PDA

Επιστροφή στο Forum : [E46] απορια ρεζερβα

dimtz
08-11-10, 11:51
Καλημερα λεβεντες τι ρεζερβα εχετε στο οχημα σας??????????? εννοω διαστασεις γιατι εγω εχω μια μικρη που να μην ειχα μεχρι 50 χιλ, επαθα λαστιχο χτες και ειχα ταξιδι και δεν μπορουσα να παω πουθενα:gun_bandana:, τι ρεζερβα να βαλω????? τι διαστασεις για να μην εχουμε προβλημα στο χωρο που μπαινει η ρεζερβα ουτο σωστε να μπορω να συνεχισω σε τετοιες περιπτωσεις το ταξιδι και με μεγαλες ταχυτητητες?????? μεχρι 150km ας πουμε

edit οι διαστασεις που εχω ειναι 225-45-17 μπροστα και 245-40-17 πισω

Tsakirakos
08-11-10, 11:59
εγω εχω βαλει κανονικο τροχο αλουμινιου οπως αυτα που φοραω, 195/65/15. χωραει μια χαρα και μια φορα που χρειαστηκα να αλλαξω σε ταξιδι, ενιωσα δικαιωμενος για την επιλογη μου!

BILL007
08-11-10, 12:00
Έτσι είναι οι ρεζέρβες του Ε46 δυστηχώς.:thumbsdown:

Η μόνη λύση που μπορείς να κάνεις για μελλοντικά είναι να πας να βρεις απο κανα παλιατζή μια ζάντα 17άρα και να της περάσεις και ένα λάστιχο και να την βάλεις στη θέση της ρεζέρβας (μπαίνει κουτί) thumb
Είναι η καλύτερη λύση.thumb

GEORGE316
08-11-10, 12:07
βασικα ειναι η μονη λυση σε αυτο που θες.
ομως προσοχη γιατι λογικα θα βαλεις καινουριο λαστιχο.αν το χρειαστεις μην πλακωνεσαι ιατι η μεγαλη διαφορα φθορας μεταξυ των δυο τροσων μπορει να ειναι επικυνδυνη

dark knight
08-11-10, 14:31
και εγω ρεζερβα ασφαλειας (μεχρι 50)αλλα πρεπει να βαλω κανονικη γιατι με την αλλαγη των φρενων σε 4πιστονα δεν μπαινει πλεον

georggge46
08-11-10, 14:38
Στο 46αρι ,στο χωρο της ρεζερβας, παιρνει και κανονικη ζαντα μεχρι 17x8 με 215-45 ελαστικο , καταργοντας βεβαια το πλαστικο καπακι της ρεζερβας. Εγω αυτο εκανα, βρηκα μια ζαντα αλουμινιου απο παλιατζη και την κοτσαρα...
Πλεονεκτημα : Σε περιπτωση κλαταρισματος βαζεις τον κανονικο τροχο και συνεχιζεις το ταξιδι σου ανενοχλητος χωρις περιορισμο ταχυτητας οπως με τη ρεζερβα αναγκης ...
Μειονεκτημα : Εχει περισσοτερο βαρος και πιανει περισσοτερο χωρο.

dimtz
08-11-10, 19:06
Οκ ευχαριστω για τις απαντησεις σας, οποιος δεν εχει κανονικη ρεζερβα στο οχημα του καλα θα ειναι να το ξανασκεφτει καλυτερα thumb

Nino
08-11-10, 21:21
η μικρη ρεζερβα εχει το νοημα να σε "παει" μεχρι το κοντινοτερο βουλκανιζατερ...
Γενικα το θεμα ρεζερβα σηκωνει πολυ μα πολυ κουβεντα,για το ποσο καλυπτει πραγματικες ή ψυχολογικες "αναγκες".

υγ. να ενα καλο θεμα ποσοι απο εμας εχουμε χρειαστει και εχουμε αλλαξει λαστιχο εντος ή εκτος δρομου...

PANOS-E60
08-11-10, 21:34
η μικρη ρεζερβα εχει το νοημα να σε "παει" μεχρι το κοντινοτερο βουλκανιζατερ...
Γενικα το θεμα ρεζερβα σηκωνει πολυ μα πολυ κουβεντα,για το ποσο καλυπτει πραγματικες ή ψυχολογικες "αναγκες".

υγ. να ενα καλο θεμα ποσοι απο εμας εχουμε χρειαστει και εχουμε αλλαξει λαστιχο εντος ή εκτος δρομου...

Καλή ιδέα γιά θρεντ Γιάννη :thumbsup:

Βαγγελης
12-11-10, 18:35
Μηπως καμοια σιδερένια απο ρέζέρβα απο κανα χ3 χ5 εξυπηρετεί γιατί που να βρεις ορφανή 17ρα αλουμινίου πρεπει να γυρίσεις όλα τα παλιατζίδικα η απο κανένα τρακαρισμένο:ranting2: