Επιστροφή στο Forum : Φωτισμος διακοπτων ηλ. παραθυρων
Tsakirakos
02-02-11, 23:36
Την προηγουμενη βδομαδα, παρατηρησα οτι οι διακοπτες για τα ηλεκτρικα παραθυρα που βρισκονται στα χερουλια στις πισω πορτες, δε φωτιζονται σε αντιθεση με τους 4 που εχει στο λεβιε ταχυτητων.
Ισχυει σε ολα τα 46αρια αυτο ή εχει γινει πατατα στο δικο μου? Αν ειναι, πως μπορω να το διορθωσω?
Ευχαριστω!
ΔημήτρηςΜ3
02-02-11, 23:51
σιγουρα απαντηση απο Πανο....
Την προηγουμενη βδομαδα, παρατηρησα οτι οι διακοπτες για τα ηλεκτρικα παραθυρα που βρισκονται στα χερουλια στις πισω πορτες, δε φωτιζονται σε αντιθεση με τους 4 που εχει στο λεβιε ταχυτητων.
Ισχυει σε ολα τα 46αρια αυτο ή εχει γινει πατατα στο δικο μου? Αν ειναι, πως μπορω να το διορθωσω?
Ευχαριστω!
Δεν φωτίζονται οι πίσω. Μπορείς να ηρεμισεις !!! :original:
giannis_compact
03-02-11, 03:33
Oυτε στο Χ3 του πατερα μου φωτιζονται και ειχα την ιδια απορια...
Ευχαριστω!
Τετράπορτο δεν έχεις Στέφανε ? Δύο διακόπτες δίπλα στο λεβιέ ! :thumbsup:
Οι πίσω δεν φωτίζονται στο 46.
σιγουρα απαντηση απο Πανο....
χαχαχαα αργησα πολυ να το δω Μητσοοο!!!! ετσι π
οπως τα ειπαν τα παιδια Στεφανε!!αν ειναι δυνατον τετοιο αμμαξι και δεν αναβουν πισω οι διακοπτες και στα σκοντα αναβουν δλδ ελεος!!!
Tsakirakos
03-02-11, 11:10
Σας ευχαριστω πολυ παιδες! Ημαρτον ομως...τοσο κοπος ηταν να φωτιζονται? Μεσα στο σκοταδι ουτε τη μυτη σου δε βλεπεις πισω...οχι να βρεις διακοπτη για το παραθυρο...