Επιστροφή στο Forum : Mια μικρη βοηθεια...
Καλησπερα για να τοποθετησω την παρακατω ποτηροθηκη τι χρειαζομαι ?
Το αυτοκινητο ειναι E46.Στην θεση που θα μπει αυτο εχω τωρα συρομενο πορτακι.
ευχαριστω
m-power_01
11-01-11, 16:12
Το κοματι που έχεις τώρα .το συρομενο είναι ενιαίο με την πίσω θήκη ;
Αν ναι θες και πίσω θήκη ή κερματοθηκη. Αν αυτα που έχεις τώρα είναι ξεχωριστά, δεν θέλεις τίποτα άλλο . Καλοριζικη
ακριβώς Θανάση έτσι είναι όπως σου λέει ο m-power 01 αυτό είναι το ένα κομμάτι 8α χρειαστείς και το δεύτερο, εγώ έχω τον κερματοδέκτη, αν θες το βγάζω μια φώτο και το ανεβάζω να το δεις.
Καλησπερα ειναι ενιαιο.
Κωστα για ανεβασε τον κερματοδεκτη να τον δω
η θηκη με το συρταρακι στο Ε46 ειναι ενα κομματι αν παρεις ποτηροθηκη θελεις και το πισω κομματι ειτε ειναι κερματοθηκη ειτε απλη θηκη!! συνολο ενα 50ρικο και τα 2 καινουρια
η θηκη με το συρταρακι στο Ε46 ειναι ενα κομματι αν παρεις ποτηροθηκη θελεις και το πισω κομματι ειτε ειναι κερματοθηκη ειτε απλη θηκη!! συνολο ενα 50ρικο και τα 2 καινουρια
Απο που ρε gyama 50ε και τα δυο?
Θανάση στις φωτογραφίες φαίνεται ποιο κομμάτι σου λείπει.
Tsakirakos
12-01-11, 16:37
απο που το πηρες? θελω και εγω να βαλω...σε μπεζ!
Οσοι εχουν στη θεση αυτη τηλεφωνο μαμα δεν υπαρχει αλλη προτεινομενη θεση για ποτηροθηκη ?
απο που το πηρες? θελω και εγω να βαλω...σε μπεζ!
Υπάρχει στην αντιπροσωπία thumb
m-power_01
12-01-11, 17:03
Δεν έχω δει κάτι σε μαμά ... Για 46αρι
Οσοι εχουν στη θεση αυτη τηλεφωνο μαμα δεν υπαρχει αλλη προτεινομενη θεση για ποτηροθηκη ?
Από όσο θυμάμαι, γιατί και εμένα εκεί είχε μια θέση με ένα συρταράκι, όταν το άλλαξα μου είπαν ότι δεν μπαίνει αλλού ποτηροθήκη.
Εδώ θα βρείτε τον αριθμό ανταλλακτικού:
https://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=BP71&mospid=47600&btnr=51_3969&hg=51&fg=95&lang=el
Στην αντιπροσωπεια ποσο εχουν ποτηροθηκη και κερματοθηκη γνωριζει κανεις?
Λοιπον ρωτησα και εχει 33 η ποτηροθηκη και 32 η νομισματοθηκη.