PDA

Επιστροφή στο Forum : αυτοαμυνα...

spar@
24-05-11, 05:50
δεν περιμενα να γραψω τετοιο θεμα ποτε, απλα εδω που φτασαμε....
1) σπρει πιπεριου
2) αεροβολο με C02 με βολιδες
3) teaser

για πειτε γνωμες απο αυτα οποιος εχει κατι, πρεπει να προστατεψουμε τα σπιτια και τις περιουσιες μας!

υ,γ μην μου πειτε οτι ειναι παρανομα, παρανομο ειναι κατι οταν υπαρχουν νομοι και τηρουνται απ την στιγμη που η ιδια η αστυνομια λεει να μην κυκλοφορουμε μετα τις 11 το βραδυ τοτε ειμαστε σε κατασταση εκτατης αναγκης!

m-power_01
24-05-11, 05:57
εγω κυκλοφορω με μια μπαλα ποδοσφαιρου... ειμαι εξισου θανατηφορος με αυτην

spar@
24-05-11, 06:06
ναι το ειδαμε, ολο κατω πεφτεις καραγκουνη...
επεσες πανω στην κοπελα 100κιλα ανθρωπος και σαβουρωθηκες κατω, ο σουπα γλιστρας!απορω πως και δεν σε εποιασε ο Χρησταρας να σε κανει τοπι στο ξυλο! ας μεινουμε εντος θεματος παρακαλω πολυ! το θεμα ειναι σοβαρο!

nikos1400
24-05-11, 07:24
δεν περιμενα να γραψω τετοιο θεμα ποτε, απλα εδω που φτασαμε....
1) σπρει πιπεριου
2) αεροβολο με C02 με βολιδες
3) teaser

για πειτε γνωμες απο αυτα οποιος εχει κατι, πρεπει να προστατεψουμε τα σπιτια και τις περιουσιες μας!

υ,γ μην μου πειτε οτι ειναι παρανομα, παρανομο ειναι κατι οταν υπαρχουν νομοι και τηρουνται απ την στιγμη που η ιδια η αστυνομια λεει να μην κυκλοφορουμε μετα τις 11 το βραδυ τοτε ειμαστε σε κατασταση εκτατης αναγκης!

ξεχασες αυτο εδω

https://www.code09.com/products/standard_batons/baton16/baton.jpg

GEORGE316
24-05-11, 08:14
σαν γνησιος πιτσιρικας,ειχα αγορασει ενα αεροβολο CO2 και μαλιστα πολυ γνωστης εταιριας τοτε.με γεματη αμπουλα ειναι ικανο να κανει καποια καλη ζημια..
σπρει πιπεριου δεν εχω δοκιμασει ουτε επισης και το teaser
οσο για αυτο το πτυσσομενο γκλο,το εχει φερει κολλητος απο βοσνια οπου υπηρετουσε και πραγματικα ποναει......δεν ειναι βεβαια να κυκλοφορεις εξω με αυτο.,αλλα ειναι οτι πρεπει για μεσα στο αμαξι η μεσα στο σπιτι -μαγαζι.

m_power_lunatic
24-05-11, 08:17
Φανταζομαι εννοεις για προστασια στο δρομο,εκτος σπιτιου.Για home-defense μια χραπα-χρουπα (επαναληπτικη) σαν και αυτη των σωματων ασφαλειας ειναι οτι πρεπει και με ενα ποσο των 350-400 ευρω παιρνεις κατι αξιολογο,χωρις κινδυνο εμπλοκης και με μονοβολο εκρηκτικο πολυ αποτελεσματικο για να προστατεψεις τον εαυτο σου και τα προσωπα που αγαπας (και οχι την περιουσια σου μιας και αυτο ειναι το τελειταιο).

Για εκτος σπιτιου,θα προτεινα το σπρει πιπεριου,πραγματικα δεν την παλευει αυτος που θα το φαει στην μουρη.

z3 2.2
24-05-11, 08:37
Eχω μπει και γω σε τετοιες σκεψεις.
εσυ τι θελεις?
κατι για μεσα στο σπιτι ?
εγω μεσα στο σπιτι εχω ενα μικρο και ακονισμενο τσεκουρακι διπλα απο το κομοδινο
τωρα για εκτος σπιτιου πιστευω οτι το σπρει ειναι μονοδρομος.

γιατι για φαντασου να σε σταματησουν και να σου κανου ψαχτικη και να βρουν αεροβολο....αντε να αποδειξεις οτι το θελεις γι αυτοαμυνα.
δε θα σε πιστεψει κανεις και με το δικιο του.
ασε που σε μια στραβη αν κανεις και βγαλεις "οπλο" θα πρεπει και να ριξεις
και αμα βγαλει ο αλλος κανα αληθινο εσυ τι θα κανεις με το νεροπιστολο?

για πειτε οι πιο μοβοροι...

Z4 DCT
24-05-11, 09:00
Tιποτα απο ολα αυτα για εκτος σπιτιου....δεν ειναι λυση, αν το κανουν ολοι θα μετραμε πτωματα σε καθε στενο...
Το βαζεις στα ποδια και φευγεις.....που ξερεις τι κουβαλαει πανω του ο αλλος η οι αλλοι που θα τους ριξεις με το πιππερι η με το γκλοπ? και αν δεν ειναι ενας??
Ασε που αν σε πιασουν και με γκλοπ ακομα πας μεσα....

Μεσα στο σπιτι το πραγμα αλλαζει....απλα δεν θα τον αναγνωριζει ο ιατροδικαστης ουτε απο τα δοντια:whistle:

Χρίστος
24-05-11, 09:02
Eγω εχω βολευτει με κατι αλλο.
Ολα αυτα που προαναφερει ο φιλος sp@ra ειναι πολυ ωραια αλλα σε περιπτωση που πεσουμε σε ελενχο υπαρχει περιπτωση να βρουμε το μπελα μας.
οπως γνωριζετε ειναι απολυτως νομιμο να μεταφερουμε αθλητικα αξεσουαρ.
Εδω λοιπον και πολλα χρονια ο ξαδερφος μου διπλα ακριβως απο το χειροφρενο κουβαλα ΜΟΝΙΜΑ ενα μπαστουνι του μπεισμπολ μεταλικο!! και στο ντουλαπακι της πορτας μια μπαλα μπεισμπολ.
σε ελενχο που του εχει γινει αρκετες φορες ανα καιρους απλα ισχυριζεται οτι ειναι παικτης και τα εχει μαζι του.....
τωρα το τι μπορει να παθει καποιος αμα φαει στο γυμνο κεφαλι του την εσωτερικα μεταλικη μπαλα νομιζω καταλαβαινεται.Και να μην αναφερω το αντοιστοιχο με το μπαστουνι ε........

τωρα αν μιλαμε για κατι να εχει μια γυναικα στη τσαντα της τοτε το σπρευ νομιζω ειναι το βολικοτερο

Vasilis
24-05-11, 09:12
το teazer (αν το γραφω σωστα) ειναι μαματο!

ειχα φερει πριν καμμια 6αρια χρονια μεσω ebay (πολυ κολοφαρδος λεμε) κ το χαρισα σε εναν κουμπαρο μου!

εκτοτε εχω προσπαθησει να ξαναφερω αλλα δεν μπορω!

αυτο που δεν παιζεται ειναι το οπλο που πεταει βελακια ρευματος....που το βρισκουμε ομως?

Thomelef
24-05-11, 09:13
κουβαλάς 100 κιλά τρέλα πανω σου και είσαι οκ...αν δείς ότι δεν τα βγάζεις πέρα μόνο με
αυτήν, τότε αγοράζεις και κάτι...αν δεν είσαι αποφασισμένος να υπερασπίσεις τον εαυτό
σου, ότι και να κουβαλάς επάνω σου μάλον αχρησιμοποίητο θα μείνει...πιστεύω πως αν δεν
φέρει κάποιος αντίσταση και οι κλέφτες κάνουν την δουλειά τους, δεν υπάρχει λόγος για
να ανησυχείς...απο όλα τα παραπάνω, θα διάλεγα το το μπαστούνι...μην τον σκοτώσουμε
κιόλα, απλά να τον αφήσεις με μια κηλίδα αίμα γύρω του τον παλιόπ@υστα!!!

DRAKOULAS
24-05-11, 09:20
Τα εχω ολα τα προαναφερθεντα αξεσουαρ...εκτος απ'το σπρει ολα τα αλλα ειναι παρανομα και επισυρουν αυτοφωρο σε περιπτωση ελεγχου αλλα και χειροτερα σε περιπτωση χρησης τους, δηλαδη πιο πολυ κακο κανουν παρα καλο....Και για να θυμισω: Ο καλυτερος πολεμιστης ειναι αυτος που αποφευγει τη μαχη...

nikos1400
24-05-11, 09:31
το teazer (αν το γραφω σωστα) ειναι μαματο!

ειχα φερει πριν καμμια 6αρια χρονια μεσω ebay (πολυ κολοφαρδος λεμε) κ το χαρισα σε εναν κουμπαρο μου!

εκτοτε εχω προσπαθησει να ξαναφερω αλλα δεν μπορω!

αυτο που δεν παιζεται ειναι το οπλο που πεταει βελακια ρευματος....που το βρισκουμε ομως?

:hystericalbs1:
ρε Βασιλη, πολυ LOST βλεπεις !!
:th_Laie_67-1:

Οντως, οπως λεει ο Χρηστος, ακομα και η μπαλα του baseball αμα την πεταξεις δυνατα ποναει ασχημα ! αλλα εχεις μονο μια...
το μπαστουνι και αυτο...τσακιζει κοκκαλα.

Αλλα οπως λεει και ο ΓΙΑΝΝΗΣ, τελικα αμα κραταει ο καθενας και απο κατι ετσι στο δρομο, και με την κατασταση που επικρατει σημερα, εκτος απο φτωχια και κλεψιες στους δρομους και ο εκνευρισμος που εχουν σχεδον ολοι, θα εχουμε ασχημες καταστασεις...

Προσοχη που θα εχουμε στο σπιτι το "εργαλειο", μην τυχει και (χτυπα ξυλο) το χρησιμοποιησουν εναντιον μας.
Δηλαδη σε θεση ευκαιρη αλλα και οχι εμφανη σε κοινη θεα.
Και προτιμοτερο ειναι βεβαια να ΜΗΝ μπουνε στο σπιτι μεσα, για να μην εχουμε θεματα με το ΤΙ θα κανουμε...

Χρίστος
24-05-11, 09:43
Οντως, οπως λεει ο Χρηστος, ακομα και η μπαλα του baseball αμα την πεταξεις δυνατα ποναει ασχημα ! αλλα εχεις μονο μια...
το μπαστουνι και αυτο...τσακιζει κοκκαλα.

Λαθος μου που δε διευκρινησα.
Τη μπαλα δεν ειναι να τη πεταξεις αλλα να χτυπησεις με αυτην στο χεριthumb
Ετσι εχεις παραπανω απο μια ευκαιριες:thumbsup:

strof
24-05-11, 09:54
Δεκαετή κάθειρξη σε ηλικιωμένο που σκότωσε τον κλέφτη του

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου αποφάσισε να καταδικάσει σε δέκα χρόνια…
για θανατηφόρο σωματική βλάβη και ένα χρόνο φυλάκιση για οπλοχρησία, τον 77χρονο που σκότωσε τον κλέφτη που διέρρηξε το σπίτι του.

Μάλιστα, στην ίδια δίκη καταδικάστηκε σε τρεις μήνες φυλάκιση με αναστολή για απλή συνέργεια σε υπόθεση κλοπής και ένας 30χρονος που ενεπλάκη στην υπόθεση, σύμφωνα με το iliatora.gr.

Οι δυο δράστες εισήλθαν στο σπίτι του υπερήλικα και προσπάθησαν να του αποσπάσουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Ο 77χρονος τους αντιλήφθηκε και προσπάθησε να αντιδράσει, έτσι άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του και κατάφερε με αυτό τραύμα στον μηρό του ενός από τους δύο νεαρούς.

Το τραύμα υπήρξε αρκετά σοβαρό με αποτέλεσμα ο ληστής, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο να καταλήξει εννέα μέρες μετά.

Μετά τη δίκη που κράτησε περίπου 13 ώρες με ενδιάμεσες διακοπές ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή αφού προηγουμένως άσκησε έφεση.

paganis
24-05-11, 10:09
πιστευω πως η καλυτερη αυτοαμυνα...ειναι να αποφυγεις τον καυγα! αν πιαστω στα χερια στο δρομο( τελευταια λυση)...θα κανω χρηση των γνωσεων μου σε πολεμικες τεχνες και της τρελλας μου...βεβαια δεν ξερεις ο αλλος τι κουβαλαει, οποτε καλο ειναι να κανεις τον κινεζο! στο σπιτι αλλαζουν τα πραματα, μιας και ενα κυνηγετικο δικανο..μου δινει την υπεροχη ισχυως!

stratos
24-05-11, 11:04
2 φορές μου έχουν τραβήξει όπλο στον δρόμο μιας και ήμουν μεγάλος τσαμπουκάς. Τώρα απλά προσέχω το στόμα μου.

Αν μου την πέσουν στο αυτοκίνητο, κάτι υπάρχει βέβαια και όχι όπλο.

chief
24-05-11, 11:12
Εγω κυκλοφορώ με τη Γιωργαρα.

m_power_lunatic
24-05-11, 11:13
Φανταζομαι αν ο κλεφτης ή οποιοσδηποτε αλλος εισελθει αοπλος και τον ''στειλεις'' εχεις προβλημα.....οπως στην παραπανω περιπτωση.

Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι αυτη η καταληξη νομικα αν ηταν οπλισμενος ο ληστης......

z3 2.2
24-05-11, 11:34
Eξω ακολουθω τον χρυσο κανονα...."Το φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε"
Στο σπιτι παιζει το τσεκουρακι στο κομοδινο
εχουν αγριεψει πολυ τα πραγματα παντως.

ψαχνω και και καποιον τροπο να ασφαλισω ανοιγομενα παραθυτα αλουμινιου
αμα υπαρχει καποιος αλουμινας η αν εχει κανεις κατι υπ οψην του ας το ριξει

fanisk
24-05-11, 11:47
Eξω ακολουθω τον χρυσο κανονα...."Το φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε"
Στο σπιτι παιζει το τσεκουρακι στο κομοδινο
εχουν αγριεψει πολυ τα πραγματα παντως.

ψαχνω και και καποιον τροπο να ασφαλισω ανοιγομενα παραθυτα αλουμινιου
αμα υπαρχει καποιος αλουμινας η αν εχει κανεις κατι υπ οψην του ας το ριξει

Ο πατερας του Snoo ειναι, στειλτου ενα πμ Μητσο.

Thomelef
24-05-11, 11:54
πάντως καλό είναι να μην υπάρχουν τέτοια πράγματα μέσα στο σπίτι...ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΠΑΙΔΙΑ...τα παιδιά ειδικά αν είναι ζιζάνια, κάποια στιγμή θα βρούν το οτιδήποτε...φαντάζεστε
2 5χρονους πιτσιρικάδες να καμαρώνουν το αεροβόλο του μπαμπά μπροστά απο τη μούρη τους?
προσοχή μεγάλη παιδιά...

Jimmakos
24-05-11, 12:11
Λοιπόν το πράγμα είναι απλό...

Όσοι έχετε μικρά παιδιά μακριά απο όπλα :original:

Όσοι δεν έχουμε μικρά παιδιά κάντε τα σπίτα σας οπλοστάσιο αλλά άμα φάτε κανέναν λάχανο μετά μην λέτε ποπό τι έπαθα γιατί στην Ελλάδα ζούμε.... Διαβάσατε σε προηγούμενο πόστ τι έπαθε ο παππούς!

Τώρα για εξωτερική χρήση.....
Σε περίπτωση που ΔΕΝ δεις σιδερικό τον πιάνεις απο τα μαλλιά και του κοπανάς το κεφάλι στο πεζοδρόμιο μέχρι να φτύσει τα δόντια του!
Σε περίπτωση που ΔΕΙΣ σιδερικό υπάρχουν 2 περιπτώσεις. 1) αν είσαι εντός του αυτοκινήτου πατάς γκάζι και τον περνάς σουβλάκι, 2) αν είσαι εκτός αυτοκινήτου κάνεις τον κινέζο....

Για εσωτερική χρήση τώρα:
Σε περίπτωση που ΔΕΝ εχουν σιδερικό βλ. παραπάνω κατάσταση....
Σε περίπτωση που ΔΕΙΣ σιδερικό υπάρχουν 2 περιπτώσεις. 1) αν έχεις και εσύ τον αιφνιδιάζεις χωρίς να σε πάρει πρέφα και του ρίχνεις μία στα πόδια να γονατίσει και αφού δεν θα μπορεί ούτε να κατουρήσει του αλλάζεις τον αδόξαστο και καλείς την αστυνομία να τον μαζέψει λέγοντας οτι βρισκόσουν σε νόμιμη αυτοάμυνα....
2) Αν ΔΕΝ έχεις εσύ κάνεις τον κινέζο ή αν δεν σε έχει πάρει πρέφα τότε του τη φέρνεις με κάποιο τρόπο να μην έχει πρόσβαση στο όπλο και του αλλάζεις τον αδόξαστο.... Ειδάλως κάνεις τον κινέζο!

Ελπίζω να βοήθησα....

nikos1400
24-05-11, 12:18
Λοιπόν το πράγμα είναι απλό...

Όσοι έχετε μικρά παιδιά μακριά απο όπλα :original:

Όσοι δεν έχουμε μικρά παιδιά κάντε τα σπίτα σας οπλοστάσιο αλλά άμα φάτε κανέναν λάχανο μετά μην λέτε ποπό τι έπαθα γιατί στην Ελλάδα ζούμε.... Διαβάσατε σε προηγούμενο πόστ τι έπαθε ο παππούς!

Τώρα για εξωτερική χρήση.....
Σε περίπτωση που ΔΕΝ δεις σιδερικό τον πιάνεις απο τα μαλλιά και του κοπανάς το κεφάλι στο πεζοδρόμιο μέχρι να φτύσει τα δόντια του!
Σε περίπτωση που ΔΕΙΣ σιδερικό υπάρχουν 2 περιπτώσεις. 1) αν είσαι εντός του αυτοκινήτου πατάς γκάζι και τον περνάς σουβλάκι, 2) αν είσαι εκτός αυτοκινήτου κάνεις τον κινέζο....

Για εσωτερική χρήση τώρα:
Σε περίπτωση που ΔΕΝ εχουν σιδερικό βλ. παραπάνω κατάσταση....
Σε περίπτωση που ΔΕΙΣ σιδερικό υπάρχουν 2 περιπτώσεις. 1) αν έχεις και εσύ τον αιφνιδιάζεις χωρίς να σε πάρει πρέφα και του ρίχνεις μία στα πόδια να γονατίσει και αφού δεν θα μπορεί ούτε να κατουρήσει του αλλάζεις τον αδόξαστο και καλείς την αστυνομία να τον μαζέψει λέγοντας οτι βρισκόσουν σε νόμιμη αυτοάμυνα....
2) Αν ΔΕΝ έχεις εσύ κάνεις τον κινέζο ή αν δεν σε έχει πάρει πρέφα τότε του τη φέρνεις με κάποιο τρόπο να μην έχει πρόσβαση στο όπλο και του αλλάζεις τον αδόξαστο.... Ειδάλως κάνεις τον κινέζο!

Ελπίζω να βοήθησα....

και αμα ΔΕΝ εχει μαλλια (συνηθισμενο πλεον) ??
:hystericalbs1:

m-power_01
24-05-11, 12:29
Ενταξει τωρα οτι και να λεμε... και εγω λεω ''δυο μετρα ειμαι , αμα γινει κατι τον αρπαζω και και και...'' και αν τυχον μου την πεσουν με μαχαιρι... ''βγαζω το αεροβολο και και και...''

Εχει παιξει κανενας σας ξυλο? Ξερετε πως ειναι? Εχετε βρεθει σε καβγα? Σας την εχουνε πεσει? Οχι φωνες βρισιδια ...να κατεβει ο αλλος να σε πιασει απο τον γιακα...
Εχετε βαρεσει ποτε με προθεση να κανετε πραγματικα ζημια στον αλλο?

Με πιστολι εχετε ριξει? εχετε σημαδι? ψυχραιμια?

Εκει να δω εγω τι κανεις ... το θεμα δεν ειναι ποιος ξερει να επιτιθεται-αμυνεται. Το θεμα ειναι ποιος εχει λιγοτερα να χασει. Και πιστεψτε ο αλλος παντα θα εχει λιγοτερα!

Ωραιες οι μεγαλες κουβεντες και οι ηρωισμοι... αλλα η προληψη ειναι καλυτερη απο την θεραπεια. Αναλωθειτε στο πως να αποφυγετε εναν καβγα και οχι πως θα βγειτε ''νικητες''

nikos1400
24-05-11, 12:40
Αγαπατε αλληλους...
:wub:

αληθεια

Thomelef
24-05-11, 12:52
εγώ πάντως σαν παλιό κ@λόπαιδο που είμαι, έχω φάει ξύλο απο 13 άτομα, που με βαρούσαν
αλύπητα για κάνα 3λεπτο...γύρισα σπίτι αγνώριστος, και κοιμόμουνα 3 μέρες...η πλάτη μου δεν
φαινότανε, η μύτη κοιτούσα ανατολικά, τα αυτιά μου ήταν σκισμένα, και 5 μέρες έβγαζαν ένα
μυστήριο υγρό αναμυγμένο με αίμα, ενώ τα μάτια μου έκανα 20 μέρες να ξεκοκκινίσουν,
και καμμιά βδομάδα να ξεμελανιάσουν...όταν κάποιος έχει φάει τέτοιο ξύλο, πιστέψτε με
πως το να αρπαχτείς με ένα δύο άτομα δεν είναι τπτ...γιατί???γιατί έχεις δεί και χειρότερα.
τώρα άμα ο άλλος κουβαλάει κάνα πιστόλι, εκεί οκ...με ελαφρά!!!γενικός πάντως καλό είναι
να αποφεύγουμε τους καβγάδες, μιάς και δεν ξέρουμε τι είναι ο άλλος...

DRAKOULAS
24-05-11, 14:34
παιδια σπανιως θα μπουν κλεφτες σε γεματο σπιτι και δη σε σπιτι που υπαρχουν αντρες. Τα περισσοτερα περιστατικα αφορουν κενα σπιτια ή σπιτια στα οποια διαμενουν ηλικιωμενοι ή ανθρωποι χαμηλοτατης αντιστασης στον κινδυνο. Οσο για το δρομο...ΠΟΤΕ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. Πολλοι πληρωσαν ενα φασκελο με την ιδια τους τη ζωη και το ξερετε πολυ καλα πια. Οσο τρελος κι αν διατεινεσαι πως εισαι θα βρεθει ο τρελοτερος απο σενα και θα εχεις προβλημα. Το κακο μια φορα θα γινει. Γι αυτο προσεχουμε παντα: Για να μη συμβει αυτη η μια φορα....

εντιτ: και για να μην το ξεχασω...οπλο που πεταει οτιδηποτε ΔΕΝ ειναι οπλο αυτοαμυνας αλλα επιθεσης(μεγαλυτερο παραπτωμα)

tokiko
24-05-11, 15:09
Αυτό χρησιμοποιώ εγώ......
https://www.maglite.com/product.asp?psc=6DCELL

Χρίστος
24-05-11, 17:37
Αυτό χρησιμοποιώ εγώ......
https://www.maglite.com/product.asp?psc=6DCELL
εχω 2 εκ των οποιων το ενα διπλα στο κρεβατι μου!
Μακραν τρελο σιδερικο!!!!!!

spar@
24-05-11, 17:43
Για καραμπίνα χραπα χρουπα που λέτε θέλει άδεια! Αεροβολο με αμπουλα ποιος έχει ;κάνει τπτ; όσο για σπρέι πιπεριου ας μου ψάξουν το αυτοκίνητο και ας το βρουν, δεν υπάρχει πρόβλημα! Πρέπει κάτι να κάνουμε!θελω κάτι στο σπίτι και κάτι πάνω μ!

nik200
24-05-11, 17:50
ο chuck norris παντως εχει ενα οργανο για αυτοαμυνα......
το κορμι του..
χααχχχααχααχααχχχχαχαχχαχ α:th_Laie_67-1::thumbsup:

Χρίστος
24-05-11, 18:15
Για καραμπίνα χραπα χρουπα που λέτε θέλει άδεια! Αεροβολο με αμπουλα ποιος έχει ;κάνει τπτ; όσο για σπρέι πιπεριου ας μου ψάξουν το αυτοκίνητο και ας το βρουν, δεν υπάρχει πρόβλημα! Πρέπει κάτι να κάνουμε!θελω κάτι στο σπίτι και κάτι πάνω μ!
Αεροβολο με αμπουλα εχω.Δυνατο, αλλα μη φανταστεις.
Φυσικα για μεσα στο σπιτι που η αποσταση θα ειναι σχεδον εξ επαφης αλλαζει το πραμα.Εκει και με σφεντονα κανεις ζημιαthumb

Oστοσο λεμε λεμε λεμε.
Τι σε επιασε και λυσαξες να γινεις ραμπο δε μας ειπες?

ankor
24-05-11, 19:31
ξεχασες αυτο εδω

https://www.code09.com/products/standard_batons/baton16/baton.jpg

Σημερα 24-5-11 Σχολη ευελπιδων κτιριο 9.Για το συγκεκριμενο εκτεινασομενο γκλοπ που το χρησιμοποιησα σε ατομα που μπηκαν στον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ μουριξαν 8 μηνεs.AYTH EINAI H ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΥΡΙΟΙ.

Thomelef
24-05-11, 19:42
Σημερα 24-5-11 Σχολη ευελπιδων κτιριο 9.Για το συγκεκριμενο εκτεινασομενο γκλοπ που το χρησιμοποιησα σε ατομα που μπηκαν στον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ μουριξαν 8 μηνεs.AYTH EINAI H ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΥΡΙΟΙ.

εύχομαι στον δικαστή και τον εισαγγελέα που έκαναν την δίκη, να μπουκαρουν οι
κλέφτες σπίτι τους, και να τους δείρουν με ένα τέτοιο αφού πρώτα τους κλέψουν.
να τους χαιρόμαστε και αυτούς (δικαστές και εισαγγελείς)...

fanisk
24-05-11, 20:13

ankor κριμα για την αδικη ποινη, πες μας ομως κατι παραπανω γιατι αυτο που εγραψες δεν βγαζει αρκετο νοημα. Τα ατομα που μπηκαν, ειχαν σκοπο τη κλοπη? (μαλλον..). Ηταν οπλισμενοι με κατι? Σου επιτεθηκαν πρωτοι? Επιτεθηκες εσυ πρωτος? Τους τραυματισες και ασκησαν μυνηση μετα τη συλληψη τους?
Ολα αυτα ειναι σημαντικα σε τετοιες περιπτωσεις..

tokiko
24-05-11, 20:15
εχω 2 εκ των οποιων το ενα διπλα στο κρεβατι μου!
Μακραν τρελο σιδερικο!!!!!!

Μία να φάει και αντε γεια.....και τι, θα σου πουν μετά γιατί του πέταξες το φακό στο κεφάλι!!?:whistle:

Thomelef
24-05-11, 20:20
ankor κριμα για την αδικη ποινη, πες μας ομως κατι παραπανω γιατι αυτο που εγραψες δεν βγαζει αρκετο νοημα. Τα ατομα που μπηκαν, ειχαν σκοπο τη κλοπη? (μαλλον..). Ηταν οπλισμενοι με κατι? Σου επιτεθηκαν πρωτοι? Επιτεθηκες εσυ πρωτος? Τους τραυματισες και ασκησαν μυνηση μετα τη συλληψη τους?

οι σημερινοί νόμοι και τα λογικότατα ερωτήματα τους...μπήκε ο άλλος στο σπίτι
του ανθρώπου, και αντί να γίνεται το αυτονόητο, το θύμα τρώει και 8 μήνες...
κανονικά και μπράβο θα έπρεπε να του πούν που έπιασε τον ληστή και τους τον
έδωσε στο πιάτο...
υγ. φάνη δεν το λέω φυσικά για σένα, απλά σχολιάζω το πόσο γελοία είναι όλα
αυτά, που πρέπει σαν πολίτες να λαμβάνουμε και υπόψιν μας υπο την επίβλεψη
των πραγματικά γελοίων νόμων που έχουμε για την και καλά προστασία του
πολίτη...

fanisk
24-05-11, 20:22
οι σημερινοί νόμοι και τα λογικότατα ερωτήματα τους...μπήκε ο άλλος στο σπίτι
του ανθρώπου, και αντί να γίνεται το αυτονόητο, το θύμα τρώει και 8 μήνες...
κανονικά και μπράβο θα έπρεπε να του πούν που έπιασε τον ληστή και τους τον
έδωσε στο πιάτο...
υγ. φάνη δεν το λέω φυσικά για σένα, απλά σχολιάζω το πόσο γελοία είναι όλα
αυτά, που πρέπει σαν πολίτες να λαμβάνουμε και υπόψιν μας υπο την επίβλεψη
των πραγματικά γελοίων νόμων που έχουμε για την και καλά προστασία του
πολίτη...

Για αυτο ακριβως ρωτησα Θωμα, για να καταλαβουμε με ποιο σκεπτικο εδωσαν αυτη τη ποινη στον ankor thumb

Thomelef
24-05-11, 20:31
ενώ κανονικά δεν θα'πρεπε να ρωτούσαμε καν, ενώ ο δικαστής, δεν θα έπρεπε να δικάζει
καν...μπήκες σε ξένο σπίτι παράνομα???πάρτε τον μέσα. τι έφαγες και ξύλο???καλά να
πάθεις κ@λόπαιδο. τέλος. εκεί έπρεπε να τελειώνει το θέμα...
έντιτ. βασικά εύχομαι ο δικηγόρος του κλέφτη, να πάθει το ίδιο πράγμα...δλδ να μπούνε
σπίτι του, να τους δείρει, και στο τέλος να την φάει αυτός...έτσι για να δεί ο γ@μιόλας
ποιους υπερασπίζεται.

spar@
24-05-11, 20:45
ακουω πολλα γυρω γυρω χρηστο και πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι για ολα...
δικαιωματα και καλη μεταχειρηση στα δικαστηρια παιδια εχουν οι λαθρομεταναστες δεν το ξερατε? μπηκαν μεσα στο σπιτι σου να σε κλεψουν και επιτεθηκες??? ρατσιστης...φτου σου!

stratos
24-05-11, 20:51
Βασικά αν έλεγαν μπράβο στον φίλο ankor τότε θα επιβράβευαν τέτοιες προσπάθειες οπότε όλοι θα είχαν ένα κουμπούρι και όποιος έμπαινε μέσα για κλοπή θα έβγαινε οριζόντια. Για να μην ενθαρρηνουν τέτοιες προσπάθειες δυστηχώς τιμώρησαν τον ankor.

Σε όλα ανώμαλο είναι το σύστημα, η δικαιωσύνη δεν θα ήταν?

ankor
24-05-11, 21:00

Aυριο θα απαντησω αναλυτικοτερα συγνωμη ειμαι πολυ ταλαιπωρημενοs για αποψε.ναι μπηκαν με σκοπο την κλοπη.και παλι συγνωμη αυριο τα υπολοιπα,καλο βραδυ

nikos-Mpacket
24-05-11, 22:09
Απο την εμπειρια μου σε τετοιες καταστασεις,μην ρωτατε τι και πως περασμενα ξεχασμενα,το μονο που συμβουλευω ολους σας ειναι οτι αν μπορειτε να αποφυγετε εναν καυγα ειδικα στον δρομο ειναι η καλυτερη λυση.
Ειδικα την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο ο καθενας ψαχνει καπου να εκτονωθει,ειναι κριμα λοιπον να ειστε εσεις το θυμα του.

Στην περιπτωση που καποιος εισβαλει στο σπιτι μας αλλαζουν τα πραγματα,παραβιαζει το ασυλο μας και μπορουμε να πραξουμε αναλογως αν και ο νομος δεν ειναι με το μερος αυτου που εχει δικιο.

Τρανο παραδειγμα του φιλου που εφαγε 8 μηνες γιατι καποιος μπηκε στο σπιτι του παρανομα και το ενστικτο της αυτοσυντηρησης τον οδηγησε στην χειροδικια και ο νομος αντι να τον προστατευει τον καταδικαζει με μια ποινη που αν ας πουμε την ετρωγα εγω,του χρονου δεν θα μπορουσα να δουλευω στο καζινο γιατι θα ειχα καταδικαστει για ξυλοδαρμο (καθε χρονο ανανεωνουμε τα χαρτια μας και πρεπει να πληρει καποιες προυποθεσεις οπως το ποινικο μητρωο).
Δηλαδη αν μπουνε στο δικο μου το σπιτι θα πρεπει να κατσω να τους βλεπω και να μην αντιδρω γιατι οι νομοι ειναι αυτοι που ειναι.:ranting2:

Παντως σε καθε περιπτωση η σκεψη μας πρεπει να ειναι στην ασφαλεια μας αλλα και στο ποσο πολυτιμη ειναι η ζωη.

nikos1400
24-05-11, 22:35
Καποιος θα ξερει να μας πει σιγουρα,
αλλα νομιζω ειχα ακουσει οτι πλεον
ΜΟΝΟ στην κρεβατοκαμαρα εισαι "δικαιολογημενος".
Μεχρι ποιο σημειο δεν ξερω,
αλλα αυτο ειναι το τελευταιο "ασυλο"...

Θα καθεσαι μεσα στο υπνοδωματιο, θα αδειαζουν το υπολοιπο σπιτι
απο την περιουσια σου, και δεν θα κανεις κινηση....
:thumbsdown:
Μονο αν ερθουν να μπουν και εκει, θα αντιδρας...

Jimmakos
24-05-11, 22:40
Καποιος θα ξερει να μας πει σιγουρα,
αλλα νομιζω ειχα ακουσει οτι πλεον
ΜΟΝΟ στην κρεβατοκαμαρα εισαι "δικαιολογημενος".
Μεχρι ποιο σημειο δεν ξερω,
αλλα αυτο ειναι το τελευταιο "ασυλο"...

Θα καθεσαι μεσα στο υπνοδωματιο, θα αδειαζουν το υπολοιπο σπιτι
απο την περιουσια σου, και δεν θα κανεις κινηση....
:thumbsdown:
Μονο αν ερθουν να μπουν και εκει, θα αντιδρας...

Και δηλαδή θα κάτσω και θα περιμένω να τελειώσουν την δουλειά τους?
Να τους κεράσω και καφεδάκι με συριανό λουκουμάκι?
(Δεν στην λέω εσένα προσωπικά Νίκο.... Με το κράτος τα χω και το σύστημά του.....)

Ρε θα τους σπάσω τα ποδάρια και θα πάω να παραδωθώ στεγνά! και σούρσιμο στο τμήμα απο τα μαλλιά τις κουφάλες!

tmilatos
24-05-11, 22:42
100 δολαρια, ebay.
Introducing "The Lawgiver".
Μονιμος κατοικος αυτοκινητου μου.
If you have to use it, do it in style!
:sm-angry05:

-Θεοφιλος-

savvas bmwdakias
24-05-11, 23:45
Εγω παιδια εχω ενα μπαστουνι που κλειδωνει το τιμονι βαρυ πραμα και χωριζεται σε δυο κομματια.Με αυτο σιγουρα δεν εχεις προβλημα με το νομο.Ολα σχεδον οσα αναφερατε μπορει να σας μπλεξουν αν βρεθουν πανω σας και να εχετε υποψιν οτι καθε οπλο που εχετε, μπορει να στραφει εναντιον σας ειδικα μεσα στο σπιτι την ωρα που κοιμαστε.Τα μπρατσα πλεον δεν μετρανε με ενα απλο πατημα της σκανδαλης σε εχουν καθαρισει πολυ ευκολα και εξ αποστασεως.Το σπρει πιπερι κανει δουλεια, το χω δοκιμασει σε μενα .Εχω αλλεργια και μου "φρακαρε το λαιμο" ετσι ενιωθα τουλαχιστον και το φαγα απο αποσταση 2 μετρων περιπου.Για μενα καλυτερα ειναι να αποφευγουμε τις φασαριες.Απλα οταν ερθει η ωρα να επιλεξω εγω η αυτος δεν θα το σκεφτω και πολυ.

stavr
25-05-11, 02:37
για μεσα στο σπιτι η λυση που πραγματικα δουλευει, ειναι μονοδρομος, ΣΚΥΛΟΣ!!! Ουτε εμενα μου αρεσε στην αρχη αλλα.......... τελικα δουλευει αψογα (εως τωρα). Εχουν ανοιξει ολα τα γυρω σπιτια, στη δικια μου οικοδομη ειναι 4 διαμερισματα, ο σκυλος ξερει και ξεχωριζει ακομα και τα αυτοκινητα οχι μονο οσων μενουμε στην συγκεκριμενη οικοδομη....αλλα και αυτα των φιλων μας!!! Οτι σκυλο και να χεις βεβαια ....κακα τα ψεματα μπορουν και κανουν τη δουλεια τους ανετα. Το θεμα ειναι οτι εχοντας τον μεσα στο σπιτι ξερω οτι δεν προκειτε να ξυπνησω με ενα οπλο πανω απο το κεφαλι μου. Δεν περιμενω τα παντα απ το σκυλο μου και δεν πιστευω οτι θα αφοπλισει τον οποιοδηποτε εισβολεα αλλα ειδοποιοντας με, και αφηνοντας του και κανα δυο ψιλοσουβενιρ, πιστευω οτι θα εχω τον απαραιτητο χρονο στη διαθεση μου ωστε να αντιδρασω οπως πρεπει.

Τωρα για εκτος σπιτιου......ηρεμια, εγκρατια και αν το βλεπετε αναποφεφκτο φροντιστε το 1ο χτυπημα να το δωσετε εσεις και να ναι αιφνηδιαστικο και αποτελεσματικο. Το ξυλο-βια δεν εχει νομους.....οσοι εχουν ασχοληθει εστω και λιγο το ξερουν καλα αυτο! Εχω δει κατι 2μετρους 100+ κιλα να ξαπλωνουν απο κατι παλικαρακια 1,60 και 65 κιλα βαρος..... Οσων αφορα τα σιδερικα .....αυτο ειναι αλλο καπελο! Μανουριασα πριν κανα χρονο με ενα 60ρη που με εβρισε στο δρομο, στη συνεχεια εβαλε μεχρι και οπισθεν ενω ηταν μπροστα μου με ενα 4χ4 που οδηγουσε και πηγε να με βαλει απο κατω με το σμαρτ! Πηρα αναποδες, Τον παρακολουθω βλεπω που μενει, αφηνω τη γυναικα σπιτι (ηταν και κοντογειτονας) και παω. Παιρνω τα στοιχεια του απο το αγροτικο, και ειναι ο τυπος στο μπαλκονι του, μου φωναζει και με την καραμπινα με σημαδευει!!! Κανω μουγκα, μεταβολη και δρομο. Τελικα μετα απο το ψαξιμο, ο τυπος ηταν και κοντοσυγγενης........αλλα........ ..μεγαλο πραγμα το μυαλο του ανθρωπου. Οσα φερνει η ωρα δεν τα φερνει ο χρονος παιδες!!

bimmer-corfu
25-05-11, 08:56
και εγώ αεροβόλο με αμπούλα αλλά με μηχανισμό σαν και αυτό https://vasilikos.com.gr/index.php?MDL=pages&Branch=N_N0000000002_N0000002001_N0000002033_N0000 002036_N0000002336_P0000001984 για να έχεις μόνιμα την αμπούλα μέσα και να μη χάνει το co2

Jimmakos
25-05-11, 09:21
Εν το μεταξύ άμα μπεί κανας 'σαγγελέας εδω μέσα θα μας κάνει λυράρηδες...... :whistle:

:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

stratos
25-05-11, 09:45
Για το σπίτι: edit ας το σβήσω, δεν χρειάζεται

Για το αυτοκίνητο μπάρα τιμονιού. Εχω και καλήτερο όπλο: 2 τουρμπίνες, 460 ίππους, κατέβασμα και τα λέμε άλλη φορά

nikos1400
25-05-11, 09:58
Για το σπίτι: edit ας το σβήσω, δεν χρειάζεται

Για το αυτοκίνητο μπάρα τιμονιού. Εχω και καλήτερο όπλο: 2 τουρμπίνες, 460 ίππους, κατέβασμα και τα λέμε άλλη φορά

κανονισε μονο να'χεις και λαστιχα, αλλιως σε βλεπω να σε προλαβαινουν με τα ποδια!
αλλα απο την αλλη δε θα σε βλεπουνε γιατι θα'χεις κανει "παραπετασμα καπνου" !
:th_Laie_67-1:

https://fsb.zedge.net/content/9/6/6/8/1-4905124-9668-t.jpghttps://i.ytimg.com/vi/LCuWW4yI7t0/hqdefault.jpg

nikos1400
25-05-11, 10:02
Και το αλλο στα σοβαρα τωρα:

Να κλειδωνετε τις πορτες μετα που θα μπειτε στο αυτοκινητο (αν δεν κλειδωνουν αυτοματα, για τους "παλιους" δηλαδη),
και επισης να ξερετε οι φιμε ζελατινες κρατανε και τα τζαμια τα σπασμενα.
thumb

stratos
25-05-11, 10:04
Γιαμ γιαμ ωραίο πορτ μπαγάζ έχει το αριστερό. Λάστιχα δεν έχω δυστηχώς, λίγο χαμηλότερη πίεση στις 2 πρώτες σχέσεις έχω.

Αυτό για το σπίτι το έσβησα γιατί δεν ξέρουμε ποιοι διαβάζουν

nik200
25-05-11, 10:30
δυστυχως παιδια ολα αυτα που αναφερετε πιο πανω, τα εργαλεια για αυτοαμυνα δηλαδη, σε ενδεχομενη συμπλοκη και με αστυνομια μπορουν να θεωρηθουν τουλαχιστον υποπτα..για να μην πω καταδικασιμα απο την στιγμη που χρησιμοποιηθουν..για μενα η καλυτερη αυτοαμυνα ειναι να ξερεις μια πολεμικη τεχνη..χωρις ομως και αυτο να φαινεται σε χαρτια (ζωνες κτλ κτλ..)..απο πυγμαχια (καλη λυση...εκτος αν εισαι γνωστος στο χωρο...) η οποιαδηποτε ιαπωνικη πολεμικη τεχνη (και παλι να μην εισαι γνωστος...), καθως απαγορευεται σε οποιονδηποτε ασχολειται με αυτα να συμπλακει στον δρομο καθως "φονικο εργαλειο" θεωρειται ο ιδιος, παντα κατα την αστυνομια!!!

φυσικα, εννοειται οτι το παν ειναι να μην εμπλακεις σε τετοιες καταστασεις..και το μυαλο να υπερισχυσει παρα η "τρελλα" της στιγμης..γιατι μπορεις να μπλεξεις διχως αυριο..οπως το παλικαρι πιο πανω!!!απο την στιγμη ομως που δεν αποφευγεται καλο ειναι να μπορεις τουλαχιστον να αμυνθεις και να προστατεψεις παντι τροπο την σωματικη σου ακεραιοτητα..φυσικα δεν μιλαω για χρηματα και περιουσιες αν ειναι πχ..να μεινεις αναπηρος..

z3 2.2
25-05-11, 11:20
Φιλος παραδιδει μαθηματα ninjutsu.....
Θα εκπλαγητε πραγματικα για το τι μπορεις να κανεις χωρις ιδεταιρη δυναμη.......
Πολεμικη τεχνη η οποια δεν συγκαταλεγεται στα αθληματα.

Ο φιλος βεβαια σε σχετικη ερωτηση μου οταν τον προτογνωρισα,στο τι θα εκανε αμα μας την επεφταν δυο-τρεις στο δρομο μου απαντησε....
"Θα τρεξω να φυγω" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο τυπακος μπορει να σκοτωσει με ανεση 5 ατομα σε 3 λεπτα.......χωρις υπερβολη!!!!
Και απαντησε οτι θα τρεξει να φυγει!!!!

Του λεω....
"Ωραια ρε Μιχαλη...πες οτι με βουτηξαν λοιπον τρεις και με κανουν τοπι,τι θα κανεις'?
Απαντηση.....
"Θα σπασω του ενος το χερι και μετα θα τρεξουμε και οι δυο"
.........

Με λιγα λογια ο τυπος δεν προκειτε να μπλεχτει πουθενα,αλλα ΑΜΑ χρειαστει.....αστο!!!!

Μαθηματα αυτοαμυνας λοιπον και γυμναστικουλα,ενας καλος τροπος να γνωρισεις πραγματα για την επικοινωνια μυαλου και σωματος που δεν ηξερες οτι υπαρχουν καν!

Thomelef
25-05-11, 11:36
Θα εκπλαγητε πραγματικα για το τι μπορεις να κανεις χωρις ιδεταιρη δυναμη.......

Ο φιλος βεβαια σε σχετικη ερωτηση μου οταν τον προτογνωρισα,στο τι θα εκανε αμα μας την επεφταν δυο-τρεις στο δρομο μου απαντησε....
Ο τυπακος μπορει να σκοτωσει με ανεση 5 ατομα σε 3 λεπτα.......χωρις υπερβολη!!!!

Του λεω....
"Ωραια ρε Μιχαλη...πες οτι με βουτηξαν λοιπον τρεις και με κανουν τοπι,τι θα κανεις'?
Απαντηση.....
.........

Με λιγα λογια ο τυπος δεν προκειτε να μπλεχτει πουθενα,αλλα ΑΜΑ χρειαστει.....αστο!!!!

Μαθηματα αυτοαμυνας λοιπον και γυμναστικουλα,ενας καλος τροπος να γνωρισεις πραγματα για την επικοινωνια μυαλου και σωματος που δεν ηξερες οτι υπαρχουν καν!
έτσι...στο κάτω κάτω το νιντζούτσου, σαν κύρια τέχνη έχει πρώτα την διαφυγή,
και σε δεύτερη φάση είναι η συμπλοκή...μόλις μεγαλώσει λίγο η μικρή, ψήνομαι
πολύ άσχημα για να ξεκινήσω...είναι ίσως η πιο έξυπνη τέχνη που υπάρχει...έχω
ασχοληθεί παλαιότερα με κικ μπόξινγκ, και δεν πολυγουστάρω. πολύ απειθαρχεία,
και είσαι με τον κάθε καυλωμένο πιτσιρικά...πολά επισόδεια σε διάφορα σπάρινγκ.
ξές μωρέ...μαγκάκια που μόλις φάνε την πρώτη, μετά κάθονται στ'αυγά τους και
σκέφτονται πως άρπαξαν το κλωτσίδι και το μπουνίδι ταυτόχρονα...

z3 2.2
25-05-11, 11:53
Ετσι ακριβως ειναι
αμα εχεις ασχοληθει και με kick boxing θα παθεις πλακα με το ninjutsu!!!
θα δεις οτι κροσσε απερκατ κλπ ειναι "χαζα" (ας μου επιτραπει) χτυπηματα μπροστα στα "χτυπηματα" του ninjutsu.
μια βασικη τεχνικη ειναι να "βγεις" απο την περιοχη χτυπηματος του αντιπαλου!
Δεν υπαρχει αμυνα!
Δεν σφιγγεσαι οταν δεχεσαι χτυπημα!
και διαφορα αλλα....

συγνωμη για το οφ τοπικ

stratos
25-05-11, 13:33

Του λεω....
Απαντηση.....
.........

Δεν ξέρω τι γίνεται με τις πολλεμικές τέχνες. Βλέπω στην τηλεόραση αλλά και απο κοντά οτι κάνουν κάτι ψευτο-επιδήξεις, και καλά οτι μέσα απο αυτές τις χωρίς νόημα κινήσεις λαμβάνουν την αρμονία στο σώμα (!!!) και οτι βοηθάνε στην αυτοσυγκέντρωση (!!!!!!!!!), και μετά τους βλέπω που ψευτοχτυπάνε τον αντίπαλο όταν ό ίδιος έχει πάρει φόρα για να φάει την τούμπα. Τέλος, σπάνε και κανένα ξύλο με το χέρι για να δείξουν κάτι που δεν έχω καταλάβει. Ενα κόντρα πλακέ σπάει πιο εύκολα απο ένα πιο ελαστικό ξύλο (ο Thomelef τα ξέρει καλήτερα) και όταν στηριχτεί σε 2 σημεία και του την ρίξεις απλά θα σπάσει.

Τις πολεμικές τέχνες τις βλέπω με δυσπηστία, αν και ένας φίλος μου τους έκανε τόπι στο ξύλο δύο άλλους όταν του την έπεσαν στο λύκειο. Δεν ήταν οτι έκανε τρομερές κινήσεις (μαύρη ζώνη ταε κβο ντο) αλλά ήξερε που χτύπαγε.

Sorry για το offtopic, αν δούμε οτι έχει ενδιαφέρον ξεκινήστε ένα καινούριο Thread για πολεμικές τέχνες και μεταφέρω τα μυνήματα εκεί

z3 2.2
25-05-11, 13:43
Δεν ξέρω τι γίνεται με τις πολλεμικές τέχνες. Βλέπω στην τηλεόραση αλλά και απο κοντά οτι κάνουν κάτι ψευτο-επιδήξεις, και καλά οτι μέσα απο αυτές τις χωρίς νόημα κινήσεις λαμβάνουν την αρμονία στο σώμα (!!!) και οτι βοηθάνε στην αυτοσυγκέντρωση (!!!!!!!!!), και μετά τους βλέπω που ψευτοχτυπάνε τον αντίπαλο όταν ό ίδιος έχει πάρει φόρα για να φάει την τούμπα. Τέλος, σπάνε και κανένα ξύλο με το χέρι για να δείξουν κάτι που δεν έχω καταλάβει. Ενα κόντρα πλακέ σπάει πιο εύκολα απο ένα πιο ελαστικό ξύλο (ο Thomelef τα ξέρει καλήτερα) και όταν στηριχτεί σε 2 σημεία και του την ρίξεις απλά θα σπάσει.

Τις πολεμικές τέχνες τις βλέπω με δυσπηστία, αν και ένας φίλος μου τους έκανε τόπι στο ξύλο δύο άλλους όταν του την έπεσαν στο λύκειο. Δεν ήταν οτι έκανε τρομερές κινήσεις (μαύρη ζώνη ταε κβο ντο) αλλά ήξερε που χτύπαγε.

Sorry για το offtopic, αν δούμε οτι έχει ενδιαφέρον ξεκινήστε ένα καινούριο Thread για πολεμικές τέχνες και μεταφέρω τα μυνήματα εκεί

Καλα τα λες Στρατο
Απλα οπου μπλεκεται η τηλεοραση τα πραγματα γινονται......ασε να μην το πω.

Μην αμφιβαλεις για τις πολεμικες τεχνες,εχουν απιστευτη φιλοσοφια η καθε μια απο πισω της και σε βαζουν σε μονοπατια που ουτε καν ηξερες οτι υπαρχουν!
Απλα οπως ολα τα πραγματα σε αυτον τον κοσμο πρεπει να διδαχτουν ΣΩΣΤΑ και απο ΣΩΣΤΟΥΣ ανθρωπους

Οσο για το θρεντ που λες ας το ανοιξει καποιος γνωστης των πολεμικων τεχνων που θα εχει και να μας πει κατι :)
Θα εχει ενμδιαφερον

stratos
25-05-11, 14:00
Το Gre-ek Vrom - oks- il- o είναι πολεμική τέχνη? Γιατί πλέον τίποτα απο αυτά δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε μια σφαίρα.

Οπως και να έχει, τα λόγια είναι περιττά. Οπου δείς φαί πήγαινε, όπου δείς ξύλο τρέξε. Δεν βγήκε κανένας χαμένος απο αυτό

DRAKOULAS
25-05-11, 14:09
Η συμπεριφορα γενναει συμπεριφορα....Τολμηστε να χαμογελασετε εγκαρδια στον κυριο που βρισκεται εκτος εαυτου και μετα να σχολιασετε με χιουμορ την κατασταση....Σας υπογραφω οτι ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ απο το αποτελεσμα...Ανθρωποι μαλιστα επιρρεπεις στη βια αναστατωνονται λιγοτερο αν δεχθουν χαστουκι απο το να τους απαντησετε με χαμογελο....
Εχω συμμετασχει σε χιλιαδες συνεδρια κοινωνικης συμπεριφορας....

z3 2.2
25-05-11, 14:11
Η συμπεριφορα γενναει συμπεριφορα....Τολμηστε να χαμογελασετε εγκαρδια στον κυριο που βρισκεται εκτος εαυτου και μετα να σχολιασετε με χιουμορ την κατασταση....Σας υπογραφω οτι ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ απο το αποτελεσμα...Ανθρωποι μαλιστα επιρρεπεις στη βια αναστατωνονται λιγοτερο αν δεχθουν χαστουκι απο το να τους απαντησετε με χαμογελο....

Πολυ σωστα κυριε Βλαντ

Nino
25-05-11, 14:15
Αν κινδυνεψει η οικογενεια δεν υπαρχουν ορια για το που και το πως μπορει να φτασει κανεις, το ενστικτο της επιβιωσης σε οδηγει, αλλες φορες στο να μη καν κουνηθεις και αλλες φορες στο να φας σιδερα...
Τωρα για χαζους τσαμπουκαδες στο δρομο ή οπου αλλου,απλα προσπεραστε τους δεν αξιζει το κοπο...
Οσο για λογης λογης "οπλα" ας βεβαιωθει κανεις οτι θα "καταφερει" να τα χρησιμοποιησει με οτι αυτο συνεπαγεται και μετα να το προμηθευτει...

stratos
25-05-11, 14:16

+1 σε αυτό. Το έχω κάνει και δεν έχω χάσει. Μπαίνει μερικές φορές όμως ο εγωισμός και λές "θα χαμογελάσω όταν θα σε κάνω να κλάψεις" :thumbsdown:

Οπως και να έχει, αμα στην πέσουν για να σε ληστέψουν είτε στο σπίτι είτε στο αυτοκίνητο τότε το χαμόγελο δεν φτάνει

stamatis m3 e30
25-05-11, 14:20
παντως οι πολεμικες τεχνες για να βγουν προς τα εξω οταν θα σου τυχει κατι....θελουν πολυυυυυυυυυ προπονηση!!! βεβαια παθαινεις πλακα με το ποσο ευκολα μπορεις να ριξεις κατω τον αντιπαλο η να τον αποφυγεις!!!

ειχα ξεκινησει hapkido για 6 μηνες αλλα μετα την γεννηση του μπεμπη δυστηχως δεν μου εμενε χρονος το βραδυ για προπονηση και το εκοψα...μολις μπουν σε μια σειρα θα ξαναπαω ομως σιγουρα!!!

τωρα για τα υπολοιπα gadgets ενα σπρευ στην γυναικα....και εγω τον θεο και την παναγια μαζι μου!!!

Konstantinos E60
25-05-11, 14:20

Αν φταίω ΝΑΙ να χαμογελάσω αλλα εαν είμαι εγω εκτός εαυτού?
Τί γίνεται ? Θα μας περάσουν για "γρόθους" ή κανω λάθος?

DRAKOULAS
25-05-11, 14:24
Αν φταίω ΝΑΙ να χαμογελάσω αλλα εαν είμαι εγω εκτός εαυτού?
Τί γίνεται ? Θα μας περάσουν για "γρόθους" ή κανω λάθος?

Στο δρομο με το αυτοκινητο αν το καλοσκεφτεις φταιμε παντα και οι 2...γι'αυτο πρεπει να υπαρχει αμοιβαια υποχωρηση...
Για το πως πρεπει να αντιμετωπισεις καταστασεις ληστειας η ενοπλης βιας, υπαρχουν αλλα μαθηματα...!!!thumb

Jimmakos
25-05-11, 14:30

Του λεω....
Απαντηση.....
.........

Συμφωνώ με τον φίλο σου.... Ξέρει απλά τι ζημιά μπορεί να προκαλέσει....

Όπως και ο Ζαμπίδης άμα πάς και του κολλήσεις τι νομίζεις θα σηκώσει χέρι? Ξέρει πολύ απλά οτι με το μικρό του δαχτυλάκι θα σου σπάσει όχι μόνο τα πόδια..... Και τα νυχοπόδαρα μαζί!

Με λίγα λόγια κάνε τον κινέζο και μάγκας θα σαι....

tokiko
25-05-11, 14:36
Το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτό που είπε και ο φίλος z3 2.2 για πολεμικές τέχνες, βέβαια μέχρι εκεί που μπορεί ο καθένας. Τώρα για τα αεροβόλα και ακόμα με τα Co2 δεν θα καταφέρετε κάτι εκτός από το να του αλλάξετε την διάθεση, δλδ εκεί που μπήκε με πρόθεση να ληστέψει να σας τραυματίσει ή και χειρότερα. Τα αεροβόλα δεν προκαλούν τέτοια ζημιά ώστε να πέσει ο άλλος και καλό θα ήτανε να μην τα αναφέρετε αυτά δημόσια, διότι υπάρχουν άτομα ακόμα και εδώ μέσα πιστεύω που έχουν τις γνώσεις για το συγκεκριμένο εργαλείο ή ακόμα το έχουν και σαν hobby και έτσι μπορούν να σας καθοδηγήσουν αλλά μόνο από κοντά και ας μην είναι παράνομο το αεροβόλο. Υπάρχει και σχετικό φόρουμ που μπορεί να παρακολουθήσει κανείς και να ενημερωθεί. Βέβαια όμως ο καθένας αποφασίζει μέχρι που θα φτάσει σε αυτές τις περιπτώσεις και σίγουρα θα γίνει πολύ πιο ακραίος όταν κινδυνεύει η οικογένεια, και καλά θα κάνει δηλαδή αρκεί να το χειριστεί σωστά και να μην τα χειροτερέψει.
Αυτά όσο αφορά την αυτοάμυνα σε περίπτωση που κινδυνεύεις στο σπίτι σου.

Τώρα για τους καυγάδες στο δρόμο όπως ανέφερε και ο φίλος nino δεν αξίζει.

tokiko
25-05-11, 14:43
Ξέχασα να αναφέρω και το άλλο με τα σκυλιά...επειδή τυχαίνει να έχω 3 γερμανικά ποιμενικά σας διαβεβαιώ ότι ξέρουν την δουλειά τους αλλά πρέπει να τους δώσεις την αγάπη σου από μικρά όπως θα την έδινες στην οικογένειά σου.

z3 2.2
25-05-11, 14:59
αλλά πρέπει να τους δώσεις την αγάπη σου από μικρά όπως θα την έδινες στην οικογένειά σου.

Μπραβο
Πολυ σωστη κουβεντα:original:

bill_m3
25-05-11, 16:21
Ξέχασα να αναφέρω και το άλλο με τα σκυλιά...επειδή τυχαίνει να έχω 3 γερμανικά ποιμενικά σας διαβεβαιώ ότι ξέρουν την δουλειά τους αλλά πρέπει να τους δώσεις την αγάπη σου από μικρά όπως θα την έδινες στην οικογένειά σου.

Επειδή έχω και εγώ ένα μικρούλη γερμανικό ποιμενικό, να πω ότι απλά αλλάζουν όλοι δόμο ή περπατάνε γρήγορα όταν παίρνανε από μπροστά από το σπίτι μου, το θέμα όμως είναι ότι είναι μικρός (6,5 μηνών) και δεν έχω πάρει απόφαση ακόμα για το τι θα τον εκπαιδεύσω....
Φοβάμαι να τον αγριέψω για φύλακα, έχω μικρά παιδιά και δεν ξέρω πως θα του βγει ...

:offtopic:
Μιχάλη για πες καμία γνώμη...
end :offtopic:

tokiko
25-05-11, 16:35
Μιχάλη για πες καμία γνώμη...
end

Βεβαίως και να σου πω μερικά πράγματα, με πμ όμως να μην χαλάσουμε και την δομή του topic.

Thomelef
25-05-11, 16:41
λοιπόν...γενικά επειδή πολά απ'αυτά που λέμε δεν ισχύουν, η κατάσταση είναι η εξής...κανείς
δεν γνωρίζει τη κατάληξη μπορεί να έχει μια συμπλοκή, είτε μέσα στο σπίτι μας με έναν εισβολέα,
είτε στον δρόμο με κάποιον που για οποιοδήποτε λόγο έχουμε διαπλικτιστεί, και είμαστε έτοιμοι
να πιαστούμε στα χέρια...και δεν ξέρουμε την κατάληξη, διότι δεν ξέρουμε ποιόν έχουμε
απέναντι μας, ασχετα με το τι όπλο κουβαλάμε πάνω μας...και εξηγούμε. αν κούφια η ώρα
που το ακούει δεί κάποιος απο μας ένα πρεζάκι μέσα στο σπίτι του, τι παραπάνω νομίζετε πως
θα χρησημοποιήσετε πέρα απο κάνα δυο ζευγάρια σφαλιάρες???ένα παράδειγμα είναι αυτό...
αν απο την άλλη πέσεις σε αδίστακτο που έχει μαχαιρώσει και έχει μαχαιρωθεί και είναι έτοιμος
για όλα, και έχει και το αβαντάζ του ότι αυτός γνωρίζει, ενώ εμείς δεν γνωρίζουμε πως είναι
εκεί και θέλει να μας κάνει κακό...τι νομίζετε πως θα προλάβετε να χρησημοποιήσετε???τπτ...
όσο για τις πολεμικές τέχνες, στράτο δεν είναι καθόλου χαζομάρες...πέρα απο καλή γυμναστική,
μαθαίνοντας πολεμικές τέχνες μαθαίνεις να αμύνεσαι πρώτα, και μετά να επιτίθεσαι όταν
και άμα βρείς μια ευκαιρεία...φυσικά και σε έναν καυγά μπορείς να κάνεις χρήση αρκετά απο
αυτά που έχεις μάθει, όχι απόλυτα με επιτυχία όμως...εξαρτάται βέβαια και τι είδους τέχνη
μαθαίνεις...όσο για τις επιδείξεις κτλ, είναι ένα μέρος των τεχνών που δεν παραβλέπεται...
θεώρησε το σαν εξετάσεις για να πάει κάποιος στο επόμενο λέβελ. αρκετές φορές βλέπουμε
ανθρώπους να κάνουν κινήσεις στον αέρα, βλέποντας τον ορίζοντα...και αυτά απαραίτητα είναι.
αυτές είναι φόρμες άσκησης, τις οποίες κάποιος που πάρι για να αλλάξει ζώνη, πρέπει να
γνωρίζει μέχρι και την παραμικρή κίνηση, να ξέρει που θα βγάλει κραυγή, να ξέρει που να
εκπνεύσει, που να φυσίξει, πόσο γρήγορα να χτυπήσει τον αέρα, κτλ κτλ...όσο βαρετό είναι
όταν το βλέπεις, άλλο τόσο είνα όταν τα κάνεις επί 3 συνεχόμενες προπονήσεις...θυμάμαι
πιτσιρικάς, που αυτός ήταν ένας λόγος που παράτησα του χου σου κουαν...η συγκεκριμένη
τέχνη όμως ήταν αυτή που μου έμαθε τα βασικά...γενικά κάθε τέχνη έχει και τα δικά της...
εγώ έχω κάνει χου σου κουαν - μου τάι - κικ μπόξινγκ - νιν πο. ποτέ εντατικά, και είμουν
πάντα ένας μέσος αθλητής. περίπου απο μία σεζόν στο καθένα έχω ασχοληθεί. το χου σου κουάν
είναι τέχνη άμυνας, και αν βρείς ευκαιρεία και χρειάζεται, να κάνεις ζημιά. το μου τάι είναι
ότι πιο π@υστικο υπάρχει με ίσως τα χειρότερα χτυπήματα, και έχει να κάνει με εξολόθρευση,
το κικ μπόξινγκ είναι πιο πολύ να βρείς την κατάλληλη ευκαιρεία και να κάνεις ζημιά, και το
νιν πο, έχει να κάνει με λαβές και ακινητοποίηση. κάτι σαν το τζούντο, μιας και είναι παρακλάδι
του, όπως και το χου σου κουαν, είναι παρακλάδι του ταε κβοντο...πάντως δεν ξέρω τι
γνώμη έχετε, αλλά μαθαίνοντας κάποια τέχνη, μόνο καλό στον εαυτό σας μπορείτε να
κάνετε...ένα καλό που έχουν πέρα απο την γυμναστική, είναι και η πειθαρχεία που μπορεί
να αποκτήσεις μαθαίνοντας κάποια απο αυτές τις τέχνες...
σόρυ για το πρίξιμο...

S8N
25-05-11, 17:46
Για να κάνουμε και λίγη πλάκα:

Ένας γείτονας στο σπίτι που νοίκιαζα πριν 3-4 χρόνια μου είχε δείξει ένα όπλο που είχε για εκφοβισμό. Ήταν ρέπλικα ενός Walther PPK (την είχε δει 007) αλλά έπαιρνε μόνο σφαίρες κρότου ή δακρυγόνες.

Το ίδιο Πάσχα, το βράδυ της Ανάστασης, πέτυχα τον εν λόγω γείτονα στο εκκλησάκι ψηλά στο λόφο στην αρχή της Λεωφ. Λαυρίου. Όταν άρχισαν τα βαρελότα, έβγαλε τη ρέπλικα κι άρχισε να βαράει στον αέρα. Μόνο που ο μ@λ@κ@ς είχε τις δακρυγόνες και όχι του κρότου. 3 μέρες έκαναν να ξεπρηστούν τα μάτια μου.

halkida116mpack
25-05-11, 18:05
το κακο με τους νομους μας ειναι οτι απαγορευονται τα παντα...μεχρι και τα αεροβολα co2
η μοναδικη λυση ειναι πολεμικες τεχνες (κικ μποξ ασχολουμαι εγω 2 χρονια) αλλα παλι επειδη τα χερια και τα ποδια δεν ειναι ποτε πιο γρηγορα απο ενα colt ,κανεις τουμπεκι μεχρι να δεις αν μπορεις να επεμβεις , αλλιως αστους να σε κλεψουν...

S8N
25-05-11, 19:04
https://www.youtube.com/watch?v=GkLXdLgOybE&feature=related

nikos-Mpacket
26-05-11, 00:06

Αγαπητε φιλε δεν ειναι απολυτο αυτο που λες,την περασμενη εβδομαδα ειχα ενα επεισοδιο με τον γιο μιας κυριας που ενω εκανα οπισθεν να παρκαρω αυτη μπηκε με την μουρη.

Χωρις να την βρισω αφου ειχε την ηλικια της μητερας μου και χαμογελωντας τοσο σε αυτην οσο και στον γιο της λεγωντας τους οτι απλα δεν ειναι σωστο,ο γιος της μου εχωσε 2 κουτουλιες που λογω της ενασχολησης μου με πολεμικες τεχνες αλλα και με απειρες παρομοιες καταστασεις στο παρελθον τις απεφυγα οσο μπορουσα,γυρισα να μπω στο αμαξι και αυτος συνεχισε να με χτυπαει με κλωτσιες και μπουνιες μονο που δεν ηξερε που να χτυπησει για να κανει ζημια απλα γουσταρε τον τσαμπουκα.

Ειναι τυχερος βεβαια που επεσε πανω μου σε αυτην την φαση της ζωης μου που λογω καποιων καταστασεων εχω ορκιστει να μην χτυπησω ανθρωπο παρα μονο αν κινδυνευει η ζωη μου ή η οικογενεια μου.

Το αποτελεσμα ηταν να φυγω με μια μελανια στο ποδι και μια κοκινιλα στο αυτι,αυτος ισως να χτυπησε λιγο το κεφαλι του στην μπουνια μου αλλα λιγο με νοιαζει με τετοια συμπεριφορα αργα η γρηγορα θα βρει τον δασκαλο του.

Με αυτο το παραδειγμα θελω να τονισω οτι μπορει εμεις να ειμαστε η αφορμη και οχι η αιτια στο ξεσπασμα ενος ανθρωπου και να την πληρωσουμε χωρις να φταιμε.
Γι αυτο λοιπον ενα εχω να σας πω αν και μεχρι πριν απο καποια χρονια ημουνα πολεμιος σε αυτο το ρητο,τωρα το λεω οπου βρεθω και οπου σταθω:
ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ και επειδη η δικια μου η μανα εχει κλαψει αν θελετε καντε το πραξη και δεν θα χασετε.

katsaraios
26-05-11, 05:25
βασικη γνωση αν ποτε καποιος μπει σπιτι σας ειναι μια,
αυτος που μπουκαρει οτι και να κουβαλαει πανω του ΦΟΒΑΤΑΙ το ιδιο με αυτον που θα τον αντικρυσει ξαφνικα μπροστα του(αν ξυπνησει).
ο φοβος του φερνει την κατασταση διαφυγης εν πανικω οποτε κατα μεγαλο ποσοστο αν κανει το λαθος ο "αντιπαλος"και αντιδρασει ομοιως με πανικο και επιθεση ,κατα πλειοψηφικο ποσοστο θα χρησιμοποιησει αυτο που εχει μαζι του.
εν μερει ειναι σωστο να μην πουλησει καποιος τσαμπουκα αλλα το μυαλο ειδικα οσων εχουν παιδια διπλα εχει αντιδραση αυτοαμυνας που πολλες φορες φερνει τραγικα αποτελεσματα.
επισης πολυ σωστα ειπωθηκε πριν οτι συνηθως ξερουν να επιλεγουν αδυνατα θυματα.
μακρια απο ολους μας τετοια περιστατικα.

DRAKOULAS
26-05-11, 05:59
Αγαπητε φιλε δεν ειναι απολυτο αυτο που λες,την περασμενη εβδομαδα ειχα ενα επεισοδιο με τον γιο μιας κυριας που ενω εκανα οπισθεν να παρκαρω αυτη μπηκε με την μουρη.

Χωρις να την βρισω αφου ειχε την ηλικια της μητερας μου και χαμογελωντας τοσο σε αυτην οσο και στον γιο της λεγωντας τους οτι απλα δεν ειναι σωστο,ο γιος της μου εχωσε 2 κουτουλιες που λογω της ενασχολησης μου με πολεμικες τεχνες αλλα και με απειρες παρομοιες καταστασεις στο παρελθον τις απεφυγα οσο μπορουσα,γυρισα να μπω στο αμαξι και αυτος συνεχισε να με χτυπαει με κλωτσιες και μπουνιες μονο που δεν ηξερε που να χτυπησει για να κανει ζημια απλα γουσταρε τον τσαμπουκα.

Ειναι τυχερος βεβαια που επεσε πανω μου σε αυτην την φαση της ζωης μου που λογω καποιων καταστασεων εχω ορκιστει να μην χτυπησω ανθρωπο παρα μονο αν κινδυνευει η ζωη μου ή η οικογενεια μου.

Το αποτελεσμα ηταν να φυγω με μια μελανια στο ποδι και μια κοκινιλα στο αυτι,αυτος ισως να χτυπησε λιγο το κεφαλι του στην μπουνια μου αλλα λιγο με νοιαζει με τετοια συμπεριφορα αργα η γρηγορα θα βρει τον δασκαλο του.

Με αυτο το παραδειγμα θελω να τονισω οτι μπορει εμεις να ειμαστε η αφορμη και οχι η αιτια στο ξεσπασμα ενος ανθρωπου και να την πληρωσουμε χωρις να φταιμε.
Γι αυτο λοιπον ενα εχω να σας πω αν και μεχρι πριν απο καποια χρονια ημουνα πολεμιος σε αυτο το ρητο,τωρα το λεω οπου βρεθω και οπου σταθω:
ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ και επειδη η δικια μου η μανα εχει κλαψει αν θελετε καντε το πραξη και δεν θα χασετε.

Τιποτα σε αυτον τον κοσμο δεν ειναι απολυτο φιλε μου....εσυ ετυχε να πεσεις σε τραμπουκο και αλητη με μηδενικη μορφωση και παιδεια...αν ειναι οπως τα γραφεις,επρεπε αμεσως να του κανεις μηνυση...κατι τετοιοι ουρακοταγκοι(αμοιρα ζωακια) θα επρεπε να ειναι στη φυλακη.

Nino
26-05-11, 18:41
αυτος που μπουκαρει οτι και να κουβαλαει πανω του ΦΟΒΑΤΑΙ το ιδιο με αυτον που θα τον αντικρυσει ξαφνικα μπροστα του(αν ξυπνησει).
ο φοβος του φερνει την κατασταση διαφυγης εν πανικω οποτε κατα μεγαλο ποσοστο αν κανει το λαθος ο "αντιπαλος"και αντιδρασει ομοιως με πανικο και επιθεση ,κατα πλειοψηφικο ποσοστο θα χρησιμοποιησει αυτο που εχει μαζι του.
εν μερει ειναι σωστο να μην πουλησει καποιος τσαμπουκα αλλα το μυαλο ειδικα οσων εχουν παιδια διπλα εχει αντιδραση αυτοαμυνας που πολλες φορες φερνει τραγικα αποτελεσματα.

Πολυ σωστα
αλλα αν δεν γινεται αλλιως...
Απο το να σε "παει" Παπας καλυτερα να σε "παει" Αστυνομος...

stavr
26-05-11, 23:34

Σε αυτο το κομματι του ποστ σου, θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω....Σιγουρα υπαρχει και ο φοβος .........αλλα μην ξεχνας οτι ο μπουκαδωρος ειναι προετοιμασμενος ψυχολογικα και ισως και εξοπλισμενος για να αντιμετωπισει ενα πιθανο "ξυπνημα". Οσο και κολλησει θα εχει σκεφτει πιθανες λυσεις, στα πιθανα σεναρια που θα εξελιχθουν!!!......για σκεψου το....δεν μπαινεις ετσι με αδεια χερια σε ξενο σπιτι !!! :whistle:

katsaraios
26-05-11, 23:40
Σε αυτο το κομματι του ποστ σου, θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω....Σιγουρα υπαρχει και ο φοβος .........αλλα μην ξεχνας οτι ο μπουκαδωρος ειναι προετοιμασμενος ψυχολογικα και ισως και εξοπλισμενος για να αντιμετωπισει ενα πιθανο "ξυπνημα". Οσο και κολλησει θα εχει σκεφτει πιθανες λυσεις, στα πιθανα σεναρια που θα εξελιχθουν!!!......για σκεψου το....δεν μπαινεις ετσι με αδεια χερια σε ξενο σπιτι !!! :whistle:

δεν μπαινει με αδειο χερι αλλα με γρηγορο τροπο διαφυγης ειναι κανονας.
απο εκει και επειτα αν στην διαφυγη μπει ο πανικος ειναι θεμα εμπειριας του εισβολεα η καθε του αντιδραση.
καποιοι τα διδασκονται αυτα.

ankor
28-05-11, 12:36

Καλημερα σαs να σαs πω συγκεκριμενα πωs και γιατι εφαγα την καμπανα.
Στον επαγγελματικο χωρο που διατηρω ερχονται καποια στιγμη 2 ατομα.Απο τιs ερωτησειs και από το βλεμα τουs καταλαβαινω ότι εχουν ερθει για κακο σκοπο.Ειμαι ετοιμοs και περιμενω.Δεν γινεται ομωs τιποτα όλα καλα και φευγουν.
Περνανε καποιεs μερεs τουs βλεπω και τριγυρνανε εξω από τον χωρο μου και ακουω τι λενε(εχω κλειστο κυκλωμα) χωριs να ξερουν ότι τουs βλεπω τουs ακουω και τουs καταγραφω.Εν ολιγοιs λενε η στο ασανσερ να με περιμενουν η την ωρα που θα χτυπησουν το κουδουνι,όταν παω να τουs ανοιξω να μου κανουν το πεσιμο ώστε να τα χασω και…και…και….Λεω καλα.Καλα ξεφτιλισμενοι.

Και ερχονται οι μορτες.Βραδακι.Με το που τουs βλεπω παιρνω το γκλοπ πηγαινω στην πορτα να ανοιξω το κραταω πισω από την μισανοιχτη πορτα να μην φαινεται και βαζω και το ποδι μου κοντρα στην πορτα με τροπο ώστε να μην μπορεσουν να σπρωξουν εμενα και την πορτα και να μπουν μεσα.Kανουν την κινηση τουs ο εναs με δυναμη να σπρωξει εμενα και πορτα μαζι αλλα δεν.Βγαινω και μπαινει σε λειτουργεια το γκλοπΤου φευγει ο κ…ος από τον πονο και τρικλιζοντας ζαλισμενος το βαζει στα ποδια.Ο άλλος με το που ειδε το σκηνικο τοβαλε στα ποδια,χωρις καν να αντιδρασει.

Όλα αυτά υπαρχουν καταγεγραμμενα βεβαια στο καταγραφικο και στην μηνυση μου φυσικα τα υποστηριζω 100% .Ερχεται και η ωρα του δικαστηριου δικαζονται τα μ……πανα και δικαζομαι και εγω.Να προσθεσω κατι.. Ότι οι επαγγελματιες αλητες κλεφτρονια κ.λ.π ΞΕΡΟΥΝ τους νομους και τις ΠΟΙΝΕΣ καλυτερα και από δικηγορουs και γνωριζουν από πριν εάν παει κατι στραβα τι και πως θα αντιμετωπισουν το δικαστηριο.

Ενταξει ο ενας αφου τον συνελαβαν εφερε και ιατροδικαστικη εξεταση και τα α….δια μαs κουνιουνται.
Και τωρα βαζω το κουιζ : Γιατι δικαστηκα ΠΙΟ ΠΟΛΥ???????????????????

Ακουσον ακουσον και για το εκτεινασομενο γκλοπ (οτιδηποτε αντικειμενο προεκτασης του χεριου μαs ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΠΛΟ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΒΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ…….ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ…..
ΚΑΙ Ο διαδρομος (γιατι ο επαγγελματικος μου χωρος βρισκεται εντος πολυκατοικιας )
ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ.Αρα ποιον ιδιωτικο χωρο σας παραβιασαν? ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ.
Όταν το ακουσα τρελαθηκα και ειπα στην προεδρο.τοτε την επομενη φορα θα τους αφησω να μπουν σαν κυριοι θα τους κερασω και σοκολατακια και θα περιμενω να με ληστεψουν.Ενταξει κυρια προεδρε?
Εχουμε νομους κυριε ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ (Αυτή ηταν η απαντηση τηs)Γ@μω το μ…ι της μανας της την ******α.
Αυτά.

katsaraios
28-05-11, 12:49
Καλημερα σαs να σαs πω συγκεκριμενα πωs και γιατι εφαγα την καμπανα.
Στον επαγγελματικο χωρο που διατηρω ερχονται καποια στιγμη 2 ατομα.Απο τιs ερωτησειs και από το βλεμα τουs καταλαβαινω ότι εχουν ερθει για κακο σκοπο.Ειμαι ετοιμοs και περιμενω.Δεν γινεται ομωs τιποτα όλα καλα και φευγουν.
Περνανε καποιεs μερεs τουs βλεπω και τριγυρνανε εξω από τον χωρο μου και ακουω τι λενε(εχω κλειστο κυκλωμα) χωριs να ξερουν ότι τουs βλεπω τουs ακουω και τουs καταγραφω.Εν ολιγοιs λενε η στο ασανσερ να με περιμενουν η την ωρα που θα χτυπησουν το κουδουνι,όταν παω να τουs ανοιξω να μου κανουν το πεσιμο ώστε να τα χασω και…και…και….Λεω καλα.Καλα ξεφτιλισμενοι.

Και ερχονται οι μορτες.Βραδακι.Με το που τουs βλεπω παιρνω το γκλοπ πηγαινω στην πορτα να ανοιξω το κραταω πισω από την μισανοιχτη πορτα να μην φαινεται και βαζω και το ποδι μου κοντρα στην πορτα με τροπο ώστε να μην μπορεσουν να σπρωξουν εμενα και την πορτα και να μπουν μεσα.Kανουν την κινηση τουs ο εναs με δυναμη να σπρωξει εμενα και πορτα μαζι αλλα δεν.Βγαινω και μπαινει σε λειτουργεια το γκλοπΤου φευγει ο κ…ος από τον πονο και τρικλιζοντας ζαλισμενος το βαζει στα ποδια.Ο άλλος με το που ειδε το σκηνικο τοβαλε στα ποδια,χωρις καν να αντιδρασει.

Όλα αυτά υπαρχουν καταγεγραμμενα βεβαια στο καταγραφικο και στην μηνυση μου φυσικα τα υποστηριζω 100% .Ερχεται και η ωρα του δικαστηριου δικαζονται τα μ……πανα και δικαζομαι και εγω.Να προσθεσω κατι.. Ότι οι επαγγελματιες αλητες κλεφτρονια κ.λ.π ΞΕΡΟΥΝ τους νομους και τις ΠΟΙΝΕΣ καλυτερα και από δικηγορουs και γνωριζουν από πριν εάν παει κατι στραβα τι και πως θα αντιμετωπισουν το δικαστηριο.

Ενταξει ο ενας αφου τον συνελαβαν εφερε και ιατροδικαστικη εξεταση και τα α….δια μαs κουνιουνται.
Και τωρα βαζω το κουιζ : Γιατι δικαστηκα ΠΙΟ ΠΟΛΥ???????????????????

Ακουσον ακουσον και για το εκτεινασομενο γκλοπ (οτιδηποτε αντικειμενο προεκτασης του χεριου μαs ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΠΛΟ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΒΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ…….ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ…..
ΚΑΙ Ο διαδρομος (γιατι ο επαγγελματικος μου χωρος βρισκεται εντος πολυκατοικιας )
ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ.Αρα ποιον ιδιωτικο χωρο σας παραβιασαν? ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ.
Όταν το ακουσα τρελαθηκα και ειπα στην προεδρο.τοτε την επομενη φορα θα τους αφησω να μπουν σαν κυριοι θα τους κερασω και σοκολατακια και θα περιμενω να με ληστεψουν.Ενταξει κυρια προεδρε?
Εχουμε νομους κυριε ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ (Αυτή ηταν η απαντηση τηs)Γ@μω το μ…ι της μανας της την ******α.
Αυτά.

οι θηλυκες προεδροι ειναι με τις μερες και τις αγα@@ιες τους δυστυχως...