Επιστροφή στο Forum : ΚΟΝΙ FSD
Παιδια εχει βαλει κανενας αυτα? 5078
Διαφορες απο bilstein, η sachs performance?
Eχω διαβασει πολυ καλα λογια..
Για πειτε καμια γνωμη?
Παιδια εχει βαλει κανενας αυτα? 5078
Διαφορες απο bilstein, η sachs performance?
Eχω διαβασει πολυ καλα λογια..
Για πειτε καμια γνωμη?
Θελω να ειναι τα επομενα μου.. :D ( αμα τα παιξουν τα sachs )
Στο e46fanatics που εχω διαβασει πολλα σχετικα θρεντς ειναι ολο καλα σχολια..
Επισης η ιδια η ΚΟΝΙ βγαζει πακετο που εχει τα FSD με Eibach Pro Kit ελατηρια..
Απο τιμή πως πάνε αυτά???:original: :original:
Eίναι ρυθμιζόμενη ανάρτηση φαντάζομαι...
Απο τιμή πως πάνε αυτά???:original: :original:
Eίναι ρυθμιζόμενη ανάρτηση φαντάζομαι...
Οχι ρυθμιζομενη δεν ειναι.. Ειναι αυτορυθμιζομενη..
Ειναι κατι σαν "εξυπνο" αμορτισερ το οποιο στις μικρες ταχυτητες δουλευει comfort (για ανεση) και οσο ανεβαινουν τα χλμ σκληραινει...
Η τιμη τους ειναι λιγο αλμυρη 600-700 ευρω αλλα νομιζω οτι αξιζουν τα χρηματα τους..
Kαι εγω εχω διαβασει παρα πολυ καλα σχολια, σε διαφορα φορουμ, κυριως οτι συνδυαζει ανεση και παραλληλα σπορ συμπεριφορα οταν πιεστει.
Να πω την αληθεια δεν τα ηξερα, και εβαλα sachs performance
Μια χαρά είναι η τιμή τους.Μετά απο καιρό σηκώνουν επισκευή όπως τα bilstein??? ή πάνε για πέταμα ??? ξέρουμε??? :original: :original: :original:
Και εμενα με ενδιαφερουν τα συγκεκριμμενα.Δεν πειστευω να ειναι πιο κοντα απο τα νορμαλ γιατι δεν θελω με τιποτα να χαμηλωσει το αμαξι.Εχουν και τη ρυθμιση με το κοχλια απο πανω οπως τα κιτρινα?
Και εμενα με ενδιαφερουν τα συγκεκριμμενα.Δεν πειστευω να ειναι πιο κοντα απο τα νορμαλ γιατι δεν θελω με τιποτα να χαμηλωσει το αμαξι.Εχουν και τη ρυθμιση με το κοχλια απο πανω οπως τα κιτρινα?
Οχι δεν το εχουν αυτο..
Επισης, αν δεν αλλαξεις ελατηρια, δεν θα χαμηλωσει το αμαξι..
Μια χαρά είναι η τιμή τους.Μετά απο καιρό σηκώνουν επισκευή όπως τα bilstein??? ή πάνε για πέταμα ??? ξέρουμε??? :original: :original: :original:
Δεν ξερουμε Billy...
Tsakirakos
07-11-10, 20:37
ερωτηση ισως λιγο ασχετη... τα ελατηρια M-pack για 46αρι, μπορουν να χρησιμοποιηθουν με απλα αμορτισερ? αν οχι, τι αλλο χρειαζεται? τα μπροστα εχουν μια καφε γραμμη και τα πισω 2 ροζ... τι νταλκα βαρανε αυτα τα σημαδια? ευχαριστω!
Τελικα δεν φοραει κανενας απο δαυτα!!!
Τι καπνο φουμαρουν δεν θα μαθουμε?!
καλημερα φιλε joseph εγω τα φοραω τα εν λογω αμορτισερ με μαυρα eibach ελατηρια , κ μπορω να σου πω πως ειμαι φοβερα ικανοποιημενος ειναι αυτορυθμιζομενα κ πιστευω θα σε τρελανουν σε ανεση κ κρατημα .τρενο μπαινω κ δεν κουνιεται καν το αμαξι με τα οσα , βεβαια εκτοσ κ αν βρεις κανα ταφο (λακουβα) εκει κ για το αμαξωμα που εχεις κ εσυ κ εγω δεν κανει τπτ οτι κ να βαλεις .εγω τα κρινω απο την οδηγηση σε νορμαλ δρομο οχι φρεσκοπερασμενο μονο με ασφααλτο , σε τελειο δρομο παντω θα νομιζεις οτι πηγαινεισ πανω σε βελουδο... αυτα ειχα να πω .
καλημερα φιλε joseph εγω τα φοραω τα εν λογω αμορτισερ με μαυρα eibach ελατηρια , κ μπορω να σου πω πως ειμαι φοβερα ικανοποιημενος ειναι αυτορυθμιζομενα κ πιστευω θα σε τρελανουν σε ανεση κ κρατημα .τρενο μπαινω κ δεν κουνιεται καν το αμαξι με τα οσα , βεβαια εκτοσ κ αν βρεις κανα ταφο (λακουβα) εκει κ για το αμαξωμα που εχεις κ εσυ κ εγω δεν κανει τπτ οτι κ να βαλεις .εγω τα κρινω απο την οδηγηση σε νορμαλ δρομο οχι φρεσκοπερασμενο μονο με ασφααλτο , σε τελειο δρομο παντω θα νομιζεις οτι πηγαινεισ πανω σε βελουδο... αυτα ειχα να πω .
Φίλε απο εκεί που τα πήρες μήπως ρώτησες αν επισκευάζονται μελλοντικά??? (όπως γίνεται με την PSS της Bilstein) :thnx:
Γιατί κακά τα ψέματα,στους δικούς μας δρόμους ότι ανάρτηση και να βάλεις,έχει μια ζωή 3ετίας...:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
δεν το ρωτησα καν , Λ@λ@κι@ μου , γτ ττο πρωτο πραγμα ηταν να τα δοκιμασω , μιας κ με διαβεβαωσαν οτι δεν εχουν καμια σχεση με τα PSS μιας κ ειναι ενα κλικ πιο πανω ... νομιζω ομως πως επισκευαζονται , μπορουμε να ψαξουμε στο E46fanatics που τα φορανε κ περισσοτεροι εκει.
τα fsd ειναι ενα κλικ πανω απ τα pss και πολλα κλικ κατω στην τιμη???????
τα fsd ειναι ενα κλικ πανω απ τα pss και πολλα κλικ κατω στην τιμη???????
Aν είναι όπως λένε και αν ανακατασκευάζονται (το θεωρώ πολύ σημαντικό για μια ανάρτηση πάνω απο τα 6 κατοστάρικα) τότε ναι...Ακριβώς όπως το είπες...thumb
θα ειναι καλη περιπτωση αλλα ρε γμτ γιατι εμενα η koni δεν μου γεμιζει το ματι????τωρα θα μου πεις γιατι τα bilstein ειναι καλυτερα?πλεων εχουν χαλασει πολυ την ποιοτητα τους στα μικρα μοντελα,αλλα σε κουβεντα να βρισκομαστε βρε αδερφε!!!!
Σε τι τιμη "παιζει" η τετραδα?, εγω εχω βαλει sachs performance, ειμαι ευχαριστημενος, και σε σχεση με bilstein που ειχα παλια, τα sachs για μενα ειναι ενα κλικ πιο πανω.
Τα επομενα θα ειναι κονι μαλλον!!!
εμενα μου πηγε 1000 τα εβαλα οταν ειχαν πρωτοβγει ... αλλα δεν τα μετανιωσα μπορω να πω. τωρα ειναι σαφως πιο κατω η τιμη .
εμενα μου πηγε 1000 τα εβαλα οταν ειχαν πρωτοβγει ... αλλα δεν τα μετανιωσα μπορω να πω. τωρα ειναι σαφως πιο κατω η τιμη .
1000 με ελατηρια & τοποθετηση ή μονο αμορτισερ?
Σε τι τιμη "παιζει" η τετραδα?, εγω εχω βαλει sachs performance, ειμαι ευχαριστημενος, και σε σχεση με bilstein που ειχα παλια, τα sachs για μενα ειναι ενα κλικ πιο πανω.
Τα επομενα θα ειναι κονι μαλλον!!!
https://cgi.ebay.de/Koni-FSD-Stosdampfer-Set-BMW-3er-E36-Coupe-2100-4095-/360236102664?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item53dfbeb408#ht_1554wt_991