PDA

Επιστροφή στο Forum : Λαμπακια ASC+ABS+χειροφρενου=?

Lambros46
15-01-11, 01:48
Μου εχουν αναψει εδω και δυο μερες τα λαμπακια του ASC,του ABS και του χειροφρενου..Μου εσβησαν για λιγο αλλα μετα ξανα παλι τα τα ιδια..Το ASC ειναι εκτος λειτουργειας οπως και το ABS.Τι μπορει να εχει συμβει?Απο βδομαδα θα το παω στο μηχανικο αλλα μεχρι τοτε θα ηθελα να παρω καποιες αποψεις!
:thanks:

deepBLUE
15-01-11, 03:22
Απλα δεν εχεις αντισπιν και abs o αεροσακος δε σου αναψε?
Εχω ακουσει πως αυτο το προβλημα το εχουν και τα Ε46 οπως και τα Ζ3 συχνοτερα.
Αυτή η ένδειξη οταν το βαζεις στο διαγνωστικο το καταγράφει ως αισθητήρα abs οποτε κοιτά να βρεις κάποιο αισθητήρα να αλλάξεις αν είναι πραγματι αυτος (γύρω στα 110ευρω καινουργιος)και αν μετα την αλλαγή στο ξανακάνει τοτε θες αλλαγή κεντρικής μονάδας abs με πολυ υψηλό κόστος καπου στα 1500¤ που δε συμφέρει,οπότε ψάχνεις για μεταχειρισμένο αλλα απ όπου το πάρεις προσπάθησε να σου εγγυηθούν πως είναι οκ για να μην πληρώνεις δίπλα .
Κόστος μεταχειρισμενου απο 350-500 ανάλογα σε ποιον θα πέσεις.
Οστοσο όταν το πας Συνεργειο ενημέρωσε μας για τις εξελίξεις.
Για τις τιμές της κεντρικής μονάδας ρωτά για σιγουριά την τιμη μη σου λέω και ανακριβιες αν και νομίζω πως κάπου εκεί πρέπει να παίζει η τιμη +-

Lambros46
15-01-11, 14:50
Μεσα σε ολα αυτα,εχει σταματησει να λειτουργει ο συναγερμος μου και τωρα μου αναβει και το λαμπακι για τα λαδια...πφφφφ...δεν μπορω να καταλαβω τι φινεται...βαρεσαν μπιελες τα ηλεκτρικα μου?

Lambros46
15-01-11, 15:52
Μια ερωτησουλα.τι ακριβως ειναι το wheel speed sensor??

apovas
15-01-11, 16:02
μαλλον ο αισθητηρας abs

m-power_01
15-01-11, 17:59
μαλλον ο αισθητηρας abs

ακριβως

Tsakirakos
15-01-11, 18:45
κοιτα μηπως ειναι δυναμο...τα ιδια μου εκανε και εμενα. το αλλαξα και ολα διορθωθηκαν!

dimis_gr
15-01-11, 18:47
σε σχετική συζήτηση πρόσφατα με τον μηχανικό μου, μου είπε ότι αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο πιθανότατα σημαίνει ότι το αμάξι θα μείνει από ρεύμα-μπαταρία και για αυτό το λόγο το αμάξι απενεργοποιεί όλα αυτά που καταναλώνουν ρεύμα abs,asr κλπ για εξοικονόμιση. Αλλά και η βλάβη είναι πολύ πιθανό πρόβλημα απλά αναφέρω και το παραπάνω για να μην κααστροφολογούμαι.