Επιστροφή στο Forum : Εγκληματικοτητα!
Δυο ληστείες με πιστόλι-ηλεκτροσόκ
(https://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=61903&catid=4&la=1)
Θεσσαλονίκη: Εμπρησμός και νέο χτύπημα των ληστών με τη σύριγγα!
(https://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=61902&catid=4)
Ανήλικοι εκβίαζαν για 5 χρόνια ανήλικο - Του είχαν πάρει 6.000€!
(https://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=61897&catid=4)
Απίστευτη ληστεία σε γνωστή καφετέρια στο Γαλάτσι- “Έγδυσαν” πελάτες και υπαλλήλους
(https://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=61895&catid=4)
Άρπαξε βρέφος 25 ημερών για να το πουλήσει
(https://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=61891&catid=4)
Κρήτη: Δεν του άφηνε το αυτοκίνητο σε καλή τιμή και του το έκαψε!
(https://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=61858&catid=4)
Tρίπολη: Βίασε τη γυναίκα του και απήγαγε το παιδί!
(https://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=61822&catid=4)
Θεσσαλονίκη: Σταμάτησε στο φανάρι και τον έκλεψαν!
(https://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=61872&catid=4)
Αυτα ειναι λιγα απο τα σημερινα δημοσιευματα σε γνωστο χωρο ενημερωσης!
εχει μεγαλωσει κατα πολυ η εγκληματικοτητα?
ή ειναι ιδεα μου ρε παιδια?
ρε που παμε?
πως θα προφυλαχτουμε?
ο Θεος βοηθος (μεγαλωνουμε κ παιδια)!!!!
Ερχεται το τελος...
Οπως μπορει ο καθενας Βασιλη.
Υπ'οψιν τα κυνηγετικα οπλα ειναι νομιμα και Αθηνα, ετσι ?
(Dead serious. Χωρις καθολου πλακα.)
Και καγκελα στα παραθυρα, εκει φτασαμε.
Δυστυχώς, φοβάμαι πως θα χειροτερέψουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα.
Πριν μιά βδομάδα περίπου, βράδυ Σαββάτου στην πλατεία Αγίας Σοφίας, στο κέντρο της πόλης, 3 άγνωστοι γρονθοκόπησαν φοιτητή, του άρπαξαν το κινητό και χάθηκαν, μπροστά σε έκπληκτους περαστικούς που ούτε πολυκατάλαβαν τι έγινε.
Πάνε οι εποχές που παρ όλη την φτώχεια και στέρηση, κοιμόμασταν τα καλοκαίρια με τα παράθυρα ανοικτά στις μονοκατοικίες.
Μακάρι Νίκο να λυνόταν έτσι το πρόβλημα.
Τι να το κάνεις όμως το δίκανο όταν σου σκάνε απ' το πουθενά 8 τύποι με καλάσνικωφ, όπως συνέβη στον γιατρό στη Βαρυμπόμπη προχθές?
Ή μήπως να οδηγώ με τη χράπα-χρούπα στα γόνατα, το αλεξίσφαιρο γιλέκο και την περόνη στο στόμα?
Τις προάλλες πήγα σ' ένα αστυνομικό τμήμα κοντά στο πατρικό μου για ένα γνήσιο της υπογραφής κι έπεσα απ' τα σύννεφα με το επίπεδο των νεαρών αστυνομικών. Το ελάχιστο αίσθημα ασφάλειας που ένιωθα εξανεμίστηκε μόλις η αστυνομικός υπηρεσίας άνοιξε το στόμα της.
Λίγες μέρες αργότερα που τους χρειαστήκαμε ξημερώματα, έκαναν τόση ώρα να διανύσουν 500 μέτρα από το τμήμα μέχρι το πατρικό μου, όση έκανε ο αδερφός μου να ντυθεί, να πλυθεί και να έρθει απ' την άλλη άκρη της Αττικής (35km).
Τη στιγμή αυτή που μιλάμε, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ προσπαθεί να βρει λύση στην κατάληψη της Νομικής από αλλοδαπούς! Τελικά οι λαθρομετανάστες και οι αλλοδαποί εγκληματίες έχουν περισσότερα δικαιώματα σ' αυτή τη χώρα απ' τους Έλληνες πολίτες. Είναι να τρελαίνεσαι δηλαδή...
και που βρισκεται η αληθεια?καπου στη μεση.
οσο δημοκρατικοι και ουμανιστες να το παιζουμε,παντα τα δεδομενα αλλαζουν οταν στο παιχνιδι μπαινουμε εμεις.
και εγω ποναω πολυ οταν βλεπω ανθρωπους να πεινανε.οταν ο ανθρωπος αυτος που πειναει ερθει στο σπιτι μου και παει να με σκοτωσει για να κλεψει τοτε και εγω γινομαι λιονταρι και τον τρωω και μαλιστα φωναζω γιατι δεν με αφηνουν να τον φαω!!
μηπως φταιει η αστυνομια?ο αρχηγος της αστυνομιας αντι να οργανωνει και να συντονιζει επιχειρησεις περιμενει το οκ απο τον υπουργο για να καλυψει η να αποκαλυψει πραγματα οποτε συμφερει την κυβερνηση...ο αστυνομικος που παιρνει 1300 το μηνα πρεπει να μπει μεσα στον υποκοσμο,αλλα δεν μπορει να τραβηξει πιστολι οταν τον σημαδευουν,παρα μονο αν δεχτει πυρα.και πες οτι γλυτωνει και τον πιανει....το μονο σιγουρο ειναι οτι μπορει και να βρει τον μπελα του...
και οπως πρωειπωθηκε....οποιος αστυνομικος ειναι κατω των 30 ειναι πιο φλωρος και απο το κριτη του next top model οχι γιατι θελω να θιξω,αλλα απλα γιατι δεν ειναι εκπαιδευμενος ουτε για να περναει χειροεπεδες...
νομιζω οτι το μεγαλυτερο μερος το εχουμε εμεις...
εμεις φωναζουμε οταν το παιδι μας ντυνεται κουκουλοφορος ,σπαει περιουσιες συνανθρωπων μας ,τον συλλαμβανουν αυτος βαραει και κοπαναει,αλλα οταν τον βαρανε αυτοι τρελαινομαστ εκαι φωναζουμε για τους μπατσους τα γουρουνια και τους δολοφονους..
οταν ομως ενα αλλο τσογλανι ερχεται και σπαει τη bmw μας ουτε ο Αγιος Γιώργης δεν τον σωζει απο την αργη μας...τοτε ξαναβριζουμε τους μπατσους τα γουρουνια και τους δολοφονους που δεν τον συνελλαβαν να τον κανουν μαυρο......
και καπου εκει ερχεται ο ******* που στο φιναλε....1300 ευρω παιρνει και ολοι τον βριζουν χωρις αυτος να εχει δικαιωμα να αλλαξει τιποτα!!!
και ετσι μεταναστες μπαινουν στη νομικη και την καθαριζουν!!!ενω τα παιδια τα δικα μας.τα καμαρια μας τααπαυτωνουν τη μανα ολα και μετα τα πληρωνω εγω με τους φορους στη παιδεια για να εχει ο καθηγητης τις φοιτητριες για "ιδιαιτερα"....
στις λαικες εδω και πολυ καιρο ανθρωποι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟΙ και ΝΟΜΟΤΑΓΗ αρχιζουν να κλεβουν ενα φρουτο γιατι δεν εχουν να το πληρωσουν η μηπως φανε λιγο περισσοτερο απο το πολυ λιγο που πλεον τρωνε...αυτο ομως δεν το λενε οι τηλεορασεις....
παππους ουτε ζητιανος ουτε κλαψιαρης στεκεται πλεον σε φαναρι μηπως μπορεσει και βαλει κατι στο στομα του γιατι η συνταξη του δεν φτανει....αυτα ομως δεν τα λεει η ηλεοραση..
οταν ομως ο πατερας μου που ειναι 8 μηνες ανεργος και σε 3 δεν θα μπορει να πληρωνει το ενοικιο και θα μεινει στο δρομο παρει την καραμπινα του παππου μου,βγει εξβ και αρχιζει να θεριζει,θα ειναι εγκληματιας.
και τοτε θα μιλαμε για εξαρση της εγκληματικοτητας.
Ρε που παμε...
Δεν εδινα αρκετη σημασια.. μεχρι σημερα. Ελεγα πωπω..κοιτα τι συμβαινει εξω.. χωρις να σκεφτομαι οτι ισως συμβει και σε μενα.
Μεσημερι παρασκευης στη δουλεια, μολις εχω φαει (αν πεθανουμε ας παμε χορτατοι τουλαχιστον), ερχεται μια φιλη να με δει, καθομαστε και τα λεμε. Επειδη την εχω απεναντι μου στο γραφειο, οπως μιλαμε κοιταω και προς το δρομο-τζαμαρια αφου ειναι στο οπτικο πεδιο μου.
Κοντοστεκονται 2 τυποι στην εισοδο με καπελα, γυαλια ηλιου, μπουφαν, γαντια, δεν ειχε τοσο κρυο. Μεχρι να συλλαβισω τη λεξη "ληστεια" στο μυαλο μου ειχαν σηκωσει ηδη τα μαντηλια. Ισως αν δεν καθομουν να σκεφτω αυτο το 1 δευτερολεπτο αλλα παταγα το συναγερμο, να φευγαν αφου δεν ειχαν μπει ακομη μεσα. Και η μαλακια ειναι οτι μεχρι να τους δω στη πορτα, να σκεφτω τι γινεται, να συγκρατησω εστω λιγο απο το προσωπο τους, να τα μαντηλια.
Το σημερινο με τα 2 πιστολια για 100 κωλοευρω δεν θελω να το ξαναζησω.
Ελα και πες ειμαι ανεργος, αεργος, τεμπελης, αργοσχολος, βαριεμαι να δουλεψω για αυτο θα παρω αυτα που δουλεψες εσυ, μπορεις να μου δωσεις να φαω ? Ισως και να παρεις. Αυτη τη φαση με τα οπλα που δεν ξερεις αν κοιμηθηκε ή γαμησε στραβα ο αλλος χθες το βραδυ, που περνα ολη η ζωη μπροστα σου και λες γιατι σε μενα ρε γαμωτο? δεν αξιζει να τη ζει κανεις..
Και ολα αυτα 3 το μεσημερι, 300 μετρα απο Α.Τ.
Απο τη μια χαιρομαι παρα πολυ που δεν εγινε τιποτα πιο σοβαρο απο την αλλη θελω τα λεφτα μου πισω ρε ******ηδες γιατι δεν τα δουλεψαμε μαζι, ελπιζω να πεθανουν και καθε μερα ο φονιας τους να χεζει πανω στο ταφο τους.
χρονια πολλα Φανη !
thumb
φτηνα την εβγαλες...τι να πει κανεις...
(σημερα συζητουσα με τη γυναικα μου για το χρυσοχοο που ψωνιζουμε, οτι εβαλε πορτα ασφαλειας με κουμπι που την ανοιγει απο μεσα...τι να πεις, αστα να πανε. φανταζομαι στην Αθηνα τι γινεται...)
Ρε που παμε...
Δεν εδινα αρκετη σημασια.. μεχρι σημερα. Ελεγα πωπω..κοιτα τι συμβαινει εξω.. χωρις να σκεφτομαι οτι ισως συμβει και σε μενα.
Μεσημερι παρασκευης στη δουλεια, μολις εχω φαει (αν πεθανουμε ας παμε χορτατοι τουλαχιστον), ερχεται μια φιλη να με δει, καθομαστε και τα λεμε. Επειδη την εχω απεναντι μου στο γραφειο, οπως μιλαμε κοιταω και προς το δρομο-τζαμαρια αφου ειναι στο οπτικο πεδιο μου.
Κοντοστεκονται 2 τυποι στην εισοδο με καπελα, γυαλια ηλιου, μπουφαν, γαντια, δεν ειχε τοσο κρυο. Μεχρι να συλλαβισω τη λεξη "ληστεια" στο μυαλο μου ειχαν σηκωσει ηδη τα μαντηλια. Ισως αν δεν καθομουν να σκεφτω αυτο το 1 δευτερολεπτο αλλα παταγα το συναγερμο, να φευγαν αφου δεν ειχαν μπει ακομη μεσα. Και η μαλακια ειναι οτι μεχρι να τους δω στη πορτα, να σκεφτω τι γινεται, να συγκρατησω εστω λιγο απο το προσωπο τους, να τα μαντηλια.
Το σημερινο με τα 2 πιστολια για 100 κωλοευρω δεν θελω να το ξαναζησω.
Ελα και πες ειμαι ανεργος, αεργος, τεμπελης, αργοσχολος, βαριεμαι να δουλεψω για αυτο θα παρω αυτα που δουλεψες εσυ, μπορεις να μου δωσεις να φαω ? Ισως και να παρεις. Αυτη τη φαση με τα οπλα που δεν ξερεις αν κοιμηθηκε ή γαμησε στραβα ο αλλος χθες το βραδυ, που περνα ολη η ζωη μπροστα σου και λες γιατι σε μενα ρε γαμωτο? δεν αξιζει να τη ζει κανεις..
Και ολα αυτα 3 το μεσημερι, 300 μετρα απο Α.Τ.
Απο τη μια χαιρομαι παρα πολυ που δεν εγινε τιποτα πιο σοβαρο απο την αλλη θελω τα λεφτα μου πισω ρε ******ηδες γιατι δεν τα δουλεψαμε μαζι, ελπιζω να πεθανουν και καθε μερα ο φονιας τους να χεζει πανω στο ταφο τους.
Φανη....περασε....προσπερασε το......τελειωσε, και τελειωσε καλα,,,,,thumbthumb
Αφου εισαι καλα....τα λιγα που πηραν, χεστα.......απλα βλαε αθραυστα τζαμια στο μαγαζι και στην πορτα ηλεκτρικη ''γλωσσα'' να ανοιγεις με κουμπι, δεμ στοιχιζει τιποτα...thumb
Τι να λεμε.. απιστευτες στιγμες..
Χθες βραδυ ληστεψαν 2 ατομα, με 2 πιστολια, το σουπερμαρκετ 1 στενο πανω απο το γραφειο μας, 2000¤ και διαφυγη με αυτοκινητο. Ισως και να ηταν οι ιδιοι!
Στο διαολο να πανε ολοι τους, αν καποιος εχει πραγματικη αναγκη απο χρηματα δεν γυρναει με ενα πιστολι στο χερι. Κακο ψοφο να εχουν.
Γιαννη και Νικο αυτο ακριβως θα γινει με τα τζαμια και τη πορτα, οπως και εγκατασταση καμερων που κακως δεν εχουμε βαλει τοσο καιρο thumb
επειδη εχει τυχει να ζησω σε ξενη χωρα και δη στην αγγλια για 5 χρονια..και συγκεκριμενα στο manchester...ζουσα σε μια απο τις χειροτερες γειτονιες της αγγλιας, στο salford δηλαδη..απεναντι απο το σπιτι μου..ηταν ενα εμπορικο κεντρο που κυριως ζουσαν καταδικοι που μολις ειχαν αποφυλακιστει..επισης ειχαμε παρα πολλες συμμοριες ανηλικων..και φυσικα υπαρχαν και γειτονιες οπου ηταν γκεττο και οπου κανεις δεν παταγε...ταξιτζιδες δεν πηγαιναν δηλαδη!!!για να μην τα πολυλογω ηταν ζουγκλα..και αν τριγυρναγες μετα τις 9 ολο και κατι θα μπορουσε να σου τυχει...οι απλοι πολιτες ξερετε πως αντιδρουσαν????βγαιναν εξω..δεν μασαγαν..τα εβαζαν με ολους αυτους και μιλαμε για μαχες σωμα με σωμα...και συνηθως τους απωθουσαν..μεχρι να ρθει η αστυνομια..φυσικα με οτι κινδυνο εμπεριεχει αυτο!αυτα εν ολιγοις εμαθα εκει που πηγα...στην πολιτισμενη αγγλια!!!!!!
και απο αυτα και μετα, απεκτησα και μερικα κουσουρια, οταν βλεπω καποιον να κυκλοφορει υποπτα στην γειτονια μου κατεβαινω κατω και τον διωχνω...τα πακιστανια στα φαναρια μου ρχεται να τα πατησω οταν ξερω οτι γινεται διακινηση...και που οι ******* παιρνουν ποσοστα...
αρα ας αφησουμε τους βελουδινους καναπεδες μας και τα ωραια μας σπιτακια και να σηκωσουμε αναστημα σαν πολιτες...νταηλικια απο 5 ξενους δεν δεχομαι μεσα στην χωρα μου..και θα τον θαψω ζωντανο αν χρειαστει...οταν η πολιτεια δεν προστατευει ο λαος παιρνει την δικαιοσυνη στα χερια του...αν ο καθενας μας προστατευε την γειτονια του και το σπιτι του...κανενας δεν θα τολμαγε τιποτα...αλλα η ολιγορια μας εκει οδηγει.......
δεν μου αρεσει αυτο που λεω..ουτε το επικροτω σαν μορφωμενος ανθρωπος...αλλα οταν η κατασταση ειναι ετσι..αναγκαστικα πρεπει να παρεις και τετοια μετρα....
οσοναφορα τις ειδησεις..επειδη ειναι κατευθυνομενες..και ο λαος πρεπει να φοβαται ας μην ψαρωνουμε..και οπως εχουμε φτασει οτι δεν βλεπω δεν πιστευω.........γιατι στο manchester ηταν αλλιως...κανεις δεν μιλαγε για εγκληματικοτητα ...αλλα ολοι ηξεραν οτι κινδυνευαν αμεσα...ενω εδω τυχαινουν ελαχιστα και φοβουνται ολοι!!!!