Επιστροφή στο Forum : Μεγάλη απορία
Παιδιά για σας. Χθές πήγα το αμάξι (e46 318 2000 mod 2004) για το καθιερομένο σέρβις του, εν τω μεταξύ είχα βάλει το bc λεβιεδάκι, και μου είπαν ότι θέλει μόνο ρύθμιση από το εγκέφαλο. Τώρα όμως στο σέρβις μου λένε ότι δεν έχει καλωδίωση για να λειτουργήσει. Πως γίνεται να έχει τον δείκτη στον προφυλακτήρα της θερμοκρασίας, πως γίνεται να έχει όλα τα άλλα, όπως αυτόματο πιλότο και πολλά άλλα και να μην έχει το bc;μήπως ξέρει κάτι κάποιος να μου πεί; :think::think:Ευχαριστώ
Ο αυτοματος πιλοτοςκαι το obc ειναι δυο διαφορετικα πραγματα.οτι εχεις αισθητηρα θερμοκρασιας νομιζω οτι ολα τα 46ρια ειχαν.ομως με τον υπολογιστη ταξιδιου βλεπεις αλαλ πραγματα οπως καταναλωση αποσταση κλπ.
Επειδή έχεις Ε46 facelift νομίζω θέλει κωδικοποίηση γιά να δουλέψει το bc. Οχι καλωδίωση πάντως.
ετσι ακριβως μονο κωδικοποιηση θελει και τπτ αλλο και παλι αυτο οχι σε ολα τα μοντελα σε καποια επαιξε και χωρις!!αλλα σε σενα θελει κωδικοποιηση και εισια ετοιμος
Έχετε δίκιο, αλλά γιατί μου είπαν έτσι μέσα από την bmw; υπάρχει περίπτωση να είναι χαλασμένος ο διακόπτης;
δλδ προσπαθησανε να το κωδικοποιησουν και δεν δουλεψε?
Έτσι ακριβώς. Έτσι τουλάχιστον μου είπε. Τι να πω.
Έτσι ακριβώς. Έτσι τουλάχιστον μου είπε. Τι να πω.
Το μπράτσο του φλας με το κουμπί bc από που το αγόρασες ? Μήπως φταίει αυτό ?
Christos 330
26-01-11, 18:16
Απο τον 7/01 ολα τα αυτοκινητα υπαρχουν αναμονες για bc και να μην υπαρχει δουλευει
κατευθειαν αν θελει καποιος να το τοποθετησει. . .
Ειχα βαλει στο προηγουμενο μου αυτοκινητο . . .
δεν ξερω ρε Σταυρο τι να πω το ιδιο προβλημα ειχε και ο Στεφανος(τσακιρακος)και δεν εκανε τπτ τελικα κομα περιμενω να ερθει λεει να το δουμε εδω θεσ/νικη!!εγω πιστευω οτι καποια λαλακια κανουν στον προγραμματισμο παντως
Να πω μια χαζομάρα? Πόσο σίγουρος είσαι για τη χρονολογία του αυτοκινήτου σου? Έχεις τσεκάρει VIN ποτέ?
Αυτό το κακό είναι με την επαρχία δυστυχώς. Νομίζουν μερικοί ότι τρώμε κουτόχορτο, και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται.Θα το πάω Αθήνα, να βρω την άκρη. Τι άλλο να πω. Και ξέρετε τι μου είπε; να βάλουμε καινούργιο 160 ευρώ, χώρια η τοποθέτηση και ο προγραμματισμός.
Να πω μια χαζομάρα? Πόσο σίγουρος είσαι για τη χρονολογία του αυτοκινήτου σου? Έχεις τσεκάρει VIN ποτέ?
Ναι φυσικα και το έχω τσεκάρει. Κανένα πρόβλημα μ' αυτό.
Απο τον 7/01 ολα τα αυτοκινητα υπαρχουν αναμονες για bc και να μην υπαρχει δουλευει
κατευθειαν αν θελει καποιος να το τοποθετησει. . .
Ειχα βαλει στο προηγουμενο μου αυτοκινητο . . .
Το ίδιο και εγώ Χρήστο, το είχα βάλει πέρσι στο 318 σε 5 λ.
Αυτό το κακό είναι με την επαρχία δυστυχώς. Νομίζουν μερικοί ότι τρώμε κουτόχορτο, και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται.Θα το πάω Αθήνα, να βρω την άκρη. Τι άλλο να πω. Και ξέρετε τι μου είπε; να βάλουμε καινούργιο 160 ευρώ, χώρια η τοποθέτηση και ο προγραμματισμός.
Πέρσι πάντως το μπράτσο κομπλέ έκανε 110ε στην αντιπροσωπεία ...
και το δικο μου που ειναι facelift 2004 δεν ειχε τον διακοπτη bc, βρηκα ενα μεταχειρισμενο με 20 euro το περασα με ενα φιλο μου το πηγα για προγραμματισμο και ολα οκ, αν και το δικο σου ειναι 2004 μονο προγραμματισμο θελει ( μονο προγραμματισμο στην bmw πληρωσα πριν ενα χρονο 70 euro)