στις εξοδους, αλλα ετσι δεν μπορουσα να μπω οπως ηθελα για να εχω γρηγορη εξοδο και χαλαγα τις ιδανικες γραμμες οι οποιες βεβαια δεν μπορουσαν ουτως ή αλλως να βγουν σε δημοσιο δρομο με κινηση, φορτηγα, μηχανακια, μηδεν ορατοτητα κλπ
επισης μην ξεχνας οτι εισαι και καμια 250αρια αλογακια πιο πανω... διολου ευκαταφρονητο νουμερακι...thumb
δοκιμασα οτι ηξερα (ως γνωστον δεν ειμαι και ο ρερλ...), αλλα δεν ειχα απαντηση στο τραξιον των τεσσαρων τροχων, εναντι δυο... η φυσικη νικησε...
σημασια εχει οτι περασαμε καλα, γκαζωσαμε, εκτονθηκαμε και εχουμε ωραιες εικονες απο τη βολτα.
αντε εκκλησια εκλεψες εκεινη τη μερα...:th_Laie_67-1:
που εισαι εσυ εξαφανισμενος ρε παλιοπαιδο τοσο καιρο? χαθηκαμε...
ευχαριστως να κανουμε μια επαναληψη της βολτουλας, ειχαμε περασει ωραια, εγω ολον τον αυγουστο θα ειμαι στη χαλκιδα σε περιμενω...
οσο για το σημειο που ξεμακρυνες δυο στροφες, ημουν με την πολυθρονα πισω και τα αμορτισερ στο soft.
μολις τα ρυθμισα οπως ηθελα, κοντευα να σε τρακαρω σε καθε εισοδο. το πλεονεκτημα σου ηταν η εξοδος οπου εσυ εκτοξευοσουν κερδιζοντας μετρα, ενω εγω χαροπαλευα ειτε σπιναροντας ανεξελγκτα με κινδυνο να φυγω σε κανενα χαντακι (με το dsc off), ή παταγα γκαζι και δεν πηγαινε (με το dsc on).
ετσι αναγκαζομουν να αργησω πολυ τα φρενα για να κερδισω στις εισοδους τα μετρα που εχανα στις εξοδους, αλλα ετσι δεν μπορουσα να μπω οπως ηθελα για να εχω γρηγορη εξοδο και χαλαγα τις ιδανικες γραμμες οι οποιες βεβαια δεν μπορουσαν ουτως ή αλλως να βγουν σε δημοσιο δρομο με κινηση, φορτηγα, μηχανακια, μηδεν ορατοτητα κλπ
επισης μην ξεχνας οτι εισαι και καμια 250αρια αλογακια πιο πανω... διολου ευκαταφρονητο νουμερακι...thumb
δοκιμασα οτι ηξερα (ως γνωστον δεν ειμαι και ο ρερλ...), αλλα δεν ειχα απαντηση στο τραξιον των τεσσαρων τροχων, εναντι δυο... η φυσικη νικησε...
σημασια εχει οτι περασαμε καλα, γκαζωσαμε, εκτονθηκαμε και εχουμε ωραιες εικονες απο τη βολτα.
αντε εκκλησια εκλεψες εκεινη τη μερα...:th_Laie_67-1:
αν θυμασαι...οταν βγηκα απο το αμαξι, σε αγκαλιασα, σε φιλησα (τα υπολοιπα ειναι σοκινγκ δε τα βγαζω παρα εξω) κ χοροπηδουσα σα μικρο παιδι που επιτελους..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..βρεθη κε αμαξι κ οδηγος που με εκανε να βαλω το κεφαλι κατω κ να οδηγησω ταπα!! .. η βολτα μας ειναι μεσα στις 3-4 καλυτερες βολτες της ζωης μου!! ...Αχααααααα..ωστε εισαι χαλκιδα ε?! εεε ψηνεσαι η σαββατο η κυριακη αλλααα νωρις νωρις νωρις το πρωι να παμε μια καταδρομικη για λουκουμαδες?!?
ε και κατι οφφ τοπικ ελαφρως..ξερεις απο βεσπα??? ..πως παει ετσι το παλικαρι στο αβαταρ σου????
να σου πω κι εμενα δεν ειχε τυχει ως τωρα να μην μπορω να περασω καποιον σε δημοσιο δρομο, ησουνα ο πρωτος... χαχαχα
αντε σε περιμενω οποτε θες, να προηγηθει τηλεφωνο 1-2 μερες πριν...
ε και κατι οφφ τοπικ ελαφρως..ξερεις απο βεσπα??? ..πως παει ετσι το παλικαρι στο αβαταρ σου????
εχουμε μια παρεα απο θεσσαλονικη το "knee down club", που μπαινουνε με βεσπα σε πιστες καρτ και πανε ταπα...
εχει μεγαλη πλακα...
m-power_01
25-07-11, 14:06
Τόσα χρόνια κάναμε να μάθουμε τα πεμβε να ψιλοφτιάχνουμε τίποτα... και να πάμε να πάρουμε πόρκε ? Και φτου και απ΄την αρχή? Μπαααα δεν θα τ'αντέξω :th_Laie_67-1:
nikos ///M
25-07-11, 15:56
Τι νε λεμε τωρα η 911 ειναι αλλου!
Εκτος τοπικ, οταν πατε για γρηγορη βολτα ενημερωστε με παρακαλω πολυ!!!!!!!
εμμμ.. για ξαναθυμησου λιγακι
να και μια φωτο απο τους λουκουμαδες...
https://i465.photobucket.com/albums/rr20/mobistar3/bmw/45872_1591640438819_1470124915_2411048_4025322_n.j pg
αν ο στεφανος εχει την περιγραφη που του ειχα στειλει τοτε ας τη βαλει...
ωωωω!!! οι λουκουμαδες!!! ..χαχαχα κ ο αγγελος που εμεινε στη προσπαθεια!!
Σαββατο πρωι πρωι Σταθουλη θα αναχωρησει το τραινακι του τρομου...!!!
Στεφανε βρες τα γραφωμενα του Σταθη..κ τα δικα μου? ισως αν υπαρχουν?..ηταν πολυ παραστατικη η περιγραφη απ οσο θυμαμαι!
τα βρηκα εγω λευτερη στο mail μου... δυο χρονια περασανε...
τωρα τα δικα σου πρεπει να τα ανασυρουμε απο τοπο χλοερο... :whistle::th_Laie_67-1:
Η παρεα με περιμενε στη γεφυρα και παροτι ημουν πιο κοντα απΆ ολους, εφθασα τελευταιος...
Στο ραδιο ο τοπικος σταθμος επαιζε το γνωστο χιτ της μαρως λυτρα...
Κανω λαθος σκεφτηκα, το ξερω κατα βαθος...
Στον πηγαιμο για την αρτακη δεν ηταν μακρυς ο δρομος, το καφενεδακι ηταν ανοικτο, ο αγγελος πηρε τον καφε του κι εγω προλαβα να «προσδεσω» τα αντικειμενα που κυκλοφορουσαν εντος του αυτοκινητου γνωριζοντας το τι θα επακολουθουσε...
Μετα τις πρωτες στροφες με την πολυ γλυστερη ασφαλτο περασα το στεφανο ριχνοντας μια γρηγορη ματια στη μικρη ασπα που αναπαυοταν στο πισω καθισμα... το μυαλο μου πηγε σε μια παλια φωτογραφια της γυναικας μου καθισμενης στο πισω βελουδινο μπλε καθισμα της Ε12 του πεθερου μου...
Θα καψεις καρδιες κι εσυ, σκεφτηκα...
Στο Ipod εβαλα τους barclay james harvest και το mockingbird...
Μπροστα ο λευτερης και ο αγγελος ειχαν αρχισει ηδη να ανεβαζουν το ρυθμο...
Εγω ημουν με πατημενο το κουμπι του power, τα ηλεκτρονικα εκτος στη μεσαια σκαλα (mdm), το smg στο s5 και το edc στη μαλακη ρυθμιση. Ενα μαγικο χαλι λοιπον, με αρκετη δυναμη ωστε να ακολουθησει, αλλα το φυλακα αγγελο παροντα να επεμβει αν γινοταν το λαθος...
Πρωτη εντυπωση, αυτα τα διαολια του τσουφενχαουζεν (τα οποια σεβομαι και αγαπω τα μεγιστα), ειναι αλλου απο προσφυση... ο αγγελος με τη gt2 πηγαινε αερα, ενω πιο μπροστα ο λευτερης μας εκανε παιχνιδι με την τετρακινητη τουρμπο.
Εντυπωση μου εκανε πως ο αγγελος καταφερε να παει γρηγορα με ενα αυτοκινητο που δεν εχει μεγαλη εμπειρια και μαλιστα οχι οποιοδηποτε αυτοκινητο, αλλα μια gt2 η οποια ειναι πολυ δυσκολη και απαιτητικη στο οριο οπως εχει πει κατ΄επαναληψιν και ο «Der meister».
Ειναι πολλα τα αλογα (οπως θα ελεγε και ο μακαριτης ο κουρκουλος) και σε συνδυασμο με την πισω κινηση και το κοντο μεταξονιο, δημιουργειται ενα συνολο απολυτο μεν, αλλα δυσκολο στις αντιδρασεις του σε τετοιο δρομο δε.
Σκεφτομαι οτι εκτος απο τη γουνα (στην παλια διαφημιση με τη μαρθα καραγιαννη) και η οδηγηση μιας gt2 θελει μυαλο...
Στα μισα της διαδρομης και ενω ο ρυθμος ηταν ανεβασμενος (με τις αναποφευκτες διακοπες λογω κινησης), ο λευτερης γυρισε προτεινοντας να κανουμε αλλη μια φορα τη διαδρομη...
Ανταποκριθηκα, ενω ο στεφανος με τον αγγελο συνεχισαν θελωντας να μη φανουν ασυνεπεις στο ραντεβου με τους λουκουμαδες...
Ο λευτερης πηρε το οπλο και ξεκινησε τους πρυροβολισμους... απιστευτη η 996Τ να τη βλεπεις απο πισω, ισως τα πιο σεξυ οπισθια της αυτοκινησης με την πιο διακριτικη αεροτομη (σε αντιθεση με την προστυχη της gt2)…
Τα πρωτα εσακια ηρθαν με πανω απο 150 και το Μ προσπαθουσε να κρατηθει. Δεν ξερω κατι μου εφταιγε, αλλα δεν προλαβαινα να σκεφτω τι, κανοντας οτι καλυτερο μπορουσα για να ακολουθησω το λευτερη. Αλλα ματαια. Η τουρμπο, σε καθε εξοδο ξεκολουσε 1-2 αυτοκινητα, ενω η Μ αφηνε το ps2 στα βουνα της ευβοιας... προσπαθουσα να καθυστερησω τα φρενα, να πλασσαριστω, να βγω με περισσοτερα αλλα δεν γινοταν τιποτα. Σε καθε εξοδο ο λευτερης απογειωνοταν. Ενας αργος οδηγος, μου εδωσε την ευκαιρια για ενα κλικ στο edc και αρκετα κλικ στο τουριστικα ρυθμισμενο καθισμα μου.
Τα πραγματα σοβαρεψαν σκεφτηκα. Δεν μπορει το ντιβιζιον να εκανε τοσο λαθος, κατι δεν κανω εγω καλα...
Πραγματι, η αλλαγη στη θεση οδηγησης με σφιξιμο των πλαϊνων στο τερμα και το ενα κλικ στην αναρτηση, εκαναν διαφορα. Κατ΄αρχας εγω ειχα καλυτερο ελεγχο του αυτοκινητου και κατα δευτερον η αναρτηση διαχειριζοταν καλυτερα το βαρος αφου και τα χιλιομετρα ειχαν ανεβει.
Τωρα ακολουθουσα μεν πιο ανετα και με λιγοτερα δραματα τον λευτερη, αλλα και παλι ο συνδυασμος πηγαινε μπουνια...
Ενα ακομα κλικ στο edc βελτιωσε ακομα περισσοτερο την συμπεριφορα του αυτοκινητου. Μηδενικες κλισεις πλεον και αλλαγες κατευθυνσης με μεγαλυτερη ακριβεια στα εσακια και τις φουρκετες. Το προβλημα της προσφυσης βεβαια δεν μπορουσε να λυθει... σε καθε εξοδο 1-2 αυτοκινητα διαφορα. Τα χιλιομετρα ειχαν ανεβει η θερμοκρασια ρισκοταν στους 130 και ο V10 δουλευε κοφτες 8400 με 2α και 3η, ενω σε πολλα σημεια εβαζα και 4η. Πραγματικα το hud ειχε κοκκινησει ολοκληρο, αλλα εγω μολις το εβλεπα με την ακρη του ματιου μου. Ο ρυθμος ανεβηκε ακομα περισσοτερο αφου απΆ οτι φανηκε ο λευτερης ειχε κι΄αλλο!!!
Τοτε μου ηρθε στο μυαλο μια παλια συνεντευξη του «Der meister». θυμηθηκα τα λογια του: «ο Στιγκ τοτε
φρέναρε με το αριστερό. Έπαιζε μάλιστα με την πίεση του φρένου, κρατώντας σταθερό το γκάζι. Mια μέρα πριν από την εκκίνηση στο Mόντε ανακάλυψα ότι έπρεπε να κάνω ακριβώς το αντίθετο: να κρατώ σταθερό το φρένο και να παίζω με το γκάζι, για να ισορροπεί καλύτερα το αυτοκίνητο»...
Το δοκιμασα και αυτο... οντως το αυτοκινητο ισσοροπουσε καλυτερα, τα λαστιχα στριγγλιζαν σε καθε στροφη προειδοποιωντας οτι τα ορια ειναι κοντα, αλλα και παλι οι νομοι της φυσικης και το ταλεντο του λευτερη δεν μπορουσαν να υπερνικηθουν.
Τα "γαϊδουρια" φρενα απο gt2 παντως αντεξαν... αν και μελανιασαν "κατιτις", δεν ειδειξαν κανενα σημειο κοπωσης...
Η τουρμπο ειναι ειναι ενα απιστευτο μηχανημα. Ειναι το καλυτερο σπορ αυτοκινητο σημερα. «Eίναι φανταστική, μπορείς να την οδηγείς κάθε μέρα, στη βροχή, παντού, ενώ έχει τόση δύναμη...», οπως λεει ο «Der meister».
Αυτο το διαπιστωσαμε και στην πραξη. Με εναν ταλαντουχο οδηγο στο τιμονι (διοτι το κοντο μεταξονιο, η περιεργη κατανομη και η δυμανη οδηγουν ευκολα στο λαθος), ειναι οτι ταχυτερο υπαρχει σε γλυστερο δρομο. Για να πλησιασει ενα πισωκινητο, θα πρεπει ο δρομος να ειναι επιπεδου ελβετιας και ο οδηγος του να ξερει πολυ καλα τι κανει...
Απο την αλλη η Μ6 ειναι ενα επισης εκπληκτικο αυτοκινητο. Γνησιο τεκνο του ντιβιζιον. Με τα κουμπακια στη θεση οff, συναγωνιζεται σε ανεση την πενταρα του στεφανου. Μαγικο χαλι. Με τεραστιους χωρους για 2+2 ατομα και τις αποσκευες τους.
Μολις πατηθει το Μ, μεταμορφωνεται σε ενα καθαροαιμο που δεν μπορεις να πιστεψεις οτι παταει τοσο καλα για το μεγεθος και το βαρος του. Εχει απιστετο ζυγισμα και φαινεται η δουλεια που εχει γινει στο σασι... για το μοτερ τι να πουμε... τοσα χρονια τοπ κινητηρας. Απιστευτη γραμμικοτητα, ηχος, δυναμη...
Συνολικα ενα μεγαλο gt που υπερεχει σε καποιους τομεις, χωρις να χανει πολυ σε αλλους.
Πολλαπλου ρολου θα το ελεγα δανειζομενος εναν αεροπορικο ορο...
Κατι σαν το F15E…
Με αυτα και με αυτα, η ωρα περασε και στο ipod πηραν σειρα οι eagles και το take it easy…
Το μερος μεσα στα πλατανια εχει αρκετη σκια, ωστε να αναπαυθουν τα οπλα και οι οδηγοι.
Η ασπα επαιζε με τις παπιες στη λιμνουλα, μια φραγκοκοτα κυνηγουσε το λευτερη και εγω με τον αγγελο συζητουσαμε για το μελλον του θεατρου σκιων...
Δεν βαριεσαι...
Ο δρομος της επιστροφης μας βρηκε χαλαρους. Περασαμε προσκυνησαμε στον Αϊ Γιαννη και πηρα και αγιασμο (θα φερω στου ταμ-ταμ, να παρει οποιος θελει...)
Στο Ιpod ηταν η σειρα της σελιν ντιον και μαλλον και απο τους αλλους δεν υπηρχε ορεξη για κυνηγι...
Σε καποια κομματια πηγαμε σβελτα, σε αλλα χαλαρα. Ηταν και η κινηση αυξημενη.
Ηταν μια ωραια εκδρομη η οποια θα ηταν ωραιο να επαναληφθει.
Καλα να περνατε...
Tsakirakos
25-07-11, 17:48
M6 μιας και θεωρω οτι σχεδιαστικα ειναι πολυ μπροστα...οχι πως μηχανολογικα παει πισω...
μαξιμουμ ρησπεκτ... υποκλεινομαι για αλλη μια φορα στα γραφωμενα σου..!! α ρε Σταθουλη..φλας μπακ τρελλο ομως ε?
νομιζω αγαπητοι συν-οδηγοι πως η απαντηση στο Μ6 - 911 απλα εμπεριεχεται στο ανωθεν τοστ!
:thanks:που το βρηκες κ το ξαναβαλες! ... οπλο αερος εδαφους το Μ6 :ranting2: .. στα σωστα χερια οπως αυτα του Σταθη βεβαιως βεβαιως..
Υ.Γ: ο Αγγελος 911ΤΤ ειχε φερει..απλα του ειχαν ξηλωσει την μαμα αεροτομη κ εβαλαν απο ΤζιΤι2 ... κ οχι τιποτα αλλο..εγραφε η αεροτομη Τσιτι2 κ απο κατω εγραφε ντουρμπο!..κριση προσωπικοτητας το αμαξι!!..τι ειμαι τελικα λεει? ..μην ειμαι ντεσεβο?:th_Laie_67-1:
ρε το τομαρι, και μας παραμυθιαζε οτι ηταν gt2?
χαχαχααχα
skandalis447
25-07-11, 18:14
Λουκουμαδες ακουω...:thumbsup: ε...τωρα αν υπαρχουν και μερικα 911 και κανενα Μ6...μια χαρα μου φαινεται...
οριστε και το ποστ του λευτερη...
τι κουφαλα ειναι αυτος ο ανθρωπος τελικα???..Για τον Σταθη λεω.. ελεγα βαριεμαι να γραψω, βαριεμαι γιατι τη 1η φορα που εγραψα για τη βολτα μας χαθηκε το κειμενο μου λογω ταϊμ ουτ..αλλα μιας που διαβασα τα γραφωμενα του και μιας που ανεβηκε η αδρεναλινη μου (και ας καθομαι στη μαυρη δερματινη πολυθρονα του γραφειου μου)..τι τρελλο παλικαρι πραγματικα...
ξαναπροσπαθω λοιπον να πω κατι τις...και θα δουμε πως θα βγει..
η νυστα μου μεγαλη, και η νυχτα μου μικρη..το προηγουμενο βραδυ κοιμομουν στο χαλανδρι στο σπιτι της κοπελας μου.."θα σηκωθω πρωι γλυκο μου..5.30" της ειπα.."θα παω βολτα ευβοια με κατι φιλαρακια με αυτοκινητα"...."δε πατε καλα μου φαινετε...ποσο βλαμμενοι ειστε?..καλα κανε οτι θες..απλα μην με ξυπνησεις το πρωι οταν φευγεις"..ξυπνημα γρηγορο μιας κ το κινητο ηταν διπλα στο κομοδινο..Οταν προκειτε για βολτα ή ταξιδι κοιμαμαι παρα πολυ ελαφρια..με γρηγορα βηματα ντυσιμο και κατω...η χοντρη παρκαρισμενη μπροστα στο γκαραζ..ισα που επεφταν οι πρωτες ηλιαχτιδες στη μουρη της τονιζοντας τις καλοφουσκομενες καμπυλες της..ενα χαμογελακι διακριτικο απο πλευρας μου..της ειπα καλημερα καθως ανοιξα τη πορτα. Χτυπαει το τηλεφωνο..ηταν ο Στεφανος "Καλημερα!!!" μια πολυ ηρεμη και συναμα χαρωπη φωνη.."Εγω θα ειμαι εκει με την οικογενεια μου" ειπε.."Αψογα" απανταω.."ακομα και οι 2 μας να ειμαστε παμε..μην ανησυχεις".. Το μπακετ φιλοξενο και το κλειδι στι μιζα..μμμμ...κανω το σταυρο μου γρηγορα (οταν ξεκιναω βολτα με μηχανη/αμαξι ή οταν μπαινω στη θαλασσα κανω το σταυρο μου...η παναγια μαζι μας).."ξυπνα χοντροκωλα σκεφτηκα"..και με μιας το μοτερ γεμισε με μεταλλικους ηχους τη γειτονια..νωχελικα πολυ τα πρωτα μετρα μεχρι την εξοδο της αττικης οδου προς το σπιτι μου..θα ειχα και παρεα σημερα τον αδερφο μου ο οποιος εχει αρτια εκπαιδευση σαν συν-οδηγος/συν-αναβατης μαζι μου απο την ηλικα των 6 ετων του (14 τωρα)..με περιμενε εξω στο κηπο με ανυπομονησια.."ελα μικρε παμε...πηραμε εγκριση για απογειωση" του ειπα και γελαγε..αυτη η παιδικη αθωωτητα ωρες ωρες ειναι ακρως αφοπλιστικη.."βενζινη και φυγαμε..εχουμε αργησει" μιας κ η ωρα ηταν ηδη 6.30....μμμ..αττικη οδο θα ειμαστε..εξοδο λαμιας..παρατεταμενες στροφες ..μας παιρνει να κινηθουμε με υψιλη πιεση..1.28 bar λοιπον και 720 αλογα στο δρομο...φτανουμε διοδια, e-pass, και 2α-3η-4η-5η ..καθολου μουσικη ακομα..ο γλυκος ηχος των τουρμπο πισω απο τα αυτια μου νομιζω ηταν το μοναδικο που ηθελα εκεινη τη στιγμη..ο μικρος χαζευε το δρομο που εξαφανιζοτανε γρηγορα απο κατω μας..εισοδο ΕΚΟ αττικη οδο και μοτερ αναμενο..γεμισμα και εξαφανιση για το σημειο του ραντεβου..Διακριτικη σαν παρουσια η "χοντρη" αλλα επιβλιτικη στο δρομο..μπορω να πω οτι μιας κ ειχα και τα φωτα μου ανοιχτα ο κοσμος εκανε στη παντα απο μονος του..λιγο πριν τα διοδια χτυπαει το τηλεφωνο.."Καλημερα λευτερη..ηρθα, ειμαι λιγο μετα τα διοδια αλλα ειμαι δυστυχως μονος"..διεκρινα ενα παραπονο στην φωνη του..παντα ελπιζεις και φανταζεσαι τετοιες βολτες μεσα απο παρεες..μικρο/μεγαλο κομβοι αυτοκινητων ..παρειστικα πραγματα.."Στεφανε ειμαι εκει σε 2 λεπτα θα τα πουμε.." ..φτανω και βλεπω ενα απιστευτα-ασυγκριτα καλοδιατηρημενο 520 ..εεε?..κατι δε παει καλα ..τωρα βγηκε απο βιτρινα??..εντυπωσιακο...καλ μεριστηκαμε με την κυρια του και τη μικρη ζωγραφια του που και οι 2 με ενα χαμογελο γεμισαν τη μερα χρωματα ... (και εμενα μου αρεσουν τα παιδακια και χαιρομαι παντα οταν βλεπω ευτυχισμενες οικογενειες).."παμε Στεφανε..θα ειμαστε οι 2 μας..με ποσα θες να κινηθουμε?".."ε μεχρι 150-160 γιατι εχω την οικογενεια"....απαντησα με ενα νευμα και μπηκα πισω στη χοντρη...μια αρχικη ελαφρα απογοητευση κυριως για το κομματι της ταχυτητας..περιμενα αντιστοιχα μαχητικα να πω την αληθεια και μια χαμηλη πανω απο την εθνικη την ηθελα..ειχα προετοιμαστει ψυχολογικα για αυτο...ο μικρος με κοιταξε και με ρωτησε "και τωρα?..δεν εχει γκαζια?."... "πεσε και κοιμησου μικρε ..τα λεμε μετα"..κινηθηκαμε ανετα και ταξιδιωτικα με ταχυτητες 160-180..εχουν στρωσει και καινουργια ασφαλτο στην εθνικη και ενιωθα τη παραμικρη ανωμαλια του δρομου στο τιμονι. η πληροφοριση που περναει στα χερια του οδηγου ειναι απλα ασυγκριτη...περναμε διοδια χαλκιδας και σκαει το πρωτο μεγαλο χαμογελο με ενα μυνημα..."ειμαι με ενα μαυρο 911 και σας περιμενω στην νεα αρτακη-αγγελος"....ΩΠΑ ...εδω ειμαστε!!..μμμμ...θα εχουμε και παρεα λεω στον μικρο (ειναι κατανοητο οτι ο στεφανος οσο και να ηθελε, οσο και να μπορουσε ,με την οικογενεια μεσα στο αμαξι οφειλει να ειναι συνετος..και μπραβο του γιατι υπαρχουν ενα σωρο που δε σκεφτονται ετσι-αλλα ο ανθρωπας απο μακρια κανει μπαμ οτι ειναι Ανθρωπος)..περνω τηλεφωνο τον στεφανο "θα ερθει ο αγγελος" του ειπα " ααα ωραια γιατι θα ερθει και ο σταθης..να τον περιμενουμε μετα τη γεφυρα"...ψςςςςςςςςςς!!!!!! αυτο ηταν ..το καρε ολοκληρωθηκε!!! τωρα μαλιστα...τωρα εχουμε θεματα σοβαρα!..αναμονη του κυριου με το Μ6 οπως ειδατε στις φωτο...μεγαλο, επιβλητικο, ταχυτητατο..νομιζω αποροφηθηκα πολυ οπως το χαζευα οταν εφτανε που η "χοντρη μου" δακρυσε λιγο ... (η καταθλιψη του a/c) .."ελα ελα..εγω εσενα θελω..ομορφη γυναικα η κυρια απο το ντιβιζιον, αλλα τη κωλαρα τη δικη σου δεν την εχει..ειναι ομως πιο ψιλη οποτε μην νιωθεις μειονεκτηκα διπλα της".. σκεψεις γρηγορες, που με κανουν να γελαω μονος μου..(ο χαζος του χωριου και ετσι)..ηρθε και ο αγγελος με το 2ο τουρμπο της παρεας (με προφυλακτηρες και ζαντες τεκαρτ μπρος πισω και αεροτομη απο GT2)..μμ..πολυ ομορφα σκεφτομαι..που θα ανοιξεις αγγελε να ερθω να σε καταπιω (ο ανηψογαμπρος του και καλα)..αγγελος με υφος νυσταγμενο.."Καφεεεεεε"..μαλιστα και ξεκιναμε..σταση στην νεα αρτακη για καφε..το θεαμα ηταν για φωτογραφια και οχι συχνα θεατο..Μ6..520 και τα τουρμπακια..σκεψη δικη μου βαθια--να μην πω πηγαδισια.."παμε για αναβαση και ο τρελλος πηρε καφε?..ποσο χαλαρος μπορει να ειναι?"..την κανω γαργαρα και ξεκινησαμε..λιγο πιο κατω (στο φαναρι το τελευταιο στα ψαχνα στην cyclon) ρωταει ο αγγελος.."ρε συ..που εχει ποτηροθηκες αυτο???" ..του δειχνω και προς εκπληξη μου διαπιστωνω οτι δεν εχει!..χααχαχα..επιδεικνυον ας τις μπασκετικες ικανοτητες του καρφωνει τον καφε στον 1ο ντεκεκε...3ποντο λεμε!! ..ανηφορικη ευθεια μετα το φαναρι και οι πρωτες στροφες λιγο εξερευνητικα γιατι γλυστραει..."μηπως να τους πηγαινα στην επιδαυρο αναρωτηθηκα που την εκανα και προσφατα?"..μικρο στιγμαιο αγχος μιας και ηταν η 2η βολτα με το αμαξι σε διαδρομη καλη αλλα η 1η σε τοσο σφιχτο κομματι..."χαλαρωσε..βαλε μουσικη που σου αρεσει και κανε αυτο που ξερεις οσο καλυτερα μπορεις για να το ευχαρηστηθεις"..smoke on the water λοιπον και φτανουμε στην αριστερη φουρκετα μπροστα στο βενζιναδικο (ελτρεκα νομιζω)..απο εκει ξεκιναει η καλη προσφυση..Αγγελος πισω μου..στεφανος ακολουθει και σταθης στο πισω μερος της παρεας προοδευτικο ανεβασμα χιλιομετρων και διαβασμα συμπεριφορας...στο πρωτο κλειστο εσακι δεξι αριστερο 2α σκασιμο, αλλαγη 3ης και φλικαρισμα με λιγο φρενο, 2α και σανιδα στη κορυφη και η τουρμπο να βγαινει γλυστρωντας με τα 4..μικρη διορθωση, ευθυγραμμιση, 3η, 4η ..φρενο..ωπα..καλα παμε..υπηρξαν καποια κομματακια ανεβασμενου ρυθμου αλλα η σπαστικη κινηση μας εκοβε το ρυθμο και τη φορα..οσο προχωρουσαμε τοσο εβλεπα οτι στην επιστροφη..απλα δεν ειχε αμαξι..χμμμμμμμμ..και ενα πελωωωωωωωριο χαμογελο στο προσωπο μου..λιγο πριν τις κατολησθησεις φλασακι αριστερα και αναστροφη..ο σταθης γυριζει και εκεινος..ο αγγελος με μουρη προς του λουκουμαδες.."Ωραια παιδια..τωρα που ζεσταθηκαμε παμε μια αναβαση".....ο αγγελος αρνηθηκε και περιμενε τον στεφανος που οδευσαν προς αναζητηση καλου τραπεζιου στον κυριο λουκουμανθρωπο..(αλεξιου)..ο σταθης απλοϊκα και ομορφα απαντησε μονολεκτικα "παμε"....
Επομενο κεφαλαιο! Η βολτα των μαχητικων.....
Ησυχια στο δασος...πουλακια να τιτιβιζουν..το θροϊσμα των φυλλων καθως ο αερας περνουσε απο μεσα τους..νομιζω ειχε και ενα ριακι κοντα που ακουγοτανε..(μπορει και οχι ομως..μπορει να ηταν η καρδια μου που καθως ανοιγα τη πορτα εβαλε 3η και αρχισε να φορτωνει).."Οκ μικρε..δεσου..κρατησου...φευ ουμε"..
τα θηρια κουνηθηκαν αργα απο το χωματινο οδοστρωμα στην ασφαλτο που ειχε πιασει ακριβως την θερμοκρασια που επρεπε...ενα γρηγορο βλεμμα στον καθρεφτη μου (παντα με κλειστο μπουστ κοντρολλερ) ..και 2α κοφτη, 3η κοφτη..δεξια μετρια, φρενο τσιμπημα και φλικ αριστερο για τοποθετηση..ασε γκαζι και σκασιμο στην εξοδο βγαινοντας στα ορια της προσφησης σε αριστερη κλειστη σε δεξια ευθεια σε ανοιχτο αριστερο δεξι αριστερο εσακι σε 2α για κλειστη πολυ ανηφορικη αριστερη..κοιταζω καθρεπτη..ειχαμε μια μικρη αποσταση με το Μ6..(ηταν τουριστικος ο κυριος βλεπετε..καθισμα ξαπλα, φραπε και ντριφτ)..ελαφρα κινηση ..προσπεραση σε μικρο ευθειακη και κλειστη φουρκετα δεξια που στη κορυφη της κλεινει ακομα περισσοτερο..ανοιγμα γραμμης αριστερα, κατεβασμα 2α και σανιδα γκαζι..εκτοξευση με πλαγιολυσθηση και απο πισω το Μ6 να σκουπιζει τη λωριδα της αναβασης...2α κοφτης (ρεε μας προλαβαινουν λεμε)..3η, 4η (χμμ...ανεβηκε 20% αυτο το παιδι απο πισω..δωσε λιγο ακομα ενα 10%) αριστερη σε δεξια ανηφορικη πολυ κλειστη φουρκετα...3η, 2α, 1η..εισοδο και 2α για αριστερη μετρια, ευθειακη και κλειστο εσακι δεξι αριστερο..γρηγορος υπολογισμος..χμμμ.δεν ερχετε κανενας ..ας προσπαθησουμε να ανοιξουμε λιγο το διαφορα μας..ανοιγμα γραμμης αντιθετο, εισοδο με 3η κ κ τσιμπημα φρενα βγαινοντας γλυστρωντας αλλα με τιμονι να σημαδευει την ευθεια και την επομενη μετρια ανηφορικη δεξια..λιγο μεγαλυτερη διαφορα..οι επομενες στροφες με το σταθη απο πισω στα 2 περιπου καροτσια..χμμμμμμ ξανασκεφτομαι "ενδιαφερων"..."ανεβασε αλλο ενα 20%" να δουμε ..αντεχει αυτο το Μ6 να ακολουθησει?..(σε αυτο το σημειο εχουμε ολοι δεχτει το γεγονος οτι ο οδηγος του Μ6 - αυτος ο ακατανομαστος- εχει ταλεντο, 2 ζευγαρια χερια και παει)..αρα μενει το αμαξι..ανεβασμα πια τα χιλιομετρα..στροφες με 3η σπασμενη, αλλαγη 4ης.φρενα με περιθωρειο τα περισσοτερα και ελεγχος σε καθε στροφη για το επομενο vanishing point..εκει καπου νομιζω εχασα την επαφη με την πραγματικοτητα...ειναι αυτο που λενε "επιασε ρυθμο"..τα επομενα λιγα χιλιομετρα κυλισαν χωρις να κοιταξω ουτε μια φορα τον καθρεφτη μου πισω..μπροστα μονο..τα χιλιομετρα ερχοντουσαν λυσασμενα και ακουραστα..2α, 3η , 4η..αλλαγη 2α φρενο με αριστερο, τιμονια και βγαινει με ελαφρα πορτα αλλα παντα ευθυγραμμιζομενο για την επομενη στροφη...μπασιμο σε δεξια και τιμονι για κλειστη αριστερη...νομιζω οτι πρεπει να επεσαν και οι χτυποι της καρδιας μου..ισως να μου μιλησε και ο αδερφος μου αλλα η μαστουρα ηταν μεγαλη...ουτε τη μουσικη δεν μπορουσαν να ακουσω...μας επιασε η καταβαση και τα πακετα των αυτοκινητων που ανεβαιναν αυξανοντουσαν..δεξια σε παρκινγ χωματινο και εξω απο το αμαξι..ο σταθης ακολουθει..δεν εσβησε κανεις μας..ενα χαδι στην οροφη μου καθως εβγαινα απο το αμαξι, χαδι σχεδον ερωτικο, ελαχιστο δειγμα ευγνωμοσυνης για το τροπο που μου εκανε οτι χατηρι της ζητησα...τουρμπισε, φρεναρε, εστριψε, γλυστρισε, στρυγκλισε ..της εριξα κλεφτη ματια πριν πιασω κουβεντουλα με τον σταθη..μπορει και να μου εκλεισε και το ματι προστυχα εκεινη τη στιγμη δεν μπορω να πω με ακριβεια...ενδειξη της δικης της ευγνωμοσυνης στο οσο λιγος και να ειμαι σαν οδηγος τουλαχιστον προσπαθησα να τη παω οπως πιθανως να μην την εχουν παει οι κυριοι με τα κουστουμια που την ειχαν οδηγησει προτυτερα..και ας χασμουριοτανε εκεινη, και ας μου εδειχε οτι μπορει και ας τη πιεζα κιαλλο..η μεθη ηταν ακομα γλυκεια στα χερια και στο κεφαλι μου.το κρασι της ταχυτητας σε ζαλιζει..2 ανασες και ενα χαμογελο. "Μπραβο Σταθουλη!!!!...αψογος..ειχα πολυ πολυ καιρο να παω ετσι με φιλαρακι παρεα"..πολυ ψηλα η σημαια του ντιβιζιον στα χερια του σταθη κυριοι...νομιζω πως δεν ειπαμε παρα μονο 2-3 κουβεντες..οι σκεψεις ακομα ερχονται ..νομιζω εχουν μεινει 2 φουρκετες πισω..οταν αξιοθηκαν να μας φτασουν καναμε μεταβολη και πηραμε και εμεις το δρομο για τους λουκουμαδες μας....ασυγκριτη εμπειρια..απολαυση, ευφορια..κεφαλι αδειο, παραθυρο ανοιχτο και οι σκιες των δεντρων να παιζουν παιχνδι με το φως πανω στις καμπυλες της γλυκειας μου καθως γουργουριζε πανω στην ασφαλτο..
Λουκουμαδες μετα..γελια με μια ριμαδα ζωχαδιασμενη φραγκοκοτα που κυνηγιομασταν..κερακι που ειχαμε υποσχεθει στον αγιο για να μας φυλαει και να μας εχει καλα και επιστροφη εκδρομικα για αθηνα..
Τεραστιο ευχαριστω στον σταθη για το κυνηγι και τα υψηλοτατα επιπεδα οδηγικης ικανοτητας!!! ..γινεσαι καλυτερος μονο οταν βγαινεις με εξισου καλους οδηγους..
στον στεφανο κ την οικογενεια του που με/μας τιμησαν με τη παρουσια τους ακομα και αν ειμασταν εμεις οι 2...και φυσικα στον αγγελο και τις καταπληκτικες ατακες του!!!
..και οπως παντα...τα λεμε..μεχρι την επομενη στροφη
https://www.vespafans.gr/forum/images/smilies/custom_2/6y16e7t.gif
Τετοιες αφηγησεις δεν πρεπει να χανονται!thumb
Η παρεα με περιμενε στη γεφυρα και παροτι ημουν πιο κοντα απΆ ολους, εφθασα τελευταιος...
Στο ραδιο ο τοπικος σταθμος επαιζε το γνωστο χιτ της μαρως λυτρα...
Κανω λαθος σκεφτηκα, το ξερω κατα βαθος...
Στον πηγαιμο για την αρτακη δεν ηταν μακρυς ο δρομος, το καφενεδακι ηταν ανοικτο, ο αγγελος πηρε τον καφε του κι εγω προλαβα να «προσδεσω» τα αντικειμενα που κυκλοφορουσαν εντος του αυτοκινητου γνωριζοντας το τι θα επακολουθουσε...
Μετα τις πρωτες στροφες με την πολυ γλυστερη ασφαλτο περασα το στεφανο ριχνοντας μια γρηγορη ματια στη μικρη ασπα που αναπαυοταν στο πισω καθισμα... το μυαλο μου πηγε σε μια παλια φωτογραφια της γυναικας μου καθισμενης στο πισω βελουδινο μπλε καθισμα της Ε12 του πεθερου μου...
Θα καψεις καρδιες κι εσυ, σκεφτηκα...
Στο Ipod εβαλα τους barclay james harvest και το mockingbird...
Μπροστα ο λευτερης και ο αγγελος ειχαν αρχισει ηδη να ανεβαζουν το ρυθμο...
Εγω ημουν με πατημενο το κουμπι του power, τα ηλεκτρονικα εκτος στη μεσαια σκαλα (mdm), το smg στο s5 και το edc στη μαλακη ρυθμιση. Ενα μαγικο χαλι λοιπον, με αρκετη δυναμη ωστε να ακολουθησει, αλλα το φυλακα αγγελο παροντα να επεμβει αν γινοταν το λαθος...
Πρωτη εντυπωση, αυτα τα διαολια του τσουφενχαουζεν (τα οποια σεβομαι και αγαπω τα μεγιστα), ειναι αλλου απο προσφυση... ο αγγελος με τη gt2 πηγαινε αερα, ενω πιο μπροστα ο λευτερης μας εκανε παιχνιδι με την τετρακινητη τουρμπο.
Εντυπωση μου εκανε πως ο αγγελος καταφερε να παει γρηγορα με ενα αυτοκινητο που δεν εχει μεγαλη εμπειρια και μαλιστα οχι οποιοδηποτε αυτοκινητο, αλλα μια gt2 η οποια ειναι πολυ δυσκολη και απαιτητικη στο οριο οπως εχει πει κατ΄επαναληψιν και ο «Der meister».
Ειναι πολλα τα αλογα (οπως θα ελεγε και ο μακαριτης ο κουρκουλος) και σε συνδυασμο με την πισω κινηση και το κοντο μεταξονιο, δημιουργειται ενα συνολο απολυτο μεν, αλλα δυσκολο στις αντιδρασεις του σε τετοιο δρομο δε.
Σκεφτομαι οτι εκτος απο τη γουνα (στην παλια διαφημιση με τη μαρθα καραγιαννη) και η οδηγηση μιας gt2 θελει μυαλο...
Στα μισα της διαδρομης και ενω ο ρυθμος ηταν ανεβασμενος (με τις αναποφευκτες διακοπες λογω κινησης), ο λευτερης γυρισε προτεινοντας να κανουμε αλλη μια φορα τη διαδρομη...
Ανταποκριθηκα, ενω ο στεφανος με τον αγγελο συνεχισαν θελωντας να μη φανουν ασυνεπεις στο ραντεβου με τους λουκουμαδες...
Ο λευτερης πηρε το οπλο και ξεκινησε τους πρυροβολισμους... απιστευτη η 996Τ να τη βλεπεις απο πισω, ισως τα πιο σεξυ οπισθια της αυτοκινησης με την πιο διακριτικη αεροτομη (σε αντιθεση με την προστυχη της gt2)…
Τα πρωτα εσακια ηρθαν με πανω απο 150 και το Μ προσπαθουσε να κρατηθει. Δεν ξερω κατι μου εφταιγε, αλλα δεν προλαβαινα να σκεφτω τι, κανοντας οτι καλυτερο μπορουσα για να ακολουθησω το λευτερη. Αλλα ματαια. Η τουρμπο, σε καθε εξοδο ξεκολουσε 1-2 αυτοκινητα, ενω η Μ αφηνε το ps2 στα βουνα της ευβοιας... προσπαθουσα να καθυστερησω τα φρενα, να πλασσαριστω, να βγω με περισσοτερα αλλα δεν γινοταν τιποτα. Σε καθε εξοδο ο λευτερης απογειωνοταν. Ενας αργος οδηγος, μου εδωσε την ευκαιρια για ενα κλικ στο edc και αρκετα κλικ στο τουριστικα ρυθμισμενο καθισμα μου.
Τα πραγματα σοβαρεψαν σκεφτηκα. Δεν μπορει το ντιβιζιον να εκανε τοσο λαθος, κατι δεν κανω εγω καλα...
Πραγματι, η αλλαγη στη θεση οδηγησης με σφιξιμο των πλαϊνων στο τερμα και το ενα κλικ στην αναρτηση, εκαναν διαφορα. Κατ΄αρχας εγω ειχα καλυτερο ελεγχο του αυτοκινητου και κατα δευτερον η αναρτηση διαχειριζοταν καλυτερα το βαρος αφου και τα χιλιομετρα ειχαν ανεβει.
Τωρα ακολουθουσα μεν πιο ανετα και με λιγοτερα δραματα τον λευτερη, αλλα και παλι ο συνδυασμος πηγαινε μπουνια...
Ενα ακομα κλικ στο edc βελτιωσε ακομα περισσοτερο την συμπεριφορα του αυτοκινητου. Μηδενικες κλισεις πλεον και αλλαγες κατευθυνσης με μεγαλυτερη ακριβεια στα εσακια και τις φουρκετες. Το προβλημα της προσφυσης βεβαια δεν μπορουσε να λυθει... σε καθε εξοδο 1-2 αυτοκινητα διαφορα. Τα χιλιομετρα ειχαν ανεβει η θερμοκρασια ρισκοταν στους 130 και ο V10 δουλευε κοφτες 8400 με 2α και 3η, ενω σε πολλα σημεια εβαζα και 4η. Πραγματικα το hud ειχε κοκκινησει ολοκληρο, αλλα εγω μολις το εβλεπα με την ακρη του ματιου μου. Ο ρυθμος ανεβηκε ακομα περισσοτερο αφου απΆ οτι φανηκε ο λευτερης ειχε κι΄αλλο!!!
Τοτε μου ηρθε στο μυαλο μια παλια συνεντευξη του «Der meister». θυμηθηκα τα λογια του: «ο Στιγκ τοτε
φρέναρε με το αριστερό. Έπαιζε μάλιστα με την πίεση του φρένου, κρατώντας σταθερό το γκάζι. Mια μέρα πριν από την εκκίνηση στο Mόντε ανακάλυψα ότι έπρεπε να κάνω ακριβώς το αντίθετο: να κρατώ σταθερό το φρένο και να παίζω με το γκάζι, για να ισορροπεί καλύτερα το αυτοκίνητο»...
Το δοκιμασα και αυτο... οντως το αυτοκινητο ισσοροπουσε καλυτερα, τα λαστιχα στριγγλιζαν σε καθε στροφη προειδοποιωντας οτι τα ορια ειναι κοντα, αλλα και παλι οι νομοι της φυσικης και το ταλεντο του λευτερη δεν μπορουσαν να υπερνικηθουν.
Τα "γαϊδουρια" φρενα απο gt2 παντως αντεξαν... αν και μελανιασαν "κατιτις", δεν ειδειξαν κανενα σημειο κοπωσης...
Η τουρμπο ειναι ειναι ενα απιστευτο μηχανημα. Ειναι το καλυτερο σπορ αυτοκινητο σημερα. «Eίναι φανταστική, μπορείς να την οδηγείς κάθε μέρα, στη βροχή, παντού, ενώ έχει τόση δύναμη...», οπως λεει ο «Der meister».
Αυτο το διαπιστωσαμε και στην πραξη. Με εναν ταλαντουχο οδηγο στο τιμονι (διοτι το κοντο μεταξονιο, η περιεργη κατανομη και η δυμανη οδηγουν ευκολα στο λαθος), ειναι οτι ταχυτερο υπαρχει σε γλυστερο δρομο. Για να πλησιασει ενα πισωκινητο, θα πρεπει ο δρομος να ειναι επιπεδου ελβετιας και ο οδηγος του να ξερει πολυ καλα τι κανει...
Απο την αλλη η Μ6 ειναι ενα επισης εκπληκτικο αυτοκινητο. Γνησιο τεκνο του ντιβιζιον. Με τα κουμπακια στη θεση οff, συναγωνιζεται σε ανεση την πενταρα του στεφανου. Μαγικο χαλι. Με τεραστιους χωρους για 2+2 ατομα και τις αποσκευες τους.
Μολις πατηθει το Μ, μεταμορφωνεται σε ενα καθαροαιμο που δεν μπορεις να πιστεψεις οτι παταει τοσο καλα για το μεγεθος και το βαρος του. Εχει απιστετο ζυγισμα και φαινεται η δουλεια που εχει γινει στο σασι... για το μοτερ τι να πουμε... τοσα χρονια τοπ κινητηρας. Απιστευτη γραμμικοτητα, ηχος, δυναμη...
Συνολικα ενα μεγαλο gt που υπερεχει σε καποιους τομεις, χωρις να χανει πολυ σε αλλους.
Πολλαπλου ρολου θα το ελεγα δανειζομενος εναν αεροπορικο ορο...
Κατι σαν το F15E…
Με αυτα και με αυτα, η ωρα περασε και στο ipod πηραν σειρα οι eagles και το take it easy…
Το μερος μεσα στα πλατανια εχει αρκετη σκια, ωστε να αναπαυθουν τα οπλα και οι οδηγοι.
Η ασπα επαιζε με τις παπιες στη λιμνουλα, μια φραγκοκοτα κυνηγουσε το λευτερη και εγω με τον αγγελο συζητουσαμε για το μελλον του θεατρου σκιων...
Δεν βαριεσαι...
Ο δρομος της επιστροφης μας βρηκε χαλαρους. Περασαμε προσκυνησαμε στον Αϊ Γιαννη και πηρα και αγιασμο (θα φερω στου ταμ-ταμ, να παρει οποιος θελει...)
Στο Ιpod ηταν η σειρα της σελιν ντιον και μαλλον και απο τους αλλους δεν υπηρχε ορεξη για κυνηγι...
Σε καποια κομματια πηγαμε σβελτα, σε αλλα χαλαρα. Ηταν και η κινηση αυξημενη.
Ηταν μια ωραια εκδρομη η οποια θα ηταν ωραιο να επαναληφθει.
Καλα να περνατε...
Αυτο ειναι το νοημα των σπορ αυτοκινητων,καποια στιγμη να τα ευχαριστηθεις!!!....αμα εχεις και καλη παρεα?,τι καλυτερο???!!!....δεν εχει σημασια εαν εισαι πιο γρηγορος η πιο αργος, αλλα να αισθανθεις την αδρεναλινη σου να παει παντου!!!:thumbsup:
ΣΙ ΕΣ ΑΙΙΙΙΙ και ψωμι κι αλατι δεν σιγκυνουνε πλεον οχι πορσε αλλα,,,,,,,,,,,,,ΟΥΤΕ κεννιγκσεγκ - βευρον ουχουχουχου:hystericalbs1::hystericalbs 1:
Με θελετε και μενα μαζι??....σ αυτο τον δρομο γραφω 11 λεπτα στο βρεγμενο μεχρι την κορφη.
Αλλα μετα τον αυγουστο.......thumb
Λευτερη χαρηκα πολυ που σε ξαναδιαβασα!!!:original:
Σταθη ειχα ξεχασει αυτη την περιγραφη!!!!:thumbsup:
Μεγαλο μπραβο Λευτερη!!!thumb
...διαβαζοντας νομιζα οτι ημουν εκει!!!και μαλιστα συνοδηγος!!!
Γιαννακο!!!!αντε να σας δουμε παρεα!!!πολυ υποψιαζομαι οτι θα ξαφνιαστουν με τα βελτιωμενα και τουρμπισμενα σου αλογα!!!:thumbsup:
Με θελετε και μενα μαζι??....σ αυτο τον δρομο γραφω 11 λεπτα στο βρεγμενο μεχρι την κορφη.
Αλλα μετα τον αυγουστο.......thumb
αντε μωρη κοτα σε περιμενουμε...
προλαβαινεις να παρεις πινακιδες...
αντε μωρη κοτα σε περιμενουμε...
προλαβαινεις να παρεις πινακιδες...
Γι αυτο λεω μετα τον αυγουστο.......
πηγαινε παρε Μ χαρτινη τοτε απο την εφορια για το σαββατοκυριακο...
πηγαινε παρε Μ χαρτινη τοτε απο την εφορια για το σαββατοκυριακο...
Αφου ξερεις οτι ντεν μπορω με τιποτα να ειμαι παρον.....λογο δουλειας τετοια εποχηthumb
να και μια φωτο απο τους λουκουμαδες...
https://i465.photobucket.com/albums/rr20/mobistar3/bmw/45872_1591640438819_1470124915_2411048_4025322_n.j pg
αν ο στεφανος εχει την περιγραφη που του ειχα στειλει τοτε ας τη βαλει...
Αυτο ψαχνετε αγαπητε??
Αφου ξερεις οτι ντεν μπορω με τιποτα να ειμαι παρον.....λογο δουλειας τετοια εποχηthumb
Γιατι μωρη κελεμπια τι δουλεια εχεις τετοια εποχη;
Καρπουζια πουλας η καρεκλες;
SuperSonic
25-07-11, 19:26
...... απιστευτη η 996Τ να τη βλεπεις απο πισω, ισως τα πιο σεξυ οπισθια της αυτοκινησης με την πιο διακριτικη αεροτομη....
Δεν υπαρχει τετοιος κωλος σου λεω..εχω κανει πολλα χιλιομετρα για να ακολουθησω αυτα τα οπισθια..!
Γιατι μωρη κελεμπια τι δουλεια εχεις τετοια εποχη;
Καρπουζια πουλας η καρεκλες;
Λες και δε ξερεις ε???
εχω τα χωραφια.....:hystericalbs1:
μια χαρούλα...αυτά είναι. στάθηηηηηηηηηηη σε κορόιδεψε ο λευθέρης ρε!!!με r888 ανέβαινε.
αλλιώς δεν είχε καμμιά ελπίδα. τον έχω δεί στην πίστα. ένα boxster ασημί, καροτσάκι τον
πηγαίνει :D...xaxaxaxaxa!!!
Christos 330
25-07-11, 21:11
Διαβαζοντας ταξιδευεις ζεις και αισθανεσαι την στιγμη . . .
Μπραβο Σταθη . . .
Εκτος τοπικ, οταν πατε για γρηγορη βολτα ενημερωστε με παρακαλω πολυ!!!!!!!
Για γρήγορη βόλτα μίλησαν Δημήτρη, όχι για κινηγητό με Punto GT...:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει ακόμη
Ποια 911 συγκρίνετε με το Μ6 για να καταλάβω δηλαδή.....
Από τα γραφομενα του Δημήτρη (skandalis) κατάλαβα turbo σωστά...?
Ουδεποτε μετανιωσα για την επιλογη μου, ακομα και τωρα οποτε μπαινω στο αυτοκινητο ειμαι αρπαγμενος και ανυπομονω να το οδηγησω, οπως την πρωτη μερα που το πηρα. Respect στην Porsche, και δεν κρυβω οτι μου αρεσει ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το νεο Τurbo S (σε λευκο παρακαλω) με αυτες τις φοβερες νεες ζαντες....
Και εμενα μου ειχαν περασει απο το μυαλο διαφορα, σαν τον Σταθη αλλα V10 all the way !
Βεβαια εκανα αρκετες αισθητικες και μηχανολογικες αλλαγες με τις οποιες εκανα ακριβως το αυτοκινητο μου οπως το ηθελα. Nα ευχαριστησω παλι τον Σταθη τον Αλεξη και τον Bomer για ολες τις συμβουλες και την καθοδηγηση:thumbsup:
Ολα τα αλλα τα ειπατε και τα αναλυσατε στο μεγιστο βαθμο...
Και να θυμαστε: ''στα 250 πινεις καφε, στα 300 εισαι ανετος, στα 330 βραχος'' :th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Και να θυμαστε: ''στα 250 πινεις καφε, στα 300 εισαι ανετος, στα 330 βραχος'' :th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό που λες
2 φίλοι μου και αδέρφια έχουν στην κατοχή τους ο ένας Μ6 individual & ο άλλος 997 turbo. Τα αυτοκίνητα διαφέρουν η μέρα με την νύχτα.
Μάλιστα έχοντας πάει βόλτα και με τα 2 η διαφορά υπέρ του 997 είναι χαοτική και ο ιδιοκτήτης του 997 μου έλεγε ότι επίσης υπάρχει μεγάλη διαφορά και μεταξύ 996 turbo μιας και ήταν ιδιοκτήτης πριν από το 997.
Σίγουρα το Μ6 είναι πιο cruising(όχι ότι του λείπει η δύναμη...) ενώ το 997 όπλο!
Εξαρτάται το τι θέλει ο καθένας
Τα αυτοκίνητα διαφέρουν η μέρα με την νύχτα.
Μάλιστα έχοντας πάει βόλτα και με τα 2 η διαφορά υπέρ του 997 είναι χαοτική και ο ιδιοκτήτης του 997 μου έλεγε ότι επίσης υπάρχει μεγάλη διαφορά και μεταξύ 996 turbo μιας και ήταν ιδιοκτήτης πριν από το 997.
ωχου...
παλι αρχισαμε τα χαρτακια υπερατου και τα "μου ειπαν οτι ειπες οτι ελεγα..."
φιλε μου ποια ειναι ακριβως η "χαοτικη" διαφορα και η "μερα με τη νυχτα"?
για πες μας, τι καταλαβες εσυ στη βολτα που σε κανανε, τι σου ειπανε οι φιλοι σου, να το καταλαβουμε κι εμεις.
χαοτική διαφορα εχει μια λαμποργκινι μαρσιελαγκο με ενα γκολφ (για οσους ειδαν top gear την κυριακη).
ολες οι αλλες διαφορες μεταξυ, Μ6, 911Τ, Μ3 κλπ τις οποιες ειδαμε στην πραξη και αναλυσαμε (και υπαρχουν και οι χρονοι τις πιστες και youtube και τα παντα ολα), ειναι ελαχιστες.
τωρα αν ο φιλος σου με το 997 ειδε "μεγαλη" διαφορα με το 996 και "χαοτικη" με το Μ6, τον περιμενουμε το σαββατο το πρωϊ στον αη γιαννη να τη δουμε κι εμεις...:original:
Κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό που λες
2 φίλοι μου και αδέρφια έχουν στην κατοχή τους ο ένας Μ6 individual & ο άλλος 997 turbo. Τα αυτοκίνητα διαφέρουν η μέρα με την νύχτα.
Σίγουρα το Μ6 είναι πιο cruising(όχι ότι του λείπει η δύναμη...) ενώ το 997 όπλο!
Εξαρτάται το τι θέλει ο καθένας
Αυτη ηταν ατακα του Σταθη σε αλλο post....:th_Laie_67-1:
Σιγουρα διαφερουν Stef, δεν θα ελεγα χαοτικη τη διαφορα, το κοντραρει το Turbo...
ωχου...
παλι αρχισαμε τα χαρτακια υπερατου και τα "μου ειπαν οτι ειπες οτι ελεγα..."
φιλε μου ποια ειναι ακριβως η "χαοτικη" διαφορα και η "μερα με τη νυχτα"?
για πες μας, τι καταλαβες εσυ στη βολτα που σε κανανε, τι σου ειπανε οι φιλοι σου, να το καταλαβουμε κι εμεις.
χαοτική διαφορα εχει μια λαμποργκινι μαρσιελαγκο με ενα γκολφ (για οσους ειδαν top gear την κυριακη).
ολες οι αλλες διαφορες μεταξυ, Μ6, 911Τ, Μ3 κλπ τις οποιες ειδαμε στην πραξη και αναλυσαμε (και υπαρχουν και οι χρονοι τις πιστες και youtube και τα παντα ολα), ειναι ελαχιστες.
τωρα αν ο φιλος σου με το 997 ειδε "μεγαλη" διαφορα με το 996 και "χαοτικη" με το Μ6, τον περιμενουμε το σαββατο το πρωϊ στον αη γιαννη να τη δουμε κι εμεις...:original:
:th_Laie_67-1: ο μεσιε Σταθης τα ειπε με σι και με το νιγμα....αυτα τα χαοτικα δεν τα καταλαβαινω ουτε εγω...εκτος αν μιλαμε για χαοτικες εξισωσεις...περαν τουτου αλλα κ τσαμπουκα τουτου...ευπροσδεκτοι οι χαοτικοι οδηγοι το σαββατο για μια αναβασουλα .... γιατι μου ειπε οτι σου ειπα που ακουσα κ ειδα αυτο που μου διαβασαν κ τελικα θα ανεβω στο βουνο γιατι ειμαι ο χουλκ :):warriorsmiley:
γιατι μου ειπε οτι σου ειπα που ακουσα κ ειδα αυτο που μου διαβασαν κ τελικα θα ανεβω στο βουνο γιατι ειμαι ο χουλκ :):warriorsmiley:
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
:th_Laie_67-1: ο μεσιε Σταθης τα ειπε με σι και με το νιγμα....αυτα τα χαοτικα δεν τα καταλαβαινω ουτε εγω...εκτος αν μιλαμε για χαοτικες εξισωσεις...περαν τουτου αλλα κ τσαμπουκα τουτου...ευπροσδεκτοι οι χαοτικοι οδηγοι το σαββατο για μια αναβασουλα .... γιατι μου ειπε οτι σου ειπα που ακουσα κ ειδα αυτο που μου διαβασαν κ τελικα θα ανεβω στο βουνο γιατι ειμαι ο χουλκ :):warriorsmiley:
Εχω κανει αρκετες "αναβασεις" στη ζωη μου.
Οταν οδηγανε αυτοι που γραφουν παραπανω - αδειαζει το κεφαλι μου.
Ρολερκοστερ χωρις τις ραγες.
Δεν μιλαμε για χαος, μιλαμε για ερεβος, απυθμενο σκοτεινο ερεβος.
Οποτε tust me, αν λενε δεν εχουν μεγαλες διαφορες, δεν εχουν.
- κεινος δε ο σιχαμενος ο Σιταθης, μπορει να με τρομαξει και στην ευθεια.
- στου Λευτερη εχω υποσχεθει στη μανα μου οτι δεν θα μπω. (ακομα και αν οδηγαει η δικη του μητερα)!!
χαοτική διαφορά στις επιδόσεις πράγματι δεν υπάρχει...είναι τόσο χαοτική η διαφορά στο πόσο διαφορετικά αυτοκίνητα είναι
τα συγκεκριμένα, όπου τα νούμερα τους κλείνουν πολύ κοντά το ένα με το άλλο. είναι δύο τελείως διαφορετικά οχήματα, με
αρκετά κοντυνά νούμερα. αυτό φυσικά είναι υπέρ της bmw, μιάς και η ζυγαριά απο άποψη όγκου και αριθμών αλόγων - κιλών,
είναι υπέρ της πορσε.
https://www.youtube.com/watch?v=n_GK03w2xTM
Οι γαματοι αυτης της πολης, οι γκουρου και παντογνωστες της ταχυτητας και των βελτιωσεων δεν ασχολουνται με αστειες διαδρομες οπως αυτη της Αγιας Αννας η της Επιδαυρου η της ορεινης Αρκαδιας κυριοι....οι στροφες ειναι μονο για τις φαρμακευτικες εταιρειες που δοκιμαζουν χαπακια για τη ζαλαδα....αν δε μπορεις να ριξεις στον Φρυγανιά στην Τυρομαυροκαταμαυρη δε μετρας....το Πορκυ σου φτιαχτηκε για να μπορει να βελτιωνεται αισθητα σε ολα τα σημεια για να πηγαινει ευθεια....αλλωστε μη ξεχνατε οτι ο Θεος Ρερλ το εξελιξε στη Ναρντό και οχι στο Ρινγκ που μας παραμυθιαζουν....ευθεια και μονο ευθεια.....και μολις κανεις πει "παμε και καμια στροφη ρε παιδια" ξαφνικα ολοι θυμουνται οτι εχουν ραντεβου με το γυναικολογο τους .......
.αν δε μπορεις να ριξεις στον Φρυγανιά στην Τυρομαυροκαταμαυρη δε μετρας....το Πορκυ σου φτιαχτηκε για να μπορει να βελτιωνεται αισθητα σε ολα τα σημεια για να πηγαινει ευθεια....αλλωστε μη ξεχνατε οτι ο Θεος Ρερλ το εξελιξε στη Ναρντό και οχι στο Ρινγκ που μας παραμυθιαζουν....ευθεια και μονο ευθεια.....και μολις κανεις πει "παμε και καμια στροφη ρε παιδια" ξαφνικα ολοι θυμουνται οτι εχουν ραντεβου με το γυναικολογο τους .......
Γεια σου Τρισμεγιστε Νικολα...τα σεβη μου σε ολα τα επιπεδα κ ελπιζω να δωθει η ευκαιρια να τα πουμε κ απο κοντα.
Αυτο με τον φρυγανια με γονατισε απο τα γελια:hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Γεια σου Τρισμεγιστε Νικολα...τα σεβη μου σε ολα τα επιπεδα κ ελπιζω να δωθει η ευκαιρια να τα πουμε κ απο κοντα.
Αυτο με τον φρυγανια με γονατισε απο τα γελια:hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Likewise φιλε Λ......... και εγω θα ηθελα να τα πουμε συντομα .
Ο Φρυγανιας (το νεο πουλεν της ταχυτητας) ειναι πολυ μπροστα ...δε τον περναει κανεις ακομα....
(αναρωτιεμαι αν στις βραδυνες καταδρομικες που κανεις στα μερη σου εχεις πετυχει ενα μπλε RS4 που παει πολυ γρηγορα ...)
skandalis447
26-07-11, 17:04
Νικο το εχει πετυζει το RS4...Αλλα ο Λευτερης ηταν με λινα...οποτε αρκεστηκε απλα να τον ακολουθει χωρις να τον περασει...Επισης τον ειχα πετυχει και εγω ενα απογευμα προς σουνιο περισυ και τον αφησα να περασει (γενικα δεν κυνηγιεμαι ευκολα) και τον ακολουθησα...Εξαιρετικος οδηγος...Βεβαια σε μια ευθεια που μας κοψανε και πατησαμε απο 2ες ειδε τι εστι βερικοκο...αλλα θαυμασα τις οδηγικες ικανοτητες του...μπορουσα με δυσκολια να ακολουθησω (με το 996) και οχι να περασω στο στριψιμο...
Υ.Γ. Χτες το βραδυ πηγαμε μια λυσσαχτερη βολτα με το Λευτερη (εγω συνοδηγος) μεχρι Λαυριο για μασαμπουκα και επιστροφη...Ειχα καιρο να μπω σε τοσο γρηγορη βολτα με το φιλο μου και εχω να πω οτι...
1)Εχει ενα τεραστιο ζευγαρι χερια που παει ετσι...
2)Εχει 2 τεραστια αρχ...α που το παει ετσι...
3)Ο συνοδηγος επισης εχει 2 τεραστια αρχ...α που τον αφηνει και παει ετσι...χωρις να ουρλιαζει,ναι κλαιει,να προσευχεται,να βριζει...κοκ...
Μοναδικη εμπειρια...
χαχαχαχα..το εχω πετυχει το παλικαρι με το μπλε ρς4! 1 φορα κ ημουνα με λινα κ εβριζα!..αρκεστικα στο να μεινω μεινω πισω του κ να πουμε ενα πολυ χαμογελαστο καλημερα στα φαναρια της βουλιαγμενης..εχω βαλει λαστιχα εδω κ 2 βδομαδες κ δεν τον εχω πετυχει!!..μηπως τον ξερεις????
skandalis447
26-07-11, 17:52
Βασικα εμαθα οτι ειναι κολλητος του λαστιχα σου...οποτε ενημερωθηκε οτι εβαλες λαστιχα και παει με το σμαρτ δουλεια...:hystericalbs1:
μην γινεσαι κακος!! παει εξαιρετικα γρηγορα ο ανθρωπος..απλα δεν ειχαμε την ευκαιρια να τα πουμε... τοσο αναλυτικα! ουτε κ φυσικα αρχισα τις δικαιολογιες, δεν εχω λαστιχα, δεν μπηκε η ταχυτητα, στραβοκοιμηθηκα κλπ κλπ ... θα ηταν ομως ενδιαφερων να τον ξαναεβρισκα τωρα..
μην γινεσαι κακος!! παει εξαιρετικα γρηγορα ο ανθρωπος..απλα δεν ειχαμε την ευκαιρια να τα πουμε... τοσο αναλυτικα! ουτε κ φυσικα αρχισα τις δικαιολογιες, δεν εχω λαστιχα, δεν μπηκε η ταχυτητα, στραβοκοιμηθηκα κλπ κλπ ... θα ηταν ομως ενδιαφερων να τον ξαναεβρισκα τωρα..
Είναι κολλητός μου φίλος και εξαιρετικό κυρίως παιδί. Είναι και shipανθρωπος Λευτερη.....στα tankers....σε ρώτησα διότι δε φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να σε περάσει με το τανκς αλλά σίγουρα στις στροφές θα κατάλαβες ότι πρόκειται για πολύ καλό τιμόνι. Είχαμε παει πριν αρκετά χρόνια 2 φορές στο Palmer Motorsport στο Bedford και έκανε χρόνους παραπλησιους με τους instructors....αλλά κυρίως είναι φοβερό παιδί. Το μεγάλο του παράπονο είναι ότι με το τανκς θέλει λάστιχα κάθε τρεις μήνες για τη διαδρομή Σαρωνιδα - Γλυφαδα. Δε τον πετυχαινεις γιατί τον είχε βάλει στο μάτι ο διοικητής της Γλυφαδας και του πήραν το δίπλωμα 2-3 φορές σε ένα χρόνο αν θυμάμαι καλά.
:bye:
.. και μετα ψαχνουμε αν με το ESS θα βγαλουμε 300hp ή 305 αν εχει κρυο..
996T, 997T, M6, RS4 :salias:
Μεχρι να φτασει αυτη η μερα που θα τα σηκωσουμε απο τη τραπεζα και θα βαλουμε το κωλο μας σε τετοια οπλα, δεν θα εχουμε αντανακλαστικα να τα οδηγησουμε (βλ. 70φευγα) !!
Είναι κολλητός μου φίλος και εξαιρετικό κυρίως παιδί. Είναι και shipανθρωπος Λευτερη.....στα tankers....σε ρώτησα διότι δε φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να σε περάσει με το τανκς αλλά σίγουρα στις στροφές θα κατάλαβες ότι πρόκειται για πολύ καλό τιμόνι. Το μεγάλο του παράπονο είναι ότι με το τανκς θέλει λάστιχα κάθε τρεις μήνες για τη διαδρομή Σαρωνιδα - Γλυφαδα. Δε τον πετυχαινεις γιατί τον είχε βάλει στο μάτι ο διοικητής της Γλυφαδας και του πήραν το δίπλωμα 2-3 φορές σε ένα χρόνο αν θυμάμαι καλά.
1. Να του πεις να τα πουμε οπωσδηποτε! (θα σου στειλω το τηλεφωνο μου με πμ να του το δωσεις)..ακομα κ το σημερα το βραδακι!
2. Μενουμε στην ιδια περιοχη κ δεν τον εχω ξαναπετυχει ποτε!
3. Ολοι εμεις οι ασχολουμενοι με την ναυτηλια ειμαστε τελικα σοβαρα τιμονια! (Τανκερς? σε ποια?)
4. Τον συμποναω για το διπλωμα γιατι κ εμενα μου το πηραν 3 φορες σε 1 χρονια ο δοικας του ελληνικου! τωρα δεν εχει διπλωμα δηλαδη?
5. Επιβαλλεται να ερθει σαββατο πρωι βορεια ευβοια
6. Δε με περασε...τον ειδα μπροστα κ εμεινε μπροστα γιατι ημουν με λινα
ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟΨΕ!!!!! :rally::thnx:
Καποιος απ εδω, οδηγουσε το δικό μου και φοβοταν να ξεπερασει τα 50 χιλιομετρα.
Σαν την γιαγια μου οδηγουσε οταν πηγαιναμε για φαγητο. Ακομη πεντε λεπτα να οδηγουσε και σιγουρα θα με επερνε ο υπνος...
Μας το παιζει και χεράς τωρα.....
:fountwtis:
Καποιος απ εδω, οδηγουσε το δικό μου και φοβοταν να ξεπερασει τα 50 χιλιομετρα.
Σαν την γιαγια μου οδηγουσε οταν πηγαιναμε για φαγητο. Ακομη πεντε λεπτα να οδηγουσε και σιγουρα θα με επερνε ο υπνος...
Μας το παιζει και χεράς τωρα.....
:fountwtis:
ΡΕ ΦΙΛΕ...εχεις δει τη γιαγια σου να οδηγει??? χαζος εισαι? Ταπα παει!
-------------
:notworthy: