Επιστροφή στο Forum : ΚΑΦΕ ΣΑΒΒΑΤΟ???
giannis_compact
14-04-11, 16:56
Αυτό το Σάββατο ποιοί είναι μέσα για καφέ στο γνωστό μέρος??
Υ.Γ. Θωμά με συγχωρείς που και πάλι σου έκλεψα τον τίτλο του θρέντ!:original:
Παρομοίως αν δεν βρίσκομαι, που δεν το πιστεύω, στο γυναικοχώρι.
giannis_compact
14-04-11, 17:12
Παρομοίως αν δεν βρίσκομαι, που δεν το πιστεύω, στο γυναικοχώρι.
Ο Γρηγόρης μου είπε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στον καφέ κύριε Γιώργο!:original:
μέσα...γιαννάκο απ'τον κόπο με βγάζεις ρε...άσε που τέτοιες μέρες που είμαστε στα κλησίματα
ούτε που το θυμάμαι για να ανοίξω τόπικ...προσθέστε και την μορμόνα...τον τρελαμένο πιστάκια.
giannis_compact
14-04-11, 17:29
Χαχα Οκ! :)
μέσα...γιαννάκο απ'τον κόπο με βγάζεις ρε...άσε που τέτοιες μέρες που είμαστε στα κλησίματα
ούτε που το θυμάμαι για να ανοίξω τόπικ...προσθέστε και την μορμόνα...τον τρελαμένο πιστάκια.
κλεισίματα
Αν έχει τελειώσει το service του αυτοκινήτου θα είμαι εκείthumb
giannis_compact
14-04-11, 17:58
Αν έχει τελειώσει το service του αυτοκινήτου θα είμαι εκείthumb
Άμα θές βρισκόμαστε κάπου και πάμε μαζί Ηλία!thumb
giannis_compact
16-04-11, 00:28
Ένα UP για αύριο!!:thumbsup::thumbsup:
Ένα UP για αύριο!!:thumbsup::thumbsup:
Σήμερα πλέον Γιάννη.
giannis_compact
16-04-11, 01:16
Σήμερα πλέον Γιάννη.
Ένα UP για σήμερα λοιπόν!!:thumbsup::thumbsup:
Ήπιαμε και σήμερα το καφεδάκι μας, παρά την βροχή και την ψυχρούλα, γιατί μερικοί θέλουμε και το τσιγαράκι μας.
Τhomelef, giannis compact, mormon, nickE46, gant, Γρηγόρης, pilot, liakos, kazakos.
Ο τελευταίος μάλιστα έκανε και μιά βόλτα το νέο απόκτημα του γιού και τον ευχαριστώ και από δώ πολύ, το βρήκε άριστο για την τιμή του.
Leonidas_E39
16-04-11, 21:04
:ranting2::ranting2: :ranting2::ranting2: :ranting2::ranting2: :ranting2::ranting2:
:ranting2::ranting2: :ranting2::ranting2: :ranting2::ranting2: :ranting2::ranting2:
Μη κάνεις έτσι, καλά να είμαστε, έχουμε μπροστά μας πολλάααααααα Σάββατα και μάλιστα καλοκαιρινά πλέον.
giannis_compact
16-04-11, 21:24
Μη κάνεις έτσι, καλά να είμαστε, έχουμε μπροστά μας πολλάααααααα Σάββατα και μάλιστα καλοκαιρινά πλέον.
Αυτό ακριβώς!thumb:thumbsup: