Επιστροφή στο Forum : [E46] καλοριφερ
καλησπερα εχω το εξης προβλημα-ε46 στο καλοριφερ δεν χωριζει ζεστο κρυο αερα και η βαλβιδα νερου καλοριφερ ειναι συνεχως ζεστη ακομα και οταν το αυτοκινητο ειναι σβηστο για πολλες ωρες και εχει κρυωσει μαλον εχει συνεχεια ρευμα.Μηπως γνωριζει κανεις τιποτα πανω σε αυτο?ευχαριστω
καλησπερα μηπως ξερει κανεις για το καλοριφερ εχω το εξης προβλημα δεν χωριζε ζεστο-κρυο αερα και αλαξα τη βαλβιδα νερου καλοριφερ.τωρα ειναι ενταξει αλλα η βαλβιδα ειναι συνεχως ζεστη (ακομα και αμα ειναι πολλες ωρες σβηστο το αμαξι και κρυο) εχει συνεχως ρευμα.ετσι πρεπει να λειτουργει η θα χαλασει και αυτη? ευχαριστω
Κατ αρχη καλως ηρθες.
Αν θες γινε λιγο πιο αναλυτικος. Παντως αν καταλαβα καλα, μιλας για τη βαλβιδα που αναλογα με την επιλογη στο καλοριφερ (ζεστο - κρυο) ανοιγει - κλεινει αντιστοιχα, για να περναει το ζεστο νερο μεσα στο καλοριφερ.
Οχι δεν πρεπει να ειναι συνεχεια ενεργη.
Καλώς όρισες και αν θες κάνε μια βόλτα απο Αγ. Λαύρας 33 Γαλάτσι, εαν είσαι απο Αθήνα και πες ότι σε έστειλε ο Παναγιώτης με το BMW ο φίλο σου...
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ και ευχαριστω για το ενδιαφερον Εβαλα καινουργια βαλβιδα επιλογης(ζεστο-κρυο)και οντως δουλευει κανονικα μονο οσο ειναι σε λειτουργεια η οθονη.Οταν σβησω την οθονη ακομα και να βγαλω το κλειδι απο το αμαξι το καλωδιο που παει στη βαλβιδα επιλογης(ζεστο-κρυο)εχει ρευμα συνεχεια δεν κοβεται.Μαλιστα μου ειχε αδειασει και η μπαταρια μια φορα. Κατι φταιει απο το κυκλωμα να ειναι η οθονη τι αλλο υπαρχει?
μαλλον οι συνδεσεις....αλλα να το δει μηχανικος καλυτερα, ετσι απο το πληκτρολογιο δυσκολο...