PDA

Επιστροφή στο Forum : Ασφαλιση αυτοκινητου χωρις πινακιδες

Kostas_1
10-06-11, 18:01
Σκεφτομαι πολυ πολυ σοβαρα νατις καταθεσω για καποιο διαστημα....μια μορφη διαμαρτυριας για να τα εχω καλα με τον εαυτο μου.......Νταβατζη στην ζωη μου δεν ειχα και δεν θα εχω ποτε.......

Και γω το ιδιο θα κανω Γιαννη. Ψαχνω ασφαλιστικη να ασφαλιζει χωρις πινακιδες

Z4 DCT
10-06-11, 18:03

Θα σε παρω το βραδυ να σου πω...

Nino
10-06-11, 18:11

Αν βρεις πες μου και εμενα μιας και η ασφαλεια ληγει τον Δεκεμβριο, πρεπει με καποιο τροπο να αντισταθουμε!!!

Samaro
10-06-11, 18:14
Τι να ασφαλίσεις Κώστα ;; Μόνο την περίπτωση κλοπής ;;

Z4 DCT
Αν βρεις πες μου και εμενα μιας και η ασφαλεια ληγει τον Δεκεμβριο, πρεπει με καποιο τροπο να αντισταθουμε!!!

Γιαννη το κοιταω απο σημερα το πρωι...(απο τα νευρα μου!!!!!!), περιμενω απαντηση απο 2 ασφαλιστικες....μεγαλες...

Z4 DCT

Ε ναι γιατι αλλο?thumb

Kostas_1
10-06-11, 18:16

τα παντα, μερικη, ολικη, απο φυσικες καταστροφες, σαν την μεικτη.

Εχω πυλωτη....

Z4 DCT
10-06-11, 18:18
τα παντα, μερικη, ολικη, απο φυσικες καταστροφες, σαν την μεικτη.

Κωστα υπαρχει λυση αλλη αν θες να το αφηνεις εξω.....το ειχα κανει παλια, θυμασαι???? 130 το μηνα περιπου

Samaro
10-06-11, 18:18
Ε ναι γιατι αλλο?thumb
Φαντάζομαι θα γίνεται με τον αριθμό πλαισίου. Αλλωστε θα βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο.

Z4 DCT
10-06-11, 18:21
Φαντάζομαι θα γίνεται με τον αριθμό πλαισίου. Αλλωστε θα βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο.

Για οποιον εχει κλειστο και πολυ ασφαλες παρκιν....αλλιως..... https://www.storeyourcar.gr/

Το εχω κανει με το 92αριthumb

τελευταια σειρα..... https://www.storeyourcar.gr/security.html

dark knight
10-06-11, 18:29
οταν ειχα φερει το αυτοκινητο απο γερμανια το ειχα ασφαλισει με αριθμο πλαισιου για ενα μηνα.δυστηχως η ασφαλιστικη που το ειχα εκλεισε και αλλαξα εταιρεια

nikos-Mpacket
10-06-11, 21:46
Πηρα τον ασφαλιστη μου τηλεφωνο και μου ειπε οτι απο εδβομαδα θα το ψαξει,αυτο που μου προτεινε για οσους εχουν κλειστο γκαραζ και θα εχουν το αμαξι μεσα μια λυση ειναι να ασφαλισουν το γκαραζ και το περιεχομενο του.

Απο 'βδομαδα θα μαθει περισσοτερα και θα σας ενημερωσω.

paganis
10-06-11, 22:16
εφοσον Γιαννη εχεις κλειστο παρκινγκ...σηκωσε το αμαξι σε τακους..βγαλε τις ροδες και αστο εκει... δεν παει πουθενα!

Monsta
10-06-11, 22:59
Κωστα υπαρχει λυση αλλη αν θες να το αφηνεις εξω.....το ειχα κανει παλια, θυμασαι???? 130 το μηνα περιπου

Συγγνώμη ρε Γιάννη, αλλά 130 / μήνα ??? Και τις πινακίδες στην εφορία ? ΣΥΝ την ασφάλεια ?? Δεν είναι προτιμότερο να πληρώσεις τα τέλη κυκλοφορίας και να μπορείς να το χρησιμοποιείς κανονικά?

Samaro
10-06-11, 23:04
εφοσον Γιαννη εχεις κλειστο παρκινγκ...σηκωσε το αμαξι σε τακους..βγαλε τις ροδες και αστο εκει... δεν παει πουθενα!
Με Red Bull κάνει φτερά !!!:th_Laie_67-1:

Kostas_1
11-06-11, 07:59
Συγγνώμη ρε Γιάννη, αλλά 130 / μήνα ??? Και τις πινακίδες στην εφορία ? ΣΥΝ την ασφάλεια ?? Δεν είναι προτιμότερο να πληρώσεις τα τέλη κυκλοφορίας και να μπορείς να το χρησιμοποιείς κανονικά?

Σε αυτα τα λ7 (μου ειπε) συμπεριλαμβανεται η ασφαλιση, καθως και αλλες παροχες, οπως συχνη βολτα μεσα στο (τεραστιο) γκαραζ για να κινειται, μονιμα σε υποστηριξη μπαταριας, πλυσιματα, καλυμμενο με κουκουλα κλπ.

Τεσπα ενα τηλ και θα μαθουμε...

Z4 DCT
11-06-11, 08:04

Κωστα εγω το ειχα αφησει για 3,5 μηνες εκει, σε αυτα τα λεφτα ηταν τοτε η ασφαλεια, η συνδεση σε φορτηστη και σκεπασμα με βαμβακερη κουκουλα.... (αν ηθελες σου το εκαναν βολτα στο υπογειο παρκιν μια φορα την εβδομαδα....4000τμ)

Οποτε μπορεις με αυτα τα λεφτα (τοτε, τωρα δεν ξερω ποσο ειναι), να το αφησεις χωρις πινακιδες, χωρις ασφαλεια....και να συντηρειται κανονικοταταthumb

Αν δεν εχεις κλειστο παρκιν και ασφαλες και εχεις ανα καλο αμαξι νομιζω οτι εναι καλη λυση....

Αν και πιστευω οτι θα ειναι ακριβη επιλογη πλεον...

athanasakis nikolas
11-06-11, 11:22
Καλημέρα, σας ενημερώνω ότι το αυτοκίνητο μπορεί να καλυφθεί για κλοπή κ φωτιά κλπ χωρίς πινακίδες μόνο σε κλειστό χώρο στάθμευσης όχι πυλωτη με προϋποθέσεις βέβαια , όχι μπαταρία πάνω κλπ.
Το ασφαλιζουν ως αντικείμενο κ όχι ως όχημα. Αυτό βέβαια το κάνουν πολυ λίγες εταιρίες.
Πάντα στην διάθεση σας
Με εκτίμηση
Νικόλας ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ

Z4 DCT
11-06-11, 11:25
Και εδω μπαινει η αλλη ερωτηση.......αμα αποσυνδεσω την μπαταρια για τοσο μεγαλο διαστημα....δεν θα εχω προβλημα με τα ηλεκτρονικα του αμαξιου???

Kostas_1
11-06-11, 11:31
Και εδω μπαινει η αλλη ερωτηση.......αμα αποσυνδεσω την μπαταρια για τοσο μεγαλο διαστημα....δεν θα εχω προβλημα με τα ηλεκτρονικα του αμαξιου???

Μαλλον ναι. Οσα μτχ κοιταζα σε "υπνωση" με το που εβαζαν μπρος, στο καντραν ηταν χριστουγεννα

m-power_01
11-06-11, 13:09
Μεταξύ μας κιόλας αλλά που θα ξέρει η ασφαλιστική αν έχεις μπαταρία ή όχι?

Samaro
11-06-11, 13:29
Μεταξύ μας κιόλας αλλά που θα ξέρει η ασφαλιστική αν έχεις μπαταρία ή όχι?
Δεν ξέρει !!
Ομως υποθέτω το λέει ώστε να μην καλύψει ζημιά που τυχόν προκληθεί για παράδειγμα από κάποιο βραχυκύκλωμα.