PDA

Επιστροφή στο Forum : ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ !!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!

cobrastyle
07-02-11, 14:10
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ FORUM ΚΑΤΕΛΥΞΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ MICROREPAIRS ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ (ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ FORUM). ME MIA KOYBENTA POY KANAME 10 ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΔΙΑΝΑ!thumb
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΗ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!
ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΚΑΙ 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΛΑΒΕΤΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΣΑΣ ΠΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ (ΜΠΕΖ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΓΚΟΥΡΕ Η ΠΙΣΑ ΜΑΥΡΙΛΑ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΣΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΩΜΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ.:thumbsup:
ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ ΣΕ 2 ΜΕ 3 ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ!
:thanks:
6358
6359

Tsakirakos
07-02-11, 14:21
το αποτελεσμα ειναι πολυ αρμονικο! εδειξε πολυ ομορφο

Panos 316T
07-02-11, 14:51
όντως το αποτέλεσμα ωραίο και διακριτικό
και βέβαια λειτουργικό.

NickE60
07-02-11, 16:26
Πολύ ωραίο! Μπράβο! να το χαίρεσαι!! thumb

Monsta
07-02-11, 17:35
Πανέμορφο το havanna (δεν το είχα ξαναδεί σε Ε92) ενώ με τη 40αρα απόχρωση και το μπεζ εσωτερικό έδεσε τέλεια. Ευχαριστούμε πολύ και να τη χαίρεσαι τη κούκλα σου!!!!

Να σημειώσω επίσης ότι η κίνηση στις μεμβράνες το Γενάρη και μέχρι στιγμής (Φεβ) έχει ήδη ξεπεράσει το τζίρο περυσινών ανοιξιάτικων (!) μηνών. Έχω πάθει ο ίδιος Πλάκα τι γίνεται χειμωνιάτικα!!!!!!

PANOS-E60
07-02-11, 17:50
Εγώ το θεωρώ απλά φυσιολογικό Κώστα, σταδιακά οι Ελληνες γίνονται προνοητικοί και αυτό μόνο θετικά το βλέπω. Γιατί να συνωστίζονται έξω από τα μαγαζιά σας το Μάιο όλοι μαζί ? Γιατί να μπαίνουν σε λίστα αναμονής ? Εσείς πάλι γιατί να είσαστε αναγκασμενοι να δουλεύετε μέχρι τις 12 το βράδυ προκειμένου να εξυπηρετήσετε όλους τους βιαστικούς ? Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου αυτά, τα έχω ζήσει με συνάδελφό σου thumb
Εγώ σε 2 αυτοκίνητά μου έβαλα μεμβράνες (εκ των ουκ άνευ πλέον) και τις 2 φορές μπήκαν αρχές Μαρτίου, όχι κατά σύμπτωση ...

Vasilis
07-02-11, 17:58
παρα πολυ ωραιο...καλοριζικο!