Επιστροφή στο Forum : ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ 335 με Μ3 46?
Φιλοι μου μια απλη απορια.Επειδη τα αυτοκινητα τα βαριεμαι σχετικα γρηγορα,μου αρεσει να τα αλλαζω.Τωρ εχω ενα 335 cabrio κ σκεφτομαι να παρω μια Μ3 ε46.Αξιζει λετε τον κοπο ή οχι?
m-power_01
28-03-11, 18:20
Να πας πίσω ; Όσο και αν το ένα είναι //Μ ενώ το άλλο όχι , είναι πισωγύρισμα ! Το ένα είναι πιο φρέσκο αυτοκίνητο Απο όλες τις απόψεις !
Και οικονομικά να το πάρεις Απο άποψη μεταπωλησης...
Αν μιλούσαμε για τρακ ντει καρ θα ήταν διαφορετική η γνώμη μου
ε δεν νομίζω να αξίζει να δώσεις καινούριο αμάξι για ένα άλλο παλαιότερο...
αν δεν σε απασχολεί το συγκεκριμένο γεγονός, τότε την απάντηση αυτή
είσαι ο μόνος που μπορεί να την δώσει, κάνοντας μια βόλτα ένα ///Μ3 Ε46
για να καταλάβεις αν αξίζει ή όχι να κάνεις τέτοια αλλαγή...αν αποφασίσεις
πάντως να κάνεις μια τέτοια αλλαγή, κάνε έναν κόπο να διαβάσεις μερικά
πράγματα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, μιάς και δεν είναι απο τις σχετικά
εύκολες αγορές...ειδικά τώρα που πλέον κλείνει 10ετία απο τότε που βγήκε.
εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή.
Μετά απο 335 πάς σε κάτι καλήτερο και πιο καινούριο. Δεν εννοώ οτι το Μ3 Ε46 είναι κακό αυτοκίνητο. Αλλά είναι βήμα προς τα πίσω, προς ένα παλιότερο αυτοκίνητο. Ναι μεν καλήτερο τιμόνι και διαφορικό και πιο γρήγορο απο μαμά 335 cabrio αλλά πρέπει να βάλουμε υψηλότερους στοχους. Και αυτοί είναι Μ3 Ε92 (που δεν θα το σκεφτόμουν αν είχα 335) ή Μ5 Ε60
Θα σου πω εγώ που έχουμε και το ίδιο αμάξι μόνο που το δικό μου είναι Coupe!
1ον: όπως γνωρίζουμε το 335 είναι καλύτερο ακόμα και από το νέο Μ3 ε90.
2ον: ο κινητήρας του βραβεύεται συνεχώς ως ο καλύτερος κινητήρας που φτιάχτηκε ποτέ!
3ον: έχει και μεγάλη αυτονομία.
Τώρα από κει και πέρα είναι δικιά σου απόφαση.
η ταπεινή μου άποψη είναι να μην το δώσεις το 335i για άλλο παλιότερης γενιάς :original:
...έχεις πμ φίλε !
Εγω δεν το γνωριζω αυτό.
Απο που το γνωρίζουμε ?
Μηπως κανεις λάθος οπως εκανα εγω και αντι για quote πατησα το thanks?
Θα συμφωνήσω με chief
Απο πού ξεφύρωσε αυτό πάλι ότι το 335 είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ από Μ3 Ε92 δεν μπορώ να καταλάβω...
Όσο για μεγάλη αυτονομία εδώ γελάμε....:hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1:
εργαλειο με (αμελετητα) το Μ3 e46.αλλα εχεις στην κατοχη σου ενα πιο φρεσκο αυτοκινητο που και αυτο εχει την δικη του χαρη ποιο καινουριο μοτερ νεο καλουπι κλπ για μενα οχι να μην κανεις αυτη την κινηση να αφησεις το καινουριο και να γυρισεις πισω μια 10ετια.
είναι δυνατόν να υπάρχει συμβατικός κινητήρας της bmw που να είναι καλύτερος
απο την σειρά s του bmw ///Μdivision? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...όσο για στήσιμο μετάδοση κτλ κτλ, άστο...
2ον: ο κινητήρας του βραβεύεται συνεχώς ως ο καλύτερος κινητήρας που φτιάχτηκε ποτέ!
αυτό ομολογουμένος δεν το ξέρω...αν υπάρχει αξιολόγηση ανά κατηγορία και στην
κατηγορία του (που δεν είναι ο s85)βγαίνει πρώτος, τότε δεκτόν...γιατί να βγαίνει
καλύτερος απο τον s85, δεν παίζει με τπτ...
νομίζω ότι είναι λογικό να είναι πιο οικονομικό απο την τετράλιτρη 8κύλινδρη
καταβόχθρα.
το πιο σωστό που είπες!!!thumb
Ετσι όπως είναι η αγορά σήμερα, το ναι ή όχι εξαρτάται από την τιμή που μπορεί να πιάσει το κάμπριο στην πώληση, γιατι στην αγορά μπορείς να ζορίσεις τον πωλητή του Μ3.
Εάν έχεις αγοραστή τότε αλλάζει. Θα το έκανα με την προυπόθεση ότι θα μου έμεναν ρέστα από 10000 ευρώ και πάνω.
Το βραβείο GNX πάει στο ε46 Μ3.
Σε καμία περίπτωση δε θα το άλλαζα με 46 Μ εκτός κι αν σκοπεύεις να κάνεις ....συλλογή. Τότε το 46άρι δε θα πρέπει να λείπει από το γκαράζ σου.
Αυτό ήταν τόσο αστείο όσο αυτό
https://www.gifbin.com/bin/082010/1281543881_justin-bieber.gif
και αυτό
https://www.gifbin.com/bin/1232031322_fbf0ih_th.gif
παρέα thumb
Για να γίνεται κουβέντα και να μην επικρήνουμε με μικρά βιντεάκια τον οποιοδήποτε και τον προσβάλουμε, καλό θα ήταν να αιτιολογήτε με επιχειρήματα αυτά που σκέφτεστε. Μεχρι στιγμής οι απόψεις αποτελούν δείγματα προσκόλησης στο Μ3 οποιοασδήποτε γενιάς και οτι πέρα απο αυτά δεν εχουν βγει αλλα καλά ή καλήτερα αυτοκίνητα απο την BMW, με εξαίρεση ίσως τον Θωμά.
Επιχειρήματα για να γίνει διάλογος γιατί μέχρι τώρα δεν βγαίνει ακρή.
Έλα βρε Στράτο. Τι να αιτιολογήσουμε? Αν το 335 είναι καλύτερο από Ε92 Μ3? Αστείο είναι που ειπώθηκε και ναι θα γελάσουμε. Αν το λεγε κάποιος live, εσύ δε θα γελούσες?
Αν θες ωστόσο, κατέβασε τα βιντεάκια δεν έχω κανένα πρόβλημα.
ghost-rider
28-03-11, 20:51
Το συναισθημα λεει Μ... Ειδικα το 46αρι ειναι αλητεια σκετη. Και εχει ωραιο κροταλισμα οχι μλκιες...
Η λογικη λεει στεγνα 335 και upgrade!
1ο)Το στησιμο του Μ δεν το εχει αλλα μπορει να το αποκτησει.
2ο)Τη δυναμη του Μ παλι δεν την εχει αλλα επισης μπορει να την αποκτησει.
3ο)Μπορει να αποκτησει και μεγαλυτερη δυναμη απο οποιοδηποτε Μ3...
4ο)Παντα αμα εχεις γλυκο ποδι θα σε εκπλησσει θετικα με την καταναλωση του, ενω στο Μ θα αναρωτιεσαι που πηγε η βενζινη που εβαλες...
Και τέλος ειναι 3λιτρο και οχι 4λιτρο... Και δεν ξερεις τι ξημερωνει αυριο...
πάντως πέραν της πλάκας, νομίζω πως για να κάνεις την συγκεκριμένη αλλαγή, πρέπει να
είσαι και πολύ κ@υλωμέν@ς με το συγκεκριμένο αμάξι για την κάνεις την τράμπα...εγώ
προσωπικά που είμαι ερωτευμένος και ταυτόχρονα δεν πάω μία το 335, δηλώνω πως δεν
θα έκανα την συγκεκριμένη αλλαγή...η μοναδική αλλαγή που θα έκανα, θα ήταν να πάρω
με μια μικρή διαφορά το 92άρι Μ3(αν μου περίσευε η διαφορά βέβαια), ή να το άλλαζα για
ένα κουπέ μιάς και δεν μπορώ κάμπριο αυτοκίνητο. να δώσω όμως αυτοκίνητο του 2007
και μετά για να πάρω στην καλύτερη ένα αμάξι του 2003, και μάλιστα το συγκεκριμένο
όπου το 90φεύγα% έχουν σκοτεινό ιστορικό. και άντε μερικοί απο εμάς έχουν πληρώσει
και κάτι παραπάνω για την συντήρηση, και έχουν διαβάσει εκατοντάδες γραπτές γραμμές
για το συγκεκριμένο αμάξι...ο φίλος γνωρίζει???ή μήπως βλέπει Μ3 με 15.000 ευρά και
λέει μια χαρά...είναι και bmw, δεν παθαίνει τπτ...
Η αποψη η δικια μου, επειδη εχω αρκετή εμπειρία απο Μ3 Ε46 και 335i ειναι οτι δεν θα εδινα ποτε το 335 για να πάρω ενα Μ3 προηγουμενης γενιας οσο καλο αμαξι και να ηταν ή να ειναι.
Τωρα αν οι συνθηκες ηταν περιεργες ισως και να το εκανα.
Αν δηλαδη ειχα αμεση οικονομική αναγκη απο λεφτα ή δεν μπορουσα να δινω τις δωσεις για το 335 και θα ειχα ενα 46αρι ξοφλημενο και λεφτα τζεπη ισως να το έκανα.
Το 335 ειναι ενα πολύ καλό αμαξι, καινουργιο, γρηγορο, ευκολα βελτειώσιμο, εμφανισιμο, αλλά δεν πάυει να ειναι μια σειρα 3 που υστερεί σε καποιους τομείς απέναντι σε μια σειρα Μ ακομα και την προηγουμενη.
Ομως εγω προσωπικα δεν θα έδινα ποτε το 335 για να πάρω Μ3 Ε46 . Το Μ3 Ε46 ειναι προηγουμενης γενιάς αμάξι και το 335 ειναι καινούργιο και με πλεονεκτιματα που η ΒΜW δεν εβγαζε στα προηγουμενα μοντελα της σειρας 3.
Τωρα, οσον αφορά την συγκριση 335 με Μ3 Ε92 δεν ειναι για να σχολιάζουμε τα αυτονόητα.
Η αποψη η δικια μου, επειδη εχω αρκετή εμπειρία απο Μ3 Ε46 και 335i ειναι οτι δεν θα εδινα ποτε το 335 για να πάρω ενα Μ3 προηγουμενης γενιας οσο καλο αμαξι και να ηταν ή να ειναι.
Τωρα αν οι συνθηκες ηταν περιεργες ισως και να το εκανα.
Αν δηλαδη ειχα αμεση οικονομική αναγκη απο λεφτα ή δεν μπορουσα να δινω τις δωσεις για το 335 και θα ειχα ενα 46αρι ξοφλημενο και λεφτα τζεπη ισως να το έκανα.
Το 335 ειναι ενα πολύ καλό αμαξι, καινουργιο, γρηγορο, ευκολα βελτειώσιμο, εμφανισιμο, αλλά δεν πάυει να ειναι μια σειρα 3 που υστερεί σε καποιους τομείς απέναντι σε μια σειρα Μ ακομα και την προηγουμενη.
Ομως εγω προσωπικα δεν θα έδινα ποτε το 335 για να πάρω Μ3 Ε46 . Το Μ3 Ε46 ειναι προηγουμενης γενιάς αμάξι και το 335 ειναι καινούργιο και με πλεονεκτιματα που η ΒΜW δεν εβγαζε στα προηγουμενα μοντελα της σειρας 3.
Τωρα, οσον αφορά την συγκριση 335 με Μ3 Ε92 δεν ειναι για να σχολιάζουμε τα αυτονόητα.
σωστός ο ρεκορντμαν...
πλάκα πλάκα ρε'σείς, εγώ ψήνομαι για την τράμπα...εκτός βέβαια, και αν θέλει
και λεφτά απο πάνω ο φίλος, που ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΛΙΟ ΛΕΜΕ...πάντως φίλε να
ξέρεις, το Μτρίο μου, είναι καλό...δεκτός κάθε έλεγχος :th_Laie_67-1:
Εσύ αγόρι μου είσαι μόνο γι'αυτό:
Η Σειρα Μ απο οποιο μοντελο και αν προερχεται ειναι η κορυφη της εταιριας !!!
Δε μπορει λοιπον να υπαρχει κατι καλυτερο απ αυτο.
Τωρα αν το οποιο μοντελο το πειραξουμε η οτι αλλο και παει καλυτερα δε σημαινει πως ειναι και καλυτερο !!!
Δε νομιζω πως υπαρχει μετρο συγκρισης.
Απο κει και μετα σε καμμια περιπτωση δε θα εδινα ενα νεο μοντελο οπως το 335 για να παρω ενα Μ3 Ε46.
Για μένα που και τα δυο αποτελούν όνειρα θερινής νυκτός, το Μ3 δεν ακούγεται καθόλου πισωγύρισμα! Αντιθέτως, θα το προτιμούσα γιατί:
1. Δε συμπαθώ τα κάμπριο. Από τη μια η στρεπτική ακαμψία, απ' την άλλη η ιδέα της καψαλισμένης καράφλας σε μια χώρα όπου τον μισό χρόνο ο ήλιος καίει σαν λούστης με κάνουν να τα θεωρώ περιττά. Τα roadster είναι άλλη φάση.
2. Θεωρώ την Ε46 ως ένα από τα ομορφότερα BMW ever. Ειδικά η Μ3 με τα φουσκωμένα φτερά και το καρούμπαλο στο καπώ είναι λουκούμι.
3. Στήσιμο Μ, διαφορικό Μ, κινητήρας Μ (και με αυτό το υπέροχο στρίγγλισμα).
4. Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά.
1ον: όπως γνωρίζουμε το 335 είναι καλύτερο από το ε46.
:rally::rally::rally::rally::rally:
Παιδιά συγνώμη για το μπέρδεμα δικιά μου μ@λ@κι@!
Είχα στο μυαλό μου και τα δυο και μπέρδεψα τα μοντέλα.Να το διορθώσω:
Ότι ο κινητήρας βραβεύετε αληθεύει αλλά επειδή δεν θέλω να παρεξηγηθώ γιατί είμαι και νέος, ψάξτε το και πείτε μου αν κάνω όντος λάθος.
Έπειτα εμένα μου βγάζει 500+ χιλιόμετρα αυτονομία, με ταχύτητα 140km/h αν κάποιος φέρνει αντίρρηση ο φίλος μας ο Μάνος που το έχει ας το επιβεβαιώσει να μας πει αν κάνω λάθος.
Επί της βλακείας μου...αυτό που ήθελα να πω είναι αυτό που ανέφεραν οι περισσότεροι γιατί από το καινούργιο να πάει στο παλιό!?
Και πάλι συγνώμη για το ποστ θα με μάτιασαν φαίνεται!
Νομίζω οι προηγούμενοι συμφορουμήτες κάληψαν πλήρως την συζήτηση. Πιο γρήγορο απο Μ3 Ε92 το 335 γίνεται (το κουπέ λόγω βάρους), πιο στριφτερό δεν ξέρω -ίσως με το κατάλληλο budget-, πιο οικονομικό είναι (βενζίνες, service, ασφάλειες), το ίδιο παιχνιδιάρικο είναι. Οντως αν δεν υπάρχει κόλλημα για ένα αμφιβόλου ιστορικού αυτοκίνητο, δεν αξίζει να προχωρήσεις σε προηγούμενο μοντέλο
To να κάνεις μία τέτοια αλλαγή έχει λογική μόνο εάν 1. έχεις κόλλημα με το 46 m3, 2. πουλάει κάποιος γνωστός σου πένα m3. Aλλιώς είναι κρίμα να δώσεις το 93άρι σου που γνωρίζεις κάθε του πτυχή για ένα αγνώστου ιστορικού μεταχειρισμένο αμάξι.
Το ότι είναι παλιότερο σαν μοντέλο το 46 δεν μου λέει και πολλά, προσωπικά το θεωρώ τόσο όμορφο και well engineered μοντέλο που τα χρόνια του δεν τα δείχνει με τπτ! Υπάρχουν φορές που οδηγάω το δικό μου και έτσι όπως στριγγλίζει (εντελώς διαφορετικά από οποιοδήποτε άλλο μοτέρ παραγωγής) αναρωτιέμαι πόσο θα έπρεπε εν έτη 2011 να πληρώσω για ένα σύγχρονο όχημα επιδόσεων ώστε να απολαμβάνω ανάλογης ποιότητας ήχο από το αμάξι μου! Στο μόνο που υπερτερεί το 93 είναι η ποιότητα κύλισης και αν είχες coupe θα σου έλεγα και η ακαμψία.
Έχω πάντως να παρατηρήσω, σύμφωνα και με δηλώσεις γνωστών μου που υπήρξαν κάτοχοι τόσο Μ3 όσο και 335, πως το 335 μάλλον δεν καταφέρνει τόσο καλά να διατηρήσει το "δέσιμο" ή το "κόλλημα" του οδηγού με το αυτοκίνητο όσο ένα Μ μπορεί...
Η δική μου γνώμη είναι να κρατήσεις το 335 σου μόνο και μόνο για λόγους μεταπώλησης αφού αλλάζεις τα αμάξια συχνά. Η Μ3 ήταν και είναι σημείο αναφοράς στην αυτοκίνηση αλλά πρέπει να λάβεις υπόψη σου τα σημερινά δεδομένα.
Πρώτα απ' όλα είμαστε εν μέσω οικονομικής κρίσης και η οπτική γωνία που βλέπουμε τα αμάξια έχει αλλάξει και πλέον μεγάλο ρόλο παίζουν σήμερα οικολογικά και οικονομικά κριτήρια. Όπως και να το κάνουμε η Μ3 καίει και μάλιστα το αγλέουρα.
Έπειτα είναι ο τρόπος οδήγησης του καθενός. Εγώ για παράδειγμα προτιμώ στην καθημερινή μετακίνησή μου να απολαμβάνω την ροπή που μου προσφέρεται. Το 335 είναι cruising αμάξι ενώ το Μ πισταδόρικο που για να το πας πρέπει να είσαι εσύ στην τσίτα και το στροφόμετρο στα ύψη. Εγώ λοιπόν που προτιμώ πιο cool καταστάσεις προτιμώ τα ροπάτα αμάξια γι αυτό και ένα φεγγάρι που είχα ένα ταπεινό golf v gti όταν το πούλησα για να πάρω την Μ3 Ε46 το μετάνοιωσα αργότερα που κατάλαβα ότι αυτό που θέλω δεν είναι τα γκάζια αυτά καθαυτά αλλά ο τρόπος που μου τα βγάζουν.
Επομένως καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι αν θέλεις να το αλλάξεις οποσδήποτε καλύτερα να περιμένεις το 1Μ που και οικονομικότερο (τηρουμένων των αναλογιών) είναι και ροπή έχει και τα διαφορικά //Μ διαθέτει και νέο μοντέλο είναι και πιο fun to drive υποθέτω ότι θα είναι....:thumbsup:
Τα roadster είναι άλλη φάση.
Έτσι μπράβο το καλό παιδί....:thumbsup:
Πάντως 335 ούτε εγώ θα έδινα για Μ3 Ε46
Το μόνο που θα έδινα ήταν το 335 cabrio για 335 coupe DCT ful extra thumb
Κατ αρχην σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολους για το ενδιαφερον σας-απαντησεις σας.Κ πραγματικα χαιρομαι που ειμαι κ εγω μελος σε αυτο το φορουμ.Φιλε gnx εχεις απολυτο δικιο,ειπαμε να πουλησω οχι να σκοτωσω νεο αυτοκινητο.Ναι οταν πουλας-κ ειδικα σημερα-χανεις.Κ ασφαλως μενουν ρεστα πανω απο 10 χιλ.αν κ δεν ειναι αυτο το θεμα μου.Φιλε Monsta κ με σενα συμφωνω,σε περιπτωση αγορας Μ3 Ε46 θα μεινει πλεον στο γκαραζ μου,οπως ορισμενοι εχουν τα ε30(μεγαλη βλακεια μου που εδωσα στα 22 μου το δικο μου,που μυαλο τοτε).Φιλε Thomelef δεν θελω να παω σε m3 e92 καθαρα για λογους κυβισμου κ ισως(πολυ λιγοτερο)λογω οικονομικης διαφορας.Κ βεβαια (επειδη ειμαι πολλα χρονια σε διαφορα bmw)δεν βλεπω m3 με 15.000 κ πολυ περισσοτερο οτι δεν χαλανε.Α κ σε ευχαριστω για την προταση,πολυ καλο το αμαξι σου,αλλα με χαλαει ενα παιδικο καθισμα που καπου πηρε το ματι μου :).
Φιλε Μιχαλη οντως η αυτονομια ειναι πανω απο 500 χιλιομετρα,το εχω δει πολλες φορες διοτι κανω πολυ συχνα το ταξιδι ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.Συμφωνω βεβαια οτι το m3 e92 ειναι πολυ καλυτερο απο 335 κατι απολυτα λογικο,το αν φτιαχνεται το 335 κ το καθε 3αρι ωστε να ειναι πιο γρηγορα απο Μ3 ΔΕΝ ΛΕΕΙ απολυτως τιποτα.Διαφωνω με πολλους στο θεμα της μεταπωλησης,τα m3 e46 ειναι πραγματικα πολυ φτηνα τωρα -ποσο πιο κατω θα πανε?Η να το πω αλλλιως απο την χ τιμη του 335 ποσο πιο κατω θα ειναι σε ενα χρονο κ ποσο πιο κατω του Μ3?Οτι ηταν να χασει το Μ3 ουσιαστικα το εχασε.
Παιδες κ παλι ευχαριστω,οπως μου ειπατε κ εσεις τα παντα ειναι θεμα τιμης πωλησης-αγορας,θα βαλω μια αγγελιουλα κ βλεπουμε.Οποιαδηποτε παρατηρηση ευπροσδεκτη βεβαια....
Υ.Γ. Φιλε 120ie87 σε ευχαριστω πολυ
μια σημείωση...το καρεκλάκι που το είδες ρε μάνο???
στο Μτρίο δεν μπαίνει καρακλάκι καρντιά μου. μόνο ο χοντρός πισινός μου,
και που και που η γυναίκα μου...το καρεκλάκι, είναι σε άλλο αμάξι...ααααα
έχει και πολύ πρίκα το αμάξι!!!χεχεχε
ghost-rider
29-03-11, 10:45
Xμμμ.......... Για το ποσο πιο κατω μπορει να φτασει η τιμη ενος Ε46 Μ3 εχω καποιες ενστασεις.
Νομιζω οτι πρεπει να ριξουμε μια ματια σε τιμες προηγουμενων Μ3 για να βγαλουμε συμπερασμα. Του Μ3 Ε36 συγκεκριμενα.
Τωρα το αν θα πεσει περισσοτερο το 335 και αν θα βγει κανεις κερδισμενος στο τελος δεν το κατεω... Αλλα το Μ3 δυστυχως θα πεσει κ αλλο.
Ισως το 335 να πεσει περισσοτερο. Η αληθεια ειναι οτι εχει ηδη πεσει παρα πολυ και ειναι ακομα τρεχον μοντελο... Κατι που συνεπαγεται οτι μολις ερθει το νεοτερο θα γινει μπαμ.
Γενικοτερα στη μεταπωλητικη αξια πασχουν ολα τα bmw.
Τα Μ3 ε36 δεν ειναι καλή ένδειξη για το που μπορούν να πάνε οι τιμές των Ε46 Μ3, διότι τα 36αρια είναι μετατροπές όλα, με αγνωστα χιλιομετρα κλπ
βασικά δεν νομίζω να υπάρχει αμάξι πλύν των μερσεντές που να έχουν καλό κρητήριο
την μεταπωλητική τους αξία...και ειδικά αυτή την περίοδο, τα μερκ λόγο μικρού κυβισμού
κρατάν καλά την τιμή τους...εδώ βλέπεις αμάξια των πάνω 100.000+ να πουλιούνται για
45.000, και πάλι δεν αγοράζονται απο κανέναν...η αγορά του αυτοκινήτου, πάει πέθανε...
Christos 330
29-03-11, 11:02
Mανο μηπως να βελτιωνες λιγο το 335 ισως να βαρεθηκες την δυμανη που εχεις και να
χρειαζεσαι κατι παραπανω . . .
Αν και εγω οπως ολοι μας εχουμε μια αρρωστια με το Μ3 και ειναι ενα αυτοκινητο που
θα αφησει την ιστορια του θα σου λεγα να μην κανεις το βημα . . .
Τωρα δεν ξερω τι στυλ ανθρωπος εισαι για ενα Μ3 csl δεν θα το σκεφτομουν καν θα την
εκανα την αλλαγη . . .
Ψαξτο σκεψου το δες τα υπερ δες τα κατα και οτι αποφασισεις εμεις μαζι σου !!!
Christos 330
29-03-11, 11:04
βασικά δεν νομίζω να υπάρχει αμάξι πλύν των μερσεντές που να έχουν καλό κρητήριο
την μεταπωλητική τους αξία...και ειδικά αυτή την περίοδο, τα μερκ λόγο μικρού κυβισμού
κρατάν καλά την τιμή τους...εδώ βλέπεις αμάξια των πάνω 100.000+ να πουλιούνται για
45.000, και πάλι δεν αγοράζονται απο κανέναν...η αγορά του αυτοκινήτου, πάει πέθανε...
Εγω παλι λεω ρε Θωμα οτι το καθε αυτοκινητο εχει τον λαο του . . .
Αν ο αλλος ειναι ετοιμος για Μ3 μπαινει στον χωρο και χορευει . . .
Αν σκεφτομαστε τα τελη ασφαλεις κτλ και seicento να παρουμε
θα σκεφτομαστε να βαλουμε υγραεριο γιατι θα καιει . . .
είχα ένα ταπεινό golf v gti όταν το πούλησα για να πάρω την Μ3 Ε46 το μετάνοιωσα αργότερα που κατάλαβα ότι αυτό που θέλω δεν είναι τα γκάζια αυτά καθαυτά αλλά ο τρόπος που μου τα βγάζουν.
Εγώ που έκανα ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με σένα δεν το μετάνιωσα ούτε μία μέρα που γύρισα σε Μ. Μάλιστα το gti με είχε κουράσει τόσο πολύ που με τα ίδια κιλά ροπής με το μ3 δε πατούσε κάτω πουθενά.
Βέβαια γούστα είναι αυτά και περί ορέξεως...thumb
Πάντως Μάνο , εαν το αυτοκίνητο σου είναι αυτό που νομίζω, τότε πρέπει να διορθώσεις λίγο την τιμούλα νομίζω για να μπορέσει να φύγει το αμάξι..
DionisisM5
29-03-11, 14:15
Οχι μην κανεις την αλλαγη αυτην και εγω αυτης της αποψης ειμαι......Ε46 Μ3 ειναι οπως και να το κανουμε Μ.......Αλλα στην περιπτωση ποιο παλιο!!!!
Οσο γ'αυτο που ειπαν καποια παιδια οτι το 335 ειναι καλυτερο απο το Ε92 Μ3,δεν υπαρχει τετοια περιπτωση ουτε 1 στο 1,000,000,000,000.
Δεν ειναι τυχαιο που λεγεται Μ
Πάντως Μάνο , εαν το αυτοκίνητο σου είναι αυτό που νομίζω, τότε πρέπει να διορθώσεις λίγο την τιμούλα νομίζω για να μπορέσει να φύγει το αμάξι..
Στα 47.000 το εβαλα,ενω καινουριο κανει 113.000 κ κατι ψιλα.Εαν βρω ενα καθαρο,καλο Μ3 δεν με ενδιαφερει τοσο η διαφορα στην τιμη,δεν θα κολλησω σε λιγο πανω λιγο κατω.Επαναλαμβανω εαν...τεσπα η πωληση ειναι θεμα τυχης κ αναγκης.Ευτυχως δεν εχω ουτε το ενα ουτε το αλλο οποτε βλεπουμε....
Να κ η αγγελια.....
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1359983/
Aν θες να αποκτησεις Μ3 ε46 , τοτε μονοδρομος ειναι το CSL.
Αν παρεις τα χρηματα που ζητας απο το 335 βρισκεις ανετα ενα καλο csl.
Bεβαια μη περιμενεις να βρεις καποιο παρθενο . Τα περισσοτερα εχουν ωρες σε πιστες χωρις αυτο να ειναι ελαττωμα. Συντηρημένο σωστα να ειναι και ολα καλα!
Christos 330
29-03-11, 17:59
Aν θες να αποκτησεις Μ3 ε46 , τοτε μονοδρομος ειναι το CSL.
Αν παρεις τα χρηματα που ζητας απο το 335 βρισκεις ανετα ενα καλο csl.
Bεβαια μη περιμενεις να βρεις καποιο παρθενο . Τα περισσοτερα εχουν ωρες σε πιστες χωρις αυτο να ειναι ελαττωμα. Συντηρημένο σωστα να ειναι και ολα καλα!
Ειναι και του Σπανου που δεν εχει ουτε δευτερολεπτο μεσα στην πιστα . . .