Επιστροφή στο Forum : G-Power M3 E92 AUTOBAHN.
den xero an to exete idi dei auto to videaki . to odigei o gustav apo m5 board .pantos prepei na po oti petaei to m5 stin autobahn .nomizo 327 egrapse kai o allos perigrafei to iliovasilema :thumbsup:
https://www.youtube.com/watch?v=MtZ_lWq-TFs&feature=relmfu
Άσε μας βραδυάτικο άνθρωπέ μου να κοιμηθούμε....
skandalis447
04-07-11, 00:59
Παιδια εμενα μου φαινεται για Ε60 Μ5...οχι Φ10...το καντραν δεν ειναι Φ10...
και μένα για Ε60 μου κάνει, χώρια που πότε προλάβανε να το ξεκοφτιάσουν ακόμα δεν βγήκε???
Πειτε με τρελο αλλα εγω ρε παιδια το βλεπω για Ε87 1,6 lci steptronic.....:whistle:
E 60 ειναι....
Παιδιά εάν δείτε καλύτερα το ταμπλό, τους αεραγωγούς αλλά και στο 0:37 το άνω τμήμα του τιμονιού φαίνεται πως είναι Μ3!!!
giannis_compact
04-07-11, 01:39
Το αυτοκίνητο δεν είναι F10 αλλά ούτε Ε60!Ε90 ή 92 ή 93 είναι!!!
Μ3 ειναι ναι...ουτε Μ5 νεο ουτε παλιο
telika paidia apo oti eida prepei na einai to gpower sk2 to m3 , sorry kai kapoios mod als alxei to titlo an mporei
kai i xeftila einai oti blepo ayto to tablo kathimerina kai oute xabari to pira
Straight six
04-07-11, 03:04
το αμαξι ειναι μ3 κομπρεσεερ
Eιδα το βιντεο στα γρηγορα και εψαχνα στο δρομο μηπως ειδε καποια //Μ5 F10,αλλα δεν ειδα κατι και ετσι θεωρησα οτι δεν προσεξα καλα και δεν την ειδα....αλλα ναι, 100% το ταμπλο που βλεπουμε ειναι απο την G-Power M3 Coupe SKII και ο αντμιν του m5board.com,που ειναι ο οδηγος στο βιντεο αυτο, ο Gustav, ηταν στο δρομο για την παρουσιαση της νεας //Μ5 και επι της ευκαιριας της δοκιμης που εκανε στην G-Power M3 Coupe SKII τραβουσε βιντεο στο δρομο και συγκεκριμενα στην Γερμανικη Αουτομπαν που δεν εχει ορια ταχυτητας και ετσι ειδαμε και να την 300ριζει χαλαρα!!!:thumbsup:
Στο φορουμ του εχει κανει και ειδικο θρεντ:https://www.m5board.com/vbulletin/f10-m5-discussion/190527-my-way-bmw-m5-f10-presentation-nuerburgring-g-power-m3-skii.html#post2101144
YΣ.και μιας και τον αναφεραμε, ο αντμιν του m5board.com, ο Gustav,τουλαχιστον γι'αυτον τον καιρο δεν εχει //Μ5 στην κατοχη του!!!!..... αλλα μια λευκη BMW M3 DCT Sedan / Limousine!!!