PDA

Επιστροφή στο Forum : [E46] Ηχοσυστημα -πρόβλημα με sub

komet1
29-05-11, 14:20
Παιδια καλημερα σε ολους! εχω ενα μεγαλο προβλημα με τον ηχο που εφτιαξα στο αμαξι και πιστευω πως το ιδιο προβλημα εχει και οποιος εχει σενταν Ε46. απο το μπασοκουτι που εχω βαλει(15αρι) στο πορτμπαγκαζ τρεμει ολη η πισω πορτα ,και ο λογος ειναι οτι στο αμαξι δεν πεφτουν τα πισω καθισματα και δουλευει σαν ηχειο ολο το πορτμπαγκαζ. εχω παει σε 4 μαγαζια με ηχοσυστηματα και κανενας δε μου εχει δωσει μια σωστη λυση, οι περισσοτεροι μου λενε να τρυπισω την ταζιερα του αυτικινητου πραγμα που δε θελω. αν καποιος εχει λυση στο προβλημα ασ απαντησει. :thanks: εκ των προτερων!

BILL007
29-05-11, 14:22
Υπαρχει σίγουρα μια πρώτη λύση...Να αφαιρεθεί απο την λαμαρίνα της πλάτης το κομμάτι που είναι για να μπει η τσάντα για τα πέδιλα του σκι ;) https://bmwfans.info/parts/catalog/E46/Sedan/Europe/316i_1.9-M43/LHD/N/2000/april/browse/restraint_system_and_accessories/ski_bag/

Είναι χαραγμένο ήδη και αφαιρείται εύκολα απο επαγγελματία ;) συν ότι η ίδια η bmw το έχει προβλέψει άρα δεν παίζει θέμα να κάνεις ζημιά στην καρότσα :D

Jimmakos
29-05-11, 14:23
μια φωτό του πορτ μπαγκάζ μπορώ να έχω please? thumb

Jimmakos
29-05-11, 14:24
Υπαρχει σίγουρα μια πρώτη λύση...Να αφαιρεθεί απο την λαμαρίνα της πλάτης το κομμάτι που είναι για να μπει η τσάντα για τα πέδιλα του σκι ;) Είναι χαραγμένο ήδη και αφαιρείται εύκολα απο επαγγελματία ;) συν ότι η ίδια η bmw το έχει προβλέψει άρα δεν παίζει θέμα να κάνεις ζημιά στην καρότσα :D

Σωστά αλλά πρέπει να έχει μόνιμα κατεβασμένο τεμπέλη....

gyiama
29-05-11, 14:24
πρεπει να ντυσεις με dynamat ολη την πισω πορτα του πορτμπαγκαζ μη σου πω και τον χωρο του πορτμπαγκαζ.καθολου φθηνη λυση αλλα ειναι η μονη που μπορει να σου προσφερει ηχομονωση.ναι η αλλη λυση ειναι να ανοιξεις τρυπες στην εταζερα αλλα αυτο γινεται ευκολα γιατι εχει καποπια ετοιμα καπακια τα οποια προοριζονται για τα σαμπ του harman kardon.αν αυτες οι τρυπες ειναι ανοιχτες τοτε το μονο που εχεις να κανεις ειναι να κοψεις σε εκεινο το σημειο την μονωση που εχει.αν εχει καπακια τοτε απλα ανοιγεις τα καπακια τα οποια ειναι ηλεκτροπονταρισμενα αλλα βγαινουν ευκολα με ενα κατσαβιδι.

komet1
29-05-11, 14:28
στη πλατη των πισω καθισματων εχω βαλει τους 2 ενισχυτες και δεν το εχω κοιταξει προσεχτηκα παω να το τσεκαρω αμεσως.! ευχαριστω

zaharias
29-05-11, 23:29
Σωστά αλλά πρέπει να έχει μόνιμα κατεβασμένο τεμπέλη....

Δεν χρειαζεται Μητσακο.. Και γω που το εχω κοψει, ο τεμπελης ειναι μονιμα κλειστος και μια χαρα περναει το μπασο απο το 12αρι.. (σιγουρα παιζει ρολο οτι εμενα δεν εχει λαμαρινα πισω, αλλα πιστευω οτι αν ο φιλος που φοραει και 15αρι, αμα κοψει τη λαμαρινα του ski θα δει διαφορα)

zaharias
29-05-11, 23:36
Φωτο απο το δικο μου..

https://img843.imageshack.us/img843/2965/dsc00674ng.jpg

Jimmakos
30-05-11, 00:30
Αυτή η λαμαρίνα την έχει και το δικό μου.... Με ένα ίσιο καταβίδι βγαίνει... thumb

zaharias
30-05-11, 01:20
Αυτή η λαμαρίνα την έχει και το δικό μου.... Με ένα ίσιο καταβίδι βγαίνει... thumb

Εμενα ηταν πονταρισμενη.. Τρυπημα στις ποντες με τρυπανι επεσε και μετα βγηκε..

SoNiC_77Gr
02-06-11, 00:41
Κοιτα αν δεν θελεις να βγαλεις αυτην την λαμαρινα ωστε να περναει το μπασο κ να κανει πιο ευκολα την "εκτονωση" του ωστε να γινουν λιγοτερα τα τριξιματα, υπαρχουν επιλογες για την εταζερα να την κοψεις σε 2 σημεια σε κυκλικο σχημα το οποιο το καλυπτεις με ειδικα πλαστικα-προστατευτικα για να φαινεται κ ωραιο. Η επιλογη δικη σου..

komet1
05-06-11, 19:02
Κοιτα αν δεν θελεις να βγαλεις αυτην την λαμαρινα ωστε να περναει το μπασο κ να κανει πιο ευκολα την "εκτονωση" του ωστε να γινουν λιγοτερα τα τριξιματα, υπαρχουν επιλογες για την εταζερα να την κοψεις σε 2 σημεια σε κυκλικο σχημα το οποιο το καλυπτεις με ειδικα πλαστικα-προστατευτικα για να φαινεται κ ωραιο. Η επιλογη δικη σου..

Φιλος αυτο που λες ειναι και μοναδικη λυση στο προβλημα μου, στο δικο μου που δεν ειχε δερμα απο το εργοστασιο στ'αμαξι δεν πεφτει κανενα ειδος τεμπελη κατω ωστε να βγαλω λαμαρινα στα καθισματα, ειναι ενοιαιο κομματι..:cool:

Andreas_E92
05-06-11, 19:05
Μπορείς να αφαιρέσεις προσωρινά όλη την πλάτη, να βγάλεις την λαμαρίνα του σακιδίου σκι και να ξαναβάλεις την πλάτη μετά. Είναι και καλύτερα κιόλας που δεν έχεις τεμπέλη και δεν θα φαίνεται η τρύπα όταν τον κατεβάζεις.