PDA

Επιστροφή στο Forum : Τούρκοι πίσω από το τιμόνι S2000

Monsta
06-07-11, 12:47
Παραδείγματα οδήγησης προς αποφυγή !!!! :thumbsdown::thumbsdown:

https://www.youtube.com/watch?v=CKfSLxFwSLw&feature=player_embedded

S8N
06-07-11, 13:14
Πλάκα κάνεις Κώστα? Αν δεν άκουγες τη γλώσσα θα μπορούσες να πεις ότι το βίντεο αυτό δεν είναι γυρισμένο στη χώρα μας?

Βασικά ναι, θα μπορούσες να το πεις. Στη χώρα μας δεν έχουμε τόσο καλούς δρόμους.

nik200
06-07-11, 15:49
συμπερασμα του βιντεο...

οι hondakides ειναι παγκοσμιοι..:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1:

Gregory_///M
06-07-11, 15:59
Φυσικά..........:thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:
το κακό είναι ότι κάτι τέτοιοι ανεγκέφαλοι παίρνουν στον λαιμό τους αυτούς που δεν φταίνε σε τίποτα!

kwstakhs_Z4
06-07-11, 16:10
συμπερασμα του βιντεο...

οι hondakides ειναι παγκοσμιοι..:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1:

:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1::th_L aie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: χααχαχαχα!!

nikos1400
06-07-11, 16:19
2o συμπερασμα του video:

:thumbsdown:
ο ηχος του μοτερ του s2000, παρολο το τρελο στροφαρισμα, γινεται βαρετος/σπαστικος πολυ γρηγορα...
σε αντιθεση με τα 6κυλινδρα bmw.

kplc16
06-07-11, 16:51
απο το ασημι λειπει δυναμη.
πολυ ωραιο για ατμοσφαιρικο το s2000.

Αλλα για να σοβαρευτουμε και λιγο: οταν βλεπεις οτι ο αλλος ειναι κ@υλωμενος και του αρεσει να @υνανιζεται, ανοιξε του δρομο για να μη σε φιλησει η μανα σου κρυο.

Εδω βεβαια στη περιπτωση αυτη ποιος να ανοιξει δρομο, η κινηση ειναι αυξημενη.

Με λιγα λογια ο δρομος ειναι δρομος δεν ειναι πιστα.

Δυστυχως εχω προσπερασει πολλες φορες απο δεξια. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ μου.

Monsta
06-07-11, 17:11
Άσχετο αλλά επειδή αναφέρθηκε, πολύ μ άρεσε το S2Κ.

Αν δεν υπάρξει διάδοχος, το βλέπω να γίνεται συλλεκτικό σε καμιά 20αριά χρόνια από τώρα (σε αντίθεση με το Ζ3 που λέγαμε σε άλλο θρεντ).

Και μετά άντε να βρεις κάποιο που θα είναι ίσιο (και όχι άβαφο, διότι αυτό είναι το λιγότερο).

nik200
06-07-11, 17:46
ηθικο διδαγμα του video....

οι δρομοι στην γειτονα χωρα ειναι πραγματι καλυτεροι και γιαυτο οι hondakides με s2000 δεν τρακαρουν..αντε βρες εδω "καθαρο" s2k..:shok::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1:

Stunt Mike
06-07-11, 17:48
Τυπικη Ελληνικη οδηγηση......Τουρκοι,Ελληνες, Ιταλοι,Νοτ.Γαλλοι,Νοτ Ισπανοι κτλ οπου βρεχει η Μεσογειος το ταμπεραμεντο ειναι απαραλλαχτο!!!Γουσταρω πολυ κατα βαθος!! ;)

Thomelef
06-07-11, 18:54
τέτοιους βλάκες θα βρείς παντού...οκ είπαμε. κ@υλωμένοι είμαστε όλοι μας!!!να υπάρχει και
ένα μέτρο στην βλακεία όμως. δεν μπορεί σε τέτοια κίνηση και σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας
να κάνεις τέτοιες βλακείες. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΛΑΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
κόβει εκεί μια τιμονιά, το αμάξι δεν τραβάει όπως πρέπει σε αυτά τα χιλιόμετρα, και φεύγει
λίγο παραπάνω. τι γίνεται???να σου πώ εγώ τι γίνεται. κάνα 2 τουμπαρισμένα, άλλα δυο τρία
το ένα πάνω στ'άλλο, και κάνα δυο ακόμα πάνω στις μπαριέρες...
φυσικά να μην επεκταθούμε στο γεγονός του τι θα γινόταν αν σε όλο αυτό το σενάριο
έπαιζε καμμιά νταλίκα, ή κάνα βυτιοφόρο, ή γενικά κάνα μεγάλο όχημα...ΤΡΑΓΩΔΙΑ.

Andreas_E92
06-07-11, 19:03
Παιδιά, αν έχει πάει κανείς Τουρκία και έχει μπει σε ταξί θα έχει διαπιστώσει ότι οι Τούρκοι οδηγοί είναι κατά πολύ χειρότεροι σε συμπεριφορά από εμάς. Έχω πάει Κωνσταντινούπολη τον Ιούλιο του 2003 (το θυμάμαι γιατί αυτό το βρήκα σαν "αφορμή" για να κόψω το κάπνισμα!) και έμεινα για 2 εβδομάδες όπου καθημερινά χρησιμοποιούσα ταξί για τη μετακίνησή μου... Έχω πολλά να πω για την οδήγησή τους από τότε!!! :thumbsdown:

Υ.Γ. Δεν είμαι ρατσιστής σε καμία περίπτωση και οι εντυπώσεις μου δεν έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι μιλάμε για Τούρκους οδηγούς!

Thomelef
06-07-11, 19:08
Παιδιά, αν έχει πάει κανείς Τουρκία και έχει μπει σε ταξί θα έχει διαπιστώσει ότι οι Τούρκοι οδηγοί είναι κατά πολύ χειρότεροι σε συμπεριφορά από εμάς. Έχω πάει Κωνσταντινούπολη τον Ιούλιο του 2003 (το θυμάμαι γιατί αυτό το βρήκα σαν "αφορμή" για να κόψω το κάπνισμα!) και έμεινα για 2 εβδομάδες όπου καθημερινά χρησιμοποιούσα ταξί για τη μετακίνησή μου... Έχω πολλά να πω για την οδήγησή τους από τότε!!! :thumbsdown:

Υ.Γ. Δεν είμαι ρατσιστής σε καμία περίπτωση και οι εντυπώσεις μου δεν έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι μιλάμε για Τούρκους οδηγούς!

γιατί ρατσιστής????επειδή λές τα γεγονότα???
anyway...όποιος δεν έχει ανέβει σε κινέζο ταρίφα, δεν μπορεί να νιώσει τι θα πεί
τρόμος πάνω στην άσφαλτο...αλλα μιλάμε για ΠΟΛΥ τρόμο!!!μιλάμε για τετοιο
τρόμο, που κάθε φορά που είναι να ανέβεις, να σταυροκοπιέσαι και να ψέλνεις
εκκλησιαστικούς ύμνους μέχρι να κατέβεις...να σκέφτεσαι τα αγαπημένα σου
πρόσωπα, να περνάει όλη η ζωή από μπροστά σου, και τέτοια πράγματα...:original:

Z4 DCT
06-07-11, 19:09
Προσπεραση απο δεξια.....η Τουρκος, η Ελληνας, η απο την Χωρα του Ποτε....οποιος το κανει ειναι εν δυναμει εγκληματιας........

Andreas_E92
06-07-11, 20:25
Προσπεραση απο δεξια.....η Τουρκος, η Ελληνας, η απο την Χωρα του Ποτε....οποιος το κανει ειναι εν δυναμει εγκληματιας........

Υπό προϋποθέσεις, διαφωνώ μαζί σου Γιάννη. Αυτά σε ιδανικές συνθήκες και χώρες, π.χ. Γερμανία. Στο Ελλαδιστάν δεν μπορεί να γίνει αυτό πάντα γιατί ούτε τους κατάλληλους δρόμους έχουμε, ούτε την παιδεία. Έτσι όταν στην αριστερή λωρίδα μπαίνει όποιος να 'ναι, και κάθεται για όσο θέλει πηγαίνοντας με όσα θέλει (θυμίζω ότι η αριστερή λωρίδα είναι μόνο για προσπέραση), τότε μερικές φορές η προσπέραση από δεξιά είναι μονόδρομος.
Στην προκειμένη περίπτωση περισσότερο με χαλάει ο τρόπος αλλαγής λωρίδων δλδ οι σφήνες που κάνουν απότομα και χωρίς κανένα έλεγχο. Αν εκεί ερχόταν μια μηχανή π.χ... κλάφτα Χαράλαμπε!

Z4 DCT
06-07-11, 20:35
Υπό προϋποθέσεις, διαφωνώ μαζί σου Γιάννη. Αυτά σε ιδανικές συνθήκες και χώρες, π.χ. Γερμανία. Στο Ελλαδιστάν δεν μπορεί να γίνει αυτό πάντα γιατί ούτε τους κατάλληλους δρόμους έχουμε, ούτε την παιδεία. Έτσι όταν στην αριστερή λωρίδα μπαίνει όποιος να 'ναι, και κάθεται για όσο θέλει πηγαίνοντας με όσα θέλει (θυμίζω ότι η αριστερή λωρίδα είναι μόνο για προσπέραση), τότε μερικές φορές η προσπέραση από δεξιά είναι μονόδρομος.
Στην προκειμένη περίπτωση περισσότερο με χαλάει ο τρόπος αλλαγής λωρίδων δλδ οι σφήνες που κάνουν απότομα και χωρίς κανένα έλεγχο. Αν εκεί ερχόταν μια μηχανή π.χ... κλάφτα Χαράλαμπε!

Αντρεα δεν το κανω ποτε...μου εχει συμβει, εγω με το Ζ το οποιο ειναι αρκετα δυνατο αμαξι, να βρω μπροστα μου πουντο να παει σαν την κοτα αριστερα, και η δεξια μου λωριδα αδεια....υπομονη μεχρι να φυγει.....το προβλημα στην προσπεραση απο δεξια ειναι οτι δεν εχουμε συνηθησει να μας προσπερνουν απο δεξια και το 90% των οφηγων οταν αλλαζουν λωριδα απο αριστερα προς τα δεξια δεν κοιτανε ποτε καθρεπτη, και αν ο αλλος εκεινη την ωρα προσπερνα απο δεξια....ΜΠΑΜ....και στην εθνικη τετοιο μπαμ ειναι και :drive:

Andreas_E92
06-07-11, 20:43
Δεν το υπερασπίζομαι σε καμία περίπτωση, αλλά δεν θα μπορούσα να πάω και Αθήνα - Λαμία με 60 π.χ. εξαιτίας ενός πούντο. Δεν πατάω ποτέ κόρνα στο αυτοκίνητο και ούτε παίζω φώτα. Ποτέ όμως! Το θεωρώ "εκβιαστικό". Κι εγώ από πίσω θα πηγαίνω και θα περιμένω να καταλάβει ότι θέλω να περάσω. Έχω και γαιδουρινή υπομονή οπότε θα κάτσω για πολύ ώρα. Επειδή όμως κι αυτή η γαιδουρινή υπομονή δεν είναι ανεξάντλητη, κάποια στιγμή θα βγάλω φλας και θα προσπεράσω από δεξιά...

Thomelef
06-07-11, 21:06
Αντρεα δεν το κανω ποτε...μου εχει συμβει, εγω με το Ζ το οποιο ειναι αρκετα δυνατο αμαξι, να βρω μπροστα μου πουντο να παει σαν την κοτα αριστερα, και η δεξια μου λωριδα αδεια....υπομονη μεχρι να φυγει.....το προβλημα στην προσπεραση απο δεξια ειναι οτι δεν εχουμε συνηθησει να μας προσπερνουν απο δεξια και το 90% των οφηγων οταν αλλαζουν λωριδα απο αριστερα προς τα δεξια δεν κοιτανε ποτε καθρεπτη, και αν ο αλλος εκεινη την ωρα προσπερνα απο δεξια....ΜΠΑΜ....και στην εθνικη τετοιο μπαμ ειναι και :drive:

το σημαντικότερο απ'όλα. 1 στους 10 να κοιτάει που και που τον δεξί καθρέφτη...

Κωνσταντίνος
06-07-11, 21:07
Δεν έχει να κάνει ούτε με την εθνικότητα, μήτε με την μάρκα αυτοκινήτου.
Ο μ@λάκας είναι ιντερνάσιοναλ.
Θα μπορούσε κάλλιστα να τους πετύχει ένας Έλληνας με μια Μ3 και να παίξει μαζί τους (πριν τους τσαγιάσει).
Αλλά τότε πολλοί θα καυχιόντουσαν λόγω μάρκας και εθνικότητας.

Monsta
06-07-11, 21:35
Συμφωνώ με όλους για την επικίνδυνη οδήγηση, προσπεράσματα από δεξιά κτλ, αλλά κουλάδια δεν είναι αυτοί οι Τούρκοι. Ειδικά στο 1:17 & στο 2:23, αν δε ξέρεις να μαζέψεις πισωκίνητο σ αυτά τα χλμ, πόσο μάλλον S2K, α) δε κάνεις τέτοιους ελιγμούς ή β) καταλήγεις στις μπαριέρες αφού πρώτα φέρεις μερικά 360άρια.

Thomelef
06-07-11, 21:47
κώστα...κανένα αμάξι δεν μαζεύουν...μια απότομη τιμονιά δίνουν και τπτ άλλο. η γυναίκα μου
μάλιστα το κάνει και καλύτερα!!!λίγο παραπάνω να του γυρίσει απ'ότι περιμένει, τελείωσε ο μάγκας.
δεν το μαζεύει με τπτ.

nikos1400
06-07-11, 22:04
κώστα...κανένα αμάξι δεν μαζεύουν...μια απότομη τιμονιά δίνουν και τπτ άλλο. η γυναίκα μου
μάλιστα το κάνει και καλύτερα!!!λίγο παραπάνω να του γυρίσει απ'ότι περιμένει, τελείωσε ο μάγκας.
δεν το μαζεύει με τπτ.

κι εγω δεν ειμαι καμμια οδηγαρα αλλα αυτο μου μοιαζει και εμενα.
προσφυση χανει και απ'οτι φαινεται πιανει η ασφαλτος και το λαστιχο και ξανα-κολλαει το αμαξι κατω.

πολυ credit τους δινεις Κωστα.

Thomelef
06-07-11, 22:06
κι εγω δεν ειμαι καμμια οδηγαρα αλλα αυτο μου μοιαζει και εμενα.
προσφυση χανει και απ'οτι φαινεται πιανει η ασφαλτος και το λαστιχο και ξανα-κολλαει το αμαξι κατω.

πολυ credit τους δινεις Κωστα.

thumb

Monsta
06-07-11, 22:24
Αυτό λέω και γω Θωμά. Ναι σαφώς και είναι τιμονιά, αλλά όπως λες και συ στην επαναφορά μπορεί να σε 'δαγκώσει' το S. Το χω δει να γίνεται μπροστά στα μάτια μου και στα χέρια έμπειρων οδηγών πάνω από πέντε φορές.

Τώρα όσο για τις οδηγικές ικανότητες της γυναίκας σου φίλε, πάω πάσο. ;)

Νίκο, το μόνο που θέλω να πω είναι πως αυτός που το στραμπουλάει 3-4 φορές σ αυτό το βιντεάκι φαίνεται να έχει τον έλεγχο. Τίποτα παραπάνω, μιας και οι μλκίες που κάνουν όλοι τους είναι 'χοντρές'.

Dimzan
06-07-11, 23:50
μια χαρα ηχο κανει το s2000. Ισως ο καλυτερος ατμοσφαιρικος 4κυλ ηχος που εχω ακουσει σε μαμα παντα μορφη. Οχι και βαρετος!! οποιος εχει οδηγησει πολυστροφο honda δε βαρεθηκε να στροφαρει λογω ηχου. Ισα ισα που ολοι οταν το ανακαλυψουν πως κανει εκει πανω το ψαχνουν μετα και το προκαλουν. Το δωσα μια φορα στον ξαδερφο μου (μιλαμε οδηγαει saab και το παει μαξιμουμ 3000σαλ) και αρχισε μεχρι κι αυτος να το κηνυγαει στην κιφισιας για να ακουσει το vtec :D

Και ναι ειμαστε καγκoυρες εμεις με τα χοντα ανα τον κοσμο :D ... μπειτε να δειτε τα αμερικανακια με honda πως τσακωνονται στο youtube και τι κομπλεξ τους πιανει οταν βρισκουν ομοιους τους με 4λιτρα V8...

οι τουρκοι ειναι καγκουρες γενικως. αλλα αυτος με το s το χει ψαξει καλα και δεν το αφηνει να τον δαγκωσει. Γιατι οντως δαγκωνει το αμαξια αμα δεν ξερεις. Για το οτι ειναι ηλιθιος κι αυτος και η παρεα του συμφωνουμε ολοι.

Γενικα οσο χαμηλοτερο το βιοτικο επιπεδο μιας χωρας, και αντιστοιχα χαμηλη μορφωση συνεπαγεται και κακη οδηγικη παιδεια-συμπεριφορα. Σε ολες τις τριτοκοσμικες χωρες παιζει αυτο 100%

Stunt Mike
07-07-11, 16:39
δεν το μαζεύει με τπτ.

Αυτος με το μαυρο που κανει τις 2 τιμονιες και αλλαγη λωριδας στο 1:17 και στο 2:23 ΞΕΡΕΙ τι κανει φιλε....Και το S2000 ειναι πολυ αποτομο αμαξι και δαγκωνει ασχημα σε τετοιες καφριλες(εχω οδηγησει και το ξερω τ'αμαξι πολυ καλα,οσο και το bmw μου).Αν η γυναικα σου οδηγει ετσι τοτε μην τη χαραμιζεις,φτιαξτης αμαξι γι'αγωνες ή για ντριφτ....θα τα παει πολυ καλα!thumb
Υ.Γ. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα,μ@λ@κες ειναι αλλα χερια εχουν ομως!

Thomelef
07-07-11, 17:52
Αυτος με το μαυρο που κανει τις 2 τιμονιες και αλλαγη λωριδας στο 1:17 και στο 2:23 ΞΕΡΕΙ τι κανει φιλε....Και το S2000 ειναι πολυ αποτομο αμαξι και δαγκωνει ασχημα σε τετοιες καφριλες(εχω οδηγησει και το ξερω τ'αμαξι πολυ καλα,οσο και το bmw μου).Αν η γυναικα σου οδηγει ετσι τοτε μην τη χαραμιζεις,φτιαξτης αμαξι γι'αγωνες ή για ντριφτ....θα τα παει πολυ καλα!thumb

δεν χρειάζεται να ειρωνευόμαστε αρχηγέ μου...αυτό που είπα γα την γυναίκα μου,
ήταν σχήμα λόγου. εκτός και αν το πείρες στα σοβαρά.
όσον αφορά τα υπόλοιπα, επιμένω σε αυτό που λέω. το συγκεκριμένο αμάξι, @@
δαγκώνει. και αν δαγκώσει, είναι γιατί στα χιλιόμετρα που θα σου φύγει, δεν μπορείς
να το μαζέψεις με τπτ, λόγο δύναμης. δεν έχει δύναμη να σε μαζέψει...θες να δείς τι
πάει να πεί δάγκωμα???πάνε καβάλα κάνα καρέρα πισωκίνητο, για να μην πώ και
κανένα απο τα τετρακίνητο, και θα αναθεωρήσεις για το τι θα πεί δάγκωμα...
στα 120 - 130, αυτοί τραβάνε μια απότομη τιμονιά, και το αμάξι έρχεται μόνο του,
λόγο του ότι ξαναβρίσκει πρόσφυση το λάστιχο.

Monsta
07-07-11, 20:35
ΞΕΡΕΙ τι κανει

το αμάξι έρχεται μόνο του,
λόγο του ότι ξαναβρίσκει πρόσφυση το λάστιχο.

Θωμά, για να ξέρει ότι θα ξαναβρεί πρόσφυση το λάστιχο (γιατί σίγουρα το ξέρει), σημαίνει ότι το έχει ξανακάνει αρκετές εκατοντάδες φορές το παλικάρι σε ......στεγνό / βρεγμένο / δρόμο σαπούνι / δρόμο με πρόσφυση όπως αυτός.

Άρα ξέρει τι κάνει, ξέρει το αυτοκίνητό του και γι αυτό το λόγο το κάνει και επανειλημμένα.

Thomelef
07-07-11, 20:52
ΟΚ ρε παιδιά...πολύ χέρι ο τούρκος τελικά...thumb

Monsta
07-07-11, 20:56
Αφού όλοι συμφωνούμε. Το 'ένα' προϋποθέτει το 'άλλο' ρε Θωμά......it's all good :).

optostyle
07-07-11, 21:12
χαχα καποιος πιο πανω ειπε τριτοκοσμικη χωρα η Τουρκια???
ΜΗΠΩΣ μιλατε για τα βαθη της ανατολης??? γιατι αν μιλαμε Κωνστ/πολη ειναι εντελως αντιθετα τα πραγματα.....
Εγω το γουσταρισα το βιντεακι και ας τρωγανε και τα μουτρα τους, οπως επισεις και τον ηχο της εξατμισης τους

Kornilia Tsopana
08-07-11, 01:05

..τα συγκεκριμένα s2k ειναι του 08 μοντέλα με VSA (traction control), το οποίο μπήκε στα μοντέλα 06+ και είναι ΟΝ/ΟFF. Το πλεονέκτημα του είναι οτι σε αφήνει να ''παίξεις'' λίγο πριν παρέμβει για να σε διορθώσει. Αυτο κάνουν σε όλη τη διάρκεια του βίντεο, το ''ρίχνουν'', γλυστρά λίγο και αμέσως μετά επεμβαίνει το VSA.

Αρα χέρια δεν έχουν και είναι 100% μ@λ@κες..

Kornilia Tsopana
08-07-11, 01:15
Τουλάχιστο αυτοί ...... κάτι κάνουν......ας πουμε :thumbsup:

https://www.youtube.com/watch?v=diPHCBs72Ig&feature=player_embedded

nikos valvetronic
08-07-11, 16:55
γιατί ρατσιστής????επειδή λές τα γεγονότα???
anyway...όποιος δεν έχει ανέβει σε κινέζο ταρίφα, δεν μπορεί να νιώσει τι θα πεί
τρόμος πάνω στην άσφαλτο...αλλα μιλάμε για ΠΟΛΥ τρόμο!!!μιλάμε για τετοιο
τρόμο, που κάθε φορά που είναι να ανέβεις, να σταυροκοπιέσαι και να ψέλνεις
εκκλησιαστικούς ύμνους μέχρι να κατέβεις...να σκέφτεσαι τα αγαπημένα σου
πρόσωπα, να περνάει όλη η ζωή από μπροστά σου, και τέτοια πράγματα...:original:

Θωμα σε καταλαβαινω γιατι εχω νοιωσει αυτα τα συναισθηματα που λες στην Αιγυπτο,πιστεψε με...

nikos valvetronic
08-07-11, 17:08
Παιδια δεν θα σχολιασω αν οι Τουρκοι το εχουν η οχι.Θα επισημανω ομως οτι καποια φορα ολοι σιγουρα εχουμε υπερβει τα ορια μας οταν βρεθηκαμε με παρεα και μας επιασε η μουρλα.Αυτο ειναι το πιο σοβαρο νομιζω.Να εχουμε την εγκρατεια και την λογικη πανω απο ολα ασχετα αμα το εχουμε η οχι γιατι η στραβη ειναι καμια φορα τοσο κοντα που δεν την βλεπουμε.Αυτο το βιντεο μου θυμησε το βιντεο με τους Ρωσους με το E30 STATION που επαιζε με ενα MERCEDES W124 και εγινε η στραβη και καθαρισαν 5 επιτοπου σε μια στιγμη,ετσι απλα...

Stunt Mike
08-07-11, 23:40
..τα συγκεκριμένα s2k ειναι του 08 μοντέλα με VSA (traction control), το οποίο μπήκε στα μοντέλα 06+ και είναι ΟΝ/ΟFF. Το πλεονέκτημα του είναι οτι σε αφήνει να ''παίξεις'' λίγο πριν παρέμβει για να σε διορθώσει. Αυτο κάνουν σε όλη τη διάρκεια του βίντεο, το ''ρίχνουν'', γλυστρά λίγο και αμέσως μετά επεμβαίνει το VSA.

Αρα χέρια δεν έχουν και είναι 100% μ@λ@κες..

1ον) το VSA δεν αφηνει τοσο γλυστρημα(το facelift εχω οδηγησει κι εγω αλλα και το παλιοτερο(και του 2001 και του 2003),οσο στο 1:17 και στο 2:23
2ον)Ησουν εκει για να ξερεις αν το'χε on ή off????:eek:
Ακυρο το συμπερασμα σου επομενως....
3ον) και βασικοτερον για να μαθαινεις φιλτατε γιατι μαλλον δεν εχεις οδηγησει S2000, οταν επεμβει το VSA τ'αμαξι επανερχεται αμεσα και ΔΕΝ σου επιτρεπει να κανεις 2η σφαλιαρα,για την ακριβεια παραμενει ενεργο για μερικα δευτερα εως οτου επελθει η πληρης ισορροπια του αμαξωματος....Και στα συγκεκριμενα σημεια που σου επισημανα δεν συμβαινει αυτο αλλα μαλιστα αλλαζει και λωριδα ο αθεοφοβος γλυστρωντας το,απο τερμα αριστερα σε τερμα δεξια!!
Μ@λ@κες ειναι σιγουρα,συμφωνησαμε ολοι σ'αυτο......

z3 2.2
08-07-11, 23:43
σφηνες και πατα-ασε....τσαμπα μαγκες....πφφφ

Kornilia Tsopana
09-07-11, 12:55
1ον) το VSA δεν αφηνει τοσο γλυστρημα(το facelift εχω οδηγησει κι εγω αλλα και το παλιοτερο(και του 2001 και του 2003),οσο στο 1:17 και στο 2:23
2ον)Ησουν εκει για να ξερεις αν το'χε on ή off????:eek:
Ακυρο το συμπερασμα σου επομενως....
3ον) και βασικοτερον για να μαθαινεις φιλτατε γιατι μαλλον δεν εχεις οδηγησει S2000, οταν επεμβει το VSA τ'αμαξι επανερχεται αμεσα και ΔΕΝ σου επιτρεπει να κανεις 2η σφαλιαρα,για την ακριβεια παραμενει ενεργο για μερικα δευτερα εως οτου επελθει η πληρης ισορροπια του αμαξωματος....Και στα συγκεκριμενα σημεια που σου επισημανα δεν συμβαινει αυτο αλλα μαλιστα αλλαζει και λωριδα ο αθεοφοβος γλυστρωντας το,απο τερμα αριστερα σε τερμα δεξια!!
Μ@λ@κες ειναι σιγουρα,συμφωνησαμε ολοι σ'αυτο......

Εδω και έξι χρόνια είμαι ιδιοκτήτης s2000 ενα του 05 και ενα του 08 και ΝΑΙ το vsa σε αφήνει να γλυστρίσεις.....το έχω δοκιμασμένο....

οχι δεν είμουν εκει να ξέρω αν το ειχει on ή off, αλλά τουλάχιστο απο την εμπειρία μου σε τέτοιες ταχύτητες ακρίβώς έτσι λειτουργει. Σε αφήνει να γλυστρήσεις λίγο και αμέσως επεμβαίνει, ετσι δικαιολογεί και το ''απότομο δάγκωμα'' των ελαστικών μετά απο το ''ρίξιμο'' που προκαλουν με το απότομο τιμόνι

Z4 DCT
09-07-11, 12:58
Εδω και έξι χρόνια είμαι ιδιοκτήτης s2000 ενα του 05 και ενα του 08 και ΝΑΙ το vsa σε αφήνει να γλυστρίσεις.....το έχω δοκιμασμένο....

ΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑ BUSTED.......Νατος ο καταδοτης των Γερμανων (χοντακιδων):th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

Kornilia Tsopana
09-07-11, 13:10
ΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑ BUSTED.......Νατος ο καταδοτης των Γερμανων (χοντακιδων):th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

:whistle::innocent:

Stunt Mike
09-07-11, 15:36

οχι δεν είμουν εκει να ξέρω αν το ειχει on ή off, αλλά τουλάχιστο απο την εμπειρία μου σε τέτοιες ταχύτητες ακρίβώς έτσι λειτουργει. Σε αφήνει να γλυστρήσεις λίγο και αμέσως επεμβαίνει, ετσι δικαιολογεί και το ''απότομο δάγκωμα'' των ελαστικών μετά απο το ''ρίξιμο'' που προκαλουν με το απότομο τιμόνι

Ακριβως οπως τα λες..λιιιιγο γλυστρημα.Εδω ο τυπας κανει μιση στροφη αναποδο,οποτε αφου εισαι ιδιοκτητης δες ξανα καλα στο 1:17 και 2:23 και πες μου αν εχει το VSA on ή off.....Ειτε ελα να το δοκιμασουμε μαζι κιολας.....