PDA

Επιστροφή στο Forum : Umnitza

Vasilis
07-04-11, 23:08
Μου ρθε αυτο το μειλ γιατι καποτε ψωνισα απο εκει...

καποιους μπορει να ενδιαφερει για φωτιστικα σε 46αρι κ οχι μονο (αν ψαξετε την ιστοσελιδα τους)thumb

https://secure.campaigner.com/Campaigner/Public/t.show?JMWc--7I9Y-b4ere1

Tsakirakos
08-04-11, 01:31
εγω που εχω 46αρι σενταν φεησλιφτ, και εχω βαλει φαναρια με προτζεκτορες και ματια αγγελων της DEPO,μπορω να αλλαξω μονο τους προτζεκτορες ή εχει πολυ φασαρια?

gyiama
08-04-11, 10:13
τιο εννοεις ρε Στεφανε?να αλλαξεις τους προτζεκτορες γιατι?αν και σε αυτα τα φαναρια πολυ δυσκολο να βγαινουν οι προτζεκτορες λογικα ειναι ενα κομματι ολα μαζι

SoNiC_77Gr
08-04-11, 13:02
Ειναι λιγο παλουκι εχθες αλλαξα τα δικα μου αλλα θελει λιγο ζορι.. Ναι αλλαζουν οι προτζεκτορες κ καταλαβαινεις διαφορα σε σχεση με τους μαμα αλλα πρεπει να ξερεις σε πιο σημειο ακριβως θα τους βιδωσεις γιατι εγω εκανα μλκια κ τελικα δεν μπορω να ρυθμισω το πανω-κατω που κανει το φαναρι..

Tsakirakos
08-04-11, 14:39
εχει καποιους FXR προτζεκτορες με Bixenon. και λενε οτι ειναι πιο φωτεινη η δεσμη τους. γινεται ομως? εστειλα μεηλ στην εταιρια και μου ειπαν οτι αυτο χρειαζομαι...
https://umnitza.com/umnitza-bixenon-projector-retrofit-p-5810.html

SoNiC_77Gr
08-04-11, 14:57
Μολις εχθες τα εβαλα φιλε μου. Ναι η φωτεινη δεσμη ισχυει, το θεμα ομως ειναι να βρεις καποιον που θα σου κανει την δουλεια σωστα. Εγω το εκανα μονος μου αλλα εν-μερη δν το εχω κανει σωστα κ επειδη εχω "βιδωσει" θα παω να παρω αλλα φαναρια να τα ξαναφτιαξω. Ειναι πολυ ευαισθητο το εσωτερικο του φαναριου κ σπανε τα πραγματα μεσα αν κανεις λαθος κινησεις. Συν οτι ετσι οπως τα εβαλα δυστηχως πλεον δεν εχω την δυνατοτητα του να ρυθμισω ποσο χαμηλα η ψηλα θα πεφτει η δεσμη γιατι πρεπει να τα βιδωσεις σε συγκεκριμενο σημειο, ειναι λιγο custom η εργασια. Οποτε χιλιες φορες να το κανει καποιος που ξερει, αλλα ποιος το κανει??

Tsakirakos
08-04-11, 18:17
καταλαβα...σε ευχαριστω! πολλοι ηλεκτρολογοι θα το παιξουν ειδημονες...ειναι το μονο σιγουρο. τι ψαρια θα πιασουν ομως δε ξερω!

SoNiC_77Gr, ποσο σου βγηκαν με μεταφορικα?

SoNiC_77Gr
09-04-11, 12:23
Περιπου γυρω στα 350.00$ υπολογιζε..