Επιστροφή στο Forum : BMW M3 E46 SMGII cabrio White Matte
3M_alexandros
03-06-11, 20:38
Φώτο από μια τοποθέτηση που σίγουρα θα σας ενδιαφέρει!!!
ΔημήτρηςΜ3
03-06-11, 20:55
ωραιος αλλα θα το προτιμούσα σε κουπε
Πολύ ωραία δουλειά. Είναι όντως εντυπωσιακό το λευκό ΜΑΤ.
Αν και το κανονικό χρώμα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Έχω δει μόνο άλλο ένα σε κουπέ και ανάλογα πως το χτυπάει το φως, αλλάζει και η απόχρωση.
Άσχετα από την δουλειά η οποία φαίνεται ΑΨΟΓΗ, κρίμα γιατί το χρώμα όπως είπε και ο Κώστας είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
Πολύ ωραία δουλειά. Είναι όντως εντυπωσιακό το λευκό ΜΑΤ.
Αν και το κανονικό χρώμα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Έχω δει μόνο άλλο ένα σε κουπέ και ανάλογα πως το χτυπάει το φως, αλλάζει και η απόχρωση.
σωστός ο κώστας...άνετα θα περνούσα μεμβράνη με το ορίτζιναλ χρώμα του αυτοκινήτου.
σε καμμία περίπτωση αν το αμάξι μου ήταν στο ίδιο χρώμα, δεν υπήρχε περίπτωση να του
περάσω μεμβράνη...η δουλειά φαίνεται πολύ καλή...πάντως δεν ξέρω, αλλά το ///Μ3 σε
κάμπριο δεν μου αρέσει καθόλου.
σωστός ο κώστας...άνετα θα περνούσα μεμβράνη με το ορίτζιναλ χρώμα του αυτοκινήτου.
σε καμμία περίπτωση αν το αμάξι μου ήταν στο ίδιο χρώμα, δεν υπήρχε περίπτωση να του
περάσω μεμβράνη...η δουλειά φαίνεται πολύ καλή...πάντως δεν ξέρω, αλλά το ///Μ3 σε
κάμπριο δεν μου αρέσει καθόλου.
εεεεεεεεε??????????????
:wub: :wub: :wub: :salias: :salias:
Πολύ καλή δουλειά φίλε μου :thumbsup: :thumbsup:
εεεεεεεεε??????????????
:wub: :wub: :wub: :salias: :salias:
Πολύ καλή δουλειά φίλε μου :thumbsup: :thumbsup:
Θα μας τρελανεις τωρα ....
Vassilis ///M
03-06-11, 23:20
Καταπληκτικό!!!!!!!!!!
Ωραια δουλειαthumb! Το μαυρο camaro διπλα το προσεξε κανεις?:warriorsmiley: ....ολα τα λεφτα το αμερικανακι!
Ωραια δουλειαthumb! Το μαυρο camaro διπλα το προσεξε κανεις?:warriorsmiley: ....ολα τα λεφτα το αμερικανακι!
καλα δεν μπορω να καταλαβω.... συγκρινεις το Camaro με το BMW????? μας προσβαλεις τωρα.....!!!!
καλα δεν μπορω να καταλαβω.... συγκρινεις το Camaro με το BMW????? μας προσβαλεις τωρα.....!!!!
ΑΧΑΧΑ σωστη η ελενη!!!!! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Χίλια κουσουρια να έχουνε Ελένη, πάντα το αμερικάνικο V8 είναι θέμα..thumb
https://www.youtube.com/watch?v=IRJ6rGGzErU&feature=related"]https://www.youtube.com/watch?v=IRJ6rGGzErU&feature=related
Ξεφύγαμε απ το thread ομως..