Επιστροφή στο Forum : ασκησεις...ηρεμιας!
καλησπερα σε ολους! Προκαταβολικα συγνωμη αν παρεκτρεπομαι...
Ο λογος που ανοιγω αυτο το thead, ειναι για να ρωτησω αν ειμαι υπερβολικος που θελω να σπασω στο ξυλο αυτον ή αυτους, που εχουν σαν χομπι να ξεκολανε τα σηματακια απο τα καπο των αυτοκινητων..το θεωρω μεγιστη ξεφτιλα, και σαν παθων προσφατως ηθελα να το μοιραστω μαζι σας...
:ranting2::ranting2::ranting2::ranting2::ranting2: :ranting2::ranting2:
Lefteris116
24-01-11, 02:01
Καλα ακομα το κανουν αυτο??θυμαμαι στις παλιες μερσεντες ειχαν την τιμητικη τους..τι να πεις...σαυτο τον κοσμο που ζουμε παντα θα υπαρχουν καραγκιοζηδες..ψυχραιμια και συνεχιζουμε τη ζωη μας..
Nick bmwlover
24-01-11, 02:33
Κ εγω εχω να ακουσω για αυτο κατι χρονια...Στην Ξανθη θυμαμαι το 1990-1992 το ε30 μας το ειχαν ρημαξει,συνεχεια τα βγαζανε...Το θεμα ειναι οτι δεν τα βαζουν μονο σε αυτοκινητα bmw...:hystericalbs1:
..προσφατα παθων!:ranting2:
αφαιρεσαν το πισω σημα απο το αμαξι της συζυγου!!:shok:
...μαρκας...?Μιτσουμπισι ρε παιδια....τι να το κανουν οι κεραταδες?:shok:
με το που αφαιρεις το ενα τριγωνακι...σπαει κ αποσπαται απο τα αλλα 2!!!
κοστος...15 ευρα το καινουργιο!:ranting2:
ας ελπισουμε να μην ξανασυμβει!...δυστυχως στην ζωη ειναι ολα!thumb
παθων και εγω...δυο φορες το μπροστινο σημα.τελευταια φορα πριν δυο χρονια.
βασικα νομιζω οτι το κανουν μονο για να προξενησουν ζημια.δεν υπαρχει λογος αλλος!!!για να κανουν ζωνες???
jimdros, τι να πει κανεις...
κWλοπαίδια...τι να πεις για την ανατροφη τους...
..προσφατα παθων!:ranting2:
αφαιρεσαν το πισω σημα απο το αμαξι της συζυγου!!:shok:
...μαρκας...?Μιτσουμπισι ρε παιδια....τι να το κανουν οι κεραταδες?:shok:
με το που αφαιρεις το ενα τριγωνακι...σπαει κ αποσπαται απο τα αλλα 2!!!
κοστος...15 ευρα το καινουργιο!:ranting2:
ας ελπισουμε να μην ξανασυμβει!...δυστυχως στην ζωη ειναι ολα!thumb
στον...ποπο τους να τα βαλουνε. λες και ξερουνε τι κανει ο καθενας για να παρει ενα Χ αυτοκινητο.
βασικα νομιζω οτι το κανουν μονο για να προξενησουν ζημια.δεν υπαρχει λογος αλλος!!!για να κανουν ζωνες???
γι'αυτο αφηνω τα δικα μου ξεβαμμενα!
τι να κανεις, ουτε στο σπιτι σου απ'εξω δεν μπορεις να το αφησεις πλεον. μονο κλεισμενο...
Εκτός από ζώνες, που ήταν παλότερα στην μόδα, τώρα τα κολλούν πάνω σε ένα πλαίσιο, κάνοντας ένα μωσαικό από σήματα και διακοσμούν τα δωμάτια τους.
αν τα πιασω τα τσογλανια θα διακοσμουν τον ταφο τους!
παλια για αυτο το λογο τα εβγαζαν (ζωνες) αν ξαναηρθε στη "μοδα"... :ranting2:
Να τα πιάσεις και να τους μαμήσεις γενεές 4 (14 παραπάει δε θα μας μείνει δύναμη για τις υποχρεώσεις στις κυράδες).
χμμμμ
να κλεψουμε λιγο ρευματακι απο την μπαταρια να "ασφαλισουμε" το εξωτερικο του αμαξιου???
χμμμμμμ...... κανενας ηλεκτρολογος?
χμμμμ
να κλεψουμε λιγο ρευματακι απο την μπαταρια να "ασφαλισουμε" το εξωτερικο του αμαξιου???
χμμμμμμ...... κανενας ηλεκτρολογος?
Ένας ρελές να κλείνει την γείωση απο την μπαταρία μην τιναχτείς (επειδή η γείωση είναι συνδεδεμένη στο σασί), ένα inverter και την φάση την συνδέεις με το σασί.... Και σου λέω εγώ μετά πως θα γίνει το soufrίδι του! Αλλά μπορεί να περάσει καμιά μαμά με κανα παιδάκι και να ακουμπήσει καταλάθος (ναι συμβαίνει και το βράδυ, ποτέ δεν ξέρεις) οπότε δεν το ρίσκαρα ποτέ και δεν το έκανα....
Να τα πιάσεις και να τους μαμήσεις γενεές 4 (14 παραπάει δε θα μας μείνει δύναμη για τις υποχρεώσεις στις κυράδες).
καλο!!!
μιας και τα εφερε ετσι η καταρα, εχει βαλει κανεις κατι τετοιο, και αν ναι σε τι κοστος?
https://www.tpauto.gr/store/showimage.asp?imageURL=/store/uploads/29737_105502.jpg
πως ανεβαζω φωτο ρε παιδια?
Αυτό που είπα εγώ έχει κόστος του inverter 12v -> 220v αλλά έχει μόνιμο ρεύμα....
Υπάρχει σετάκι που σου "σκάει" κάτι βόλτ και τα βλέπεις κολυώμενα χωρίς να κινδυνεύεις..... Ψάχτο λίγο αλλά δεν ξέρω πόσο έχει.....
βασικα τα καρμπον θελω να ανεβασω...
imageshack.gr ή αλλιώς πάτα στο "επεξεργαστής κειμένου" και πάτα κάτω που λέει "Διαχείρηση συννημένων αρχείων"
Tsakirakos
25-01-11, 01:21
εμενα ρε παιδια μου ειχαν ξηλωσει το σημα απο το τρακτερ πριν λιγα χρονια! το αφησα κλειδωμενο στο εργοστασιο ντοματας ολο το βραδυ και το πρωι ειχε κανει φτερα το σημα...
ημαρτον!
imageshack.gr ή αλλιώς πάτα στο "επεξεργαστής κειμένου" και πάτα κάτω που λέει "Διαχείρηση συννημένων αρχείων"
σορρυ που κανω σαν χαζος, αλλα που ειναι ο επεξεργαστης κειμενου?:whistle:
σορρυ που κανω σαν χαζος, αλλα που ειναι ο επεξεργαστης κειμενου?:whistle:
ok,λαλακια εγραψα...
αυτα ειναι τα σηματα..
γνωμες????
Θα έλεγα να τα κολλήσεις με αρμόστοκους, εποξικές κόλλες 2 στοιχείων, αργκόν ακόμα καλύτερα αλλά μετά θα φοβάσαι μην λείπει και το καπώ :th_Laie_67-1:
Πλάκα κάνω... Πολύ όμορφα φίλε μου, θα δείξει εντελώς διαφορετικά thumb
Θα έλεγα να τα κολλήσεις με αρμόστοκους, εποξικές κόλλες 2 στοιχείων, αργκόν ακόμα καλύτερα αλλά μετά θα φοβάσαι μην λείπει και το καπώ :th_Laie_67-1:
Πλάκα κάνω... Πολύ όμορφα φίλε μου, θα δείξει εντελώς διαφορετικά thumb
μαυρη σιλικονη?
ουχου?
αυτα ειναι τα σηματα..
γνωμες????
Κι εγω στο δικό μου έχω παρόμοια από Αμερική. Εμένα μου αρέσουν. Στο σωστό χρώμα αυτοκινήτου δείχνουν όμορφα με το κάρμπον εφέ τους.
μαυρη σιλικονη?
ουχου?
Ομολογώ οτι δεν το είχα σκεφτεί τόσο .........Brutal :th_Laie_67-1:
Andreas_E92
25-01-11, 21:25
Η μόδα αυτή με τα σήματα υπήρχε όταν πήγαινα ακόμα σχολείο θυμάμαι... δλδ πριν από 20+ χρόνια!!! Αν ξαναήρθε τώρα δεν το ξέρω. Αν αυτό είναι γυφτιά τότε το να σου παίρνουν τα καπάκια από τις βαλβίδες στις ζάντες πώς θα το λέγατε??? Μου συνέβαινε συνέχεια στο προηγούμενο σπίτι που έμενα και δεν είχα πάρκινγκ. Κάθε φορά που έβαζα τα καπάκια (μεταλλικά γαρ) δεν πέρναγε εβδομάδα και μου τα έπαιρναν. Έγινε 4-5 φορές αυτό και μετά έβαλα μαύρα πλαστικά και ησύχασα. Αν έπιανα το καλόπαιδο που μου έκανε την ιστορία πάντως, θα έτρωγε πολύ ξύλο και δεν είμαι καθόλου της βίας, αλλά αυτό το σκηνικό με είχε εξοργίσει πραγματικά!
jimdros ριξε μια ματια...
ειναι το μοναδικο πραγμα που αλλαξα στο αυτοκινητο μου και μου αρεσουν πολυ.
https://i1011.photobucket.com/albums/af238/dimarv/100_3502.jpg
Μητσάρα κι εγώ το μόνο μη ορίτζιναλ μαζί με τα λευκά δακτυλίδια από Αμέρικα αλλά δείχνουν ωραία τα σηματάκια όντως.
Ναι Γιαννακο!
Ειναι πολυ ομορφα και ειναι το μονο που θα επετρεπα να μπει πανω στ αμαξι!
που ειχες χαθει εσυ ρε?
ευχαριστω για την εικονα, ομορφα δειχνουν, αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι καπως διαφορετικα αυτα που ανεβασα ή το φως με ξεγελαει?
διαφερουν στο σχεδιακι που κανει μεσα στο καθε "τεταρτημοριο" (που το θυμηθηκα αυτο?).
Αν μπορουσες να συγκρινεις την ποιοτητα αυτοπροσωπως... Λιγο δυσκολο, αλλιως τα ιδια ειναι.
παιδια...
αν κολλησετε το σημα
ή τους παιδεψετε να βγει
σκεφτειτε κ τα αντιποινα για το γ@μωτο τους!
προτιμω να μου παρουν το σημα...παρα να μου γδαρουν ή να μου χτυπησουν το αυτοκινητο!
παιδια...
αν κολλησετε το σημα
ή τους παιδεψετε να βγει
προτιμω να μου παρουν το σημα...παρα να μου γδαρουν ή να μου χτυπησουν το αυτοκινητο!
Συμφωνώ, δεν θές να δείς τρίλιζα πάνω στο καπώ........ Παθών! :ranting2:
αντε ρε συ!
μιλαμε, να πιασεις κανενα και να τον πατας κατω...
ακου ρε τι αληταμπουρες υπαρχουν..
παιδια...
αν κολλησετε το σημα
ή τους παιδεψετε να βγει
+1.000.000 !
αντε ρε συ!
μιλαμε, να πιασεις κανενα και να τον πατας κατω...
ακου ρε τι αληταμπουρες υπαρχουν..
Ελπίζω να μην ήταν το 34άρι :ranting2: :shok: του οποίου το καπό προσφέρεται όχι για τρίλιζα αλλά για σταυρόλεξο κ soduko μαζί!
Τι να κάνουμε, υπάρχει κ κόσμος με συμπλέγματα που νοσεί ψυχικά.