Επιστροφή στο Forum : [E46] Θόρυβος φανάρι.
Έχω το εξής πρόβλημα, το φανάρι του οδηγού, όταν βάζω μπροστά (κάνει την αυτόματη ρύθμιση) ακούγεται ένας θόρυβος λες και βρίσκει κάπου, το ξήλωσα το άνοιξα αλλά δεν βρήκα κάτι....
Δεν μπόρεσα να βγάλω τα κάτοπτρα (φοβήθηκα μην τα σπάσω), ξέρει κανένας πως βγαίνουν??
Να είναι μέσα από τον μηχανισμό ??
Αλλάζει ο μηχανισμός??
Έχω το εξής πρόβλημα, το φανάρι του οδηγού, όταν βάζω μπροστά (κάνει την αυτόματη ρύθμιση) ακούγεται ένας θόρυβος λες και βρίσκει κάπου, το ξήλωσα το άνοιξα αλλά δεν βρήκα κάτι....
Δεν μπόρεσα να βγάλω τα κάτοπτρα (φοβήθηκα μην τα σπάσω), ξέρει κανένας πως βγαίνουν??
Να είναι μέσα από τον μηχανισμό ??
Αλλάζει ο μηχανισμός??
Αγαπητέ φίλε κάτι ανάλογο είχα πάθει στο smart!μάλλον βραχυκύκλωσε ο μηχανισμός από υγρασία.Αν δεν στρώσει υπάρχει ανταλλακτικό (Νο 13 περί τα 60 ευρώ).
https://img98.imageshack.us/img98/5443/mtuyotyyx3a.png (https://img98.imageshack.us/i/mtuyotyyx3a.png/) Uploaded with ImageShack.us (https://imageshack.us)
Επειδή έχω σπασμένο φανάρι από φίλο, ξέρει κανένα πως βγαίνει ο μηχανισμός ???
giannis_compact
05-02-11, 21:33
Bασιλη μηπως πηραν και σενα υγρασια επειδη εχεις και angel eyes?
Bασιλη μηπως πηραν και σενα υγρασια επειδη εχεις και angel eyes?
Γιάννη όχι, καρατσεκαρισμένο!!!!
Μπορεί απλά να χάλασε ο μηχανισμός, θα βρω πως βγαίνει και θα τον αλλάξω να δούμε τι κάναμε!
Γιάννη όχι, καρατσεκαρισμένο!!!!
Μπορεί απλά να χάλασε ο μηχανισμός, θα βρω πως βγαίνει και θα τον αλλάξω να δούμε τι κάναμε!
Βασίλη και εμενα μου το κάνει αυτο αλλα αν δεν σου δημιουργει καποιο λειτουργικο πρόβλημα δεν βλέπω το λόγο να τον αλλάξεις αλλα βέβαια...... ετσι το βλέπω εγώ.
Βασίλη και εμενα μου το κάνει αυτο αλλα αν δεν σου δημιουργει καποιο λειτουργικο πρόβλημα δεν βλέπω το λόγο να τον αλλάξεις αλλα βέβαια...... ετσι το βλέπω εγώ.
Διονύση και μόνο που βάζω μπροστά και ακούγεται το γκρρρρρρρρ μου φτάνει!!!!!
Gregory_///M
05-02-11, 23:06
Διονύση και μόνο που βάζω μπροστά και ακούγεται το γκρρρρρρρρ μου φτάνει!!!!!
BMW μου ήθελες.....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Τί έπαθες πάλι ρε Μπίλ, στο μάτιασαν το γάμπριο?
μπιλη xenon εχεις η απλα?
μπιλη xenon εχεις η απλα?
Απλά φίλε Πάνο!
δεν προλαβαινω τωρα να σου πω κανε υπομονη και μολις γυρισω θα σου πω τι πρπεει να κανεις για να το βγαλεις!!
υγ καλα ρε ακομα με τα απλα εισαι?ντροπη,τι μπαξιματιας εισαι αν δε εχεις xenon!!!
δεν προλαβαινω τωρα να σου πω κανε υπομονη και μολις γυρισω θα σου πω τι πρπεει να κανεις για να το βγαλεις!!
υγ καλα ρε ακομα με τα απλα εισαι?ντροπη,τι μπαξιματιας εισαι αν δε εχεις xenon!!!
Οκ θα περιμένω, αύριο θα κάνω την επέμβαση!!
υγ Δεν υπάρχει σεντς!!!!!!
Μπιλι δεν ειναι τπτ! Απλα το μωρο σου, σου λεει οτι θελει Depo projectors..!! :D Πλακα κανω..
Μπιλι δεν ειναι τπτ! Απλα το μωρο σου, σου λεει οτι θελει Depo projectors..!! :D Πλακα κανω..
axaxaax
Το πρώτο που έψαξα!!! :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Αλλά τα λυπήθηκα τα 270¤.......
Θέλω ανάρτηση πρώτα!