PDA

Επιστροφή στο Forum : bmw e46 πλεξουδα γκαζιου - απορια

dimtz
13-12-10, 21:28
Δε μου λετε λεβεντες καπου ακουσα οτι στα 46αρια που εχουν ηλεκτρικο γκαζι μπαινει μια πλεξουδα (μαλλον στην αντλεια) και διορθωνει την ολιγη αδρανεια που εχει στην επιταχυνση( εξαφανιζετε τελειος) και παραλληλα μειωνει την καταναλωση καυσιμου (οχι και τρελα πραγματα), ισχυει κατι τετοιο η λενε για να λενε? αν ναι ποιο ειναι το κοστος και που θα βρουμε? :mpaks:

NickE60
13-12-10, 21:33
για sprint booster μιλάς μάλλον...

dimtz
13-12-10, 21:36
για sprint booster μιλάς μάλλον...

δεν ξερω φιλε μου πως λεγετε διοτι αυτος που το ανεφερε δεν γνωριζε και πολλα απο καπου αλλου το ακουσε, αυτο το sprint booster κανει αυτα που ανεφερα?

Kostas_1
13-12-10, 21:47
δεν ξερω φιλε μου πως λεγετε διοτι αυτος που το ανεφερε δεν γνωριζε και πολλα απο καπου αλλου το ακουσε, αυτο το sprint booster κανει αυτα που ανεφερα?

Ναι αυτο που περιγραφεις ειναι το sprint booster. εκτος απο το οτι μειωνει τη καταναλωση....μαλλον την αυξανει.

Mπαινει κατω απο το γκαζι. Αναμεσα στις υπαρχουσες φισες

dimtz
13-12-10, 21:58
Ναι αυτο που περιγραφεις ειναι το sprint booster. εκτος απο το οτι μειωνει τη καταναλωση....μαλλον την αυξανει.

Mπαινει κατω απο το γκαζι. Αναμεσα στις υπαρχουσες φισες

Ok φιλε μου σ ευχαριστω μαλλον δεν αξιζει το μπαξιμο αυτο με βαση την τιμη που εχει και το μειωνεκτημα της καταναλωσης

fanisk
13-12-10, 23:39
Ok φιλε μου σ ευχαριστω μαλλον δεν αξιζει το μπαξιμο αυτο με βαση την τιμη που εχει και το μειωνεκτημα της καταναλωσης

Ως κατασκευη δεν αξιζει τη τιμη της, πληρωνεις την ιδεα ομως. Γουσταρεις τρελα με την αποκριση του γκαζιου, και το πατας περισσοτερο. Ακομα και στο ιδιο ποσοστο % γκαζιου να το πατησεις, η πεταλουδα ανοιγει παραπανω..οποτε ναι καιει με τον ενα ή τον αλλο τροπο.

Αν εχει διαφορα πριν-μετα ? Ναι εχει.

https://www.sprintbooster.gr

G_kaliteros
14-12-10, 22:08
Ως κατασκευη δεν αξιζει τη τιμη της, πληρωνεις την ιδεα ομως. Γουσταρεις τρελα με την αποκριση του γκαζιου, και το πατας περισσοτερο. Ακομα και στο ιδιο ποσοστο % γκαζιου να το πατησεις, η πεταλουδα ανοιγει παραπανω..οποτε ναι καιει με τον ενα ή τον αλλο τροπο.

Αν εχει διαφορα πριν-μετα ? Ναι εχει.

και για μενα εχει διαφορα μεγαλη!! και δεν το μετανιοσα ποτε που το εβαλα!
καταναλωση εμενα δεν εχει ανεβη..

Dathanaso
18-12-10, 22:00
Και εγω Μητσο που το έβαλα ειδα μεγαλη διαφορα στην αποκριση αλλα και στο καυσιμο,:rally:
ευτυχως ομως ενημερωθηκα και επελεξα αυτο με το διακοπτη, οποτε το ενεργοποιω οταν ειμαι φορτωμενος σε ταξιδι και σε προσπερασεις.

jimdros
24-12-10, 00:59
το ειχα βαλει στο προηγουμενο αμαξι μου ( seat leon, 2002) και μου αρεσε η αμεση ανταποκριση του γκαζιου χωρις να παρατηρησω αυξηση στην καταναλωση. Ερωτηση!! μπανει σε f/l 46αρι οπως το δικο μου η θα εχουμε ντραβαλα? help please!

bill_m3
24-12-10, 09:11
το ειχα βαλει στο προηγουμενο αμαξι μου ( seat leon, 2002) και μου αρεσε η αμεση ανταποκριση του γκαζιου χωρις να παρατηρησω αυξηση στην καταναλωση. Ερωτηση!! μπανει σε f/l 46αρι οπως το δικο μου η θα εχουμε ντραβαλα? help please!

Μπαίνει κανονικά!

Δεν υπάρχει θέμα!!

jimdros
25-12-10, 03:04
στο σαιτ που γραφει ο Fanisk φαινεται και ενας διακοπτης που προφανως το ενεργοποιεις η το σβηνεις.. σε αυτο που ειχα στο λεον δεν υπηρχε κατι τετοιο απο οσο θυμαμαι, ασε που πρεπει να ξηλωσεις και τα πλαστικα κατω απο το τιμονι για να το αφαιρεσεις..μπορει καποιος να μας προσδιορισει ποσο ανεβηκε η καταναλωση?