PDA

Επιστροφή στο Forum : [E92] φιμέ μεμβράνες

lefterishatzi
03-03-11, 01:12
Παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας. Έχει γίνει καλή δουλειά εδώ:

https://i1131.photobucket.com/albums/m554/lefterishatzi/th_IMAG0091-1.jpg (https://s1131.photobucket.com/albums/m554/lefterishatzi/?action=view&current=IMAG0091-1.jpg)

:mpaks:

cobrastyle
03-03-11, 01:36
Αυτό που μπορώ να σου πω φίλε είναι πως έβαλα κι εγώ μεμβράνες πριν κανένα μήνα σε Ε92 και ήταν έτσι τις πρώτες 3-4 μέρες.
Αν έχει γίνει καλή δουλειά θα φύγει σιγά-σιγά.
Εξαρτάται πόσο καιρό είναι έτσι λοιπόν αλλά σήγουρα και πόσο καλή δουλειά έγινε.
Αν το έκανες αυτές τις μέρες...υπομονή!!!

Chris
03-03-11, 06:46
Μετα απο 4-5 μερες παρε μια πλαστικη σπατουλα η με το νυχι σου σιγα σιγα και θα φυγουν. Η αν δν θες να παιδευεσαι περνα μια βολτα απο κει που στα βαλανε να τα ξαναπατησουν...

mixalis
03-03-11, 08:45
Ίσως αργήσει λίγο να φύγει ο εγκλωβισμένος αέρας από μέσα διότι δεν έχει ήλιο δυνατό τώρα άρα κάνε λίγο υπομονή κανα δύο βδομάδες ή αν δεν μπορείς έχουν και εγγύηση νομίζω........thumbthumbthumb

Vasilis
03-03-11, 09:19
θα σου προτεινα να το ''βγαλεις'' στον ηλιο

οταν κ οποτε τον δεις!χεχε

ωστοσο αν ''δεν''

πας εκει που στο τοποθετησαν κ στο διορθωνουν...μην αγχεσαι!

Nino
03-03-11, 09:57
εγω χλωμο το βλεπω να φτιαχνει...

Gregory_///M
03-03-11, 10:04
Μετα απο 4-5 μερες παρε μια πλαστικη σπατουλα η με το νυχι σου σιγα σιγα και θα φυγουν. Η αν δν θες να παιδευεσαι περνα μια βολτα απο κει που στα βαλανε να τα ξαναπατησουν...

Αυτό ακριβώς...

Christos 330
03-03-11, 10:08
Εκει ειναι η ματαξοτυπια τις BMW σχεδον σε ολα BMW ειναι ετσι . . .

Δεν πιστευω να φτιαχνει διοτι η μεβρανη δεν εφαρμοζει καλα οπως εφαρμοζει στο

τζαμι . . .

Vasilis
03-03-11, 10:28
δεξια γιατι πατησε ομως κ αριστερα ''δεν''?

εχει κρατησει νερο κ αερα...

σαφως η τοποθετηση σ αυτο το σημειο δεν θα ναι ποτε τελεια!

ομως μπορει να διορθωθει κατα πολυ!

Nino
03-03-11, 10:38
Βασιλη αν εχει κρατησει νερο με μια σπατουλα θα παρασυρει τον αερα που εχει εγκλωβιστει και θα στρωσει,αν ομως εχει μονο αερα δεν προκειται να φυγει με τιποτα.
Ετσι εγινε και στου jordan...
Εδω μια μεβρανη (screen protector) βαζεις στο κινητο και "κραταει" φυσσαλιδες αερα που δεν φευγουν με τιποτα...
Η καλυτερη λυση ειναι η αμεση επανατοποθετηση της εκει που αγοραστηκαν..

Vasilis
03-03-11, 10:41
Οι φυσαλλιδες αερα Νινε μου

μενουν στο κινητο γιατι δεν χρησιμοποιεις νερο στην τοποθετηση της ζελατινας!

σαφως μπορει κ να μην διορθωνεται το προβλημα του φιλου

κ η λυση της επανατοποθετησης να ναι μονοδρομος!

ομως πριν επιλεξει την εσχατη λυση ας δοκιμασει αυτα που αναφερουμε!:thumbsup:

(βγαλε το αυτοκινητο κοντρα στον ηλιο για λιγες ωρες)

Vasilis
03-03-11, 10:44
οταν το ''πατας'' απο μεσα , βλεπεις να ''καθεται'' καλυτερα η ζελατινα?

απλα οταν το αφηνεις ,δημιουργειται παλι αυτο το ΄΄κενο΄΄?

κανε εναν κοπο κ καθαρισε εξισου καλα κ απ εξω το τζαμι!:whistle:

πιστευα οτι ειχα το ιδιο θεμα στο δικο μου (σε μικροτερο μεγεθος) κ το προβλημα ηταν απ εξω :shok: (κακος καθαρισμος)

φαντασου οτι το πηγα πισω στον τοποθετη κ εμεινα μακακας οταν τον ειδα να το καθαριζει απ εξω (πολυ κοντα στην τσιμουχα παραθυρου-παρμπριζ)!:shok::shok:

Monsta
03-03-11, 11:11
Αν εννοείς το πάνω πάνω μέρος (πράσινη γραμμή) τότε εκεί δεν πρόκειται να βελτιωθεί ΠΟΤΕ. Οι μαύρες κουκίδες που έχει το τζάμι εμποδίζουν τη μεμβράνη να κάτσει τέλεια δημιουργώντας αυτό το κενό.

Η κατάσταση είναι χειρότερη στα Ε46.

Στο σημείο που είναι η αντίσταση, μπορείς να το πατήσεις λίγο με το δάχτυλο και ίσως βελτιωθεί λιγάκι.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν φταίει ο εφαρμοστής.

lefterishatzi
03-03-11, 15:12
Δηλαδή απ'ότι κατάλαβα δεν γίνεται κάτι καλύτερο... κρίμα. Αν έκοβε την μεμβράνη στο ύψος της τελευταίας αντίστασης μήπως ήταν καλύτερα?

Monsta
03-03-11, 15:20
Δηλαδή απ'ότι κατάλαβα δεν γίνεται κάτι καλύτερο... κρίμα. Αν έκοβε την μεμβράνη στο ύψος της τελευταίας αντίστασης μήπως ήταν καλύτερα?

Αυτό είναι μία λύση, όμως και πάλι δε σημαίνει ότι θα ήταν αισθητικά καλύτερο.

lefterishatzi
03-03-11, 15:31
Η τοποθέτηση έγινε πριν 10 ημέρες περίπου. Έχω δοκιμάσει να διώξω το τυχόν παγιδευμένο νερό με μια πιστωτική κάρτα τυλιγμένη με λεπτό-μαλακό πανάκι, αλλά δεν φαίνεται να κολλάει η ζελατίνη καλά εκει λόγω σαγρέ επιφάνειας (μαύρες κουκίδες) από κατασκευής του τζαμιού. Οπότε θα το αφήσω δυστηχώς έτσι...

mixalis
03-03-11, 16:45
Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν φταίει ο εφαρμοστής.

Αν δεν φταίει ο εφαρμοστής ποιός μπορεί να φταίει όταν στην απέναντι μεριά είναι μια χαρά?thumbthumb
Νομίζω είναι καλύτερα να πάει και να του το αλλάξουν.......:whistle:

Monsta
03-03-11, 18:38
Δεν είναι «μια χαρά». Δες το πιο προσεχτικά. Απλά είναι έξω από τη περιοχή που εστιάζει η κάμερα και δε φαίνεται τόσο καλά.

lefterishatzi
03-03-11, 21:15
Στην άλλη πλευρά υπάρχει, άλλα σε λίγο πιο μικρό βαθμό. Το μόνο που μου έρχεται πλέον να κάνω είναι το ΣΚ να το ζεστάνω λίγο με πιστολάκι από μαλλιά και να δοκιμάσω με την πιστωτική πάλι...

Monsta
03-03-11, 22:22
Πρόσεχε με το πιστολάκι. Είπαμε το τζάμι φταίει και όχι η μεμβράνη.

lefterishatzi
04-03-11, 01:34
Σε απόσταση περίπου 25cm λίγο να ζεσταθεί και να την πιέσω μέτα..

mixalis
04-03-11, 08:08
Άραγε τα υπόλοιπα Ε92 που έχουν φιμέ έχουν τέτοια προβλήματα..........?:think::think::thin k:

Vasilis
04-03-11, 08:44
γιατι δεν κανεις μια προσπαθεια να το πας εκει που στο τοποθετησαν?

μετα κανεις απεγνωσμενες προσπαθειες μονος σου!

bill_m3
04-03-11, 08:50
γιατι δεν κανεις μια προσπαθεια να το πας εκει που στο τοποθετησαν?

μετα κανεις απεγνωσμενες προσπαθειες μονος σου!

Έτσι ακριβώς!!

Μην γίνει καμιά μαμακία και μετά θα τρέχεις να το ξαναπληρώσεις!!

lefterishatzi
04-03-11, 13:23
Έχω πάει 2 φορές και μου είπαν ότι είναι το καλύτερο που μπορουν να κάνουν. Πιο πολύ θέλω να δω αν κάποιος με το ίδιο μοντέλο έχει το ίδιο πρόβλημα.

Nino
04-03-11, 16:49
Λοιπον...
Δεν υπαρχει σωστος επαγγελματιας,εφαρμοστης που θα παραδωσει αμαξι σε αυτα τα χαλια!! αλλα το κυριωτερο που θα πει και οτι αυτο ειναι το καλυτερο που μπορω να κανω.
Μη τρελαθουμε τωρα, εχει δει κανεις τετοια δουλεια σε μεμβρανες που στο φιναλε τις χρυσοπληρωνεις..
Θα παραλαμβανε ή θα παρεδιδε κανεις απο τους συμμετεχοντες στη συζητηση το αμαξι ετσι?
Εαν δεν "καθεται" η μεμβρανη απο τις κουκιδες,τοτε με ενα ψιλο γυαλοχαρτο τις τρωνε λιγο και αυτο σχεδον ποτε δεν χρειαζεται.
Εγω προσωπικα οσα αυτοκινητα φιλων εχω δει δεν υπαρχει πουθενα τετοια κατασταση και ας ειναι τα τζαμια τους με κουκιδες (χ3).
Οταν πας σε επαγγελματια πας για την σωστη τοποθετηση αλλιως στο internet υπαρχουν μεμβρανες ετοιμες για καθε μοντελο αυτοκινητου (ολα τα τζαμια) με 30 ευρω.
Αγαπητε δεν ξερω ποσο πληρωσες,αλλα οσο φθηνα και αν ειναι, αν ο εφαρμοστης τοποθετησε δικες του μεμβρανες αξιωσε την αντικατασταση της.

lefterishatzi
04-03-11, 17:04
Λοιπον...
Δεν υπαρχει σωστος επαγγελματιας,εφαρμοστης που θα παραδωσει αμαξι σε αυτα τα χαλια!! αλλα το κυριωτερο που θα πει και οτι αυτο ειναι το καλυτερο που μπορω να κανω.
Μη τρελαθουμε τωρα, εχει δει κανεις τετοια δουλεια σε μεμβρανες που στο φιναλε τις χρυσοπληρωνεις..
Θα παραλαμβανε ή θα παρεδιδε κανεις απο τους συμμετεχοντες στη συζητηση το αμαξι ετσι?
Εαν δεν "καθεται" η μεμβρανη απο τις κουκιδες,τοτε με ενα ψιλο γυαλοχαρτο τις τρωνε λιγο και αυτο σχεδον ποτε δεν χρειαζεται.
Εγω προσωπικα οσα αυτοκινητα φιλων εχω δει δεν υπαρχει πουθενα τετοια κατασταση και ας ειναι τα τζαμια τους με κουκιδες (χ3).
Οταν πας σε επαγγελματια πας για την σωστη τοποθετηση αλλιως στο internet υπαρχουν μεμβρανες ετοιμες για καθε μοντελο αυτοκινητου (ολα τα τζαμια) με 30 ευρω.
Αγαπητε δεν ξερω ποσο πληρωσες,αλλα οσο φθηνα και αν ειναι, αν ο εφαρμοστης τοποθετησε δικες του μεμβρανες αξιωσε την αντικατασταση της.

Μία πιστεύω το ένα, μία το άλλο! Η αλήθεια είναι ότι μου έχει κακοφανεί πολύ που είναι έτσι η μεμβράνη και γι΄αυτό ρωτάω. Η λύση με το γυαλόχαρτο μου είχε περάσει από το μυαλό, αλλά φοβάμαι μη γίνει ζημιά στο αυτοκίνητο. Επίσης θα ήθελα να πώ ότι τις μεμβράνες τις πλήρωσα αρκετά ακριβά μιας και πήγα σε κεντρικό κατάστημα γνωστής εταιρίας... Με βλέπω για πόλεμο αύριο:warriorsmiley:

mixalis
04-03-11, 17:39
Θα σου πρότεινα μην τις πειράξεις για κανένα λόγο απλά να πας εκεί που τις έβαλες και να τους πεις τα αυτονόητα............:ranting2::ranting2:

Monsta
04-03-11, 20:27
Αν είναι ένα πράγμα που πραγματικά συχαίνομαι, είναι όταν ο πελάτης αρχίζει και κάνει υποδείξεις ή προσπαθεί να προτείνει λύσεις στον επαγγελματία για το πως θα πρεπε να γίνει η δουλειά.

Δεν ξέρω που πήγε ο φίλος για τοποθέτηση, όμως από το 'κεντρικό κατάστημα γνωστής εταιρείας' υποθέτω ότι απασχολεί σοβαρά άτομα με εμπειρία στο χώρο.

Επίσης επειδή τυχαίνει λόγο επαγγέλματος να έχω δει εκατοντάδες τοποθετήσεις μεμβρανών, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι δυστυχώς στο 'πρόγραμμα' όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου. Αν έβλεπα καμιά φούσκα, κανένα τσάκισμα ή κανένα στραβό κόψιμο, ναι, αυτό θα ήταν απαράδεκτο και θα ήμουν ο πρώτος που θα το είχε επισημάνει στο φίλο μας.

Τώρα diy λύσεις του στυλ 'παίρνω γυαλόχαρτο και τρίβω το τζάμι' τις θεωρώ τουλάχιστον αστείες (δε σπάμε μπιμπίκια στο τζάμι, ούτε το γυαλίζουμε Γιάννη) και κανένας σοβαρός επαγγελματίας δεν θα το επιχειρούσε σε αυτοκίνητο πελάτη. Όπως επίσης δε θα βαζε μεμβράνες των....30 ευρώ από το internet. Αλήθεια, μήπως αναλαμβάνουν να σου στείλουν ταχυδρομικώς και τη πιστοποίηση ΚΤΕΟ, την εγγύηση και το εγκεκριμένο αυτοκόλλητο?

Nino
04-03-11, 23:05
Αν είναι ένα πράγμα που πραγματικά συχαίνομαι, είναι όταν ο πελάτης αρχίζει και κάνει υποδείξεις ή προσπαθεί να προτείνει λύσεις στον επαγγελματία για το πως θα πρεπε να γίνει η δουλειά.

Δεν ξέρω που πήγε ο φίλος για τοποθέτηση, όμως από το 'κεντρικό κατάστημα γνωστής εταιρείας' υποθέτω ότι απασχολεί σοβαρά άτομα με εμπειρία στο χώρο.

Επίσης επειδή τυχαίνει λόγο επαγγέλματος να έχω δει εκατοντάδες τοποθετήσεις μεμβρανών, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι δυστυχώς στο 'πρόγραμμα' όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου. Αν έβλεπα καμιά φούσκα, κανένα τσάκισμα ή κανένα στραβό κόψιμο, ναι, αυτό θα ήταν απαράδεκτο και θα ήμουν ο πρώτος που θα το είχε επισημάνει στο φίλο μας.

Τώρα diy λύσεις του στυλ 'παίρνω γυαλόχαρτο και τρίβω το τζάμι' τις θεωρώ τουλάχιστον αστείες (δε σπάμε μπιμπίκια στο τζάμι, ούτε το γυαλίζουμε Γιάννη) και κανένας σοβαρός επαγγελματίας δεν θα το επιχειρούσε σε αυτοκίνητο πελάτη. Όπως επίσης δε θα βαζε μεμβράνες των....30 ευρώ από το internet. Αλήθεια, μήπως αναλαμβάνουν να σου στείλουν ταχυδρομικώς και τη πιστοποίηση ΚΤΕΟ, την εγγύηση και το εγκεκριμένο αυτοκόλλητο?

Καλα επειδη ειναι καποιος επαγγελματιας δεν παει να πει οτι εχει και το αλαθητο του παπα...ή και μερικες φορες ενδεχομενο δολο....
Απο "επαγγελματιες" ειδικα στο χωρο του αυτοκινητου ολοι λιγο πολυ εχουμε ψιλοκαει...

Σε οποιοδηποτε site εφαρμοστων αντηλιακων film στις συχνες ερωτησεις αναφερουν ρητα οτι δεν ξεφλουδιζουν ή κανουν φουσκαλες (link στη διαθεση σου, αλλα μη κανουμε και διαφημιση)
Εκτος της εξωτερικης βελτιωσης της εμφανισης του αυτοκινητου,οι μεμβρανες εχουν αλλη σκοπιμοτητα και χρησιμοτητα και πολυς κοσμος δεν επιλεγει απαραιτητα τις σκουροχρωμες που θα πρεπει να εχουν και τη πιστοποιηση (μια Ελληνικη πατεντα και αυτη).
Ετσι αν καποιος θελει μπορει να βρει στο δυαδικτυο επωνυμες ή μη μεμβρανες σε πολυ φθηνες τιμες.
Ετσι για την ιστορια σου αναφερω οτι ο jordan αγορασε πληρες set για ολα τα παραθυρα του Χ3 περιπου 30-40 ευρω.
Ξεκινησε την προσπαθεια εφαρμογης βαση των οδηγιων που τις συνοδευαν και αφου εβαλε το πισω μικρο ταζαμακι μια χαρα στο επομενο τζαμι τα εκανε "μουτι" και βγηκε ενα αποτελεσμα σαν αυτο που δειχνει ο φιλος στις fhoto.
Ετσι πηγε σε γνωστοτατη φιρμα και ζητησε να του τις εγκαταστησουν αυτοι εναντι φυσικα αμοιβης.
Η αμοιβη που του ζητησαν ηταν 50 ευρω.
Ακου ομως τωρα τι εγινε!!! την ωρα της τοποθετησης ο εφαρμοστης (που και αυτος ειναιο εμπειρος αλλα παραμενει ανθρωπος) εκανε λαθος και και δεν μπηκε καλα και κατα τη προσπαθεια διορθωσης την εκοψε, ετσι μιας και ηταν δικη του υπαιτιοτητα του εβαλαν απο τις δικες τους (lu...r) χωρις καμια επιπλεον χρεωση.
Η μεμβρανη αυτη ηταν στο πισω παρμπριζ του χ3 το οποιο εχει ουκ ολιγες απο αυτες τις κουκιδες που εχει και το 90αρι... αλλα δεν υπαρχει πουθενα ατελεια.

Τεσπα ολα αυτα ειναι ιστοριες οσο αφορα εμενα αν επαγγελματιας με προειδοποιουσε οτι μπορει να εχουμε αυτο το αποτελεσμα δεν θα συμφωνουσα ποτε στη εφαρμογη, αν ομως μου παρεδιδε τετοιο αποτελεσμα χωρις πιο πριν ειδοποιηση θα ξεχναγα με μιας την καλη μου ανατροφη...

mark e92
04-03-11, 23:54
Άραγε τα υπόλοιπα Ε92 που έχουν φιμέ έχουν τέτοια προβλήματα..........?:think::think::thin k:

oλα τα Ε92 το εχουν αυτο το προβλημα μερικα και στα πλαινα οδηγου και συνοδηγου. Ειναι το τζαμι ετσι.
Μερικες φορες μπορει να μπει καλα απο θεμα μαστορα.
Εγω στο Ε46 ειχα το ιδιο προβλημα και την εκοψα στην αρχη της μεταξοτυπιας και το εβαψα φυμε με το σπρευ.
Στο Ε92 το πηρα με φυμε απο μαμα και εβαλα μονο στις πορτες.
Η λυση για τον φιλο μας ειναι μια Roof spoiler ΑC. !!!
Tι λες???

lefterishatzi
05-03-11, 16:45
Καλα επειδη ειναι καποιος επαγγελματιας δεν παει να πει οτι εχει και το αλαθητο του παπα...ή και μερικες φορες ενδεχομενο δολο....
Απο "επαγγελματιες" ειδικα στο χωρο του αυτοκινητου ολοι λιγο πολυ εχουμε ψιλοκαει...

Σε οποιοδηποτε site εφαρμοστων αντηλιακων film στις συχνες ερωτησεις αναφερουν ρητα οτι δεν ξεφλουδιζουν ή κανουν φουσκαλες (link στη διαθεση σου, αλλα μη κανουμε και διαφημιση)
Εκτος της εξωτερικης βελτιωσης της εμφανισης του αυτοκινητου,οι μεμβρανες εχουν αλλη σκοπιμοτητα και χρησιμοτητα και πολυς κοσμος δεν επιλεγει απαραιτητα τις σκουροχρωμες που θα πρεπει να εχουν και τη πιστοποιηση (μια Ελληνικη πατεντα και αυτη).
Ετσι αν καποιος θελει μπορει να βρει στο δυαδικτυο επωνυμες ή μη μεμβρανες σε πολυ φθηνες τιμες.
Ετσι για την ιστορια σου αναφερω οτι ο jordan αγορασε πληρες set για ολα τα παραθυρα του Χ3 περιπου 30-40 ευρω.
Ξεκινησε την προσπαθεια εφαρμογης βαση των οδηγιων που τις συνοδευαν και αφου εβαλε το πισω μικρο ταζαμακι μια χαρα στο επομενο τζαμι τα εκανε "μουτι" και βγηκε ενα αποτελεσμα σαν αυτο που δειχνει ο φιλος στις fhoto.
Ετσι πηγε σε γνωστοτατη φιρμα και ζητησε να του τις εγκαταστησουν αυτοι εναντι φυσικα αμοιβης.
Η αμοιβη που του ζητησαν ηταν 50 ευρω.
Ακου ομως τωρα τι εγινε!!! την ωρα της τοποθετησης ο εφαρμοστης (που και αυτος ειναιο εμπειρος αλλα παραμενει ανθρωπος) εκανε λαθος και και δεν μπηκε καλα και κατα τη προσπαθεια διορθωσης την εκοψε, ετσι μιας και ηταν δικη του υπαιτιοτητα του εβαλαν απο τις δικες τους (lu...r) χωρις καμια επιπλεον χρεωση.
Η μεμβρανη αυτη ηταν στο πισω παρμπριζ του χ3 το οποιο εχει ουκ ολιγες απο αυτες τις κουκιδες που εχει και το 90αρι... αλλα δεν υπαρχει πουθενα ατελεια.

Τεσπα ολα αυτα ειναι ιστοριες οσο αφορα εμενα αν επαγγελματιας με προειδοποιουσε οτι μπορει να εχουμε αυτο το αποτελεσμα δεν θα συμφωνουσα ποτε στη εφαρμογη, αν ομως μου παρεδιδε τετοιο αποτελεσμα χωρις πιο πριν ειδοποιηση θα ξεχναγα με μιας την καλη μου ανατροφη...

Θα συμφωνήσω ότι έπρεπε πάντως να με είχε προειδοποιήσει για αυτό το αποτέλεσμα. Μήπως αν κόψω την μεμβράνη στην μεταξοτυπία και να το βάψω με φιμέ σπρει που προτείνει o MARK e92 είναι μια λύση?

mark e92
05-03-11, 16:51
Θα συμφωνήσω ότι έπρεπε πάντως να με είχε προειδοποιήσει για αυτό το αποτέλεσμα. Μήπως αν κόψω την μεμβράνη στην μεταξοτυπία και να το βάψω με φιμέ σπρει που προτείνει o MARK e92 είναι μια λύση?

Το εχω κανει γιαυτο το προτεινω . Μην το βγαλεις γιατι στο πισω τζαμι ειναι και οι αντιστασεις θελει πολυ προσοχη για να βγει!!!

lefterishatzi
05-03-11, 17:48
Πως να γίνει δηλαδή? Εγώ εννοώ να κόψω το πάνω μέρος μόνο που δεν έχει πολλές αντιστάσεις. Το αποτέλεσμα είναι καλό σε εσένα?

fanisk
05-03-11, 17:58
Που εβαλες τις μεμβρανες Λευτερη?

Andreas_E92
05-03-11, 18:17
Ως κάτοχος Ε92 που έβαλα after market φιμέ σε γνωστή εταιρεία με πολλά υποκαταστήματα (εγώ τα έβαλα σε αυτό της Γλυφάδας), έχω ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα στο πίσω παρ-μπριζ. Τις έχω βάλει από την πρώτη στιγμή που πήρα το αμάξι δλδ εδώ και 1,5 χρόνο και δεν έχει αλλάξει κάτι όσο ήλιος και αν το έχει δει. Όταν είχα πάει δεν μου είχαν πει κάτι σχετικό και όταν μου το παρέδωσαν μου είπαν να πάω πάλι σε μία εβδομάδα να το ξαναπατήσουν. Το έκανα αλλά δεν άλλαξε και πολύ το αποτέλεσμα...

Στο 46άρι που είχα πριν είχα βάλει στο ίδιο κατάστημα μεμβράνες και το αποτέλεσμα ήταν άψογο. Γι' αυτό και πήγα ξανά για το 92άρι μου...

lefterishatzi
05-03-11, 19:09
Που εβαλες τις μεμβρανες Λευτερη?

Φάνη σου έστειλα pm για να μη θεωρηθεί δυσφήμιση..

oλα τα Ε92 το εχουν αυτο το προβλημα μερικα και στα πλαινα οδηγου και συνοδηγου. Ειναι το τζαμι ετσι.
Μερικες φορες μπορει να μπει καλα απο θεμα μαστορα.
Εγω στο Ε46 ειχα το ιδιο προβλημα και την εκοψα στην αρχη της μεταξοτυπιας και το εβαψα φυμε με το σπρευ.
Στο Ε92 το πηρα με φυμε απο μαμα και εβαλα μονο στις πορτες.
Η λυση για τον φιλο μας ειναι μια Roof spoiler ΑC. !!!Tι λες???

Όσο αφορά λάτι τέτοιο https://cgi.ebay.co.uk/Painted-BMW-coupe-AC-type-E92-Roof-M3-boot-spoiler-/290398865555?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item439d1f0893 δεν μου πολυαρέσει.. θέμα γούστου καθαρά!

sv2qo
05-03-11, 19:55
Καλά δεν θα έπρεπε αυτός που τις τοποθέτησε να ενημερώσει πρώτα τον πελάτη γι αυτό το αποτέλεσμα.
Να του εξηγήση δηλ. ότι στο σημείο αυτό θα υπήρχε κάποιο έστω και μικρό πρόβλημα?

mark e92
06-03-11, 18:13
Πως να γίνει δηλαδή? Εγώ εννοώ να κόψω το πάνω μέρος μόνο που δεν έχει πολλές αντιστάσεις. Το αποτέλεσμα είναι καλό σε εσένα?

θα κοψεις το πανω μερος απο κει που ξεκινανε οι τελιτσες.
με ΠΡΟΣΟΧΗ και θα βαλεις χαρτοταινια με χαρτι στον ουρανο και στα πλαινα και στο υπολοιπο τζαμι. το σπρευ που λεω ειναι το φυμε για τα φαναρια. σε εμενα δεν φαινοταν η διαφορα (απο μεμβρανη σε χρωμα)

mark e92
06-03-11, 18:22
Καλά δεν θα έπρεπε αυτός που τις τοποθέτησε να ενημερώσει πρώτα τον πελάτη γι αυτό το αποτέλεσμα.
Να του εξηγήση δηλ. ότι στο σημείο αυτό θα υπήρχε κάποιο έστω και μικρό πρόβλημα?

δεν το λενε. μηπως λενε και για τα πισω πλαινα τζαμια οτι θα εχουν και αυτα προβλημα ? σου βαζουν τα φυμε και σου λενε θα στεγνωσει με τον ηλιο!! και τα πισω αμα τα δεις καλα στην μεταξοτυπια φαινεται ξεκολημενο Κανονικα πρεπει πριν τα βαλεις να περασεις Black primer γυρω γυρω ολα τα τζαμια (τα πισω) ωστε οταν μπουν να μην φαινεται τιποτα!