Επιστροφή στο Forum : BMW 330 E46
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ..ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ,ΑΠΟ 1.900CC ΣΕ 330 ΜΕ 6ΑΡΙ ΣΑΣΜΑΝ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΛΟΚΕ??ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΟ 3,07 ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΕΙ ΚΑΛΑ...ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ..ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΜΑΚΡΥ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ 250KM,ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Καλως ηρθες στη παρεα μας. γραφε ομως με μικρα, ετσι ειναι σαν να φωναζεις :)
dark knight
22-05-11, 23:12
μηπως εννοεις ποιο ειναι το καλυτερο βημα?
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ..ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ,ΑΠΟ 1.900CC ΣΕ 330 ΜΕ 6ΑΡΙ ΣΑΣΜΑΝ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΛΟΚΕ??ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΟ 3,07 ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΕΙ ΚΑΛΑ...ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ..ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΜΑΚΡΥ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ 250KM,ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
καλώς μας βρήκες κ καλά post
τλκ τί θέλεις να κάνεις μπλοκε η ν αλλάξεις βήμα στ διαφορικό σου η κ τά δυο?
καλως ορισες,καλη διαμονη κ να χαιρεσαι την κουκλα με την καινουργια καρδια!
τι μου θυμισες τωρα...τι μου θυμισες!
θα το φχαριστηθεις πολυ αυτο το μοτερ!
αν οντως κοιταζεις το βημα , βαλε το 3,07...ειναι το καλυτερο απο ολα μακραν!
κ σε ταξιδι κ σε βολτιτσες...γρηγορες ή μη!
ειναι δυσευρετο ομως...θα ταλαιπωρηθεις λιγο για να το βρεις!
αν ενδιαφερεσαι για μπλοκε...quaife (αν δεν το γραφω σωστα φιλαρακια...διορθωστε με)
οτι αλλο θες,εχουμε ειδημονες εδω μεσα να σε κατατοπισουν!
κ παλι καλως ηρθες!
καλημερα παιδια..καταρχην ευχαριστω για το καλοσορισμα σας...επειδη δεν εχω κ τις τελειες γνωσεις,ποιο προτεινετε για μπλοκε,κ αν ξερετε τι κοστος πανω κατω,και τι βημα να το ταιριαξω?και αν εχει καποιος και καποια σκεψη που εχει πραγματοποιησει θα ηθελα να την μαθω για να γινει κοριτσακι
υπαρχει καποιος που εχει βημα 3,07 για να με βοηθουσε και λιγο,αν δεν τον κανει και κοπο?
για κανε ενα τηλ εδω
https://www.car.gr/parts/view/1168171/
εισαι καποιο συνεργειο??η ανταλακτικατζιδικο??επειδη ειμαι και εγω απο θεσσαλονικη
οχι καμια σχεση απλα το βρηκα στο CAR και ειπα μηπως σου φανει χρησιμο!
δεν εχω καμια σχεση με την εν λογω αγγελια!!
3.07 εχω εγω στο δικο μου...
δεν ξερω ομως αν θα μπορεσω να σε κατατοπισω περισσοτερο σε κατι...
τι ακριβως θες?
εκτός από το να κάνεις το δικό σου διαφορικό μπλοκε με γκρούπ quaife(όπως σ προτινε ο admin) μπορείς να βάλεις διαφορικό από m3 γνήσιο είναι κοντό σε βήμα αλλά είναι μπλοκε 25% κ τά 2 καμία σχέση με τ ελευθερο που έχεις τώρα
Christos 330
23-05-11, 10:54
εκτός από το να κάνεις το δικό σου διαφορικό μπλοκε με γκρούπ quaife(όπως σ προτινε ο admin) μπορείς να βάλεις διαφορικό από m3 γνήσιο είναι κοντό σε βήμα αλλά είναι μπλοκε 25% κ τά 2 καμία σχέση με τ ελευθερο που έχεις τώρα
Εχει 6χυτο και δεν εχει καποιο θεμα που ειναι ποιο κοντο . . .
Η καλυτερη λυση ειναι ολοκληρη γεφυρα και θα ειναι οκ . . .
επέδει θέλει 3.07 κ του m είναι αρκετά κοντό το βήμα 8% σε σχέση με το 2.93 που μάλλον φοράει τώρα για αυτό το ανέφερα εκεί που θα είχε τελική 250 με το m διαφορικό θα χει 230 κ θα αυξηθεί κ η κατανάλωση
έτσι μπαίνει αναγκάστηκα αλλάζεις κ τ γέφυρα γιατί εχει άλλο πιο μεγάλο καβούκι
xristos330
23-05-11, 13:02
επέδει θέλει 3.07 κ του m είναι αρκετά κοντό το βήμα 8% σε σχέση με το 2.93 που μάλλον φοράει τώρα για αυτό το ανέφερα εκεί που θα είχε τελική 250 με το m διαφορικό θα χει 230 κ θα αυξηθεί κ η κατανάλωση
έτσι μπαίνει αναγκάστηκα αλλάζεις κ τ γέφυρα γιατί εχει άλλο πιο μεγάλο καβούκι
Καλημέρα και καλώς όρισες. Φοράω όλη τη γέφυρα πίσω από Μ3 (βήμα 3,62) και με την έκτη βλέπω στο κοντέρ περίπου 247-248χλμ. Τώρα από κατανάλωση με πολύ ελαφρύ πόδι 8-9 lt και πλακωμένο 14,5 lt.
psilos2010
23-05-11, 13:20
Φιλε scorpios
Τα coupe kai sedan φοραν βημα 2,93.
Το δικο μου (coupe και πενταταχυτο με βημα 2,93) εχει τελικη 250κατι σε ευθεια και 265 σε κατηφόρα (κόφτης πεμπτης).
Τα xi και τα κάμπριο έχουν βήμα 3,07 ενώ τα automatic 3.38.
Εσύ που είσαι από τους "τυχερούς" και έχεις 6άρι μπορείς να βάλεις ακόμα και το πολύ κοντό 3,38 καθώς με 6η και 6500 υπολογίζω οτι μπορεί να βγάλει θεωρητικά εως και 270,4km/h
Οσο για το θέμα μπλοκέ αν θες ριξε μια ματια στο garage μου ή βάλε αυτό που σου προτείνουν οι συμφορουμίτες.
Το βημα 3.38 με 18αρες και 6αρι ειναι πολυ κουραστικο το λεω εκ πειρας και δεν πιανει με την καμια 370 ισως λιγο πανω απο 250....Θα ελεγα να μην πεσει κατω απο 3.07 Το αμαξι ομως το ξεκολλαει για πλακα με δευτερα αλλα κουραζει με χειροκινητο σασμαν ιδιως αν γινει παντρεμα με 6αρι.
Mε 3.07 βημα τι τελικες υπαρχουν με 5αρι και 6αρι?
psilos2010
23-05-11, 14:31
Mε 3.07 βημα τι τελικες υπαρχουν με 5αρι και 6αρι?
Με βήμα 3,07:
Με πεμπτη και 6500 : 253,1
Με εκτη και 6500 : 297,7 (εννοείται οτι δεν προκειται να τα φορτώσει ποτέ!!)
Αν εχεις ορεξη για δοκιμές μπες εδώ :
https://www.bokchoys.com/differential/e46_gear_ratio_calculator.htm
παιδια μια ερωτηση...μιλησα με τον μηχανικο και μου ειπε για το δικο μου μοτερ (330 6ταχυτο)το καλυτερο βημα ειναι 3,38..το γνωριζει καποιος καλα?ειναι κοντο,μακρυ?θα το βοηθησω η θα το χαλασω?ευχαριστω
Φιλε μου ολα καλα ειναι αναλογα για τι το θες.Εαν δεν σε ενδιαφερουν οι τελικες και θες να εχει αμεση επιταχυνση σε οποιαδηποτε ταχυτητα ειναι ειναι κορυφη αλλα η καθε ταχυτητα τερματιζει πολυ γρηγορα και μεσα στην πολη ιδιως απο 1η σε 2α ειναι κουραστικο.Κανει για κοντρες και παντιλικια ομως.Αυτο οπως ανεφεραν τα παιδια εμπαινε σε αυτοματο για να τραβα καλυτερα δεν εμπαινε σε 6αρι αλλα μαλλον αυτο θα εχει και αυτο θα θελει να σου πουλησει.
παιδια,να σας βοηθησω λιγο καλυτερα...το αυτοκινητο εχει γινει ολο μετατροπη απο εξω m3 απο το παπαδοπουλο(bmw)μοτερ εβαλα 330 με 6αρι σασμαν,,και το φοραω και 20αρια ζαντολαστιχα..μηπως τωρα βοηθησα για τις γνωμες σας παραπανω????????
Kostas Maras
23-05-11, 15:49
παιδια μια ερωτηση...μιλησα με τον μηχανικο και μου ειπε για το δικο μου μοτερ (330 6ταχυτο)το καλυτερο βημα ειναι 3,38..το γνωριζει καποιος καλα?ειναι κοντο,μακρυ?θα το βοηθησω η θα το χαλασω?ευχαριστω
Φίλε μου στο δικό μου φοράω 3.38 και 6αρι κιβώτιο και επίσης χταπόδια, καταλύτες και πρόγραμμα......με τελική 265 χιλιόμετρα τελική! Είχα πρίν 3.23 χωρίς την βελτίωση και τελική 250.....λίγο πιο μακρύ.....δική σου η επιλογή! Εγώ πάντως το γουστάρω πολύ έτσι που είμαι!
nikos ///M
23-05-11, 15:53
εαν δεν σε πειραζει μπορεις να μας πεις τιμη μετατροπης μοτερ και εμανισεις?
Kostas Maras
23-05-11, 15:53
Αφου έχεις και 20αρες.....3.38 αυστηρά! Καλά γιατι 20αρες ζάντες;
γιατι ολοι μου λεγανε οτι οι 20αρες δεν θα μπουνε και θα βρισκουν....και επειδη ολοι το παιζανε γνωστες,τουσ εβαλα στοιχηματακι,και εννοειτε το χασανε....και ποιο πολυ και για διαφημηση του μαγαζιου....
Φίλε μου στο δικό μου φοράω 3.38 και 6αρι κιβώτιο και επίσης χταπόδια, καταλύτες και πρόγραμμα......με τελική 265 χιλιόμετρα τελική! Είχα πρίν 3.23 χωρίς την βελτίωση και τελική 250.....λίγο πιο μακρύ.....δική σου η επιλογή! Εγώ πάντως το γουστάρω πολύ έτσι που είμαι!
off-topic.
Τι χταποδια και καταλυτες εχεις, Κωστα? Καυσαερια περνας? Απο θορυβο σε κοντρο-οδηγηση και ταξιδι τι γινεται?
4800 με βγηκε τελειωμενο...με servise με ολα κομπλε
Kostas Maras
23-05-11, 16:12
off-topic.
Τι χταποδια και καταλυτες εχεις, Κωστα? Καυσαερια περνας? Απο θορυβο σε κοντρο-οδηγηση και ταξιδι τι γινεται?
Superspint και Hjs καταλύτες με κάρτα καυσαερίων οριακά εντός των ορίων και βεβαια schrick cams. Από θορυβο έχει αλλά έγώ φοράω και μεσαίο και χαμηλα είναι καλό......κι απο εκει και πάνω όταν ανοιγει για τα καλά το βάνος είναι αλλού ο θόρυβος αλλά είναι σκέτη κα@λ@!!!!!
οποτε ψαχνω για 3,38.....:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
κατι ακομα που εχω απορια!!!μου εχει πει καποιος οτι υπαρχει κατι που μειωνει το ηλεκτρογκαζο για καλυτερη αποκληση???και αν ναι γνωριζετε πως λεγετε και την τιμη του???????
Superspint και Hjs καταλύτες με κάρτα καυσαερίων οριακά εντός των ορίων και βεβαια schrick cams. Από θορυβο έχει αλλά έγώ φοράω και μεσαίο και χαμηλα είναι καλό......κι απο εκει και πάνω όταν ανοιγει για τα καλά το βάνος είναι αλλού ο θόρυβος αλλά είναι σκέτη κα@λ@!!!!!
Αχ μας κ@υλωσες μεσημεριατικα :th_Laie_67-1: Αθηνα βρισκεσαι? Τιμες οι γνωστες? 1200 χταποδι και 700 ο καθε HJS? Με τους λαμδα τι εκανες? Απλα τοποθετηθηκαν πιο εξω ή εσβησες το check με το προγραμμα?
καμια βοηθεια για μενα??????????
κατι ακομα που εχω απορια!!!μου εχει πει καποιος οτι υπαρχει κατι που μειωνει το ηλεκτρογκαζο για καλυτερη αποκληση???και αν ναι γνωριζετε πως λεγετε και την τιμη του???????
Το "sprint booster" που φτιαχνει ο Boulekos ψαχνεις, καπου στα 200€ κανει και εχει μεγαλη διαφορα στην αποκριση.
Kostas Maras
23-05-11, 16:33
Αχ μας κ@υλωσες μεσημεριατικα :th_Laie_67-1: Αθηνα βρισκεσαι? Τιμες οι γνωστες? 1200 χταποδι και 700 ο καθε HJS? Με τους λαμδα τι εκανες? Απλα τοποθετηθηκαν πιο εξω ή εσβησες το check με το προγραμμα?
Για το χταπόδι η τιμή είναι αυτή που λες και για τους καταλύτες ψάξου να τους βρεις για 700 και τους δυο!!!!!!!! Απλά έκανε μου σπεσιαλ τιμή κολλητός μου και έτσι τους έβαλα αφού πρώτα έβαλα εκκεντροφόρους και πρόγραμμα και δεν είχα check! Αν βρεις εξατμισα και ασχοληθει με τους δικούς σου καταλύτες να τους κόψει και να τους βάλει κάτω στην μέση! Είναι 200αρηδες μεταλικοί κι ας μην το λένε κάποιοι.....
Kostas Maras
23-05-11, 16:34
Για το χταπόδι η τιμή είναι αυτή που λες και για τους καταλύτες ψάξου να τους βρεις για 700 και τους δυο!!!!!!!! Απλά έκανε μου σπεσιαλ τιμή κολλητός μου και έτσι τους έβαλα αφού πρώτα έβαλα εκκεντροφόρους και πρόγραμμα και δεν είχα check! Αν βρεις εξατμισα και ασχοληθει με τους δικούς σου καταλύτες να τους κόψει και να τους βάλει κάτω στην μέση! Είναι 200αρηδες μεταλικοί κι ας μην το λένε κάποιοι.....
Ναι Αθήνα είμαι.....
psilos2010
23-05-11, 16:37
Απ΄όλα οσα εριξες πάνω, πότε κατάλαβες τη μεγαλύτερη διαφορά σε απόδοση?
Kostas Maras
23-05-11, 16:44
Απ΄όλα οσα εριξες πάνω, πότε κατάλαβες τη μεγαλύτερη διαφορά σε απόδοση?
Την διαφορα την καταλαβα μετα οταν εβαλα τις εξατμίσεις αλλα με την βοηθεια των εκκεντροφορων και του προγραμματος εγινε αλλο αμαξι. Δηλαδη με με τα εκκεντρα και το προγραμμα στην αρχη απλά κατι αλλαξε......αλλα μετα αλλου λεμε!!!!!!!!
nikos ///M
23-05-11, 19:24
4800 με βγηκε τελειωμενο...με servise με ολα κομπλε
4800 με τις λαμαρινες Μ3?
Christos 330
23-05-11, 19:26
παιδια,να σας βοηθησω λιγο καλυτερα...το αυτοκινητο εχει γινει ολο μετατροπη απο εξω m3 απο το παπαδοπουλο(bmw)μοτερ εβαλα 330 με 6αρι σασμαν,,και το φοραω και 20αρια ζαντολαστιχα..μηπως τωρα βοηθησα για τις γνωμες σας παραπανω????????
To μπλε του Διονυση εχεις ; ; ;
ΟΧΙ.ΠΟΙΑΝΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ??ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ..
Christos 330
25-05-11, 11:03
ΟΧΙ.ΠΟΙΑΝΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ??ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ..
Ειδα που εγραψες οτι απο εξω ολο ειναι Μ3 με 20αρια ζαντολαστιχα
και υπεθεσα οτι ειναι το πρωην αμαξι ενος γνωστου μου . . .
asteris777
25-05-11, 11:25
Την διαφορα την καταλαβα μετα οταν εβαλα τις εξατμίσεις αλλα με την βοηθεια των εκκεντροφορων και του προγραμματος εγινε αλλο αμαξι. Δηλαδη με με τα εκκεντρα και το προγραμμα στην αρχη απλά κατι αλλαξε......αλλα μετα αλλου λεμε!!!!!!!!
Κωστα εχεις ξεφυγει!!!! :thumbsup:
Καλημερα σε ολους τους bmw!!!!
εχετε υποψην αν το χταποδι απο μ3 e36 μπαινει σε e46 330???και αν θα δουλεψει στο δικο μου??
Ναι Αθήνα είμαι.....
μιας και εχεις ε36 ξερεις αν το χταποδι απο μ3 ε36 μπαινει σε ε46 330 και αν θα δουλεψει σωστα????
ΔημήτρηςΜ3
25-05-11, 12:18
μιας και εχεις ε36 ξερεις αν το χταποδι απο μ3 ε36 μπαινει σε ε46 330 και αν θα δουλεψει σωστα????
γιατι θελεις να κανεις αλχιμιες???? Μ3 αν θελεις αλαξε μοτερ
αν βαζεις parts απο ,Μ3 δουλεια δε θα κανεις.. rωτα τον mormon το κατεχει
καλα το θεμα του 330! εχει αλαξει χταποδια cats πολυ πραμα
m-power_01
25-05-11, 12:25
εχετε υποψην αν το χταποδι απο μ3 e36 μπαινει σε e46 330???και αν θα δουλεψει στο δικο μου??
Ξερω οτι κυκλοφορουν ενα δυο τετοιο εδω στην Αθηνα... και πανε αρκετα δυνατα
Το χταποδι απο μ3 ε36 ειναι μια επιλογη για αλλαγη χταποδιου σε ε46 αλλα μονο απο το μ3 ε36 με τα 321 αλογα.Βεβαια απο οτι γνωριζω βρισκει καπου στο σασμαν ελαχιστα και χρειαζεται να φαγωθει λιγο το σασμαν.Δεν θα το συνιστουσα βεβαια γιατι και τα μεταλα ειναι αρκετων ετων.
αν δεν σου κανει κοπο διαβασε
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=3994&highlight=UPGRAde
Μορμον εχεις κανενα θεμα ακομα και τωρα με την επιλογη σου? Γιατι αξιζει σε αυτα τα χρηματα που το πηρες το χταποδι.
απολυτως κανενα!
τελεια εφαρμογη , πολυ καλη ποιοτητα ουτε λαμπακια ουτε τιποτα!
πραγματικα αξιζει!!
Kostas Maras
25-05-11, 15:14
Εχω e36 με μοτερ m54b30 και ψάχτηκα κι εγώ για χταπόδι από m3 e36 αλλά δεν το έκανα γιατί έχει άλλα μήκη και διατομές......και έτσι έβαλα superspint και καταλύτες hjs αλλά από μόνα τους χωρίς πρόγραμμα και εκκεντροφόρους μην περιμένεις απόδοση!
επειδη ειμαι καινουριος στο furum και δεν ξερω να το χρησιμοποιω καλα,καμια βοηθεια για το mormon??η το βλεπει για να τον ρωτησω?
αν δεν σου κανει κοπο διαβασε
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=3994&highlight=UPGRAde
επειδη ειμαι καινουριος στο furum και δεν ξερω να το χρησιμοποιω καλα,καμια βοηθεια για το mormon??η το βλεπει για να τον ρωτησω?
Πάτα επάνω στο λινκ που σου δίνει ο mormon (Χρήστος)!!!!
Εχω e36 με μοτερ m54b30 και ψάχτηκα κι εγώ για χταπόδι από m3 e36 αλλά δεν το έκανα γιατί έχει άλλα μήκη και διατομές......και έτσι έβαλα superspint και καταλύτες hjs αλλά από μόνα τους χωρίς πρόγραμμα και εκκεντροφόρους μην περιμένεις απόδοση!
οποτε μου λες οτι δεν μπαινει!
Kostas Maras
25-05-11, 15:39
οποτε μου λες οτι δεν μπαινει!
Σωστά κατάλαβες και οι επιλογές σου είναι σαν αυτή που έβαλε ο mormon με πιο λογικό κόστος....ή βάζεις supersprint με αυξημένο κόστος και σίγουρο αποτέλεσμα μιάς και η εν λόγω εταιρία είναι εγγύηση! Ελπίζω να σε βοήθησα.
καλημερα παιδια!!!εχω νεα για το δικο μου..εχθες το βραδακι καταφερα τελικα και το βαλαμε μπρος..(ωραιος ηχοοοοοςςς βρε παιδια το 6κυλινδρο)το χαμογελο μου δεν περιγραφετε...!!βεβαια εχω καποιες λεπτομερειες ακομα!και θελω βοηθεια απο οποιον θελει....
θελω να το βαλω καντραν απο μ3 χειροκινητο,αλλα ο ηλεκτρολογος μου ειπε οτι δεν θα δουλεψει σωστα.οτι δειχνει λαθος ενδηξη θερμοκρασιας..η μονη ληση ειναι το καντραν μ3 να ειναι με μαυρη πλακετα απο πισω,και οχι γκρι..και παλι μου δινει 30% οτι θα δουλεψει σωστα...
και αν εχει και καποιος για να το παρω??
Τα καντραν με χιλιομετρα παιζουν στα 300-350 καπου,με μιλια απο ebay το φερνεις με κανενα 200ρι.Το καντραν δουλευει κανονικα απλα η θερμοκρασια παιζει λιγο προς τα πανω σπανιες φορες χωρις να σημαινει οτι εχει ανεβει και μετα επανερχεται παλι.
Τα καντραν με χιλιομετρα παιζουν στα 300-350 καπου,με μιλια απο ebay το φερνεις με κανενα 200ρι.Το καντραν δουλευει κανονικα απλα η θερμοκρασια παιζει λιγο προς τα πανω σπανιες φορες χωρις να σημαινει οτι εχει ανεβει και μετα επανερχεται παλι.
Για ποιο λογο γινεται αυτο ?
καλημερα!αυτο μου το ειπε και αλλος και με τρομαξε λιγο με την θερμοκρασια,γιατι το μονο που πρεπει να εισαι σιγουρος ειναι αυτο..
η γνωμη σας για το 330 για λαδια??λεω για τα 10w60 castrol!!
ΔημήτρηςΜ3
30-05-11, 11:54
οχι απλα θελει τρελο και ψαγμενο ηλεκτρολογο...:original:
Μητσακο εγω φοραω καντραν απο μ3 και ειναι απο smg και δουλευει κανονικα!