PDA

Επιστροφή στο Forum : τσικνοπέμπτη...

Panos 316T
24-02-11, 18:56
τσικνοπέμπτη σήμερα...

όχι ότι είμαι καλός χριστιανός και θα αρχίσω νηστεία...
απλά, ο κλασικός λακαμάς Έλληνας...
πριν από λίγο έφθασα σπίτι,έχω ανάψει τζάκι,κατέβηκα αποθήκη να ξεθάψω
την ψησταριά καθότι βλέπετε η σύζυγος δεν θέλει να γίνεται χαγιάτι η οικία μας (σίκ), έχω έτοιμα μαριναρισμένα τα κρεατικά και αυτή τη στιγμή,έχω βάλει αρμόδια μουσικούλα[ρεμπέτικα]έχω ανοίξει ένα 5κιλο κόκκινο κρασί,ξέρετε αυτά με την χάρτινη συσκευασία και την κάνουλα και λέω να πιώ ένα [από τα πολλά] στην υγειά του φόρουμ.

λοιπόν... στην υγειά σας μάγκες και ότι επιθυμείτε!

σας αφήνω τώρα γιατί θα έρθουν οι καλεσμένοι...

PANOS-E60
24-02-11, 19:21
Πανούλη καλά να περάσετε ρε φιλαράκο ! Πολύ τη γουστάρω τη φάση αλλά σήμερα η μέρα είχε χοντρά τρεχάματα και δεν ετοίμασα τίποτα, Παρήγγειλα έξω και θα τα φέρουν σπίτι.
Καλή αποκριά σε όλους !

nikos-Mpacket
24-02-11, 19:28
Και εγω μια απο τα ιδια με τον PANOS-E60 λογω καποιων θεματων που ειχα να τελειωσω σημερα και δεν θα μπορουσα να κανω το πατροπαραδοτο ψησιμο πηγα χθες σε φιλο που εχει ταβερνα και του παρηγγειλα 3 κιλα παιδακια και κατι αλλα μεζεκληκια.
Οι μπυρες ειναι ηδη στο ψυγειο το μονο που μενει ειναι να ερθει η γυναικα μου να παω να παρω τα κρεατικα να ερθουν και κατι φιλοι και θα την κανουμε ταρατσα.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..............

Κωνσταντίνος
24-02-11, 20:12
Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα γίνεται της τρελής. Ψήνουν παντού. Και όταν λέω παντού εννοώ κυριολεκτικά παντού.
Οπότε γύρισα σπίτι ήδη "έτοιμος" :D

Leonidas_E39
24-02-11, 20:20
Εμεις παντως σημερα στην δουλεια 30 ατομα κανονισαμε 10 κιλα πανσετες και 5 κιλα λουκανικα με το αναλογο καυσιμο (ρετσινες - μπυρες) . ΟΛΑ ΚΑΛΑ για μια ακομα τσικνοπεμπτη

gant
24-02-11, 20:41
Εγώ πάλι ψιλοάρρωστος είπα για ευκολία, να κάνουμε κανένα λουκάνικο με τηγανιτές πατατούλες και η απάντηση ήταν: Τι μας λές? Να βρωμίσω πάλι? τώρα έκανα μπάνιο, έκανα και τα μαλλιά μου.
Ετσι λοιπόν αρκέστηκα σε σούπα κριθαράκι με μοσχάρι.
Η τελεσίδικη απόφαση ήταν, να παρατήσω τα μπινελίκια και τα κρασιά, άρρωστος άνθρωπος και να φάω κάτι να με ωφελήσει! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Παίδες καλή τσικνοπέμπτη σε όλους.

Nino
24-02-11, 20:57
Επειδη εχθες ειχαμε την προτσικνοπεμπτη και με μοναδικη φιλοσοφια να εγκλιματιστουμε :whistle:σταδιακα στη τσικνα, παραφαγαμε και παραηπιαμε... Λοιπον σημερα χαλαρα στο σπιτι οικογενειακα, φυσικα με τα απαραιτητα της ημερας.
Χρονια πολλα λεβεντες και γεροι να ειμαστε να μασαμπουκωνουμε!!!:thumbsup:

Υγ.
Ο χρονος delivery ανεβηκε στη μια ωρα και τριαντα λεπτα...
Στα μουτρα σου παλιο ΔΝΤ !!!

paganis
24-02-11, 20:58
πανουλη ..καλα να περασετε αποψε! τωρα επεστρεψα σπιτι...θα παρω την γυναικα και θα κατεβω μικρολιμανο στο ''μπακαλικο'' για τσικνισμα...

scania124
24-02-11, 21:44
φευγω παω να ντερλικοσω σουβλακια!!!!!!!!!καλα να περνατε ολοι σας!!!!!!

αν και η εβδομαδα πηε χαλια παμε να περασουμε καλα να ξεχαστουμε!!!!!!!

aristent
24-02-11, 22:22
Mολις τωρα βγαινουν οι πρωτες μπριζολες απο το τζακι!!!!:thumbsup:
αντε καλες αποκριες σε ολους μας...:whistle:οχι δηλ.οτι θα απεχουμε απο το κρεας...αλλα λεμε τωρα..:thumbsup:

NickE60
25-02-11, 00:01
τα κοψίδια βρίσκονται σε διαδικασία χώνεψης... Τσικνιστήκαμε πατόκορφα αλλά έγιναν μούρλια! Καλές απόκριες!! :thumbsup:

Jimmakos
25-02-11, 00:04
Και εμείς πάντως πλακώσαμε κάτι μπριζολίδια στην χήτρα.... Λιώσανε οι άτιμες!

Καλή τσικνοπέμπτη παιδιά!

individual
25-02-11, 00:23
αναψα και εγω το μαγγαλι σημερα και κλασικα οπως παντα,εψηνα και ετρωγα....
και φυσικα στο τραπεζι,απλα εκατσα για παρεα...χαχαχα

Jimmakos
25-02-11, 01:12
αναψα και εγω το μαγγαλι σημερα και κλασικα οπως παντα,εψηνα και ετρωγα....
και φυσικα στο τραπεζι,απλα εκατσα για παρεα...χαχαχα

Κλασικά..... Χορταίνεις που τα φτιάχνεις και μετά δεν πεινάς.... Το χω πάθει πολλές φορές.... :th_Laie_67-1:

E60_Arkadia
25-02-11, 01:57
Εγω παλι,μολις επεστρεψα απο ψησταρια στο κεντρο της Ρωμης στο Trastevere.Ειχα παει με ομορφη παρουσια και εφαγα μια μοσχαρισια μισοψημενη πεντανοστιμη.Οταν εισαι εξωτερικο δεν σου φαινεται αλλα κατι ειναι και αυτο..Καλη αποκρια σε ολους και με ρεγουλα τα κοψιδια...αν και καθυστερημενα

GEORGE316
25-02-11, 08:21
εχθες παιδια πηγα απο τους κουμπαρους μου και τσικνησαμε οπως επρεπε...τζακι....λουκανικακ α,σουβλακια,πατατουλες στο τζακι....κρασακι...παρεουλα πειραγματα-γελιο...
το ωραιο γελιο ομως ηρθε μετα...
βγαινω εξω γυρω στις 2 και η μικρη με περιμενει στα λαδαδικα....(ποιος τα θυμαται θα μου πειτε...ΠΑΝΙΚΟΣ
τοσο κοσμο ειχα να δω στα λαδακικα απο οταν ημουν 18!
ακουστε το κουφο...παω σε ενα μπαρακι...μπαινουμε μεσα,ο γιωργος πουκαμισακι (τρεντυ μεν,αλλα πουκαμισακι)παλτο..φυσιολο ικα πραγματα
μεσα στο μαγαζι...ο μεγαλυτερος να ηταν 22-23κοντομανικα μπλουζακια με διαφορα λογοτυπα...
αφηνω το παλτο πανω στο σκομπο μαζι με τις τσαντες και τα αλλα μπουφαν της παρεας...μια πιτσιρικα καποια φαση θελει να φυγει και βλεποντας το παλτο μου λεει συγνωμη κυριε δικο σας ειναι το παλτο??
εχθες το βραδυ λοιπον καταλαβα...οτι παει....πηρα την κατω βολτα....
αν ενα 22χρονο με λεει κυριο και μου μιλαει στο πλυθηντικο.....
μου βγηκε το λουκανικο απο τη μυτη!!!!

Gregory_///M
25-02-11, 09:47
Καλή Σαρακοστή σε όλους σας...!!
Όλα τα κάνει η παρέα πάντως.......Χθές ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του!
Ο ένας κανόνισε με τα πεθερικά του, ο άλλος μάλωσε με την γυναίκα του γιατί δεν κανονίσανε την ώρα που τον έπαιρνε τηλέφωνο αυτή κτλ........
Να μην τα πολυλογώ, εξαφανίστηκαν όλοι.....
Πάω κ εγώ σε ένα σουβλατζίδικο, παίρνω σουβλάκια+λουκάνικα και άραξα με το κολλητάρι μου που είναι ελεύθερος (χωρίς γκόμενα να τον πρήζει) και φάγαμε μια χαρά!!!!:th_Laie_67-1:

GEORGE316
25-02-11, 10:58
αυτα ειναι ρε γρηγορη!!!!

gant
25-02-11, 13:50
Καλή Σαρακοστή σε όλους σας...!!
Όλα τα κάνει η παρέα πάντως.......Χθές ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του!
Ο ένας κανόνισε με τα πεθερικά του, ο άλλος μάλωσε με την γυναίκα του γιατί δεν κανονίσανε την ώρα που τον έπαιρνε τηλέφωνο αυτή κτλ........
Να μην τα πολυλογώ, εξαφανίστηκαν όλοι.....
Πάω κ εγώ σε ένα σουβλατζίδικο, παίρνω σουβλάκια+λουκάνικα και άραξα με το κολλητάρι μου που είναι ελεύθερος (χωρίς γκόμενα να τον πρήζει) και φάγαμε μια χαρά!!!!:th_Laie_67-1:

Μόνος χόρευε κι όσο θέλεις πήδα, που λέει και ο σοφός λαός. :th_Laie_67-1:

Ptboul
25-02-11, 14:22
Mα είναι τυχαίο που για όλα τα δεινά, μπλεξίματα, μπερδέματα, κλπ ΠΑΝΤΑ από πίσω θα κρύβεται μια γυναίκα; https://www.clicksmilies.com/s1106/travesmilies/smilie_tischkante.gif

SuperSonic
25-02-11, 14:38
Καλη Σαρακοστη σε ολους και παντα με υγεια!

Atsa linos
25-02-11, 15:01
Καλη σαρακοστη και απο εμενα φαγαμε και ηπιαμε τον βοσπορο οι γυναικες ετοιμαζαν κατω σαλατες ,πατατες και τα σχετικα και εμεις πανω ψηναμε λουκανικα κοτοπουλο μπιφτεκια παιδακια χοιρινες ,,πιτες και ψωμι με λαδακι και ριγανι ψησαμε τοσα πολλα που εμεινε πολυ κρεας περασαμε τελεια,,αντε και του χρονου με υγεια!!!