Επιστροφή στο Forum : Επιδιορθωση χερουλια πορτας
Μιας και αποφασισα να συμμορφωσω λιγο το 3αρι ειπα να φτιαξω και τα χερουλια της πορτας του οδηγου και συνοδηγου που εχουν ξεβαψει-φθαρει απο τις νυχιες και τον ηλιο.
Να κοιταξω για καινουργια-μεταχειρισμενα σε καλη κατασταση η εχει κανενας καποια αλλη λυση να μου προτεινει?
Αυτά βγαίνουνε και βάφονται. Δε βλέπω το λόγο να πάρεις άλλα.
Γινεται να τα περασεις και αυτοκολλητο carbon?
Γινεται να τα περασεις και αυτοκολλητο carbon?
Ναι γινεται.
m-power_01
04-01-11, 06:00
Αν έχεις τα απλά γκρι έχω του οδηγού σε άριστη κατάσταση ...του συνοδηγου είναι Δράμα . Αν και γνώμη μου είναι ή να τα σκάσεις και να πάρεις γνήσια καινούρια ασημί ή να τα περάσεις μεμβράνη
ξερει κανεις ποσο μπορει να κοστιζουν τα καινουργια ασημι η το να τα καλυψεις με καρμπον(που με ενδιαφερει πιο πολυ, λογω ομοιοτητας του με το φιλετο της κονσολας)?
m-power_01
05-01-11, 06:06
200 τα δυο εμπρός
160 τα δυο πίσω
90 του τιμονιου
125 τα υπόλοιπα του ταμπλω και του λεβιε
να ρωτησω κ εγω κατι σχετικο? η πορτα του συνοδηγου σε τετραπορτο ε46 ανοιγει δυσκολα απ εξω, θελει δυναμη, ενω απο μεσα ειναι οκ! εχετε καποια λυση κ για αυτο?
να ρωτησω κ εγω κατι σχετικο? η πορτα του συνοδηγου σε τετραπορτο ε46 ανοιγει δυσκολα απ εξω, θελει δυναμη, ενω απο μεσα ειναι οκ! εχετε καποια λυση κ για αυτο?
Από ότι είδα σε ένα βίντεο στο YouTube,υπάρχει μια τρύπα καλυμμένη με λαστιχένιο βύσμα,πάνω από την κλειδαριά στην πόρτα! Εκεί έχει μια ρυθμιστική βίδα,για να ρεγουλάρεις την δύναμη της εξωτερικής χειρολαβής.
Από ότι είδα σε ένα βίντεο στο YouTube,υπάρχει μια τρύπα καλυμμένη με λαστιχένιο βύσμα,πάνω από την κλειδαριά στην πόρτα! Εκεί έχει μια ρυθμιστική βίδα,για να ρεγουλάρεις την δύναμη της εξωτερικής χειρολαβής.
ναι το εχω δει κ εγω αυτο αλλα νομιζω ηταν για 2πορτο αλλα κ παλι δεν ηταν κ πολυ κατατοπιστικο για να πω την αληθεια! καμια αλλη ιδεα κανεις?
200 τα δυο εμπρός
160 τα δυο πίσω
90 του τιμονιου
125 τα υπόλοιπα του ταμπλω και του λεβιε
φανταζομαι οτι μιλας για τα καινουργια, αν τα καλυψεις με καρμπον, ξερεις ποσο μπορει να ερθουν?:thnx: