Επιστροφή στο Forum : Ε36 απορία
Πίσω μπρος φανάρια κ φλας από cupe ε36 μπαίνουν σε σενταν ε36?
Skyline_IS
30-04-11, 14:23
Φλας και πισω φαναρια απο κουπε σε σενταν δεν ταιριαζουν με τιποτα.Τα φαναρια μπροστα νομιζω ταιριαζουν κανονικα
Stunt Mike
30-04-11, 16:31
Οχι.....
τα πισω φαναρια ειναι διαφορετικα σε κουπε και σενταν.
τα μπροστινα φαναρια ειναι μεν τα ιδια,αλλα αλλαζουν τα φλας.
Tα φανάρια πίσω είναι πιο στενά απο το σεντάν και δεν ταιριάζουν τα μπροστινά τεριάζουν κανονικά.
ευχαριστώ το παράτησα κ γω που έχω ένα cupe κ ένα καμπριο στ γειτονιά μου οντως δε ταιριάζουν κ στ real οem δίνει διαφορετικό αρ. ανταλλακτικου
ζάντες από e39 κάνουν σε 36αρι?
ζάντες από e39 κάνουν σε 36αρι?
Οχι.
Το οφσετ ειναι [γυρω στο +20] αντι για [γυρω στο +40].
Και το κεντρο ειναι 74,1 αντι για 72,6 του Ε36.
m42 μαμα στις πόσες στροφές ανα λεπτο βαραεί κοφτη?
κανένας?:shok:
κανένας?:shok:
εσενα στις ποσες χτυπαει κοφτη?
υποψιαζεσαι κανα προβλημα, ή τσιπαρισμα απο προηγουμενο (λεω τωρα) ιδιοκτητη ??
6200-6400 αν θυμάμαι καλά....
εσενα στις ποσες χτυπαει κοφτη?
υποψιαζεσαι κανα προβλημα, ή τσιπαρισμα απο προηγουμενο (λεω τωρα) ιδιοκτητη ??
νομίζω ότι έχω πρόγραμμα γιατί χτυπάει κοφτη κάπου στις 6950 μπορεί κ λίγο παρά πάνω δε προλαβαίνω να το δω καλά
6200-6400 αν θυμάμαι καλά....
καλά θυμάσαι μετά από μια αναζήτηση στ νετ πρέπει να ναι 6350 αλλά για να σιγουρευτω καλά θα ταν να μας το έλεγε κάποιος που να χει is με m42 μοτέρ
νέα απορία:
τιμόνι από ε34 μπαίνει στο ε36?
να μην ανοίγω νέο thread πόσα bar να βάζω στο 36αρι με 225-40-r18?
νέα απορία:
1. Μπαινει αλλα σε πρωτης γενιας 36αρι,μεχρι 96. Απο 97 και μετα μπαινει αλλα ο λεβιες των φλας δεν επιστρεφει στην επαναφορα του τιμονιου αφου υπαρχει ταινια...
2. 28-30 στη 2η ερωτηση
SuperSonic
30-06-11, 14:12
νέα απορία:
Για ποιο λογο να βαλεις τιμονι απο 34αρι..?
Για ποιο λογο να βαλεις τιμονι απο 34αρι..?
Γιατι το Μtech II ειναι πιο ωραιο απο το απλο του Ε36...
new απορία:
στο 36αρι μπαίνει μη υδραυλική κρεμαγιέρα πχ από e30
m-power_01
17-07-11, 02:34
new απορία:
στο 36αρι μπαίνει μη υδραυλική κρεμαγιέρα πχ από e30
Μπαίνει... λίγο θα πρέπει να ψάξεις πως μπαίνουν τα μαρκούτσια του υδραυλικου γιατί έχουν από διαφορετική πλευρά την έξοδο πάνω στο κέλυφος.
Αλλά πραγματικά ποιος ο λόγος να το κάνεις αυτό??? Το Ε30 έχει θεόμακρη κρεμαγιέρα! :drive:Συνήθως κάνουμε το ανάποδο! Και τότε το 30αρι αποκτά ένα τιμόνι...:rally:
Μπαίνει... λίγο θα πρέπει να ψάξεις πως μπαίνουν τα μαρκούτσια του υδραυλικου γιατί έχουν από διαφορετική πλευρά την έξοδο πάνω στο κέλυφος.
Αλλά πραγματικά ποιος ο λόγος να το κάνεις αυτό??? Το Ε30 έχει θεόμακρη κρεμαγιέρα! :drive:Συνήθως κάνουμε το ανάποδο! Και τότε το 30αρι αποκτά ένα τιμόνι...:rally:
Θα συμφωνήσω.... thumb
για να καταργήσω τ υδραυλικό τιμόνι επέδει δεν υπάρχουν 36αρια χωρίς υδραυλικό ήθελα να βάλω από 30αρι άλλα αφού λες ότι είναι μακρύτερη απορίπτεται
m-power_01
18-07-11, 00:10
για να καταργήσω τ υδραυλικό τιμόνι επέδει δεν υπάρχουν 36αρια χωρίς υδραυλικό ήθελα να βάλω από 30αρι άλλα αφού λες ότι είναι μακρύτερη απορίπτεται
Εχεις τζόγους? ή για να ζωντανεψει το ψοφιο μοτερακι σου?
Αισθητά μακρύτερη...
το δεύτερο κοιτάω να βγάλω κ το τελευταίο μούλαρι από το καημένο μοτέρακι μου κ επέδει έχω βρει από 30αρι απλή σκέφτηκα να την βάλω άλλα όπως λες ότι είναι θεομακρη δε θα κάνω τπτ
giorgos320d
18-07-11, 01:16
ευχαριστώ το παράτησα κ γω που έχω ένα cupe κ ένα καμπριο στ γειτονιά μου οντως δε ταιριάζουν κ στ real οem δίνει διαφορετικό αρ. ανταλλακτικου
λαθος παρατηρησες αν καταλαβα, τα κουπε με τα καμπριο εχουν ιδια φαναρια πισω και ιδια φλασακια μπροστα. μηλαμε παντα για ε36.
λαθος παρατηρησες αν καταλαβα, τα κουπε με τα καμπριο εχουν ιδια φαναρια πισω και ιδια φλασακια μπροστα. μηλαμε παντα για ε36.
φίλε μου δε καταλάβεις καλά εννοούσα ότι το κουπε κ τ καμπριο έχουν διαφορετικά πίσωφαναρα κ φλας σε σχέση με το 4-πόρτο κ οχι μεταξύ τους
Γύρω στις 6700. Αν εσένα πάει 7000 τότε ο κόφτης σου είναι πηραγμένος. Αλλά στις 7000 δουλεύουν άφοβα οι εκκεντροφόροι, νομίζω μέχρι 7300 είναι το όριο τους. Δεν ξέρω όμως αν έχει νόημα καθώς η δύναμη αρχίζει να πέφτει κάπου στις 6200. Όπως και να χει μην το δουλεύεις και πολύ εκει ε?:original:
δε ξέρω εμένα παντός ξυριζει μέχρι τέρμα δεν χω παρατηρήσει να πέφτει ίσως κάτι ελάχιστο πριν βαρέσει τον κοφτη εκεί που κάνω την αλλαγή
μονο χαμηλά είναι απαράδεκτο ίσως αυτό οφείλει στή φίλτροχοανη που φοράω
δε ξέρω εμένα παντός ξυριζει μέχρι τέρμα δεν χω παρατηρήσει να πέφτει ίσως κάτι ελάχιστο πριν βαρέσει τον κοφτη εκεί που κάνω την αλλαγή
μονο χαμηλά είναι απαράδεκτο ίσως αυτό οφείλει στή φίλτροχοανη που φοράω
μην την εχεις χυμα μεσα στο μηχανοστασιο να ρουφαει τη ζεστη (εαν την εχεις ετσι).
ή απομονωσε τηνε με κανα "κουτι" οπως ο kloukakis, ή βαλε παλι το φιλτροκουτι. thumb
θα γίνει κ αυτό μόλις βρω κανέναν παλιόκουβα να τον κόψω κ να τον προσαρμοσω πάνω στ χοάνη
κουτί δε βάζω πίσω μαρέσει ο ήχος της χοάνης
new question:
το λάδι για το m42 τι πρέπει να γράφει πάνω μονο a3/b3 η μονο longlife-98 η και τα δυο must η ποιές άλλες προδιαγραφές πρέπει να τηρεί για να μπορώ να το χρήσημποιοσω?
new question:
το λάδι για το m42 τι πρέπει να γράφει πάνω μονο a3/b3 η μονο longlife-98 η και τα δυο must η ποιές άλλες προδιαγραφές πρέπει να τηρεί για να μπορώ να το χρήσημποιοσω?
:whistle:?????
+νέα ερωτηση
γνωρίζει κάποιος εάν όλα τά 36αρι είχαν στ στάνταρ εξοπλισμό abs?
Skyline_IS
29-08-11, 14:26
νομιζω τα ολα ειχαν στο στανταρ,ισως να μην ειχαν οι πρωτες παρτιδες (μοντελο 92)
Επισης οι μοναδες abs μεχρι και το 94 ειχαν προβλημα και επρεπε να αντικασταθουν
Λοιπόν το 36αρι μου θέλει μπαλάκια κ σινεμπλόκ ψαλιδιών :doh:, ποια λέτε να μπαξω τα μαμα, απο μ3(εαν μπαίνουν), άλλη μάρκα??? οποιαδήποτε πρόταση δεκτή :sm-scared5:
tasosbimmer
26-08-12, 15:48
Νομίζω στις 6700. Αλλά εάν έχεις μ42 θα το καταλάβεις οδηγώντας το, δεν χρειάζεται να το ξέρεις.
savvas bmwdakias
31-08-12, 01:20
νέα απορία:
Αν δεν κάνω λάθος το Ε34 και Ε36 φορούσαν το ίδιο τιμόνι με αεροσκο τουλάχιστον εμφανισιακά. Αργότερα άλλαξε το τιμόνι στα Ε36.