Επιστροφή στο Forum : Replicar Hellas
Panos 316T
08-06-11, 08:18
Πως το ελληνικό κράτος "σαμποτάρει" την αυτοκινητοβιομηχανία της χώρας
Πραγματικά δεν γνώριζα καν την ύπαρξη της....:shok:
υγ:τι πάει καλά σε αυτή τη χώρα για να πάει και αυτό:thumbsdown:
https://www.defencenet.gr/defence/index2.php?option=com_content&task=view&id=20602
χαχα...αυριο να γινουν οι τρελλές παραγελιες replica GT2....
η συγκεκριμενη εταιρια κατασκευαζει και lambo και ferrari.
φως φαναρι πως ολοι μα ολοι οι πολιτικοι ειναι πουλημενοι.
η συγκεκριμενη εταιρια εχει λαμπρες προδιαγραφες για "παγκοσμια" καριερα,αφου στο εξωτερικο το replica cars ειναι πιο διαδεδομενα..
αλλωστε ποιος δε θα ηθελε ενα Mircielago που του κοστισε 40.000?εγω προσωπικα δεν θα το σκεφτομουν καν..θα το επερνα.
μη ξεχνατε οτι δε μιλαμε για λαμαρινα...μιλαμε για γνησια ανταλλακτικα εκτος του κινητηρα.
τα εσοδα απο τις πωλησεις αυτων των αυτοκινητων για το κρατος θα ηταν υπολογισιμες,καθως οχι μονο θα πρπερχονταν απο μια και μονη επιχειρηση,αλλα ταυτοχρονα η ελλαδα θα βρισκοταν και στο βιομηχανικο φορουμ με καθαρα ελληνικου συμφεροντος εταιρια.
πουλημενοι ολοι τους..εγω ευχομαι να μη φυγει η εταιρια στο εξωτερικο.
https://replicarhellas.car.gr/cars/view/1501339/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1477739/
https://replicarhellas.car.gr/www.replicarhellas.com/
thumbthumb
https://replicarhellas.car.gr/cars/view/1477700/
https://replicarhellas.car.gr/cars/view/1480967/
:shok::shok::shok::shok::shok:
έιχα την τύχη να πάω να τα δω από κοντά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Πραγματικά η δουλειά που γίνεται είναι άψογη και δεν σηκώνει παρατηρήσεις σχετικά με την ποιότητα του συνόλου. όπως γίνεται όμως με κάθε ελπιδοφόρα προσπάθεια και αυτή είναι καταδικασμένη να αποτύχει διότι κανείς δεν σκύβει πάνω σε μια "νέα" ιδέα για τα ελληνικά δεδομένα αλλά όλοι κάνουν τον Τοττό και χρηματοδοτούν εταιρείες υπερχρεωμένες στραγγαλίζοντας ουσιαστικά κάθε επιχείρηση η οποία προσπαθεί να είναι τυπική με τις υποχρεώσεις της και έχει ένα καλό business plan το οποίο εκτελεί.
:ranting2::ranting2:
&@#ω τα σπιτακια σας πουλημενοι ξεφτιλισμενοι κεραταδες πολιτικοι αχρηστοι....
ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
συγνωμη κιολας, δεν εχω κοιμηθει ακομα ολη νυχτα και διαβαζω τετοια πρωι πρωι
Stunt Mike
08-06-11, 10:03
Ferrari και Lamborghini με 1800 κυβικα και 143 ιππους??Σας θυμιζει κατι?Μηπως φοραει κανεναν Μ42????Παντως ειναι οντως ομορφα αλλα σιγουρα θελει κατι δυνατοτερο σε μοτερ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!Τα 143hp ειναι καλα για την Porsche 356 μονο(που δεν τα'χε και ποτε εκεινη την εποχη...)
oldcarskickass
08-06-11, 10:16
Στον αγύριστο να πάει και να μην ξανάρθει!!
Και αυτός και όλη του η εταιρεία και όλα τα λαμόγια οι εργαζόμενοί του και όλο το σύμπαν το οποίο ακουμπάει ο ιδιοκτήτης.
Μα είναι δυνατόν εν έτει 2011 να παράγονται τόσο παλιά οχήματα; Τι ρύπους και κατανάλωση έχουν αυτά τα αμάξια; ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ο συγκεκριμένος κλέφτης επιχειρηματίας στα παιδιά του;
Εγώ προτείνω να αγοράσει την εταιρεία το κράτος, να προσλάβει 3000 εργαζόμενους (γιατί είναι σίγουρο ότι ο συγκεκριμένος έχει σαν εργάτες 2 - 3 που τους πίνει το αίμα) και να παράγει 40 αυτοκίνητα και να τα πουλάει στον Ε.Σ..
Ακούς εκεί;
γιατί δεν του λέει κάποιος να πάει να κολλήσει καμιά αφίσα , να κάνει καμιά " χορηγία " να τρέξει για καμιά "εκδήλωση" , να προσλάβει κανένα βαφτιστήρι εεε???
τι διάλο που μεγάλωσε αυτός ,δεν είναι Έλληνας?
nikos-Mpacket
08-06-11, 10:59
Ferrari και Lamborghini με 1800 κυβικα και 143 ιππους??Σας θυμιζει κατι?Μηπως φοραει κανεναν Μ42????Παντως ειναι οντως ομορφα αλλα σιγουρα θελει κατι δυνατοτερο σε μοτερ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!Τα 143hp ειναι καλα για την Porsche 356 μονο(που δεν τα'χε και ποτε εκεινη την εποχη...)
Νομιζω οτι φοραει μοτερ Τoyota απο MR-2,ταιριαζει και χωροταξικα.
Παντως γενικοτερα ειναι κριμα να μην εχει στηριξη η εν λογω προσπαθεια,αλλα και πως να εχει οταν το κρατος μας εχει φροντισει τα τελευταια 30 χρονια να κλεισουν οι παρακατω εταιριες ΙΖΟΛΑ,ΠΙΤΣΟΣ,ΕΣΚΙΜΟ,ΠΕΙΡΑΪ Η-ΠΑΤΡΑΙΚΗ,ΧΡΩΠΕΙ,ΠΥΡΚΑΛ καθως επισης να μεταφερει η NISSAN το εργοστασιο της απο τον Βολο στην Τουρκια αν θυμαμαι καλα.
Konstantinos E60
08-06-11, 11:19
Εγω πάλι ρε παιδιά μια χαρά τον βλέπω τον ανθρωπάκο !! Εχει την μονάδα του με τους 5-6 υπαλλήλους ,βγάζει 40-50 αμαξάκια τον χρόνο και δεν στηρίζεται και σε κανέναν π@υστη !! Κάνει το κουμαντο του ,ξερει τα εσοδα-εξοδα και ευτυχως δεν στηρίζεται στην ελληνική αγορά.
Γιατι να τον στηρίξει το κράτος ? Για να τον φάνε κάποια λαμογια με τις βρωμιές τους??
Ασε που θα του φορτώσουν και καμιά εκατοστή υπαλλήλους. Εεε ενα σωματείο να μην κανουν και αυτοί μετά ? Μια χαρά ειναι μόνος του,ετσι το βλέπω εγω τουλαχιστων.Πότε συμετείχε το ελληνικό κρατος σε κάτι και υπήρχε πρόοδος ? ΠΟΤΕ !!
συμφωνώ με τον κωνσταντίνο...μπορεί να φτιάχνει τις παραγγελείες που μπορεί να καλύψει,
και με λίγη υπομονή να μεγαλώσει την επιχειρηση μέχρι εκεί που θέλει...δεν είναι και η πλέον
έξυπνη κίνηση να μπλέξει σε αναπτυξιακό νόμο αυτή την περίοδο...φανταστείτε μόνο να πάει
ο άνθρωπος να καταχρεωθεί, και να τον αφήσουν στο τέλος σύξιλο και έπι ξύλου κρεμάμενο.
να τους γράψει στα @@ του, και να λέει δόξα τον θεό που αυτή την περίοδο δεν προλαβαίνει.
εδώ εμείς την μυγοσκοτώστρα την έχουμε κάνει άθλημα πλέον...
Eχω αναρτησει στο παρελθον θρεντ με τις παραπανω μετατροπες που αναφερετε.
Το donor car ειναι στις περισσοτερες περιπτωσεις TOYOTA MR2 2nd generation και σε καποιες αλλες peugeot 406 coupe.
Η πρωτη εταιρια που τα εκανε ειναι η extremesportscar αν το γραφω καλα και υπαρχουν οτι πληροφοριες και πληρη κοστολογια θελετε στο σαιτ τους.
Ο ελληνας το πηγε ενα βημα παραπερα νομιμοποιώντας την μετατροπη και γλιτωνοντας τον αγοραστη απο το προβλημα που λεγεται "παραποιηση μοντελου"
Κριμα μια τετοια προσπαθεια να παει χαμενη.
Οσο για τα λιγα αλογα να λαβετε υποψη σας το mr2 jap spec τι ειχε και τι εβγαζε με λιγο τσιγκλισμα.
Μπορει να μην παει 600+ αλλα τα 300-400 τα πιανει
Το μόνο ίσως αρνητικό να είναι ο ήχος...δεν νομίζω να υπάρχει σχέση με τα κανονικά moter που φοράνε αυτά τα τέρατα
ουτε ηχο, ουτε αισθηση, ουτε εγγυηση, ουτε επιδοσεις.
Ακομα φανταστειτε να μπαινει λαμπο και φερραρι σε συνεργειο toyota..!!!
ΔημήτρηςΜ3
09-06-11, 15:26
kαι τα 60...... κατι πολλα ακουγοντε
Συμφωνώ απόλυτα με konstantinos E30 & thomelef. Πάντως εγώ το βλέπω και θετικά και αρνητικά το όλο κονσεπτ. Και μου αρέσει και μου βρομάει λίγο....
Μου αρέσει που κατασκευάζει αυτοκίνητα άλλης δεκαετίας τα οποία δεν βγαίνουν πια στην παραγωγή! Για έναν λάτρη τέτοιων οχημάτων είναι οτι πρέπει πιστεύω και άνετα θα αγόραζα ένα πορσε του 70-80 ρεπλικα.
Απο την άλλη το να παράγει αντιγραφές μοντέρνων και πολυτελών οχημάτων μου φαίνεται κάπως....περίεργο. Χωρίς να θέλω να φανώ κακός! Δλδ πως θα έπρεπε να αντιδράσουν οι σχεδιαστές των ferrari-lamborgini οταν έρχεται ο κάθε "έξυπνος" και με διάφορα παραθυράκια φτιάχνει φτηνά ομοιώματα? Αυτό δεν έχει αντίκτυπο στην εταιρία τους?
Οκ να φτιάξει μερικά, αλλά άμα γεμίσει ο τόπος "ferrari" που δεν πάνε βήμα, δεν στρίβουν, έχουν ήχο τουοτα, το χρώμα τους δεν σε στραβώνει και η ποιότητα κατασκευής είναι 10 φορε πιο χαμηλή, τοτε πως θα πρέπει να αντιδράσει η ferrari? Δεν της κάνει ζημιά? Πως θα έπρεπε να νιώθουν οι κάτοχοι των γνήσιων αυτοκινήτων που τα πλήρωσαν 5+ φορες πάνω? Εσάς θα σας άρεσε να φτιάξω εγώ Μ5,Μ6 και Μ3 μούφες 1.4TSI? Με το κόστος κατασκευή τους μπορεί αν του διαθέσουν τα μέσα να φτιάχνει πιο πολλά αντίγραφα απ ότι γνήσια η ferrari!
Γιατί δλδ να βγάλουμε χρήματα απο αντιγραφές δουλειάς άλλων, Γερμανων-Ιταλών-κλτ? Τι είμαστε οι έξυπνοι? Και στο κάτω κάτω γιατί να μην φτιάξει κάτι δικό του να πουλήσει εφ όσον έχει τα μέσα?
Και κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω: Αυτός τα σχέδια των 360-430-murtilago και δεν ξέρω τι, που τα βρήκε? Φαντάζομαι χωρίς να ξέρω, ότι ούτε η ferrari-Lamborgini θα του τα έδωσαν, ούτε διαθέσιμα στο κοινό θα είναι και προφανώς δεν θα αγόρασε τα αυτοκίνητα για να τα κάνει καλούπια.
Δεν θέλω να φανώ περίεργος, αλλά μου αρέσει να βλέπω τα πράγματα και απο τις δύο όψεις. Και εμένα με πονάει που αγοράζουμε σαν παλαβοί με μανία ξένα αυτοκίνητα ενώ το μόνο που φτιάχνουμε (σχεδόν) είναι τρόλει και λεωφορεία.
παιδιά...μην λέμε ότι να'ναι παρακαλώ...ακόμα και σκ@τ@ να βγάζει, οι άνθρωποι έχουν
καταφέρει να παράγουν κάτι, και να έχει ζήτηση στο εξωτερικό. αυτό μετράει για μένα,
και όχι το αν είναι αντίγραφο. δοκιμάσατε ποτέ να πουλήσετε εξωτερικό???αφήστε τα
χαριτωμένα σχόλια για άλλα θέματα, και πείτε ένα μπράβο σε μια μικρή επιχείρηση, που
εν μέσο κρίσης, σκέφτεται επενδύσεις λόγο μικρής διάθεση προιόντος σε σχέση με την
ζήτηση, η οποία μάλιστα είναι απο ξένες χώρες, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ελληνική
οικονομία.
παιδιά...μην λέμε ότι να'ναι παρακαλώ...ακόμα και σκ@τ@ να βγάζει, οι άνθρωποι έχουν
καταφέρει να παράγουν κάτι, και να έχει ζήτηση στο εξωτερικό. αυτό μετράει για μένα,
και όχι το αν είναι αντίγραφο. δοκιμάσατε ποτέ να πουλήσετε εξωτερικό???αφήστε τα
χαριτωμένα σχόλια για άλλα θέματα, και πείτε ένα μπράβο σε μια μικρή επιχείρηση, που
εν μέσο κρίσης, σκέφτεται επενδύσεις λόγο μικρής διάθεση προιόντος σε σχέση με την
ζήτηση, η οποία μάλιστα είναι απο ξένες χώρες, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ελληνική
οικονομία.
Φίλτατε Θωμα, εγώ δεν είμαι ενάντια σε αυτό που κάνουν. Φυσικά και μπράβο τους και μακάρι να πάνε πιο μπροστά απ όσο φαντάζονται! Απλά διαφωνώ με το τι αντιγράφουν και δεν έκανα κανένα χαριτωμένο σχόλιο για "άλλα θέματα".
Άλλο όμως να αντιγράφεις αντίκες και άλλο σύγχρονα supercars βλάπτοντας τις συγκεκριμένες εταιρίες και του αγοραστές τους. Εσένα θα σου άρεσε να έβγαιναν "Μ3" 1.4tsi? Δεν θα ένιωθες κάπως? Και πάλι ξαναλέω ότι άλλο να βγούνε μερικά κομμάτια και άλλο μαζική παραγωγή!
Έχω πάει βόλτα με το cobra replica του dr yamastura και φυσικά έπαθα πλάκα! Τον είχα ζαλίσει τον άνθρωπο να το κρατήσει και να μην το πουλήσει! Μακαρι να βγάλουν μαζική παραγωγή, αλλά οχήματα όπως το porsche στο πρώτο ποστ και όχι κορυφαία οχήματα του σημερινού ανταγωνισμού. Θα σου άρεσε να γεμίσει η Αθήνα 1.8 ferrari και 1.4 Μ3?
Ελπίζω να μην φαίνεται απότομος ο τρόπος που γράφω, φυσικά και τα λέω με τις καλύτερες των προθέσεωνthumb!
asteris777
09-06-11, 18:45
Φίλτατε Θωμα, εγώ δεν είμαι ενάντια σε αυτό που κάνουν. Φυσικά και μπράβο τους και μακάρι να πάνε πιο μπροστά απ όσο φαντάζονται! Απλά διαφωνώ με το τι αντιγράφουν και δεν έκανα κανένα χαριτωμένο σχόλιο για "άλλα θέματα".
Άλλο όμως να αντιγράφεις αντίκες και άλλο σύγχρονα supercars βλάπτοντας τις συγκεκριμένες εταιρίες και του αγοραστές τους. Εσένα θα σου άρεσε να έβγαιναν "Μ3" 1.4tsi? Δεν θα ένιωθες κάπως? Και πάλι ξαναλέω ότι άλλο να βγούνε μερικά κομμάτια και άλλο μαζική παραγωγή!
Έχω πάει βόλτα με το cobra replica του dr yamastura και φυσικά έπαθα πλάκα! Τον είχα ζαλίσει τον άνθρωπο να το κρατήσει και να μην το πουλήσει! Μακαρι να βγάλουν μαζική παραγωγή, αλλά οχήματα όπως το porsche στο πρώτο ποστ και όχι κορυφαία οχήματα του σημερινού ανταγωνισμού. Θα σου άρεσε να γεμίσει η Αθήνα 1.8 ferrari και 1.4 Μ3?
Ελπίζω να μην φαίνεται απότομος ο τρόπος που γράφω, φυσικά και τα λέω με τις καλύτερες των προθέσεωνthumb!
σκεψου το αλλο ομως: εσυ αμα εισουν συλλεκτης με αντικες αυτοκινητα και ειχες το 356 για παραδειγμα και ειχες δωσει ενα σκασμο λευτα για να το παρεις γιατι ηταν οriginal και καλοσυντηριμενο θα σου αρεσε μετα να το πουλαει ενας ρεπλικα με λιγοτερα λεφτα και μοτερ τογιοτα?
με αυτην την λογικη δεν θα επρεπε ουτε παλιες ρεπλικες να κανουν.
δεν ειμαι αντιθετος και καταλαβαινω τι θελεις να πεις.
φυσικα και δεν θα ειναι ωραιο να γεμισει μουφες lambo και ferrari αλλα εφοσον αυτος ο ανθρωπος εχει βρει παραθυρακι και μπορει και απασχολει κοσμο στην επηχειριση του και φερνει και λεφτα στο κρατος δεν μπορεις να τον κατηγορησεις εσυ σαν ελληνας.
φιλικα Λευτερης.
βρε δε παν στο διάλο και οι ξένοι και τα προιόντα τους???είδαμε και το ευχαριστώ που τους
στηρίζουμε τα εργοστάσια τους τόσα χρόνια. δυαλίσαμε τις δικές μας παραγωγές, για να
μεγαλώσουμε τις ξένες βιομηχανίες, και τώρα μας φτύνουν κιόλα...βρε βεντούζα βεντούζα
να τους πάμε...
individual
09-06-11, 19:11
συμφονω με οοολα οσα ειπε ο θωμας.....
σιγα τωρα να μην λυπηθουμε την καημενη την φεραρι.....
και εγω γουσταρω να βγαλει ο ανθρωπος και BMW.....
ειδαμε ποσο μας υπολογιζουν οι εδω αντιπροσωπειες.....
το πρωι μιλουσα με την eleni απο αμερικη.....
και μου ελεγε,τι πληρωνουν για σερβις-ανταλλακτικα-εγγυησεις κλπ.....απλα καμια σχεση με εδω.....
λετε να βγαλουν ε39 μ5 1800 τουρμπο?????....με 7-8 χιλιαρικα???...
μας βλεπω για group-bay!!!!!!!!
το θεμα μας φυσικα και παλι ειναι τα 300 κοπροσκυλα που μας κυβερνουν και μας λενε οτι θελουν ξενες επενδυσεις....
και απο την αλλη γραφουν στα αρχ@@@δια τους,τις προσπαθειες που γινοντε εδω!!!!
panahspasquale
09-06-11, 19:16
καλα μην τρελαθουμε κιολας...80.000ε για το ρεπλικα???περισυ που το εψαχνα, με 15.000ε εχεις ετοιμη φεραρι...ψαξιμο θελει..αμα βρω τα λινκς θα σας δειξω...
δεν ειναι ο μονος ελληνας, που κατασκευαζει ρεπλικες υψηλης πιστοτητας! υπαρχει και αλλος ενας στην αμερικη...διοτι βαρεθηκε το ελληνικο κρατος και αναζητησε αλλου την τυχη του! δυστηχως και αυτος..αν σκεφτει λογικα και οχι με το συναισθημα , θα ακολουθησει τα χναρια του προς αλλες πατριδες....
Καταρχάς μπράβο τους για τη προσπάθεια.
Εφόσον λοιπόν ο αγοραστής γνωρίζει τι αγοράζει (replica), δεν έχει καμία σχέση τι πουλάει ο άλλος (γνήσιο). Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Επίσης αν όπως γράφει, πουλάει απευθείας και χωρίς μεσάζοντες ~4 αμάξια / μήνα @ ~26.000e / καθένα, απασχολεί 5 υπαλλήλους, πληρώνει ενοίκια Κατερίνης, ο μάστορας είναι απλά ΑΡΧΟΝΤΑΣ. Έχει κάνει φοβερό cost control, ενώ οι πωλήσεις του για τη συγκεκριμένη περίοδο είναι παραπάνω από ικανοποιητικές. Φυσικά λόγω της εξαγωγικής του δραστηριότητας.
Πάω στοίχημα ότι απ έξω θα χει γνήσια φερράρια & λάμπο για τη πάρτι του....
eleni απο αμερικη.....
και μου ελεγε,τι πληρωνουν για σερβις-ανταλλακτικα-εγγυησεις κλπ.....απλα καμια σχεση με εδω.....
Ο/Τ
Δηλαδή?
βρε δε παν στο διάλο και οι ξένοι και τα προιόντα τους???είδαμε και το ευχαριστώ που τους
στηρίζουμε τα εργοστάσια τους τόσα χρόνια. δυαλίσαμε τις δικές μας παραγωγές, για να
μεγαλώσουμε τις ξένες βιομηχανίες, και τώρα μας φτύνουν κιόλα...βρε βεντούζα βεντούζα
να τους πάμε...
+1.000.000.000^99!!:th_Laie_67-1:
σκεψου το αλλο ομως: εσυ αμα εισουν συλλεκτης με αντικες αυτοκινητα και ειχες το 356 για παραδειγμα και ειχες δωσει ενα σκασμο λευτα για να το παρεις γιατι ηταν οriginal και καλοσυντηριμενο θα σου αρεσε μετα να το πουλαει ενας ρεπλικα με λιγοτερα λεφτα και μοτερ τογιοτα?
φυσικα και δεν θα ειναι ωραιο να γεμισει μουφες lambo και ferrari αλλα εφοσον αυτος ο ανθρωπος εχει βρει παραθυρακι και μπορει και απασχολει κοσμο στην επηχειριση του και φερνει και λεφτα στο κρατος δεν μπορεις να τον κατηγορησεις εσυ σαν ελληνας.
φιλικα Λευτερης.
Δεν έχεις καθόλου άδικο, αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Τέτοια συλλεκτικά μοντέλα αφορούν λίγους που το έχουν σαν χόμπι, οπότε ένα μοντέλο όπως το 356 δεν είναι τόσο εύκολο να γεμίσει τον τόπο. Αντιθέτως "ferrari &Lambo"
με 40Κ εύκολα θα γεμίζουν(που λέει ο λόγος) τα παρκινγκ απο τα νυχτερινά κεντρα:original:. Δεν τον κατηγορώ, μάλιστα η δουλειά στο 356 φαίνεται πραγματικά φοβερή!! Αν μου περίσευαν εύκολα χτύπαγα ένα να το κάνω βόλτες για καφέ και εκδρομούλες.
και 500.000 να έπαιρνε απο τους ξένους για μια ρέπλικα, εγώ πάλι μπράβο θα του έλεγα.
και καλά θα κάνουμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του, μπάς και ισιώσει ποτέ αυτή η
κωλοχώρα...δεν παράγουμε τπτ, και οι εισαγωγές κοντεύουν να βαρέσουν κόκκινο. μόνο
φανταστείτε τι κακό έχουμε κάνει εμείς οι ίδιοι στον τόπο μας, ενισχύοντας όλες τις ξένες
αγορές. αν είχαμε έστω και τα μισά προιόντα εμπορίου να κατασκευάζονται εδώ, θα είχαμε
λύσει το πρόβλημα της ανεργείας, και δεν θα χρειαζόταν να έχουμε 1.5 εκ δημοσίους. το
καλύτερο απ'όλα δε, θα ήταν που τα πτυχία επιτέλους θα είχαν μεγαλύτερη ισχύ απο το
να κάθονται απλά πάνω στα ντουβάρια μέσα στα κάδρα σπιτιών απο σερβιτόρους...
ένα μεγάλο μπράβο και πάλι στους τύπους που μπορούν και τα αρπάζουν απο τους τύπους
του εξωτερικού...ο βλάκας ο παππακωνσταντίνου, θα έπρεπε να υποκλίνεται σε τέτοιους
ανθρώπους, μιάς και απο κάτι τέτοιους μπορεί να βγούμε απο αυτό τον γολγοθά που μας
έμπλεξαν πασόκοι και νεοδημοκράτες...στηρίξτε τον άνθρωπο ρε @@. δουλειά σε άλλους
πατριώτες θα δώσει μέσα απο την δουλειά του. κωλοφάρα πολιτικοί.
GiannisRob
09-06-11, 20:01
Ο/Τ
Δηλαδή?
Πριν κανα δυο μήνες, ο administrator ενός άλλου site στο οποίο συμμετέχω, πήγε την Ε320 (W210) του για το τυπικό σερβις του, το οποίο με μόνο τα προβλεπόμενα από την ΜΒ κόστισε 7000$
Πριν κανα δυο μήνες, ο administrator ενός άλλου site στο οποίο συμμετέχω, πήγε την Ε320 (W210) του για το τυπικό σερβις του, το οποίο με μόνο τα προβλεπόμενα από την ΜΒ κόστισε 7000$
Ααααα γεια σου. Γιατί εγώ με το τρόπο που το έγραψε, νόμιζα ότι εννοούσε το αντίθετο.
individual
09-06-11, 20:38
Ααααα γεια σου. Γιατί εγώ με το τρόπο που το έγραψε, νόμιζα ότι εννοούσε το αντίθετο.
καλα καταλαβες.....
το αντιθετο λεω....φυσικα παντα με τα λεγομενα της ελενης....
εχω πει την ελενη να ανοιξει θρεντ.....
μερικα που θυμαμαι.....
1)εγγυηση 4 χρονια και οχι 2!!!thumb
2)αντικατασταση καποιων ανταλλακτικων δωρεαν μεσα στην εγγυηση φυσικα......οπου εδω τα χαρακτηριζουν ''αναλωσιμα''....:ranting2:
πχ..υαλοκαθαριστηρες-λαμπες-κλπ.
3)τιμη εργατο-ωρας αναλογα εαν το αμαξι ειναι παλιο η καινουριο...
και διαφερει ακομα απο περιοχη σε περιοχη....thumb
4)το σημαντικοτερο (κατα την γνωμη μου) ειναι οτι αν χαλασει κατι εντος της εγγυησης επιδιορθωνεται χωρις δευτερη κουβεντα,οσο και αν κοστιζει....
και οχι οπως εδω που πρεπει να πας 100 φορες για το ιδιο πραγμα και στο τελος αφου οι ''αετοι''βρηκαν την βλαβη....εισαι πλεον εκτος εγγυησης!!!!:thumbsdown:
Θα συμφωνήσω όσο αφορά τη μεγαλύτερη 'ελαστικότητα' των αντιπροσωπειών για out-of-warranty parts.
Όμως γενικά τα σέρβις κοστίζουν πολύ περισσότερο, όπως και οι εργασίες φανοποιείου. Εκεί να δεις κάτι πάρτι.
Τα ανταλλακτικα - αναλωσιμα ειναι φτηνα στην αλλη πλευρα του ατλαντικου. Τα εργατικα ομως, τζουζουν.
Σκεφτητε οτι ενας απλο εργατης, μπορει να "καθαριζει" 4-5.000 δολαλρια στο χερι, αλλα εκει δεν ειναι υποχρεωμενος ο εργοδοτης να ασφαλιζει το προσωπικο, οποτε του τα δινει ολα τα λεφτα στο χερι και ο εργαζομενος ασφαλιζεται μονος του.
Τα ανταλλακτικα - αναλωσιμα ειναι φτηνα στην αλλη πλευρα του ατλαντικου. Τα εργατικα ομως, τζουζουν.
Σκεφτητε οτι ενας απλο εργατης, μπορει να "καθαριζει" 4-5.000 δολαλρια στο χερι, αλλα εκει δεν ειναι υποχρεωμενος ο εργοδοτης να ασφαλιζει το προσωπικο, οποτε του τα δινει ολα τα λεφτα στο χερι και ο εργαζομενος ασφαλιζεται μονος του.
Ακριβώς! Αν και σε περιπτώσεις 'στελεχών' και όχι απλών εργατών, η ασφάλιση καλύπτεται από τον εργοδότη ως bonus. Είναι ανάλογα τη συμφωνία που κάνει ο καθένας.
oldcarskickass
09-06-11, 23:37
φιλικα Λευτερης.
Μα για να έχεις ένα τέτοιο Porsche πάει να πει ότι ξέρεις γιατίτο θέλεις, και ούτως ή άλλως η αξία ενός γνήσιου δεν χαλάει από το αν κυκλοφορούν 10 ή 15 μετατροπές.
Ρε παιδιά συγνώμη, αλλά εδώ στο Ελλάντα ψάχνουμε να βρούμε ένα μάστορα της προκοπής με σούπερ ποζέ καραμπίνα και φτάσαμε στο επίπεδο να κρίνουμε μια εταιρεία που φτιάχνει από το ΜΗΔΕΝ αυτοκίνητα καιμάλιστα τα εξάγει ΟΛΑ στο εξωτερικό;
Leonidas_E39
25-08-11, 14:22
https://replicarhellas.com/downloads/greek_magazines.pdf
m_power_lunatic
07-06-13, 18:45
Δεν ξερω αν εχει ξανασχολιαστει αλλα ψαχνω το σαγονι μου και ασυναισθητα εψαχνα εναγωνιως στο video να δω αν οντως συμβαινει αυτο στην Ελλαδα.
Μ-Π-Ρ-Α-Β-Ο ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lYvpIN1YXDM
https://www.youtube.com/watch?v=XolfEEin6ao
https://www.youtube.com/watch?v=HGSqMrwztA4
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Μάλιστα κάπου είχε αναφερθεί πως ήθελαν να μεταφέρουν τις εγκαταστάσεις τους στο εξωτερικό.
...και Μπραβο που εχουν επιβιωσει σαν επιχειρηση στην (μπουρδελο σε αυτο το θεμα) Ελλαδα...
:thumbup:
-sent via android phone-
Dioskouroi
07-06-13, 19:53
https://www.youtube.com/watch?v=lYvpIN1YXDM
Εδω ολη η ιστορια του Ελληνικου αυτοκινητου...οποιος δεν βαριεται ας το διαβασει εχει καποιο ενδιαφερον
https://www.offroader.gr/x/index.php/2009-11-21-19-04-42/51-2009-12-07-21-43-51/363-2010-01-27-09-43-10?showall=1
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=1739 thumb