PDA

Επιστροφή στο Forum : E46 συναγερμος

giannis_compact
27-01-11, 02:47
Καλημερα σε ολους!Εχω βρει ολοκληρο μετ/νο σετ γνησιου συναγερμου εκτος απο την καλωδιωση για Ε46!Υπαρχει περιπτωση να δουλεψει στο δικο μου αν ολα συνδεθουν σωστα?Υπαρχει καποιο DIY?

m-power_01
27-01-11, 03:10
Πριν απο σας ,για εσας...

https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=2626

giannis_compact
27-01-11, 03:17
Σπυρο εισαι και ο πρωτος!Ευχαριστω πολυ!!

gyiama
27-01-11, 16:48
στην ουσια για να καταλαβω δεν χρειαζεται καλωδιωση?υπαρχουν στο αυτοκινητο αναμονες??

jimdros
28-01-11, 00:22
Σπυρο εισαι και ο πρωτος!Ευχαριστω πολυ!!

john, ποσο τον βρηκες?
τι τιμες παιζουν για συναγερμο?

giannis_compact
28-01-11, 00:39
στην ουσια για να καταλαβω δεν χρειαζεται καλωδιωση?υπαρχουν στο αυτοκινητο αναμονες??

Οχι Παναγιωτη! Εννοω οτι εχω τα παντα εκτος απο καλωδιωση! Αυτην θα την παρω καινουρια δυστυχως... Δε ξερω ομως σε ποιο πιν θα συνδεσω το καλωδιο στον καθρευτη για το λαμπακι του συναγερμου, καθως στο ρετροφιτ δεν το γραφει καπου! Μπο ρει να βοηθησει κανεις??

giannis_compact
28-01-11, 00:40
john, ποσο τον βρηκες?
τι τιμες παιζουν για συναγερμο?

Δημητρη βρηκα ολα τα κομματια του συναγερμου εκτος απο την καλωδιωση γυρω στο 70αρι...Την καλωδιωση θα την παρω καινουρια και την εγκατασταση θα την κανω μονος μου! :thumbsup:

gyiama
28-01-11, 10:36
το λαμπακι του καθρευτη λειτουργει και χωρις τον συναγερμο με το που κλειδωσεις το αυτοκινητο ειναι ανεξαρτητα και τα 2 !!

giannis_compact
28-01-11, 22:00
Μα δεν εχω καθρευτη με λαμπακι ακομα!Η καλωδιωση του συναγερμου δε φτανει μεχρι το λαμπακι για να του δωσει ρευμα?

Moufas E46
28-01-11, 22:03
Μα δεν εχω καθρευτη με λαμπακι ακομα!Η καλωδιωση του συναγερμου δε φτανει μεχρι το λαμπακι για να του δωσει ρευμα?

δεν χρειαζεται να βαλεις το λαμπακι του συναγερμου στο καθρεπτη. εγω εχω εργοστασιακο συναγερμο και το λαμπακι εχει μπει στην κονσολα διπλα απο το κουμπι το DCS

giannis_compact
28-01-11, 22:25
Πως το εβαλες εκει φιλε?

Moufas E46
28-01-11, 23:11
Πως το εβαλες εκει φιλε?

δεν το βαλα εγω για να σου πω. το τοποθετησε η αντιπροσωπεια για να μη χρεωθω καινουργιο καθρεπτη για ενα λαμπακι. ανοιξε μια τρυπιτσα βασικα εκει που σου πα. εχεις φετα με πολλα κουμπια η μεμονωμενο πληκτρο αντισπιν?

giannis_compact
28-01-11, 23:23
Eχω με πολλα κουμπια αλλα μαλλον θα βαλω και καθρευτη...

Moufas E46
28-01-11, 23:27
Eχω με πολλα κουμπια αλλα μαλλον θα βαλω και καθρευτη...

εγω στην πορεια εβαλα τη φετα με τα πολλα κουμπια αλλα και παλι την βρηκα την ακρη. στη φετα πανω στο σημειο που λειπει ενα κουμπι εκανα τρυπιτσα και κουμπωσα το λαμπακι. παλι σαν εργοστασιακο φαινεται

nikos valvetronic
29-01-11, 21:45
Γιαννη ακου τι επαθε φιλος.Περασε στην αντιπ/εια καινουργιο συναγερμο(550ε) και ενω το αμαξι κλειδωνε/ξεκλειδωνε κανονικα διαπιστωσαμε οτι ο συναγερμος δεν ενεργοποιητε απο την μοναδα των ρανταρ στον ουρανο! Πηγαμε παλι στην BMW και μας ειπαν μετα απο ψαξιμο οτι θελει αλλαγη και η πλακετα EML γιατι το αμαξι ειναι εισαγωγης απο Γερμανια!! Ετσι πληρωσε και μια πλακετα καινουργια(350 περιπου) την οποια προγραμματισαν απο την αρχη

giannis_compact
30-01-11, 02:27
Νικο μαλλον η αντιπροσωπεια του τα φουσκωσε πολυ τα πραγματα...Ξερω 3-4 Ε46 που φορεσαν μετεπειτα συναγερμο και δεν ειχαν θεμα!Λες να ειμαι ο 2ος ατυχος?

giannis_compact
25-07-11, 03:13
Παιδιά ξέρει κανείς άν βγαίνει σαν ανταλλακτικό μόνο η καλωδίωση του συναγερμού και όχι όλο το σετ?Έχω φάει το ΕΤΚ και άκρη δεν έβγαλα!!