Επιστροφή στο Forum : Χρονια Πολλα Νικολα!!!!
Ευχομαι Χρονια Πολλα και τα καλυτερα να ερθουν για τους φιλους Νικολαδες/Νικολεττες (εαν εχουμε)του φορουμ μας!!!!:thumbsup:
Ειδικα για τους ....
Νicke60 που μας φωτιζει με τις ατελειωτες γνωσεις του και μιλαμε για εξαιρετικο ανθρωπο!!!!:thumbsup:
Merlin με το απιθανο χιουμορ του (μιλαμε για απιθανες ατακες:th_Laie_67-1:)!!!!
Nick bmwlover πολυ συμπαθη μου πατριωτη ,τον γνωρισα προσφατα στη συναντηση στη Λαρισα.
nfot επισης πολυ συμπαθης και νεα γνωριμια στη συναντηση στη Λαρισα.
nikos-Mpacket δεν γνωριστηκαμε απο κοντα αλλα μονο τηλεφωνικα,ομως ειναι "δικος μας"απο την ενοτητα 5αρες που ειναι η αδυναμια μου!!!!
Nikos M5 και μονο το nickname του μου φτανει!!!:thumbsup:αλλα απ'οσο εχω καταλαβει και οχι μονο!!!
NICK_M3 ο ποτε θα γινει αυτο το πατημα με τον 850????!!!!:original:
nikos1400 πολλες οι συναντησεις μας στα θρεντ!!!thumb
nikos M επισης πολλες οι συναντησεις μας στα θρεντ!!!thumb
Σιγουρα υπαρχουν και αλλοι Νικολαδες και συγνωμη εκ των προτερων εαν εχω ξεχασει καποιον, ας συμπληρωσει το ονομα του καποιος αλλος,ετσι κι αλλιως οι ευχες μου ειναι για ΟΛΟΥΣ!!!!:thumbsup:
Ευχομαι Χρονια Πολλα και τα καλυτερα να ερθουν για τους φιλους Νικολαδες/Νικολεττες (εαν εχουμε)του φορουμ μας!!!!:thumbsup:
Ειδικα για τους ....
Νicke60 που μας φωτιζει με τις ατελειωτες γνωσεις του και μιλαμε για εξαιρετικο ανθρωπο!!!!:thumbsup:
Nick bmwlover πολυ συμπαθη μου πατριωτη ,τον γνωρισα προσφατα στη συναντηση στη Λαρισα.
nikos-Mpacket δεν γνωριστηκαμε απο κοντα αλλα μονο τηλεφωνικα,ομως ειναι "δικος μας"απο την ενοτητα 5αρες που ειναι η αδυναμια μου!!!!
Nikos M5 και μονο το nickname του μου φτανει!!!:thumbsup:αλλα απ'οσο εχω καταλαβει και οχι μονο!!!
Σιγουρα υπαρχουν και αλλοι Νικολαδες και συγνωμη εκ των προτερων εαν εχω ξεχασει καποιον, ας συμπληρωσει το ονομα του καποιος αλλος,ετσι κι αλλιως οι ευχες μου ειναι για ΟΛΟΥΣ!!!!:thumbsup:
Ευχαριστουμε !!
Επισης σε ολους τους συνονοματους (και οχι μονο), Χρονια πολλα με υγεια και στις οικογενειες και μακρια απο "κρισεις" !
:fagopoti:
Και επισης καλες γιορτες να περασουμε ολοι, αν και λιγο πιο λίτα μαλλον...
Χρονια πολλα παιδια με υγεια και χαρα!!!!!!!!
:):):):):):):):):):):):):)
Konstantinos E60
06-12-10, 08:49
Χρόνια Πολλά σε όλους σας !!! Υγεία και ευτυχία σε εσας και τις οικογένειές σας !!!
Gregory_///M
06-12-10, 08:49
Χρόνια Πολλά σε όλους τους παραπάνω Νικολάδες......
Πάνω απ όλα με υγεία και όλα τα άλλα θα έρθουν!!
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά στους συνονόματους που ανέφερες Άρη αλλά και σε όλους τους Νικολάδες..
να είστε καλά και να χαίρεστε τους ανθρώπους σας!!
για να δούμε, αν και δεν βλέπω φως.....
Χρόνια σας πολλα παιδες, χρονια καλα και χαρουμενα
Ειδικα για τους ....
χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες...και να προσθεσω και τον Nickolas S2K....
Νicke60, Merlin, Nikos M5, Nick bmwlover, ΝικοM-Packet αλλά και στους υπόλοιπους που δε γνωρίζω προσωπικά σας εύχομαι κι εγώ ολόψυχα Χρόνια Πολλά και γεμάτα υγεία, χαρές και επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας!!!!
Χρόνια Πολλά σε όλα τα παιδιά που γιορτάζουν!!!
Πάντα με υγεία και ευτυχία!!!!
Panos 316T
06-12-10, 09:39
Οι Νικολάδες έχουν ταυτιστεί με την θάλασσα...
Εγώ τους εύχομαι "ήρεμες θάλασσες" αλλά και στις "τρικυμίες-φουρτούνες" να είναι καπετάνιοι.
Χρόνια πολλά σε όλους τους Νικολάδες, πολύχρονοι παιδιά με υγεία πάνω απ'όλα, να σας χαίρονται οι δικοί σας.thumb
Πολυχρονοι με Υγεια κ Ευτυχια!!!
Να σας χαιρομαστε...κ κατα ενα περιεργο τροπο
δεν ξερω Νικολα κ να μην ειναι κ γ@μω τα παιδια!!!:thumbsup:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΕΤΕΣ
Χρόνια πολλά στους Νίκους του φόρουμ μας και ιδαίτερα σε όσους έχω γνωρίσει από κοντά NickE60, nikosMpacket, merlin, M3est, NikosM5.
Υγεία, προσωπική και επαγγελματική επιτυχία εύχομαι. thumb
Χρόνια πολλά στους Νίκους του φόρουμ μας και ιδαίτερα σε όσους έχω γνωρίσει από κοντά NickE60, nikosMpacket, merlin, M3est, NikosM5.
Υγεία, προσωπική και επαγγελματική επιτυχία εύχομαι. thumb
Και ειπα θα εχω ξεχασει καποιον!!!!εναν απο τους πιο γρηγορους του φορουμ!!!(μετα τον 850 φυσικα χεχεχεχε)με το σουπερ Μ3!!!!Νικο Χρονια Πολλα και Καλα!!!!:thumbsup:
Και ειπα θα εχω ξεχασει καποιον!!!!εναν απο τους πιο γρηγορους του φορουμ!!!(μετα τον 850 φυσικα χεχεχεχε)με το σουπερ Μ3!!!!Νικο Χρονια Πολλα και Καλα!!!!:thumbsup:
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!
tamtamcafe
06-12-10, 11:43
να τους χαιρονται οι οικογενειες τους
και να τους χαιρομαστε και μεις που τους κανουμε παρεα
Χρόνια σας πολλά! Να είστε πάντα υγιείς κι ευτυχισμένοι! Αυτούς τους δύσκολους καιρούς δε, να είστε κι αισιόδοξοι! Ιδιαίτερες ευχές στους Νίκο Ε60 και Νίκο MPack τους οποίους έχω γνωρίσει από κοντά!
χρονια πολλα σε ολους σας ....πολυχρονοι και μακρια απο την τροικα!!!!!!!
παντα με υγεια....!!!!!!!
Χρονια πολλα παιδια με υγεια και χαρα!!!!
Χρονια πολλα σε ολα τα παιδια που γιορταζουν! Με ΥΓΕΙΑ πανω απ'ολα σε σας και στις οικογενειες σας!!
:cheers::cheers::cheers::cheers:
Στον
NickE60, nikosMpacket, merlin, M3est, NikosM5,
nikos1400,Nick bmwlover αλλα και σε ολους τους υπολοιπους Νικους του forum
και φυσικα και στον Καπετανιο μας τον
nautilos
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
και
katsaraios
06-12-10, 16:01
χρονια πολλα στους Νικοληδες,επρεπε να εχουμε συναντηση σημερα να πηξουμε στα γλυκα:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Χρόνια Πόλλα σε όλους τους Νικολάδες,Υγεία σε 'σάς και τις Οικογενειές τους!!!!!
Nickolas_s2k
06-12-10, 16:19
Σας ευχαριστουμε ολους για τις ευχες!! παντα υγεια να υπαρχει παιδια δεν υπαρχει τπτ πολυτιμοτερο για ολους και τις οικογενειες τους!!
Ετσι.. :)
Χρονια σας πολλα παιδες.. Να ειστε παντα καλα & οτι επιθυμειτε..
Υγεια πανω απ'ολα..
Χρόνια Πολλά κι από μένα, σε όλες και όλους τους εορτάζοντες και ειδικά στους συμφορουμίτες
Χρονια σας πολλα λεβεντες με υγεια πανω απ ολα thumb
Χρονια πολλα στους Νικολάδες και απο μενα:v::v::v::v:
:clap::clap::clap:Xρονια πολλα παιδια και απο εμενα.Υγεια πανω απο ολα
Κωνσταντίνος
06-12-10, 21:26
Χρόνια καλά Νικολάδες.
NickE60 να χαίρεσαι την φαμίλια σου και όσους αγαπάς.
Πάντα με υγεία !
nikos-Mpacket
06-12-10, 21:33
Ευχαριστουμε ολοι για τις ευχες σας,χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν αλλα και σε ολο τον κοσμο,παντα υγεια και χαρα στα σπιτια σας.
Μου τελειωσαν τα thanks,σας ευχαριστω ολους και για αυτο......
:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks:
Σας ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας.
Να ειμαστε ολοι γεροί και αισιοδοξοι, ειδικα τις δυσκολες μερες που ερχονται.
E60_Arkadia
06-12-10, 21:45
Χρονια πολλα στους Νικους και υγεια πανω απ ολα.ΝικοΕ60 κανονισε αποψε να τα πιεις αγορινα μου και να τα περασεις σουπερ thumb
Ειδικα για τους ....
Χρόνια σας ΠΟΛΛΆ Οτι επιθυμείτε :original::original:
Σας ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας.
Να ειμαστε ολοι γεροί και αισιοδοξοι, ειδικα τις δυσκολες μερες που ερχονται.
Χρόνια πολλά και σε σένα Νίκο!!!! thumb
Ευχαριστουμε ολοι για τις ευχες σας,χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν αλλα και σε ολο τον κοσμο,παντα υγεια και χαρα στα σπιτια σας.
Μου τελειωσαν τα thanks,σας ευχαριστω ολους και για αυτο......
:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks:
Συνεχίζω εγώ Νικόλα... :thumbsup:
Ευχαριστούμε πολύ παιδιά, να είστε καλά και να χαίρεστε αυτούς που αγαπάτε!! thumb thumb :thanks: :thanks:
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας !!!
Χρόνια πολλά σε όλους τους συνονόματους και όχι μόνον !!!
Και εύχομαι ολόψυχα λευτεριά από το ΔΝΤ και να μας βρουν σύντομα καλύτερες μέρες !!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
nikos ///M
07-12-10, 12:12
να ευχαριστησω και γω με την σειρα μου ολους σας
για τις ευχες
και να ευχειθω και γω στους συνονοματους χρονια πολλα
με υγεια πανω απο ολα!
Να ευχηθω κι εγω αν και λιγο καθυστερημενα, χρονια πολλα και καλα σε ολους οσους γιορταζαν χθες, με υγεια και χαρες για εσας και τις οικογενειες σας, παντα χαρουμενοι και χαμογελαστοι στις γκριζες μερες που ζουμε!!
Το βγαζω απο την "καταψυξη"!!!:th_Laie_67-1::thumbsup:
Πολυχρονοι οσοι και οσες γιορταζετε!!!:thumbsup:
ΥΣ.....ΝικΕ60 περιμενω.......
Χρόνια Πολλά σε όλους να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι και να χαιρόσαστε τις μπέμπες σας...
Nίκος 320, Νicke60, Merlin, Nick bmwlover, nfot, nikos-Mpacket, Nikos Μ5, NICK_M3, nikos1400, nikos M
:cheers: :cheers: :cheers: :fagopoti: :fagopoti: :fagopoti:
Με συγχωρείτε αν ξέχασα κανέναν...
Ευχαριστώ πολύ φίλε Παναγιώτη να σαι πάντα καλά!!!Χρόνια πολλά με υγεία και στους υπόλοιπους!!!
Χρονια σας Πολλα, υγεια πανω απ'ολα!!!
Χρονια πολλα και καλα σε ολους!!
Πολύχρονοι όλοι σας και χαρούμενες γιορτές.
Χρόνια πολλά!!
Να σας χαιρόμαστε !
Bazil Van Sinner
06-12-13, 08:26
Xρονια πολλα στους Νικολακηδες και στις Νικολινες,ιδιαιτερα στο φιλο μου τον Βαλβετρονικ!!
Χρόνια Πολλά σε όλους τους συνονόματους:)
χρονια πολλα υγεια ευτηχια σε ολους οσουσ γιορταζουν....!!!!!!!!!!!1
Χρόνια Πολλά σε όλους να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι και να χαιρόσαστε τις μπέμπες σας...
Nίκος 320, Νicke60, Merlin, Nick bmwlover, nfot, nikos-Mpacket, Nikos Μ5, NICK_M3, nikos1400, nikos M
:cheers: :cheers: :cheers: :fagopoti: :fagopoti: :fagopoti:
Με συγχωρείτε αν ξέχασα κανέναν...
Χρονια πολλα σε ολους!!!!!!!!!!!! Υγεια!!!!!!!!!!!!!!
+nikos valvetronic..
Χρονια σας πολλα παιδες. Να ειστε καλα
jkourkoulis
06-12-13, 11:19
Χρόνια πολλά σε όλους τους Νίκους και καλά ταξίδια στου ναυτικούς μας που γιορτάζει ο προστάτης τους!
Χρόνια πολλά κ καλά με Υγεία πάνω απ όλα!!
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!!
ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες !! να ειμαστε ολοι καλα εμεις και οι οικογενειες μας !!! υγεια και ευημερια!! :original:
Χρόνια πολλά σε ολους τους εορτάζοντες!!!
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
katsaraios
06-12-13, 13:50
Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν.
Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν
χρονια πολλα και ΚΑΛΑ με ΥΓΕΙΑ πανω απ'ολα σε ολους τους εορταζοντες!
Κ εγώ Νίκος είμαι :D :D Να με χαίρεστε!!! :thumbsup:
Leonidas_E39
06-12-13, 15:45
Χρονια σας Πολλα με υγεια και οτι επιθυμειτε παλικαρια.
χρονια πολλα σε ολους τους νικους-ες
Χρόνια Πολλά παίδες με υγεία και ευτυχία!!!
Ειστε και πολλοι!!!!
Χρονια πολλα σε ολους και ιδιαιτερα στους merlin, nickbmwlover, nikosM, nicke60, nikos valvetronic.
Χρονια πολλα σε ολους τους συνονοματους!!! Υγεια, ευτυχια και αισιοδοξια!!!! thumb thumb
Χρόνια Πολλά σε όλους !!!
Bazil Van Sinner
06-12-13, 18:21
Θελω να πω χρονια πολλα και στην Νικολετα,μια παλια μου γκομενα,βολευμπολιστρια,
δοκαρι !!!!!Περασε ΕΛ.ΑΣ. και χαθηκαμε.....Χρονια πολλα νΙκολετα
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Θελω να πω χρονια πολλα και στην Νικολετα,μια παλια μου γκομενα,βολευμπολιστρια,
:hystericalbs1: :hystericalbs1: Ωραιος!!! Ο καθενας με τον πονο του!!!
εγω εβγαλα το θρεντ απο την "καταψυξη",εσυ την γκομενα....
που την θυμηθηκες?....σαν να ειδα μια Νικολετα στα νεα μελη.....λες να πηρε καμμια BMW και να γραφτηκε εδω???
:hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
HLIAS - E36
06-12-13, 18:30
Χρόνια πολλά κι από μένα σε όλους τους Νικολάδες / Νικολέτες...!!!:thumbsup:
Απο μερος μου ευχαριστω.
Υγεια σε ολους και καλες γιορτες.
ΕΒΙΒΑΑΑΑΑΑ !!!
:D
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Bazil Van Sinner
06-12-13, 18:50
Απο μερος μου ευχαριστω.
Υγεια σε ολους και καλες γιορτες.
ΕΒΙΒΑΑΑΑΑΑ !!!
:D
ΕΒΙΒΑ Νικολα!!!!!
εγω εβγαλα το θρεντ απο την "καταψυξη",εσυ την γκομενα....
που την θυμηθηκες?....σαν να ειδα μια Νικολετα στα νεα μελη.....λες να πηρε καμμια BMW και να γραφτηκε εδω???
:hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
Τυπε ετσι και πηρε πενβε,για Ε63 την κοβω με κανελι σαλονακι.......:whistle:
Μπατσινα,φαση με χειροπεδες κ'ετσι !!!!
Χρόνια Πολλά σε όλους που γιορτάζουν !!! Υγεία και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας !!!
Χρόνια πολλά και καλά, σε όλους τους φίλους εορτάζοντες !! :original:
Χρονια πολλα σε ολους !:thumbsup:
Χρονια πολλα και στον M3EST...!!!!!
Panos 316T
06-12-13, 21:43
να ειναι παντα καπετανιοι και ιδιαιτερα στις φουρτουνες!
χρονια πολλα!
Χρόνια πολλά στους νικολάδες και ιδιαίτερα στη ρίζαμ'!
Sent from my iPhone using Tapatalk (https://tapatalk.com/m?id=1)
nikos valvetronic
06-12-13, 22:41
Παιδιά ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές! Καθότι δεν είμαι σπίτι μου απόψε,είμαι Βουκουρέστι με την δουλειά και ήρθα μόνος, και καθότι δεν το έχω να ψάχνω μόνος για παρέα (κάτι αντιπαγωτικά με πράσινα μάτια που έλεγε ο Bazil)και καθότι κουφάλα νεκροθάφτη που λέει και gant τα πίνω μόνος με παρέα το πληκτρολόγιο και σας! Ευχαριστώ πολύ όλους που με καλέσαν και στο τηλ.!! Τα δώρα μου είναι οι φίλοι μου που με θυμούνται!
:thanks::thanks::thanks:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/12/IMG_20131206_220218_zpsd39ed9a0-1.jpg
Χρονια Πολλα Νικολα,πες μας και τι θερμοκρασια εχει εξω ......να σου πω ποσο ποτο θα χρειαστεις!!!:thumbsup:
nikos valvetronic
06-12-13, 22:55
Ευχαριστώ Γιώργο!
Άρη το πρωί έχει -5 με -6 εδώ που είμαι λες να μην φτάσει το ένα λίτρο? Έχω και δεύτερο καβάντζα πάντως :thumbsup:
Bazil Van Sinner
06-12-13, 22:55
Παιδιά ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές! Καθότι δεν είμαι σπίτι μου απόψε,είμαι Βουκουρέστι με την δουλειά και ήρθα μόνος, και καθότι δεν το έχω να ψάχνω μόνος για παρέα (κάτι αντιπαγωτικά με πράσινα μάτια που έλεγε ο Bazil)και καθότι κουφάλα νεκροθάφτη που λέει και gant τα πίνω μόνος με παρέα το πληκτρολόγιο και σας! Ευχαριστώ πολύ όλους που με καλέσαν και στο τηλ.!! Τα δώρα μου είναι οι φίλοι μου που με θυμούνται!
:thanks::thanks::thanks:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/12/IMG_20131206_220218_zpsd39ed9a0-1.jpg
Γεια σου ρε Νικολα παλικαρι!!!!!:thumbsup::thumbsup:
Ευχαριστούμε παίδες!
Χρόνια πολλα σε όλους. Υγεία!
Sent from a mobile device
nikos-Mpacket
07-12-13, 03:08
Χρόνια πολλα και καλα σε όσους γιορτάζουν,επίσης σε ολους τους υπόλοιπους να είστε πάντα καλα και ευχαριστούμε για τις ευχές.
Ευχαριστω για τις ευχες και ευχομαι Χρονια Πολλα σε ολους τους τους εορταζομενους.
Skyline_IS
07-12-13, 10:46
Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζωντες και ιδιαιτερα στον καυτη εκ του βορρα νικολα με το ομορφο 46αρι του
:original::original:
Χρόνια πολλά σε όλους και όλες !! Υγεία πάνω από όλα και ότι άλλο επιθυμείτε !!
Nick bmwlover
07-12-13, 19:59
Αν κ λιγο καθυστερημενα,ευχομαι χρονια πολλα σε ολους τους συνονοματους!!!
Ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες,υγεια κ καθε ευτυχια σε εσας κ τις οικογενειες σας!!!