PDA

Επιστροφή στο Forum : τριξηματα..

jimdros
25-12-10, 02:28
με προβληματιζουν 2 τριξηματα στο αμαξι.. το ενα αφορα το καθισμα του οδηγου (πλατη), σε λακουβες, και το αλλο εμφανιζεται απο το ηχειο του συνοδηγου μονο εν κινησει, ειδικα σε δεξιες στροφες, σαν ενα κομματι πλαστικου να εχει χαλαρωσει και να τριβεται με αλλο πλαστικο κομματι( χωρις αλλοιωση του ηχου). Σε πιεση εξωτερικα, ο ηχος σταματαει. εχει κανεις καμια εξηγηση? Ευχαριστω!

aristent
25-12-10, 12:10
με προβληματιζουν 2 τριξηματα στο αμαξι.. το ενα αφορα το καθισμα του οδηγου (πλατη), σε λακουβες, και το αλλο εμφανιζεται απο το ηχειο του συνοδηγου μονο εν κινησει, ειδικα σε δεξιες στροφες, σαν ενα κομματι πλαστικου να εχει χαλαρωσει και να τριβεται με αλλο πλαστικο κομματι( χωρις αλλοιωση του ηχου). Σε πιεση εξωτερικα, ο ηχος σταματαει. εχει κανεις καμια εξηγηση? Ευχαριστω!

προσπαθησε να εντοπισεις το ακριβες σημειο τριξιματος και ριξε λιγο σπρεϋ σιλικονης!thumb

mixalis
25-12-10, 12:17

Ακριβώς το ίδιο έχω κι εγώ αλλά στη μεριά μου όμως, το πήγα σε ένα φίλο που έχει ηχοσυστήματα και μου είπε ότι ίσως φταίει η μεμβράνη του ηχείου.......ευθύνεται λέει ότι πολλές φορές το δυναμώνω ξαφνικά ενώ αυτά τα ηχεία δεν είναι για τέτοια...:whistle::whistle::whistle::whistle ::whistle:

jimdros
25-12-10, 23:21
παιδια ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας, θα προσπαθησω να τα διορθωσω..

jimdros
25-12-10, 23:26
παντως ο ηχος ειναι ξεκαθαρα απο την κινηση, δεν οφειλεται στην αυξηση της ετασης του ηχου, το δοκιμασα..ειναι σαν να μην ειναι σφυχτα στερεωμενο το ηχειο...απο την αλλη, ο ηχος απο την πλατη δεν ειναι σταθερος, ποτε εμφανιζεται και ποτε οχι, κατι που με δυσκολευει να τον εντοπισω..τελος παντων, το σπραυ μαλλον θα δωσει τη λυση..

jimdros
25-12-10, 23:26
ενταση