Επιστροφή στο Forum : Ρώσικα event...
https://www.youtube.com/user/DragTimesInfo#p/u/20/IdCpjhALmsU
https://www.youtube.com/user/DragTimesInfo#p/u/19/T1gP7axn1pM
Very Nice!
Οφ τοπικ
Τελικα οσο σκατοφατσες ειναι οι Ρωσοι, τοσο μο@ν@ρες ειναι τα κοριτσια
Very Nice!
Οφ τοπικ
Οφ τοπικ Pt II
Δεν ειναι οι Ρωσσιδες μ@υναρες, οι δικες μας ειναι για τα μπαζα. Και εγω στην αρχη ετσι ειχα μπερδευτει , οπως και εσυ, γιατι οταν ημουν μικρος ολοι μου ελεγαν οτι οι Ελεεινιδες ειναι οι πιο ομορφες γυναικες του πλανητη.
Μεχρι που διαπιστωσα, οτι οπως ειναι οι Ρωσσιδες, ειναι και οι Λιθουανες και οι Τσεχες και οι Πολωνες και οι Βραζιλιανες και κατεληξα στο παραπανω συμπερασμα.thumb
Very Nice!
Οφ τοπικ
Εγώ δεν τους βρίσκω καθόλου σκατόφατσες. Αντιθέτως, μια χαρά μου φάνηκαν! Σε αντίστοιχα ελληνικά events έχετε δει φάτσες? Ο Μπάμπης ο Σουγιάς, ο Κώστας ο Γκοντζίλας, ο Πέτρος ο Μπαλτάς, ο Πεταλούδας ο Νίκος, όλος ο συρφετός των αμόρφωτων και ακαλλιέργητων καγκούρηδων με τον φραπέ στο ένα χέρι και το τσιγάρο στο άλλο, ενώ δε λείπουν οι κάθε λογής ανήλικοι εκκολαπτόμενοι γκαζοφονιάδες οι οποίοι, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, παίρνουν το βλέμμα του ροφού, βγάζουν το κινητό και τραβούν βίντεο τον κώλο της μιας, το μπούτι της άλλης, το βυζί της τρίτης. Οι δε συζητήσεις έχουν ως εξής:
- ΩΩΩΩΩΩΩΩ, μ@λ@κ@@@@@@@@....
- Τι ρε μ@λ@κ@@@@@@@????
- Εκεί ρε μ@λ@κ@@@@@...
- Το τούμπανο με το τετραπετάλουδο ρε μ@λ@κ@@@@@? Γ@μ@ει...
- Όχι ρε μ@λ@κ@ γκαβούλιακα, εκεί ρε μ@λ@κ@@@@, εκεί...
- Το εργαλείο με το 5-angle job και τα τριμεταλλικά κουζινέτα ρε μ@λ@κ@@@@? Δεν υπάρχει, εεεεε???
- Μα τι μ@λ@κ@ς είσαι, εκεί ρε μ@λ@κ@, τη γκόμενα με το στριγκάκι, το τατουάζ και τη σκισμένη ζαρτιέρα που γλύφει τη θολόμπαρα ρε μ@λ@κ@, μ***αρος, ε μ@λ@κ@???
- Σιγά ρε μ@λ@κ@, στερημένε, πως κάνεις έτσι...
- Τι μιλάς εσύ ρε πετσ@κι@, @γ@μητε...
- Εγώ ρε μ@λ@κ@ @γ@μητος?
- Πείνασα ρε μ@λ@κ@, πάμε για κανα βρώμικο?
- Δε μπορώ ρε μ@λ@κ@, έχει η μάνα μου ρεβύθια και θα τα πάρει αν δεν πάω...
Όσο για τις Ελληνίδες, καθόλου μπάζα δεν είναι... Άσε που το ίδιο θα λένε κι εκείνες για μας όταν μας συγκρίνουν με τους λοιπούς Ευρωπαίους...
Συμφωνω σε οτι ειπες για τους Ρωσσους οπως και για τους Ελληνες. Σε οτι αναφορα τις Ελληνιδες vs Ρωσσιδες επειδη το συμπερασμα βγαινει καθαρα εκ του οπτικου υλικου, επετρεψε μου να διαφωνισω με την αποψη σου.
Οταν λεμε Μ@υναρα αναφερομαστε φυσικα στην εξωτερικη εμφανιση, μιας και που εκει αναφερεται ο χαρακτηρισμος. Για τα υπολοιπα θα χρειαστει να φαμε σελιδες και θα γινουμε παντελως off topic και δεν ειναι επι του παροντος. Σεβαστη παντως η αποψη σου.
Εγώ δεν τους βρίσκω καθόλου σκατόφατσες. Αντιθέτως, μια χαρά μου φάνηκαν! Σε αντίστοιχα ελληνικά events έχετε δει φάτσες? Ο Μπάμπης ο Σουγιάς, ο Κώστας ο Γκοντζίλας, ο Πέτρος ο Μπαλτάς, ο Πεταλούδας ο Νίκος, όλος ο συρφετός των αμόρφωτων και ακαλλιέργητων καγκούρηδων με τον φραπέ στο ένα χέρι και το τσιγάρο στο άλλο, ενώ δε λείπουν οι κάθε λογής ανήλικοι εκκολαπτόμενοι γκαζοφονιάδες οι οποίοι, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, παίρνουν το βλέμμα του ροφού, βγάζουν το κινητό και τραβούν βίντεο τον κώλο της μιας, το μπούτι της άλλης, το βυζί της τρίτης. Οι δε συζητήσεις έχουν ως εξής:
- ΩΩΩΩΩΩΩΩ, μ@λ@κ@@@@@@@@....
- Τι ρε μ@λ@κ@@@@@@@????
- Εκεί ρε μ@λ@κ@@@@@...
- Το τούμπανο με το τετραπετάλουδο ρε μ@λ@κ@@@@@? Γ@μ@ει...
- Όχι ρε μ@λ@κ@ γκαβούλιακα, εκεί ρε μ@λ@κ@@@@, εκεί...
- Το εργαλείο με το 5-angle job και τα τριμεταλλικά κουζινέτα ρε μ@λ@κ@@@@? Δεν υπάρχει, εεεεε???
- Μα τι μ@λ@κ@ς είσαι, εκεί ρε μ@λ@κ@, τη γκόμενα με το στριγκάκι, το τατουάζ και τη σκισμένη ζαρτιέρα που γλύφει τη θολόμπαρα ρε μ@λ@κ@, μ***αρος, ε μ@λ@κ@???
- Σιγά ρε μ@λ@κ@, στερημένε, πως κάνεις έτσι...
- Τι μιλάς εσύ ρε πετσ@κι@, @γ@μητε...
- Εγώ ρε μ@λ@κ@ @γ@μητος?
- Πείνασα ρε μ@λ@κ@, πάμε για κανα βρώμικο?
- Δε μπορώ ρε μ@λ@κ@, έχει η μάνα μου ρεβύθια και θα τα πάρει αν δεν πάω...
Χα χα χα, Άρη οι περιγραφές σου δεν παίζονται!!! :thnx:
Εγω προσωπικα απολαυσα και τα 2 βιντεο και για πολλοστή φορα διαπιστωνω οτι δε προκειται ποτε να δουμε μια εκδηλωση που να αγκιζει εστω και το 10% αυτης των Ρωσσων.
Όσο για τις ρωσσιδουλες, τάσσομαι υπερ του τουρμοντογκ και προσθετω οτι για όσο δε μιλάνε ειναι οοοτι πρέπει.
aggelosmk2
29-04-11, 18:52
Παρομοιως απολαυσα κ τα 2 βιντεο.
Βασικοτερη διαπιστωση ειναι η ομοιοτητα της οργανωσης του δρωμενου,ακριβως οπως κ εδω στη χωρα μας :whistle: ... :ranting2: :ranting2: :ranting2: !!
Εδω με το που πεταγοταν μπροστα στην εκκινηση το ενα αυτοκινητο,θα βγαινε ο αλλος Ελληναρας εξω κ θα πηγαινε θα του ζητουσε τα ρεστα για ποιο λογο το εκανε αυτο,θα εσβηνε το τσιγαρο κατω με θρασος κ μετα θα τον εσπαγε και στο ξυλο.
Εδω σ'αυτη τη χωρα αυτο το event ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα.....
Μπραβο στους Ρωσους,για τα καταπληκτικα event που διοργανωσαν....
andreas110080
29-04-11, 20:35
Οφ τοπικ Pt II
Δεν ειναι οι Ρωσσιδες μ@υναρες, οι δικες μας ειναι για τα μπαζα. Και εγω στην αρχη ετσι ειχα μπερδευτει , οπως και εσυ, γιατι οταν ημουν μικρος ολοι μου ελεγαν οτι οι Ελεεινιδες ειναι οι πιο ομορφες γυναικες του πλανητη.
Μεχρι που διαπιστωσα, οτι οπως ειναι οι Ρωσσιδες, ειναι και οι Λιθουανες και οι Τσεχες και οι Πολωνες και οι Βραζιλιανες και κατεληξα στο παραπανω συμπερασμα.thumb
Ακριβως φιλε μου, οι ελληνιδες δεν ειναι απλως για τα μπαζα, ειναι μπαζα!!!
Μπάζα; Μπάζα;
Ε, όχι και για τα μπάζα....:)
Ακριβως φιλε μου, οι ελληνιδες δεν ειναι απλως για τα μπαζα, ειναι μπαζα!!!
Οχι Ελληνιδες. Ελλεεινιδες. Και εγω το ιδιο γραμματικο λαθος εκανα παλιοτερα.
ΟΚ είναι όντως απίστευτα τα Ρωσάκια μωρά, αλλά ας σεβαστούμε λίγο και τις (ελληνίδες) κυρίες που διαβάζουν το φόρουμ.
Θελω να ζητησω συγνωμη στον Κωστα που παραφερθηκα ( ειδα το ανωμαλο τρικαβαλο στη γουρουνα ) και σχολιασα τις κουκλαρες και οχι τα πατηματα
@Δημητρη ναι σε ολα
@Αρη περα απο τους καγκουρες στα ελληνικα events, εμεις ειμαστε βαρβατοι και οχι με μια βοτκα μπουκαλι στο χερι
:thanks:
ΟΚ είναι όντως απίστευτα τα Ρωσάκια μωρά, αλλά ας σεβαστούμε λίγο και τις (ελληνίδες) κυρίες που διαβάζουν το φόρουμ.
Κωστα καταρχας συγγνωμη που σου γ@μισ@με το thread με τα off topic...
Δευτερον, το οτι καποιες κυριες διαβαζουνε το φορουμ, δεν σημαινει οτι δεν θα εκφερουμε την αποψη μας για κατι που πιστευουμε και που ισως θιγει το φυλο που ανηκουν. Θα ειχες απολυτο δικιο αν αναφερομασταν σε συγκεκριμενα προσωπα. Ομως προσωπικη επιθεση δεν θα εκανα ποτε δημοσια εκτος αν με προκαλουσε καποιος. Το οτι μπορει να υπαρχουν εξαιρεσεις, και να διαβαζουν το φορουμ αυτην την στιγμη, οκ, αλλα αυτο δεν αλλαζει την αποψη μου.
Κωστα καταρχας συγγνωμη που σου γ@μισ@με το thread με τα off topic...
Δευτερον, το οτι καποιες κυριες διαβαζουνε το φορουμ, δεν σημαινει οτι δεν θα εκφερουμε την αποψη μας για κατι που πιστευουμε και που ισως θιγει το φυλο που ανηκουν. Θα ειχες απολυτο δικιο αν αναφερομασταν σε συγκεκριμενα προσωπα. Ομως προσωπικη επιθεση δεν θα εκανα ποτε δημοσια εκτος αν με προκαλουσε καποιος. Το οτι μπορει να υπαρχουν εξαιρεσεις, και να διαβαζουν το φορουμ αυτην την στιγμη, οκ, αλλα αυτο δεν αλλαζει την αποψη μου.
Δε διαφωνώ Δημήτρη, ούτε έχω πρόβλημα με τα Ο/Τ, απλά αυτό που προσπαθούσα να πω είναι ότι όπως σε μια παρέα με κυρίες είμαι 100% σίγουρος ότι ΔΕ θα λέγαμε λέξεις όπως 'μπάζα' & 'Ελλεεινίδες' μπροστά τους, έτσι δεν είναι κόσμιο να τα γράφουμε ούτε και δώ, τη στιγμή μάλιστα που βλέπουμε ότι η Σοφία έχει ήδη απαντήσει στο θρεντ.
Εννοείται βέβαια ότι αυτό δεν αλλάζει τη προσωπική άποψη του καθενός. thumb
z3outofmind
29-04-11, 23:02
τρελαμενοι οι ρωσοι.....τι κριση και μ@λ@κιες...μονο εμεις την εχουμε γαμ@### γιατι εμεις 9 στους 10 θα ειμαστε για πολυ λιγα πραγμματα...
οσο για το "εκτος θεματος" δεν θα εμπαινα ποτε στην διαδικασια να συγκρινω εαν στο συνολο οι ελληνιδες περνουν 5-6-7 σε σχεση με αλλες χωρες οπως ρωσια για την προκειμενη φαση περνουν 10"....οταν ειναι κατι καλο μακαρι να ειμαι και εγω μεσα"""να το χαρω.....μου αρεσουν ολες οι ωραιες παρες
ΠΕΙΡΑΖΕΙ??????????:thumbsup:
Εγώ θα ντρεπόμουν να χαρακτηρίσω δημοσίως Ελεεινίδες και μπάζα τις μανάδες μας, τις αδερφές μας, τις γυναίκες μας και τις κόρες μας. Ούτε θα γενίκευα ως προς την εξωτερική εμφάνιση ενός λαού από μερικές καλλονές που κάποτε στήνονταν στην ουρά επί ώρες για να πάρουν κωλόχαρτο αλλά σήμερα τα κονομάνε ανεβοκατεβαίνοντας μια μπάρα ολόγυμνες ή ζουν dolce vita κάνοντας τις συνοδούς πλουσίων.
To event ολα τα λεφτα και ειδικα αυτα τα πορκυ τουρμπο πολυ τερατα καλα ειναι και τα ντατσουν αλλα το πορκυ γαζωνε.
Οσο για τις ελληνιδες καντε μια βολτα θεσσαλονικη που το 80% των γυναικων ειναι μουν@@@ς-μοντελα και μετα ξαναπητε τα αυτα.
Επειδή δε θέλω να παρεξηγηθώ με τον Δημήτρη, να τονίσω πως σαφώς και είναι απολύτως σεβαστή η άποψή του. Απλώς έχω ένσταση με τους δημόσιους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς και μάλιστα σε ένα θέμα πέρα για πέρα υποκειμενικό.
Εγώ θα ντρεπόμουν να χαρακτηρίσω δημοσίως Ελεεινίδες και μπάζα τις μανάδες μας, τις αδερφές μας, τις γυναίκες μας και τις κόρες μας. Ούτε θα γενίκευα ως προς την εξωτερική εμφάνιση ενός λαού από μερικές καλλονές που κάποτε στήνονταν στην ουρά επί ώρες για να πάρουν κωλόχαρτο αλλά σήμερα τα κονομάνε ανεβοκατεβαίνοντας μια μπάρα ολόγυμνες ή ζουν dolce vita κάνοντας τις συνοδούς πλουσίων.
Τελευταιο off...
Ειτε μας αρεσει ειτε οχι,αν κοιταξουμε τα πραγματα απο την αντικειμενικη τους πλευρα, οι Ρωσσιδες ειναι εμφανισιακα καλυτερες απο τις Ελληνιδες. Αυτο ακριβως ειπωθηκε, ισως με λαθος τροπο και λεξεις.
Οσο για τις Ελληνιδες, δεν χρειαζεται καμια ντροπη. Μπορουμε να ειμαστε υπερηφανοι οτι ειναι καλες νοικοκυρες, "κανουν για σπιτι", θελουν οικογενεια κ.τ.λ αν και η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αυτα ειναι μυθοι και στερεοτυπα μιας αλλης παλιοτερης εποχης που στην νεα γενια απλα δεν υπαρχουν.
Μου κανει εντυπωση βεβαια οτι ενω θεωρησες προσβολη τον χαρακτηρισμο για τις Ελληνιδες, μιλας απαξιωτικα για το Ρωσσικο λαο, επειδη στηνοταν με τις ωρες για να παρει κολοχαρτο λες και το καθεστως κατω απο το οποιο βρισκοταν ηταν επιλογη τους.
Τωρα για το "σήμερα τα κονομάνε ανεβοκατεβαίνοντας μια μπάρα ολόγυμνες ή ζουν dolce vita κάνοντας τις συνοδούς πλουσίων" , αυτο δυστυχως ειναι η σκληρη πραγματικοτητα και για τις Ελληνιδες πλεον. Οταν βλεπεις νεαρα κοριτσακια να εχουν ως προτυπο την Τζουλια Αλεξανδρατου συνειδητοποιεις και το μεγεθος της κατρακυλας. Κανε μια ερευνα για τις ηθικες αξιες που εχει η νεα γενια και θα εκπλαγεις δυσαρεστα με τα αποτελεσματα
Επειδή δε θέλω να παρεξηγηθώ με τον Δημήτρη, να τονίσω πως σαφώς και είναι απολύτως σεβαστή η άποψή του. Απλώς έχω ένσταση με τους δημόσιους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς και μάλιστα σε ένα θέμα πέρα για πέρα υποκειμενικό.
Καμια παρεξηγηση...συζητηση κανουμε thumb
τι ρωσσιδες ουκρανες και μαυροβουνιες (αυτες ειναι καλυτερες)...
οι Θεες ειναι οι Σαλονικιες!!!
με προσοχη ομως γιατι σου τρωνε τη καρδια!!!
τι ρωσσιδες ουκρανες και μαυροβουνιες (αυτες ειναι καλυτερες)...
οι Θεες ειναι οι Σαλονικιες!!!
με προσοχη ομως γιατι σου τρωνε τη καρδια!!!
Και η Κρήτη βγάζει κάτι μανούλιααααα...
και τι λέγαμε για το event??? :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Λοιπόν το δηλώνω!!
Όταν γίνω εκατομμυριούχος (πιστεύω σε καμιά 100 χρονάκια, στην επόμενη ζωή μου, θα έχω γίνει) θα διοργανώσω ένα τέτοιο event!!!
Eσυ το πολυ πολυ να παρεις κανα Εscalade με 25'' blink blink ζαντακια και ηλιοροφη να βγαζεις τις "γραμματεες" επανω να κουνιούνται.
Σιγά μη τα δώσεις αλλού
εσεις οι πολυεθνικοι αφηστε για εμας τους ντοπιους τις ελληνιδες :D
ωραια κι ασχημες υπαρχουν παντου σε καθε χωρα.. Απο ελλαδα προτιμω τις βορειες!
ΟΝ ΤΟΠΙΚ δειτε που το veyron χανει απο το προηγουμενο GT-r στο βιντεο