PDA

Επιστροφή στο Forum : προσωπικες γνωμες?

mikezotos
24-02-11, 01:09
εχει κανενας προσωπικη γνωμη για την αγγελια αυτη?ενδιαφερομαι για 328 και ειναι πολυ οικονομικο.....https://www.car.gr/parts/view/660255/

NickE60
24-02-11, 01:51
κατα παραγγελία λέει φέρνει ..ποιος να ξέρει? Δεν κάνεις ένα τηλέφωνο..?

mikezotos
24-02-11, 01:54
εκανα και μου ειπε οτι σε 15 μερες θα ειναι εδω..και σου δινει γραπτη εγγυηση οτι αν υπαρχει προβλημα δηνατοτητα αλλαγης η επιστροφη χρηματων

NickE60
24-02-11, 01:58
αν είναι έτσι καλά είναι!! ..μην πολυβασίζεσαι πάντως στα λόγια πριν την αγορά..

Πάντως από τιμή είναι πολύ χαμηλά ...και το 28αρι είναι ωραίο εργαλείο!! thumb

Μακάρι να σου πάνε όλα καλά!! thumb

mixalis
24-02-11, 09:29
Είναι όντως καλή περίπτωση αλλάπερίμενε πρώτα να σου έρθει και αν είναι όλα καλά το προχωράςthumbthumb

paganis
24-02-11, 10:58
πολυ πιθανον να συνεργαζεται με καποιον απο αγγλια που στελνει ελλαδα και σε ιδιωτες! οι τιμες που τα δινει ο εμπορος,ειναι κοντα στις τιμες του συγκεκριμενου εγγλεζου..και αν υποθεσεις πως αυτος θα αγοραζει χονδρικη...θα βγαζει το ποσοστο του απο την μεσολαβηση! εχει αγορασει μελος του φανς..απο αγγλια 330 μετατροπη και η τιμη ηταν 2800 με τα πραγματα στην πορτα του! αν τα πραγματα τα παιρνει απο τον συγκεκριμενο εγγλεζο ...ειναι εγγυηση...

Jimmakos
24-02-11, 11:58
Εφόσον δίνει γραπτή εγγύηση τότε δεν θα έλεγα οτι υπάρχει πρόβλημα αλλά όταν έρθει με το καλό πάρε ενα μηχανικό φίλο σου μαζί και τσεκάρετέ το....

Ο στρόφαλος γυρνάει και με το χέρι αν είσαι λίγο γεροδεμένος, γυρνάς και ακούς αν κάνει τίποτα χτυπήματα απο μέσα, πχ αν χτυπάνε οι βαλβίδες, ωστήρια κλπ....

thumb

Samaro
24-02-11, 12:55
Πουλάει μόνο μοτέρ ;
Δεν βλέπω εγώ ή δεν πουλάει τα υπόλοιπα Ανταλακτικά για μετατροπή ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

paganis
24-02-11, 13:03
Πουλάει μόνο μοτέρ ;
Δεν βλέπω εγώ ή δεν πουλάει τα υπόλοιπα Ανταλακτικά για μετατροπή ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

γι αυτο ανεφερα πιο πανω τι δουλεια κανει ο συγκεκριμενος! τον ''μεσολαβητη'', εχει βρει μια ακρη απο εξωτερικο , παραγγελνει..οπως θα μπορουσες να το κανεις και μονος σου..και παιρνει το ποσοστο του!

mikezotos
24-02-11, 13:40
ολα τα πραγματα τα παντα για μια μετατροπη δινει....καλη ευκαιρια τι βλεπω...

Jimmakos
24-02-11, 14:09
γι αυτο ανεφερα πιο πανω τι δουλεια κανει ο συγκεκριμενος! τον ''μεσολαβητη'', εχει βρει μια ακρη απο εξωτερικο , παραγγελνει..οπως θα μπορουσες να το κανεις και μονος σου..και παιρνει το ποσοστο του!

Θα προτιμούσα να βρώ την "πηγή" παρά να επιβαρυνθώ και τον μεσάζοντα!

paganis
24-02-11, 14:34

δεν ειναι απαραιτητο οτι θα επιβαρυνθεις...διοτι μπορει το κερδος εκεινου να ειναι , η ''σπεσιαλ'' τιμη που αγοραζει! για αλλο λογο θα εψαχνα την ''πηγη''...κυριως για τα προβληματα που θα αντιμετωπιζα με το πακετο...και την εξασφαλιση της αποκαταστασης..

mikezotos
24-02-11, 15:33
υπαρχει και καποια εγγυηση που σε εξασφαλιζει....δεν ξερω θα παω να τον βρω και θα σας πω......

bill_m3
24-02-11, 15:43

Το να δώσεις 200-300 παραπάνω και να έρθουν όλα τα πράγματα στην ώρα τους, να τα κανονίσει άλλος κτλ είναι πολύ καλό!!!!

Τα έδινα χαλαρά!!

υπαρχει και καποια εγγυηση που σε εξασφαλιζει....δεν ξερω θα παω να τον βρω και θα σας πω......

:ranting2: :ranting2: το ΔΝΤ μου μέσα!!

Περιμένουμε νέα σου!!!

mikezotos
24-02-11, 16:16
μακαρι να κατσει ρε παιδια....γιατι ειναι πολυ καλα λεφτα μου μενουν και τα 318is τα δικα μου...

mikezotos
24-02-11, 21:41
απο αγγλια ειναι τελικα τα παραγματα...ολα κομπλε με χαρτια τιμολογια και τα σχετικα.......1600ευρω ολα μα ολα τα πραματα....μαλλον την αλλη εβδομαδα θα τα παραγειλω και καλη μου τυχη...

Jimmakos
24-02-11, 23:46
Εφόσον έχει χαρτιά τιμολόγια κλπ προχώρα το thumb

nikos1400
06-04-11, 20:22
Κανα νεο ??

Την κοιταζω και εγω την αγγελια, την ξανακοιταζω...
:think:

mikezotos
07-04-11, 02:18
τα νεα μετα το πασχα θα αργησω λιγο.....θα σας πω αμεσως οτα ακουσω τους 6κυλινδρους