PDA

Επιστροφή στο Forum : Απιστευτη απαντηση ελληνα....

nik200
19-05-11, 11:31
διαβαστε το παρακατω....και θα νιωσετε υπερηφανοι..ως ελληνες!!!!

https://kolopaidablog.blogspot.com/2011/05/blog-post_3011.html?spref=fb

GEORGE316
19-05-11, 11:48
αυτο το κειμενο εχω την εντυπωση πως ειναι παλιοτερο..

paganis
19-05-11, 12:02
Nικο αυτα ειναι γνωστα..και δεν χρειαζεται να διαβασουμε τιποτα επιπλεον,για να ειμαστε περηφανοι που ειμαστε ελληνες! καθε τοσο , μας ριχνουν μια σφαλιαρα για να μας ριξουν το ηθικο και να αποποιηθουμε την καταγωγη μας! προσπαθουν να μας αποκοψουν απο την γνωση, την μορφωση και την παιδεια...κουνοντας μας το μαστιγιο και κανοντας μας να νοιαζομαστε μονο για την επιβιωση! ως ενα σημειο το εχουν καταφερει, μες στο αγχος της καθημερινοτητας ο Ελληνας εχει χασει μερος της ανθρωπιας, του φιλοτιμου και τα ιδανικα του!δεν ειμαι προσκολλημενος στο παρελθον, παρ αυτα ,πιστευω ακομα πως ο Ελληνας εχει μεσα του, καποια συστατικα που δεν διακρινονται σε αλλους λαους!

nik200
19-05-11, 12:40
ο ελληνας εκ ψυσεως ειναι ανησυχο ον..ειμαστε πεισματαρηδες..ξεροκεφαλοι αλλα και αν βαλουμε κατι στο νου..μπορουμε να το κανουμε καλυτερα απο παρα πολλους αλλους..αυτη η επιστολη, δειχνει αυτη την μαγκια μας αλλα και την φοβερη μας αντιληψη σαν λαος...δεν ειναι τυχαιοι οι προγονοι μας γιατι δεν θα μπορουσαν να ειναι..

ποσοι ελληνες αληθεια θα μπορουσαν να απαντησουν σαν τον κυριο ψωμα????χωρις κομπλεξ..και με στοιχεια σοβαρα...γιατι ειναι ανθρωπος που εψαξε..και δεν πιστεψε την πιπιλα που του πουλησαν!!!και δυστυχως ειναι λιγοι αυτοι που ειναι σαν τον κυριο ψωμα....στις μερες μας

γιατι με πιανει το παραπονο οταν βλεπω οτι μπορουμε να ειμαστε οι καλυτεροι και να αρκουμαστε στην μετριοτητα...στην μιζερια και στα καθημερινα και τετριμενα..

nik200
19-05-11, 13:02
τετοιοι ελληνες υπαρχουν...δεν εχουμε μονο στην ιστορια μας...ποσοι ομως ξερουν τον καραθεωδωρη???δειτε ενα πολυ επιπολαιο ρεπορταζ...και αν θελετε ψαχτειτε παραπανω...πραγματικα αξιζει...

https://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=1&catid=1&artid=1332791&pg=3

paganis
19-05-11, 13:15
τετοιοι ελληνες υπαρχουν...δεν εχουμε μονο στην ιστορια μας...ποσοι ομως ξερουν τον καραθεωδωρη???δειτε ενα πολυ επιπολαιο ρεπορταζ...και αν θελετε ψαχτειτε παραπανω...πραγματικα αξιζει...

https://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=1&catid=1&artid=1332791&pg=3

ειναι γνωστο πως οι περισσοτεροι φυσικοι δεν εχουν γνωση ανωτερων μαθηματικων! ετσι ηταν και ο Αινσταιν...εκεινος διετυπωσε ή κατ αλλους αναγνωσε , την θεωρια της σχετικοτητας και ο Καραθεοδωρης , την απεδειξε με τα ανωτερα μαθηματικα του! μεγαλος Ελληνας...μεγαλο μυαλο....παντελως αγνωστος απο την μεγαλυτερη μαζα των Ελληνων...

DRAKOULAS
19-05-11, 15:08
Οσο ανοσιουργημα(πληρες ανακριβειων) ειναι το κειμενο, αλλο τοσο ανοσιουργημα ειναι και η απαντηση...

Jimmakos
19-05-11, 15:22
Δεν μπήκα καν στον κόπο να το διαβάσω....

Ο λόγος απλός, δεν θέλω άλλα λόγια.... Πράξεις θέλω!

nik200
19-05-11, 22:20
Οσο ανοσιουργημα(πληρες ανακριβειων) ειναι το κειμενο, αλλο τοσο ανοσιουργημα ειναι και η απαντηση...

οι απαντησεις που δινουμε ειναι για να προωθουμε την κουβεντα και οχι για να την καταργουμε...αλλιως δεν ειναι ευπροσδεκτες καν...ας μην στεκομαστε στο αν ο αινσταιν ηξερε μαθηματικα η οχι..ο σκοπος για μενα ηταν οσοι φυσικα δεν ξερουν αυτο τον ελληνα να ψαξουν και να δουν...γιαυτο και μιλησα για "επιπολαιο" ρεπορταζ...το αν ηξερε μαθηματικα η οχι..δεν ειμαστε forum για να πιασουμε κουβεντα για αυτα...

η κριτικη ειναι ευκολη φιλε...η συνεισφορα ομως εχει αξια..οποτε για να μην ριξω κοκκινη γιατι μπαινεις για να κανεις φασαρια και να κανεις τον εξυπνο στα γραφω χυμα...εγινα σαφης????

DRAKOULAS
19-05-11, 22:57
οι απαντησεις που δινουμε ειναι για να προωθουμε την κουβεντα και οχι για να την καταργουμε...αλλιως δεν ειναι ευπροσδεκτες καν...ας μην στεκομαστε στο αν ο αινσταιν ηξερε μαθηματικα η οχι..ο σκοπος για μενα ηταν οσοι φυσικα δεν ξερουν αυτο τον ελληνα να ψαξουν και να δουν...γιαυτο και μιλησα για "επιπολαιο" ρεπορταζ...το αν ηξερε μαθηματικα η οχι..δεν ειμαστε forum για να πιασουμε κουβεντα για αυτα...

η κριτικη ειναι ευκολη φιλε...η συνεισφορα ομως εχει αξια..οποτε για να μην ριξω κοκκινη γιατι μπαινεις για να κανεις φασαρια και να κανεις τον εξυπνο στα γραφω χυμα...εγινα σαφης????

1. Δεν με απασχολει τι σου ειναι ευπροσδεκτο και τι οχι, ειναι προσωπικο σου θεμα.
2. Αν μου ριξεις κοκκινη θα παψω να τρωω 3 μερες απο τη στενοχωρια μου.
3. Δεν εχεις ιδεα για την ποσοτητα της συνεισφορας μου ή την ποιοτητα αυτης και μην προτρεχεις αν δεν γνωριζεις τον συνομιλητη σου. Προσπαθησε να μεγαλωσεις και μετα να κρινεις απο μακρυα.

Kostas_1
19-05-11, 23:14
Παιδες πιο ηρεμα παρακαλω, δεν υπαρχει λογος...

nik200
19-05-11, 23:27
1. Δεν με απασχολει τι σου ειναι ευπροσδεκτο και τι οχι, ειναι προσωπικο σου θεμα.
2. Αν μου ριξεις κοκκινη θα παψω να τρωω 3 μερες απο τη στενοχωρια μου.
3. Δεν εχεις ιδεα για την ποσοτητα της συνεισφορας μου ή την ποιοτητα αυτης και μην προτρεχεις αν δεν γνωριζεις τον συνομιλητη σου. Προσπαθησε να μεγαλωσεις και μετα να κρινεις απο μακρυα.

η κριτικη θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον με στοιχεια...
οριστε η συνεισφορα..
τα στοιχεια..
γιατι αλλιως δεν διαφερει τιποτα απο κουβεντα του καφενειου..εγω ειπα 2 πραγματα για οποιο τον ενδιαφερει..να ψαξει και να μαθει...αν αυτο ειναι "ανοσιουργημα"...τοτε τι να πω???

DRAKOULAS
19-05-11, 23:43
η κριτικη θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον με στοιχεια...
οριστε η συνεισφορα..
τα στοιχεια..
γιατι αλλιως δεν διαφερει τιποτα απο κουβεντα του καφενειου..εγω ειπα 2 πραγματα για οποιο τον ενδιαφερει..να ψαξει και να μαθει...αν αυτο ειναι "ανοσιουργημα"...τοτε τι να πω???

Πραγματικα τωρα προσεξα οτι σηκωσες εσυ το θρεντ...στο λεω γιατι οποτε γραφω δεν στοχοποιω ποτε τον εμπνευστη καποιου θρεντ αλλα μονο το περιεχομενο...Συνηθως ταυτιζομαστε με τα θρεντ που σηκωνουμε αλλα εγω
εκρινα αποκλειστικα το περιεχομενο και καθολου τον εμπνευστη του...Τελος παντων, το αφηνω...μπορει και να προκειται για παρεξηγηση...

nik200
19-05-11, 23:43

οριστε λοιπον..μια μινι βιογραφια του μεγαλου ελληνα

https://en.wikipedia.org/wiki/Karatheodoris

nik200
19-05-11, 23:48
Πραγματικα τωρα προσεξα οτι σηκωσες εσυ το θρεντ...στο λεω γιατι οποτε γραφω δεν στοχοποιω ποτε τον εμπνευστη καποιου θρεντ αλλα μονο το περιεχομενο...Συνηθως ταυτιζομαστε με τα θρεντ που σηκωνουμε αλλα εγω
εκρινα αποκλειστικα το περιεχομενο και καθολου τον εμπνευστη του...Τελος παντων, το αφηνω...μπορει και να προκειται για παρεξηγηση...

σε αυτοκινητιστικο forum δεν μπορω να επεκταθω πολυ..αλλα απλα προσπαθω να δωσω μερικα στοιχεια αυτου που θελω να δειξω...

Stefanos_Cool
20-05-11, 01:08
σε αυτοκινητιστικο forum δεν μπορω να επεκταθω πολυ..

Ελεύθερα αγαπητέ, αρκεί να σεβόμαστε τους συνομιλητές μας και να μην "τρέχουμε" :original:

Ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι πίσω από ένα πληκτρολόγιο... ;)

katsaraios
20-05-11, 01:38
παντως επειδη το STERN ειναι λιγο αντι,σε προσφατο χθεσινο η προχθεσινο αρθρο του τα εχωσε στην Μερκελ για τις φαφλατολογιες περι τεμπεληδων Νοτιοευρωπαιων και ακολουθησαν αρκετα επιφανη στελεχη της γερμανικης πολιτικης σκηνης που την κατηγορησαν ευθεως για λαικισμο.
ξυπνανε τα ζωα σιγα σιγα ..και τους αποκαλω ζωα απο προσωπικες εμπειριες.
καλημερα σας.