Επιστροφή στο Forum : SOS ΜΕ ΔΕΙΚΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΕ E46 318 TI
Καλησπέρα σε όλους...
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με τον δείκτη βενζίνης που με έχει προβληματίσει ιδιαίτερα και εξηγούμαι αμέσως, ενώ ο χιλιομετρητής μου βγάζει ότι έχω 100+ χλμ το αμάξι δύο φορές έκανε διακοπές μένοντας από βενζίνη μάλιστα την δεύτερη φορά δεν είχε ανάψει ούτε κάν το λαμπάκι για την βενζίνη και μου έκανε διακοπή σε ανηφόρα πάνω σε προσπέραση!Ευτυχώς και τις δύο φορές βρήκα αμέσως βενζινάδικο και συνέχισα για τον προορισμό μου χωρίς κανένα πρόβλημα.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, εάν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον δηλ εάν είναι μειονέκτημα του συγκεκριμένου μοντελου ή εαν θα πρέπει να το ψάξω πιο διεξοδικά το θέμα για παράδειγμα να έχει αλλαχτεί η τρόμπα βενζίνης και να έχει τοποθετηθεί πιο κοντή και έτσι να αφήνει κάποια ποσότητα βενζίνης μέσα την οποία δέν μπορεί να αναροφήσει.Πάντως καλού κακού αύριο θα περάσω απο το συνεργείο να δώ εάν ο εγκέφαλος έχει βγάλει κάποια βλαβη...
Παρακαλώ τα φώτα σας παιδιά...
το λαμπακι παντως στα 46αρια αναβει ελαχιστα πριν τη τελευταια γραμμη.Κι οταν αναψει το λαμπακι δε νομιζω να εχεις το περιθοριο για περισσοτερα απο 80 χλμ οικονομικης οδηγησης.Τι θελω να πω:το προβλημα σου ειναι γιατι δεν αναβει το λαμπακι.Πολλα 46αρια ειχαν θεμα με το floter σε αλλους δεν αναβε λαμπακι και σε αλλους ο δεικτης εδειχνε το γαμο του καραγκιοζη.
Δεν ειναι θεμα τρομπας δηλαδη δε μενει στο ρεζερβουαρ καυσιμο αναξιοποιητο.
Απλα δεν αναβει το λαμπακι.
Η βελονα τερματησε στο ''μηδεν'' οταν εμεινες;
psilos2010
17-07-11, 21:04
Καλησπέρα σε όλους...
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με τον δείκτη βενζίνης που με έχει προβληματίσει ιδιαίτερα και εξηγούμαι αμέσως, ενώ ο χιλιομετρητής μου βγάζει ότι έχω 100+ χλμ το αμάξι δύο φορές έκανε διακοπές μένοντας από βενζίνη μάλιστα την δεύτερη φορά δεν είχε ανάψει ούτε κάν το λαμπάκι για την βενζίνη και μου έκανε διακοπή σε ανηφόρα πάνω σε προσπέραση!Ευτυχώς και τις δύο φορές βρήκα αμέσως βενζινάδικο και συνέχισα για τον προορισμό μου χωρίς κανένα πρόβλημα.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, εάν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον δηλ εάν είναι μειονέκτημα του συγκεκριμένου μοντελου ή εαν θα πρέπει να το ψάξω πιο διεξοδικά το θέμα για παράδειγμα να έχει αλλαχτεί η τρόμπα βενζίνης και να έχει τοποθετηθεί πιο κοντή και έτσι να αφήνει κάποια ποσότητα βενζίνης μέσα την οποία δέν μπορεί να αναροφήσει.Πάντως καλού κακού αύριο θα περάσω απο το συνεργείο να δώ εάν ο εγκέφαλος έχει βγάλει κάποια βλαβη...
Ο δεικτης βενζίνης σου δεν εχει τίποτα,η τρόμπα τα έφτυσε.Το πιο σύνηθες πρόβλημα σε όλα τα 46άρια, όταν πέφτει η στάθμη καυσίμου στο 1/4 το αμάξι ρετάρει και σβήνει (το ίδιο έπαθα και εγώ).Άλλαξε τρόμπα άμεσα και μέχρι τότε μην το αφήνεις ποτέ κάτω απ΄το 1/4.
το λαμπακι παντως στα 46αρια αναβει ελαχιστα πριν τη τελευταια γραμμη.Κι οταν αναψει το λαμπακι δε νομιζω να εχεις το περιθοριο για περισσοτερα απο 80 χλμ οικονομικης οδηγησης.Τι θελω να πω:το προβλημα σου ειναι γιατι δεν αναβει το λαμπακι.Πολλα 46αρια ειχαν θεμα με το floter σε αλλους δεν αναβε λαμπακι και σε αλλους ο δεικτης εδειχνε το γαμο του καραγκιοζη.
Δεν ειναι θεμα τρομπας δηλαδη δε μενει στο ρεζερβουαρ καυσιμο αναξιοποιητο.
Απλα δεν αναβει το λαμπακι.
Η βελονα τερματησε στο ''μηδεν'' οταν εμεινες;
Όχι η βελόνα δέν τερμάτισε εντελώς και ο χιλιομετρητής είχε αρκετά χλμ,τουλάχιστον περισσότερα από την προηγούμενη φορά που μου είχε ξανατύχει το ίδιο, άν δέν κάνω λάθος η ρεζέρβα του είναι 8 λίτρα άρα και πάλι από τήν στιγμή που ανάβει το λαμπάκι θα έπρεπε να έχει ικανοποιητική αυτονομία.Πάντως θα τσεκάρω και την τρόμπα που είπε ο φίλος απο κάτω και ωψόμεθα....
Η ντρόμπα συνηθως σε αφινει μια και εξω. εμενα για φλοτερ παει το μοιαλο μου..
επιφυλάσσομαι πάντος.... δεν ξερεις καμια φορα!!!!
Καλησπέρα σε όλους...
πιστευω ισως το φλοτερ μπλοκαρε μεσα στο ρεζερβουαρ
Ίσως άσχετο...αλλα στο cinquesento που μου το κάνει αυτο,το πρόβλημα ήταν απο την ασφαλεια.