Επιστροφή στο Forum : Δεξιος καθρευτης
savvas bmwdakias
04-05-11, 13:21
Εχω δει σε ε46 m3 φιλου μου με το που βαζει την οπισθεν να κατεβαινει αυτοματα ο δεξις καθρευτης ωστε να σε διευκολυνει στο παρκαρισμα.Ξερει κανεις να μου πει πως θα το κανω και στο δικο μου αυτο το κολπο,μαρεσε πολυ η μαγκια αυτη.
Εχω δει σε ε46 m3 φιλου μου με το που βαζει την οπισθεν να κατεβαινει αυτοματα ο δεξις καθρευτης ωστε να σε διευκολυνει στο παρκαρισμα.Ξερει κανεις να μου πει πως θα το κανω και στο δικο μου αυτο το κολπο,μαρεσε πολυ η μαγκια αυτη.
Έχεις ηλεκτρικά καθίσματα με μνήμες???
savvas bmwdakias
04-05-11, 13:25
Εχω ηλεκτρικα καθισματα χωρις μνημες.
Εχω ηλεκτρικα καθισματα χωρις μνημες.
Κατά συνέπεια καθρέφτες με 6 pin, θέλει τρελή μόντα για να γίνουν!
Αν σε ενδιαφέρει να το ψάξω!
savvas bmwdakias
04-05-11, 13:34
Το θεμα ειναι οτι και να βρουμε πως γινεται θα πρεπει να παω σε καποιον να μου το κανει γιατι εγω δεν κατεχω και πολυ.Αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα καλως.Ευχαριστω παντως.
Σε εμένα που γίνεται, πρέπει να είναι ο διακόπτης στην ρύθμιση στον αριστερό καθρέπτη. Αν είναι στην θέση ρύθμισης του δεξιου καθρέπτη δεν κατεβαίνει. Οσο για τα καθίσματα με μνήμες δεν ξέρω τι συμβαίνει
Gregory_///M
04-05-11, 13:46
Μάλλον δεν γίνεται. Ένας γνωστός μου που πήγε να βάλει σε απλό Ε46 γνήσιους καθρεύτες από Μ3, για να κατεβαίνει ο δεξιός έπρεπε να αλλάξει και τον διακόπτη των φώτων γιατί εκεί συνδέονται οι καθρεύτες. Κάτι τέτοιο θυμάμαι, οι καθρεύτες από το Μ3 έχουν άλλη πλεξούδα.
Gregory_///M
04-05-11, 13:51
Σε εμένα που γίνεται, πρέπει να είναι ο διακόπτης στην ρύθμιση στον αριστερό καθρέπτη. Αν είναι στην θέση ρύθμισης του δεξιου καθρέπτη δεν κατεβαίνει. Οσο για τα καθίσματα με μνήμες δεν ξέρω τι συμβαίνει
Το ίδιο κάνει κ εμένα με τον διακόπτη!
giannis_compact
04-05-11, 14:48
Μάλλον δεν γίνεται. Ένας γνωστός μου που πήγε να βάλει σε απλό Ε46 γνήσιους καθρεύτες από Μ3, για να κατεβαίνει ο δεξιός έπρεπε να αλλάξει και τον διακόπτη των φώτων γιατί εκεί συνδέονται οι καθρεύτες. Κάτι τέτοιο θυμάμαι, οι καθρεύτες από το Μ3 έχουν άλλη πλεξούδα.
Αυτό ακριβώς εγώ έβαλα σαλόνι με μνήμες αλλά για να δουλέψουν οι καθρεύτες πρέπει να αλλάξουν και οι πλεξούδες των καθρευτών!:original:
για να δουλεψουν οικαθρεπτες και νακατεβαινει ο δεξης καθρεπτης κατω οταν βαζουμε οπισθεν πρεπει να εχει το αυτοκινητοκαθισματα με μνημες και να εχει απο ενα εγκεφαλακι σε καθε πορτα το οποιο ειναι συνδεμενο με τον καθρεπτη. αλλιως δεν δουλευει!!!
savvas bmwdakias
04-05-11, 15:33
Οποτε χωρις μνημες στα καθισματα δεν γινεται.Θα μπορουσε να μπει μονο ενα εγκεφαλακι στη δεξια πορτα για να γινει αυτο???
οχι πρεπει να μπουν και τα 2 και οικαθρεπτες αυτοι εχουν 12πινη φυσα και οχι 6πινη η οποιες συνδεονται πανω στο εγκεφαλακι.
παιδια γεια σας το δικο μου ε46 330 που εχει , μπορει καποιοσ να μου πει πως μπορω να τον ρυθμισω οταν βαζω την οπισθεν γιατι μου δειχνει πολυ χαμηλα.
ΔημήτρηςΜ3
09-05-11, 20:25
θελει και αλλες καλωδιώσεις πολυ ξήλωμα και και και...
ΔημήτρηςΜ3
09-05-11, 20:26
Κατά συνέπεια καθρέφτες με 6 pin, θέλει τρελή μόντα για να γίνουν!
Αν σε ενδιαφέρει να το ψάξω!
αλλα αυτο με 6 pin που λες ειναι για την αναδίπλωση αν δεν κανω λαθος..
οχι για τις μνημες.
παιδια γεια σας το δικο μου ε46 330 που εχει , μπορει καποιοσ να μου πει πως μπορω να τον ρυθμισω οταν βαζω την οπισθεν γιατι μου δειχνει πολυ χαμηλα.
δες τι λέει ο Στράτος πιό πάνω.