PDA

Επιστροφή στο Forum : Παράθυρα και συναγερμός σε E93

drbiloukos
28-04-11, 19:32
Ξέρει κανείς αν υπάρχει ρύθμιση να κλείνουν τα παράθυρα με το κλέιδωμα του αυτοκινήτου; Κανά δυο φορές τα έχω αφήσει ανοιχτά :shok: Κυκλοφορούν κλέφτες και βροχή. Με παρατεταμένο κράτημα δεν κάνει κάτι...

merlin
28-04-11, 19:48
Δεν κλείνουν για λόγους ασφαλείας, επειδή λόγω Cabrio δεν έχει αισθητήρες πίεσης στην οροφή.
Υπάρχει λύση με πλακέτα extra...
Δες στο site : www.mod4cars.com

Sent from my iPhone using Tapatalk

S8N
28-04-11, 19:52
Ίσως με κάποιον aftermarket συναγερμό που να συνδέεται στο CAN bus (Μeta, Clifford, κλπ)?

Kostas_1
28-04-11, 20:59
Θα σου προτεινα να ρωτησεις σε BMW για προγραμματισμο. Πιστευω οτι θα γινεται.

Και στο Ζ4 μου παντως παροτι cabrio, γινεται και με παρατεταμενο πατημα του κουμπιου κλειδωματος κλεινουν μονα τους.

gyiama
28-04-11, 21:06
Κωστα αυτο ειναι το συστημα comfort που εχουν πολλα αυτοκινητα και οπως ειπες οσο κρατας το κουμπι τοσο κλεινουν και ανοιγουν τα παραθυρα η ηλιοροφη.αυτοματο κλεισιμο δεν εχει ο εργοστασιακος συναγερμος για λογους ασφαλειας ειτε γιατι καποια αυτοκινητα εχουν αισθητηρα πιεσης στα παραθυρα και μπορει να μεινουν ανοιχτα ειτε δεν εχουν(πχ cabrio) και μπορει να γινει καποιο ατυχημα

Kostas_1
28-04-11, 21:11
Μα...εμενα παροτι cabrio εχει αισθητηρα πιεσης (αν βαλω εμποδιο στο κλεισιμο ξανανοιγουν μονα τους),

ααα, ... ισως γιαυτο να εχω και αυτοματο κλεισιμο με παρατεταμενο πατημα...

Και στο ε46 ομως που ειχα εργοστασιακο συναγερμο, παλι ειχα αυτοματο κλεισιμο με παρατεταμενο πατημα...

Τεσπα ας ρωτησει ειπα ο φιλος και βλεπουμε.

Εκεινο που ΔΕΝ εχω εμπιστοσυνη ειναι αν θα το ψαξουν και θα του πουν σωστα ή θα πανε να το αποφυγουν...

gyiama
29-04-11, 09:51
ναι δεν διαφωνω οτι εχει αισθητηρα πιεσης το Ζ4 μπορει και ολα τα μοντελα μετα πο μια χρονολογια να εχουν πχ απ το 2000 και μετα κλπ. απλα λεω για ποιο λογο δεν κλεινουν αυτοματα τα παραθυρα με τον εργοστασιακο συναγερμο οποτε δεν νομιζω να γινει δουλεια αν δεν μπει κατι εξωτερικο καμια πατεντα δλδ

Cobalt
29-04-11, 10:39
Δεν κλείνουν για λόγους ασφαλείας, επειδή λόγω Cabrio δεν έχει αισθητήρες πίεσης στην οροφή.
Υπάρχει λύση με πλακέτα extra...
Δες στο site : www.mod4cars.com

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σωστός...