Επιστροφή στο Forum : Δηλώση πιθανής συμμετοχής->αλλαγή κινητήρα με μικρότερου κυβισμου λόγω φόρων
Σκοπός αυτού του νήματος είναι να ρωτήσουμε και να πάμε όλοι μαζί να αλλάξουμε τον κινητήρα μας με μικρότερου κυβισμού για να μας κάνει καλύτερη τιμή ο μάστορας.
Βοηθώντας ο ένας τον άλλο, θα βρούμε άκρες με μηχανικούς για να μας κάνουν την αλλαγή και τα χαρτιά οικονομικά.
Θα πηγαίνουμε λίγο πιο σιγά αλλά θα πληρώνουμε λιγότερα...
:whistle:
Η φοροεισπρακτική πολιτική έχει κάνει την κατοχή αυτοκινήτου 2000^ κυβικών πολυτέλεια - όποιος έχει αυτοκίνητο 2000^κυβικών αντιμετωπίζεται σαν φοροφυγάς. Πρεπει να αντιδράσουμε.
Δηλώστε πιθανή συμμετοχή εδώ για να επικοινωνήσουμε με πμ (και τηλεφωνικά).
Υ.Γ Αν γνωρίζει κάποιος λεπτομέρειες που μπορεί να βοηθήσουν ας στείλει πμ παρακαλώ.
Υ.Γ2. ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό το νήμα έγινε με σκοπό τη δήλωση ενδιαφέροντος από φίλους και για να επικοινωνήσουμε με πμ , όχι για να συζητήσουμε το θέμα διεξοδικά -> αυτό γίνεται σε άλλες ενότητες του forum
όχι αλλαγή κινητήρα...βαφτίσια καλύτερα...
Ας οργανωθούμε λοιπόν, στείλτε πμ αν θέλετε να συμμετάσχετε παρακαλώ (εγώ θα αλλάξω κινητήρα, πιστεύω όλοι μας θα το κάνουμε σωστά)
Ακόμα εδώ είσαι ?????????????????
:whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
Παίδες ας ήμαστε λίγο πιο προσεχτικοί με το τι γράφουμε...
Υπάρχουν πολλά μάτια!!!
Ακόμα εδώ είσαι ?????????????????
:whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
Παίδες ας ήμαστε λίγο πιο προσεχτικοί με το τι γράφουμε...
Υπάρχουν πολλά μάτια!!!
έχεις δίκιο...
απόγευμα τα νεότερα thumb
savvas bmwdakias
07-07-11, 11:17
Εγω ενδιαφερομαι αλλα δεν ξερω αν λογο καμπριο μπορει να γινει.
Ρε παιδια τι πραματα ειναι αυτα που διαβαζω....Θα καταστρεψετε τα αυτοκινητα σας για να συμβαδισετε με τη μαφιοζοκυβερνηση?? Αν ειναι δυνατον να ειναι αληθεια.....Με τα λεφτα που θα δωσετε για να ασελγησετε στο αμαξι σας,αγοραζετε ενα μετ/σμενο 1400αρι και κανετε τη δουλεια σας...Παραδωστε πινακιδες ή κουκουλωστε τα....
Konstantinos E60
07-07-11, 12:05
Ρε παιδια τι πραματα ειναι αυτα που διαβαζω....Θα καταστρεψετε τα αυτοκινητα σας για να συμβαδισετε με τη μαφιοζοκυβερνηση?? Αν ειναι δυνατον να ειναι αληθεια.....Με τα λεφτα που θα δωσετε για να ασελγησετε στο αμαξι σας,αγοραζετε ενα μετ/σμενο 1400αρι και κανετε τη δουλεια σας...Παραδωστε πινακιδες ή κουκουλωστε τα....
Θα συμφωνήσω με τον Καρπάθουλα....thumb
Andreas_E92
07-07-11, 13:22
+1000
Andreas_E92
07-07-11, 13:29
Συμφωνώ με την ουσία των λεγόμενών σου. Ένσταση στο ότι για αλλαγή από 2000cc σε 1600cc, κανονικά θα έπρεπε να παίρνεις και λεφτά επιπλέον από τον μηχανικό που θα του αφήσεις το μοτεράκι σου και όχι να σου ζητάει κιόλας...
Σε καμία περίπτωση όμως δεν πιστεύω ότι αξίζει να κάνει κανείς τέτοια μετατροπή. Κουκούλα ή πώληση ή οτιδήποτε άλλο παρά αυτό. Περί ορέξεως βέβαια...
thumb
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ: ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ?
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ - ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΠΜ thumb
(κοινή λογική ρε παιδιά...........κοινή λογική ....... δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυία..... )
Υ.Γ αν δεν το καταλάβατε και τώρα... λυπάμαι αλλά δεν φταίω εγώ.......
^ τα παραπάνω πολύ φιλικά βέβαια !:original:
------> στείλτε πμ για να μαζευόμαστε και να κάνουμε την έρευνά μας..... thumb
Andreas_E92
07-07-11, 14:30
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ: ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ?
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ - ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΠΜ thumb
(κοινή λογική ρε παιδιά...........κοινή λογική ....... δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυία..... )
Υ.Γ αν δεν το καταλάβατε και τώρα... λυπάμαι αλλά δεν φταίω εγώ.......
Τελικά με έπεισες. Αρχίζω το ψάξιμο για μοτεράκι!
Υ.Γ. Έχεις π.μ.
ποιος να το ελεγε...
οτι θα΄ρχονταν η ωρα του ξεμπαξιματος...
σωστός !
Θα συμφωνήσω με τον Καρπάθουλα....thumb
thumb
ποιος να το ελεγε...
οτι θα΄ρχονταν η ωρα του ξεμπαξιματος...
Εγώ πάντως έμπαξα gyus thumb Daewoo Kalos του 2003 1,4 ... χίλια ευρουλάκια σε 12 άτοκες δόσεις :th_Laie_67-1: ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ !
Το μπαξιμο είναι προληπτικό, ακόμα δεν έχει σκάσει τίποτα δυσάρεστο στη δουλειά. Επειδή όμως όλα είναι ατμός (Θρασύβουλας :original:) και επειδή παίζει το ενδεχόμενο τα Χριστούγεννα να κατατεθούν οι πινακίδες του Ε60 και επειδή υποκυβισμός δεν παίζει ούτε με σφαίρες ... :mpaks:
και επειδή παίζει το ενδεχόμενο τα Χριστούγεννα να κατατεθούν οι πινακίδες του Ε60 και επειδή υποκυβισμός δεν παίζει ούτε με σφαίρες ... :mpaks:
Γιατι ρε φιλαρακι? Καν'το...516.!!!!:th_Laie_67-1:
Γιατι ρε φιλαρακι? Καν'το...516.!!!!:th_Laie_67-1:
Αν το κάνω, θα σπρώχνεις γιά να ξεκιναμε ...? :th_Laie_67-1:
Κάποτε όταν είχε αρχίσει αυτή η τραγελαφική κατάσταση με τους φόρους την έψαχνα να δηλώσω την άδεια του Μ3 σαν 316, 318....
Πληροφορήθηκα πως μπορώ να "κατεβάσω" τον κυβισμό μόνο 25% ή αν η 1η άδεια πρίν την μετατροπή ήταν μικρότερη μπορούσα να το γυρίσω εκεί (318is).
Δεν ξέρω αν ισχύει γιατί η απόφαση να πουληθεί το αμάξι είχε παρθεί πλέον οπότε δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα να το ψάξω και άλλο....
Τώρα όσοι έχετε απο 2000cc και πάνω μπορείτε να ρίξετε τον κυβισμό?
λοιπόν το θέμα ''αλλαγής'' κινητήρα προχωράει, όποιος θέλει πληροφορίες με μήνυμα..
δράκουλα των καρπαθίων δεν πρόκειται να υπάρξει ασέλγεια στα αυτοκίνητα...
αλλά για φαντάσου ότι αγόρασα το αμάξι πριν 2 μήνες μετά από αποχή 3 ετών...να το πουλήσω δε θέλω και να του βάλω κουκούλα δε θέλω γιατί δεν πρόλαβα να το χαρώ...οπότε κάποιες κινήσεις είναι μονόδρομος
Andreas_E92
08-07-11, 10:50
σωστός !
thumb
Εγώ πάντως έμπαξα gyus thumb Daewoo Kalos του 2003 1,4 ... χίλια ευρουλάκια σε 12 άτοκες δόσεις :th_Laie_67-1: ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ !
Το μπαξιμο είναι προληπτικό, ακόμα δεν έχει σκάσει τίποτα δυσάρεστο στη δουλειά. Επειδή όμως όλα είναι ατμός (Θρασύβουλας :original:) και επειδή παίζει το ενδεχόμενο τα Χριστούγεννα να κατατεθούν οι πινακίδες του Ε60 και επειδή υποκυβισμός δεν παίζει ούτε με σφαίρες ... :mpaks:
Καλορίζικο!!!
Πολύ φτηνό πάντως. Με μια πρόχειρη ματιά στο car τα είδα να παίζουν στο τριχίλιαρο. Επειδή ψάχνω κι εγώ για δεύτερο και τη γυναίκα μου ρωτάω (άσε που μπορεί να γίνει και πρώτο και μοναδικό αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με τις αυξήσεις στα τέλη κ.λ.π. :) )
Καλορίζικο!!!
Πολύ φτηνό πάντως. Με μια πρόχειρη ματιά στο car τα είδα να παίζουν στο τριχίλιαρο. Επειδή ψάχνω κι εγώ για δεύτερο και τη γυναίκα μου ρωτάω (άσε που μπορεί να γίνει και πρώτο και μοναδικό αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με τις αυξήσεις στα τέλη κ.λ.π. :) )
ευχαριστώ Αντρέα. Ηταν ευκαιρία από συγγενή που το είχε κλειδωμένο από πέρσι. :original: Τα 1400αρια γύρω στο 2.000αρο παίζουν, τα 1.200αρια πιό πάνω ...
panosmpower
12-07-11, 23:09
μπορει ενα 520 ε39 να βαλει μικροτερο κινητηρα;
μπορει ενα 520 ε39 να βαλει μικροτερο κινητηρα;
εννοείς να γίνει πραγματική αλλαγή κινητήρα;
μετατροπή σε 516 ή 518;
όποιος το κάνει αυτό είναι εγκληματίας
ευχαριστώ Αντρέα. Ηταν ευκαιρία από συγγενή που το είχε κλειδωμένο από πέρσι. :original: Τα 1400αρια γύρω στο 2.000αρο παίζουν, τα 1.200αρια πιό πάνω ...
Καλορίζικο Πάνο! (ξέρεις βέβαια, αυτοκίνητο που ήταν σε ακινησία χρειάζεται αλλαγή λαδιών πριν καν κινηθεί !)
Καλορίζικο Πάνο! (ξέρεις βέβαια, αυτοκίνητο που ήταν σε ακινησία χρειάζεται αλλαγή λαδιών πριν καν κινηθεί !)
ευχαριστώ ! Ηταν σε "σχετική" ακινησία ... το έβγαζα εγώ νύχτες προς Πεντέλη ... :th_Laie_67-1:
Σορυ για το off topic αλλα αν το βαζουμε εμπρος για κανα 5 λεπτο μια φορα την εβδομαδα και το κινουμε για πολυ λιγα μετρα, ισα να κυκοφορισει και το σασμαν διαφορικο, εχουμε προβλημα με το λαδι?.....εννοητε οτι θα αλλαχτουν κανονικα μια φορα το χρονο....
Σορυ για το off topic αλλα αν το βαζουμε εμπρος για κανα 5 λεπτο μια φορα την εβδομαδα και το κινουμε για πολυ λιγα μετρα, ισα να κυκοφορισει και το σασμαν διαφορικο, εχουμε προβλημα με το λαδι?.....εννοητε οτι θα αλλαχτουν κανονικα μια φορα το χρονο....
είχα μια μηχανή σε αυτή την κατάσταση και ο μηχανικός μου είχε πει σε αυτή την περίπτωση αλλαγή λαδιών κάθε 6 μήνες, βέβαια άλλα λάδια εκείνα..
andreas110080
13-07-11, 13:42
Πάντως η "αλλαγή" κινητήρα δεν είναι και τόσο εύκολο, και αν είναι εύκολο στην αρχή μετά γίνεται δύσκολο... :wink:
Πάντως η "αλλαγή" κινητήρα δεν είναι και τόσο εύκολο, και αν είναι εύκολο στην αρχή μετά γίνεται δύσκολο... :wink:
μπορείς να γίνεις πιο σαφής;
Γιατι μιλαμε σαν να μιλαει ο Βλαστος με το Τρομπουκη? Με μισολογα δεν βγαινει ακρη. Αλλοι καταλαβαν, αλλοι μισοκαταλαβαν, αλλοι δεν καταλαβαινουν τιποτα.
Ας γινουμε σαφεις για τον Στεφανο και οποιον αλλο δεν καταλαβε.
Οι περιπτωσεις ειναι 2, και παρανομες.
α. Αλλαζεις κινητηρα με μεγαλυτερο χωρις να το δηλωσεις στην αδεια (ή με ψευτοδηλωση του στυλ απο 2λιτρο 6κυλινδρο σε 3λιτρο 6κυλ.). Αν σε τσιμπησουν σε ογκομετρηση, τροχαιο ατυχημα, καρφωτη κ.α, θα φας φυλακη, προστιμο για φοροδιαφυγη, θα σου κατασχεσουν το οχημα, αν χτυπησεις καποιον η ασφαλιστικη θα σε κυνηγαει, αν σκοτωσεις καποιον εστω και αθελα σου κλαφτα.
β. Ψευτοδηλωνεις οτι αλλαξες μοτερ και εβαλες 1.6 που καιει γλυκοζη (διεκπεραιωσεις ο Μητσαρας) και κυκλοφορεις με το 3λιτρο σου. Παλι αν σε βρουν θα πας φυλακη, θα κατασχεθει, θα πληρωσεις για φοροδιαφυγη, θα τρεχεις και δεν θα φτανεις, γενικα ο,τι ακριβως με το (α).
Ειπαμε να αγαπαμε ενα αμαξι, οσο πρεπει ομως. Αμα δεν μπορουμε να το κρατησουμε για τους γνωστους ληστρικους λογους του μπουρδελοκρατους μας, ας το πουλησουμε (ή καταθεση πινακιδων) για να κοιμομαστε τουλαχιστον ησυχοι το βραδυ. Αμα ειναι να το βγαλεις βολτα και να φοβασαι μη πεσεις σε ελεγχο, μην εμπλακεις σε τροχαιο, και ενα σωρο αλλα που αστυνομια και ασφαλιστικη θα ψαξουν το αμαξι.. και αντι να γυρνας σπιτι χαρουμενος να μετρας ποσες τριχες ασπρισαν απο το αγχος.. ε δεν αξιζει :thumbsdown:
Υπαρχει και κοσμος που δεν τον νοιαζει , η λεει πως δεν θα του τυχει ποτε. Αμα σου τυχει ομως ο κωλος σου θα γινει ΤΟΣΟΣ απο το τρεξιμο, τα προστιμα, τις ποινες, και τη ταλαιπωρια που θα φας.
^ θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Φάνη ...
έγιναν κάποιες τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ μελών... είναι μεγάλο το ρίσκο...
φάνη τυπικά έχεις δίκιο αλλά...
να ρωτήσω;
αν κάποιος υπερκυβίσει το μοτέρ που έχει τί συμβαίνει; το δηλώνει κάπου;
όταν βάλει κάποιος κομπρέσσορα ή τούρμπο το δηλώνει κάπου;
το υπουργείο δυστυχώς ή ευτυχώς ενδιαφέρεται για τα νούμερα του κινητήρα και εκεί πρέπει να είμαστε συνεπείς
φάνη τυπικά έχεις δίκιο αλλά...
να ρωτήσω;
αν κάποιος υπερκυβίσει το μοτέρ που έχει τί συμβαίνει; το δηλώνει κάπου;
όταν βάλει κάποιος κομπρέσσορα ή τούρμπο το δηλώνει κάπου;
το υπουργείο δυστυχώς ή ευτυχώς ενδιαφέρεται για τα νούμερα του κινητήρα και εκεί πρέπει να είμαστε συνεπείς
Θα επρεπε να το δηλωσει στην αδεια. Τα φυσητηρια τα δηλωνεις στην ασφαλιστικη. Δεν το κανει σχεδον κανεις ομως.. και σε περιπτωση εμπλοκης σε τροχαιο, η ασφαλιστικη εχει ενα γερο πατημα να μη σε αποζημιωσει.
andreas110080
14-07-11, 18:00
Γιατι μιλαμε σαν να μιλαει ο Βλαστος με το Τρομπουκη? Με μισολογα δεν βγαινει ακρη. Αλλοι καταλαβαν, αλλοι μισοκαταλαβαν, αλλοι δεν καταλαβαινουν τιποτα.
Ας γινουμε σαφεις για τον Στεφανο και οποιον αλλο δεν καταλαβε.
Οι περιπτωσεις ειναι 2, και παρανομες.
α. Αλλαζεις κινητηρα με μεγαλυτερο χωρις να το δηλωσεις στην αδεια (ή με ψευτοδηλωση του στυλ απο 2λιτρο 6κυλινδρο σε 3λιτρο 6κυλ.). Αν σε τσιμπησουν σε ογκομετρηση, τροχαιο ατυχημα, καρφωτη κ.α, θα φας φυλακη, προστιμο για φοροδιαφυγη, θα σου κατασχεσουν το οχημα, αν χτυπησεις καποιον η ασφαλιστικη θα σε κυνηγαει, αν σκοτωσεις καποιον εστω και αθελα σου κλαφτα.
β. Ψευτοδηλωνεις οτι αλλαξες μοτερ και εβαλες 1.6 που καιει γλυκοζη (διεκπεραιωσεις ο Μητσαρας) και κυκλοφορεις με το 3λιτρο σου. Παλι αν σε βρουν θα πας φυλακη, θα κατασχεθει, θα πληρωσεις για φοροδιαφυγη, θα τρεχεις και δεν θα φτανεις, γενικα ο,τι ακριβως με το (α).
Ειπαμε να αγαπαμε ενα αμαξι, οσο πρεπει ομως. Αμα δεν μπορουμε να το κρατησουμε για τους γνωστους ληστρικους λογους του μπουρδελοκρατους μας, ας το πουλησουμε (ή καταθεση πινακιδων) για να κοιμομαστε τουλαχιστον ησυχοι το βραδυ. Αμα ειναι να το βγαλεις βολτα και να φοβασαι μη πεσεις σε ελεγχο, μην εμπλακεις σε τροχαιο, και ενα σωρο αλλα που αστυνομια και ασφαλιστικη θα ψαξουν το αμαξι.. και αντι να γυρνας σπιτι χαρουμενος να μετρας ποσες τριχες ασπρισαν απο το αγχος.. ε δεν αξιζει :thumbsdown:
Υπαρχει και κοσμος που δεν τον νοιαζει , η λεει πως δεν θα του τυχει ποτε. Αμα σου τυχει ομως ο κωλος σου θα γινει ΤΟΣΟΣ απο το τρεξιμο, τα προστιμα, τις ποινες, και τη ταλαιπωρια που θα φας.
:thumbsup:thumb:thumbsup:
μα στην άδεια δε μπορείς να δηλώσεις υπερκυβισμό σε υπάρχων μοτέρ...τον κυβισμό τον βλέπουν από τα νούμερα του μπλοκ, που σημαίνει ότι αν κάποιος κάνει το δίλιτρο δυομισαλιτρο με εντόσθια μόνο και κρατήσει το μπλοκ, θα παραμένει δίλιτρο και καθόλου παράνομο...
^ εμείς μιλάμε για περιπτώσεις στις οποίες αλλάζει ο αριθμός κινητήρα...
-στις περιπτώσεις ""υποκυβισμού"", τότε ""αλλάζει"" ο δίλιτρος πχ με 1600άρι,
-στις περιπτώσεις αλλαγής κινητήρα με μεγαλύτερου κυβισμού, αλλάζει ο δίλιτρος με 2.5λιτρο ή 3λιτρο κλπ...
...αν αλλαχτούν εντόσθια μοτέρ τότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αλλά η συζήτηση έγινε προκειμένου να γλιτώσει κάποιος τα ληστρικά τέλη+ έκτακτη εισφορά που σήμερα στην καλύτερη περίπτωση (2λιτρο) είναι 930 ευρώ και του χρόνου ή τον επόμενο ποιος ξέρει πόσα θα είναι................... .................. .............. ........
Κάποιοι θα αναγκαστούν να παραδώσουν πινακίδες, άλλοι θα βάλουν (μοιραία) κάποια αυτοκίνητα για πούλημα (αν πουληθούν) και κάποιοι άλλοι (όσοι δεν έχουν 2ο αυτοκίνητο κλπ) θα αναγκαστούν να πληρώσουν.
Όσοι κάνουν παρατυπίες (πχ στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλαγή κινητήρα με μικρότερου κυβισμού στα χαρτιά και μόνο) ίσως να βρεθούν εκτεθειμένοι... αυτό λέμε...
κι εγώ λέω εμμέσως πλην σαφώς ότι αλλάζει ο αριθμός κινητήρα όχι μόνο στα χαρτιά, αλλά και όπου αλλού πρέπει
κι εγώ λέω εμμέσως πλην σαφώς ότι αλλάζει ο αριθμός κινητήρα όχι μόνο στα χαρτιά, αλλά και όπου αλλού πρέπει
δεν ξέρω τι εννοείς αλλά μου θυμήθηκα που πριν περίπου 10 χρόνια θα υποκύβιζα τη μηχανή μου από 600 σε 500 και μάλιστα σχεδόν μη ανιχνεύσιμα αφού θα άλλαζα το κάρτερ με τα νούμερα κινητήρα με άλλο (όχι χτυπημένα νούμερα, γνήσιο) το οποίο ήταν από το ίδιο μοντέλο (έβγαινε και σε 500) έτσι θα πήγαινα με τιμολόγιο πώλησης του κινητήρα 500 και θα δηλωνόταν στην άδεια. Παρατυπία το ανάγλυφο του κυλίνδρου που "κάρφωνε" τον κυβισμό και θα έπρεπε να γίνει κάτι για αυτό. Τελικά και ενώ γινόταν η γενική κινητήρα και είχα τα δύο καπάκια βγήκε ο νόμος που καταργούσε τα τεκμήρια στις μηχανές και έτσι έβαλα το δικό μου...
Παιδιά Καλησπέρα,
Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να "υποκυβίσω" τον κινητήρα του 330, η αντιπροσωπία δεν μου δίνει τα χαρτιά που χρειάζονται για να γίνει η δουλειά