PDA

Επιστροφή στο Forum : 911 GT2 PIKES PEAK

Z4 DCT
11-07-11, 12:58
Νέο ρεκόρ της Porsche 911 GT2 RS

Η ανάβαση Pikes Peak διεξάγεται στο Κολοράντο των Η.Π.Α. και θεωρείται μία από τις φημισμένες στον κόσμο. Εκεί πηγαίνουν κορυφαίοι οδηγοί, ομάδες, ακόμα και κατασκευαστές, για να μπορέσουν να «ρίξουν» όσο μπορούν τα χρονόμετρα, τόσο με αυτοκίνητα παραγωγής όσο και με πρωτότυπα οχήματα που ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Στον φετινό αγώνα, η Porsche είδε τα νούμερα να πέφτουν αισθητά και να σταματούν στο 11:07.869, χρόνος που ήταν κατά 24 δευτερόλεπτα καλύτερος από τον αντίστοιχο χρόνο του 2010. Αυτό είναι και το νέο ρεκόρ της γερμανικής μάρκας με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο παραγωγής, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Δειτε εκει που δειχνει την πυρωμενη πολλαπλη:shok::shok:

https://www.youtube.com/watch?v=TIpKtwvafto

Το αρθρο το βρηκα στο https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=346940&cid=12

Monsta
11-07-11, 14:26
Δυστυχώς μέσα από το βίντεο αυτό δε μπορεί να καταλάβει κανείς ΤΙ κτήνος είναι στη πραγματικότητα το GT2 RS !!!!!

Εγώ το λυπάμαι βέβαια το αμαξάκι που θα πάει όλο για βάψιμο, μιας και τα πετραδάκια στο πλάϊ και πίσω πρέπει να του χουν κάνει καλή ζημΝιά.

m-power_01
11-07-11, 19:28
Δεν ξέρω ρε γαμώτο αλλά όποτε βλέπω βιντεάκια από την συγκεκριμένη ανάβαση, το μυαλό μου πάει σε άλλη εποχή, αλλον οδηγό, άλλο αυτοκίνητο:whistle:

Thomelef
11-07-11, 19:37
Δεν ξέρω ρε γαμώτο αλλά όποτε βλέπω βιντεάκια από την συγκεκριμένη ανάβαση, το μυαλό μου πάει σε άλλη εποχή, αλλον οδηγό, άλλο αυτοκίνητο:whistle:

σωστός ο σπύρος...όσο καλό χρόνο και να γράψουν, είναι τόσο βαρετό σε σχέση με
του βάτανεν, που αδικεί τρελά αυτό το τέλειο αυτοκίνητο.

aristent
11-07-11, 19:38
σωστός ο σπύρος...όσο καλό χρόνο και να γράψουν, είναι τόσο βαρετό σε σχέση με
του βάτανεν, που αδικεί τρελά αυτό το τέλειο αυτοκίνητο.

+1thumb

aristent
11-07-11, 19:39
Δυστυχώς μέσα από το βίντεο αυτό δε μπορεί να καταλάβει κανείς ΤΙ κτήνος είναι στη πραγματικότητα το GT2 RS !!!!!

Εγώ το λυπάμαι βέβαια το αμαξάκι που θα πάει όλο για βάψιμο, μιας και τα πετραδάκια στο πλάϊ και πίσω πρέπει να του χουν κάνει καλή ζημΝιά.

αμα σου πω οτι οταν εβλεπα το βιντεο σκεφτηκα το ιδιο πραγμα?:thumbsup:

sofos 2.8i
11-07-11, 19:40

Μηπως λες αυτον που με το ενα χερι κραταει την αντηλια και το αλλο το εχει για να δαμαζει το κτηνος?εεεε?:whistle::whistle::whistle:

Stunt Mike
11-07-11, 19:47
Που τοτε ηταν ακομα χωματοδρομος εκει ψηλα??Ενα λαθος κι εφευγες ακλαυτος!Τωρα εχει οδοστρωμα Autobahn να κανει κοντρες ο M8.... ;)

m-power_01
11-07-11, 19:47
Μηπως λες αυτον που με το ενα χερι κραταει την αντηλια και το αλλο το εχει για να δαμαζει το κτηνος?εεεε?:whistle::whistle::whistle:

α γεια σου... και απ' ότι βλέπω δεν ειμαι ο μόνος...:thumbsup:

micz
11-07-11, 19:59
Τι porche τι bmw και λοιπα πρασινα άλογα. Αυτά ήταν αμάξια (group B) και οι οδηγοί τους μικροί τρελοί θεοί και μέσα σε αυτούς Ο ΘΕΟΣ Βάτανεν.

Τι αμάξι, τι ήχος, τι οδήγηση στην άκρη του γκρεμού με χειρουργική ακρίβεια!!!!! :notworthy::notworthy:

ΑΧΧΧΧ!!!! Ανατριχίλα!!

https://www.youtube.com/watch?v=TKgeCQGu_ug

bmwz3
12-07-11, 00:23
το παραπανω βιντεακι το χαζευω απο περιπου 6 χρονων το ειχε γραμμενο καποιος απο οικογενεια και μου το ειχαν αντιγραψει να το εχω.πραγματικα ειναι κατι στιγμες που απεχει χιλιοστα απο το γκρεμο!

Z4///M
12-07-11, 01:01
παντως οτι και να πεις για το GT2 RS ειναι λιγο. πολυ λιγοοοοοοοοοοο

joseph
12-07-11, 02:19
Τι porche τι bmw και λοιπα πρασινα άλογα. Αυτά ήταν αμάξια (group B) και οι οδηγοί τους μικροί τρελοί θεοί και μέσα σε αυτούς Ο ΘΕΟΣ Βάτανεν.

Τι αμάξι, τι ήχος, τι οδήγηση στην άκρη του γκρεμού με χειρουργική ακρίβεια!!!!! :notworthy::notworthy:

ΑΧΧΧΧ!!!! Ανατριχίλα!!

https://www.youtube.com/watch?v=TKgeCQGu_ug

Οπως εγραψε και καποιος που σχολιασε το βιντεο..

"magic. no active transmission, no anti lag, just big turbo, big power and big balls! fantastic"

:sealed::notworthy::notworthy::notworthy::notworth y::notworthy: