Επιστροφή στο Forum : Αλλαγή ζαντών μπρος-πίσω
giannis_compact
20-02-11, 21:25
Καλησπερα σε ολους!Θελω να βαλω τα μπροστα μου λαστιχα πισω για να εχουν μετα απο καποιο διαστημα ομοιομορφο φαγωμα!Μπορω απλα να αλλαξω τις ζαντες μπρος-πισω ή θα εχω προβλημα??Πρεπει να βγουν τα λαστιχα απο τις ζαντες?΄Η απλα βαζω τις μπροστα τις ζαντες πισω και τελειωσε η υποθεση?
Καλησπερα σε ολους!Θελω να βαλω τα μπροστα μου λαστιχα πισω για να εχουν μετα απο καποιο διαστημα ομοιομορφο φαγωμα!Μπορω απλα να αλλαξω τις ζαντες μπρος-πισω ή θα εχω προβλημα??Πρεπει να βγουν τα λαστιχα απο τις ζαντες?΄Η απλα βαζω τις μπροστα τις ζαντες πισω και τελειωσε η υποθεση?
αν ειναι οι ζαντες στο φαρδος ιδιες (ιντσες και οι διαστασεις ελαστικων ιδια) βαζεις την μπροστα πισω και εισαι οκ
giannis_compact
20-02-11, 21:34
Ιδιες ειναι αν δεν ηταν εννοειται πως δε θα μπορουσα!!! :)
Ιδιες ειναι αν δεν ηταν εννοειται πως δε θα μπορουσα!!! :)
Δεν θα εχεις κανενα προβλημα....το χω κανει εγω στο δικο μου για τον ιδιο λογο. Καλο ειναι βεβαια να σου κανουν και καμια ζυγοσταθμιση-ευθυγραμμιση....... ειδικα αν εχει πολυ καιρο να γινει ......εγω εκανα δηλαδη καλου κακου.
thumb
giannis_compact
20-02-11, 23:35
Δύο μήνες έχει που άλλαξα λάστιχα οπότε δεν πιστεύω να χρειάζεται...
μισο λεπτο ρε Γιαννη,αλαξες λαστιχα πριν 2 μηνες και θες να βαλεις τα μπρος πισω για να εχουν ιδια φθορα???δλδ σε 2 μηνες ποσσα χλμ εκανες ωστε να φθαρουν τα πισω και να θελουν αλλαγη?ρε μην ειμαστε υποχονδριοι με καποια θεματα αραξε ρε αγορι αστο στην ησυχια του το αμαξακι!!για να βαλεις τα μπρος πισω θελεις 20000χλμ και αυτο παλι παιζεται γιατι αν δνε τα καις τα πισω λαστιχα ιδια φθορα εχουν με τα μπροστα αντε μια πολυ μικρη διαφορα να εχουν
giannis_compact
21-02-11, 01:10
19000 εκανα Παναγιωτη και τα εχω περιπου 2 με 3 μηνες!Και μεσα στη Θεσσαλονικη το ετρωγα οσο να ναι..Τι λες ηθελαν αλλαγη?
giannis_compact
21-02-11, 01:12
Τα εβαλα στις 2 Δεκεμβριου και ειχα 166.353 χιλιομετρα!Τωρα εχω 185.193 χιλιομετρα!Βρηκα το χαρτακι που ειχα γραψει οτι ειχα αλλαξει λαστιχα!Καθε 20000 κανω ετσι κι αλλιως μπρος-πισω αλλαγη!Καλα δεν εκανα?
m-power_01
21-02-11, 01:30
ποτε προλαβες????? Θεος!!!
giannis_compact
21-02-11, 01:37
Το αμάξι πήγαινε καθε βδομαδα 2-3 φορές την εβδομάδα Κομοτηνή και 2 φορές το μήνα Τρίκαλα!Συν τα υπόλοιπα χιλιόμετρα που έκανε όπου βρισκόταν!Χαχα!Λογικό δεν είναι να γίνουν??
giannis_compact
21-02-11, 01:39
Το αμάξι πήγαινε καθε βδομαδα 2-3 φορές την εβδομάδα Κομοτηνή και 2 φορές το μήνα Τρίκαλα!Συν τα υπόλοιπα χιλιόμετρα που έκανε όπου βρισκόταν!Χαχα!Λογικό δεν είναι να γίνουν??
Απο Θεσσαλονίκη η αναχώρηση!
εε ενταξει ρε Γιαννη νταλικα δεν τα κανει αυτα τα χλμ σε 2 μηνες τοτε καλα εκανες εξαλλου αν πας ετσι σε 2 μηνες θες αλλαγη λαστιχα εσυ !!!!
giannis_compact
21-02-11, 02:08
Σαν καινούρια είναι όμως παρά τα χιλιόμετρα!
nikos valvetronic
08-03-11, 22:43
Απο Θεσσαλονίκη η αναχώρηση!
Λοιπον φιλε Γιαννη η υποθεση μου μυριζει θηλυκο...Γιατι εαν σερνει και καραβι τι ειναι ενα 46αρι compact!!! (Με ολο το θαρρος,πλακα κανω!) Τελικα βρηκα m-packet 17αρες Γιαννη και βολευτηκα κι εγω σαν παιδι.
giannis_compact
08-03-11, 22:46
Ωραία Νίκο χαίρομαι φίλε!Τί σχέδιο βρήκες??
ρε φιλε...μας δουλευεις?????τι θα παθει το αμαξι αμα αλλαξεις τις μπροστα με τις πισω???
nikos valvetronic
08-03-11, 23:19
Ωραία Νίκο χαίρομαι φίλε!Τί σχέδιο βρήκες??
Αυτες που ειχες κι εσυ,ριξε μια ματια στο garage μου.Μονο που φοραω πισω ακομα τα 225.Μολις τα δωσω θα βαλω 2 καινουρια 245αρια και θα ειμαι Ok.Τα δινω παντως ενα 100ρικο τα 2 τα 225.Ειναι pilotsport 3 και εχουν 16000χλμ οποιος ενδιαφερεται...
Stunt Mike
08-03-11, 23:32
ρε φιλε...μας δουλευεις?????τι θα παθει το αμαξι αμα αλλαξεις τις μπροστα με τις πισω???
Χαχαχαχα!:hystericalbs1::th_Laie_67-1: Οντως απιστευτη ερωτηση!!!Η απορια της δεκαετιας!!!
και γω το εχω κανει επειδη ειχα στραβωσει τα πισω λαστιχα και πηρα ενα ζευγαρι καινουργια.
τα λυπομουν να τα βαλω πισω και ετσι τα εκανα τραμπα και τα εβαλα μπροστα.
ο λαστιχας βεβαια μου ελεγε οτι δεν θα ειναι σταθερο το αμαξι κλπ κλπ κλπ :p
(ε αυτο θελουμε του λεω)
asteris777
09-03-11, 02:38
πολυ βενζινη βρε αδερφε.....
giannis_compact
10-03-11, 00:23
Πού θές να ξέρω εγώ ρε φίλε ο λαστιχάς μου είπε να τα κάνει ζυγοστάθμιση ή να μου βάλει τα μπροστά λάστιχα στις πίσω ζάντες!Γιαυτό ρώτησα!Τί σας δουλεύω ήταν αυτό δηλαδή?
giannis_compact
10-03-11, 00:24
Χαχαχαχα!:hystericalbs1::th_Laie_67-1: Οντως απιστευτη ερωτηση!!!Η απορια της δεκαετιας!!!
Συγνώμη που δεν ξέρω τόσο καλά τί γίνεται με τα λάστιχα...
Καλα κανεις Γιαννη και ρωτας οσο ζεις μαθαινεις κανεις δεν γεννηθηκε ξερολας
giannis_compact
10-03-11, 01:24
Καλα κανεις Γιαννη και ρωτας οσο ζεις μαθαινεις κανεις δεν γεννηθηκε ξερολας
Αυτό λέω και γω φίλε μου άλλωστε γιαυτό υπάρχει το φόρουμ για να βοηθάει ο ένας τον άλλο!
Stunt Mike
10-03-11, 23:18
Πού θές να ξέρω εγώ ρε φίλε ο λαστιχάς μου είπε να τα κάνει ζυγοστάθμιση ή να μου βάλει τα μπροστά λάστιχα στις πίσω ζάντες!Γιαυτό ρώτησα!Τί σας δουλεύω ήταν αυτό δηλαδή?
Γιαννη μου συγνωμη αλλα αν κατσεις να το σκεφτεις πραγματικα ειναι ακυρη η ερωτηση σου.οτι κυλαει στους μπροστινους για ποιο λογο να μην μπορει να τσουλησει καλλιστα και στους πισω!Γι'αυτο μας φανηκε οτι μας δουλευεις!Αν ρωταγες για σταυρωμα ελαστικων θα'ταν πιο γονιμο το thread....Κακως δεν ρωτησες τον λαστιχά σου εκεινη τη στιγμη...