PDA

Επιστροφή στο Forum : Νεα Αγορα !!

mitsos09
28-02-11, 23:06
Καλησπερα σε ολους ,
ειμαι καινουργιος στον κοσμο των BMW !!!και πολυ ενθουσιασμενος!!
αυριο δινω το ibiza που ειχα και τωρα ψαχνω για καποια μεταχειρισμενη BMW εχω βρει και ειμαι πολυ κοντα στην αγορα της ,
εχω βρει μια 316 ti COMPACT 1600 (e46) του 2002.
περα απο τους πολλαπλασιαστες που διαβασα στο site αυτο , οτι μπορει να βγαλει προβλημα .
Γενικα βγαζουν και αλλα προβληματα ?
plz πειτε μου την πολυπειρη γνωμη σας .
Μηπως να στρεψω αλλου τα βλεμματα ?
πως μπορω να ελεγξω , αν ο παλιος εχει ηδη αλλαξει πολλαπλασιαστες ? (και αν τους αλλαξε ξαναβγαζουν προβλημα μετα ?)
πειτε μου σας παρακαλω τι να ψαξω στο αμαξι ?
παντως εχω ενθουσιαστει παρα πολυ . ειναι πολυ ομορφη!!!!!!!
Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων !!!

deepBLUE
28-02-11, 23:23
Μητσο καλως ηρθες καλη διαμονη και καλα ποσταρισματα !!!!
Ευχομαι τα καλυτερα για την μπεμπα που βρηκες και ελπιζω να σε γνωρισουμε απο κοντα σε καποια απο τις συναντησεις του φορουμ μας !!!

ΥΓ.Θερμη παρακληση να γραφεις με Ελληνικους χαρακτηρες ειναι κανονας του φορουμ !!!!:thumbsup:

Kostas_1
28-02-11, 23:26
Μητσο κατ αρχην καλως ηρθες και με το καλο να το παρεις.

Ομως γραφε ελληνικα, οπως ολοι μας. Τα γκρικλις ειναι πολυ κουραστικα και δεν βοηθανε να παρεις απαντησεις.

Προβληματα ειδικα δεν μπορει να πει κανεις. Και το θεμα των πολλαπλασιαστων ειναι τυχαιο. Εγω πχ δεν ειχα ποτε σε κανενα BMW μου (φτου μη ματιαστω).

Να το πας σε ενα συνεργειο να το δουν οπωσδηποτε πριν το παρεις. Αλλα και να μην βιαζεσαι ουτε να ενθουσιαζεσαι. Αυτοκινητα υπαρχουν πολλα.

Α και στο ειπα ε να μη γραφεις γκρικλις ΟΚ? :)

deepBLUE
28-02-11, 23:34
Το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι να πας το αμαξι για ελεγχο σε καποιο εξουσιοδοτημενο η εξειδικευμενο συνεργειο της bmw να το ψαξεις καλα !!!
Οι πολλαπλασιαστες δεν ειναι και τιποτα το τραγικο αν το αμαξι ειναι κατα τ'αλλα καθαρο !!!

giannis_compact
28-02-11, 23:35
Καλησπέρα φίλε Μήτσο!Εγώ έχω 190.000 χιλιομετρα και άλλαξα μία φορά πολλαπλασιαστή στις 157.000!Αν είναι καλό το αμάξι πάρτο!Με το καλό η αγορά του!

ziaba
01-03-11, 00:02
εγώ λέω να μην το πάρεις γιατί κατά τ γνώμη μου δε πάει βήμα αυτό το αμάξι με το 16αρι μοτέρ δες άμα μπορείς τουλάχ για κανένα 325

sierra
01-03-11, 01:30
Καλώς όρισες Μήτσο στην παρέα. Πρώτα κοίτα το αμάξι να είναι καθαρό και μετά όλα τα άλλα γίνονται. Κοίτα με τα χρήματα που θα διαθέσεις να πάρεις το καλήτερο. Υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα και σίγουρα ένα και για σένα... thumb thumb thumb

mitsos09
01-03-11, 07:51
Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντιση . και 1000 συγνώμη για τα γκρικλις !!!!Δεν το ήξερα !!!!