PDA

Επιστροφή στο Forum : Rotrex kit

apovas
10-10-10, 21:02
Καλησπερα.Επειδη ειμαι προ μεγαλων αποφασεων μηπως γνωριζει καποιος για ενα κιτ κομπρεσορ Rotrex της CCR απο Δανια αν αξιζει? Δινει τιμη στα 3000 περιπου για 210 αλογατα.Ο rotrex σαν κομπρεσσορας τι λεει?

VanVIC
10-10-10, 21:03
Σε τί κινητήρα σκέφτεσαι να βάλεις τον Rotrex ?

BILL007
10-10-10, 21:06
Επίσης συνοδεύεται απο πρόγραμμα και είναι ολοκληρωμένο κιτάκι ή είναι σαν αυτό εδώ -> https://cgi.ebay.de/Eaton-Kompressor-Kit-Supercharger-extrem-Kit-M65-/260675808292?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item3cb17d2c24 ???

stavr
11-10-10, 01:34
σε τι μοτερ φιλε μου?? Η ess παντως για το Μ52tub20 δινει 250 αλογα αλλα ζηταει 5000+. Φανταζομαι για το Μ52tub20 μιλας, απο οτι ειδα στο γκαραζ σου 46ρι 320 CI προ facelift.για λετε για λετε.......

m-power_01
11-10-10, 01:45
σε τι μοτερ φιλε μου?? Η ess παντως για το Μ52tub20 δινει 250 αλογα αλλα ζηταει 5000+. Φανταζομαι για το Μ52tub20 μιλας, απο οτι ειδα στο γκαραζ σου 46ρι 320 CI προ facelift.για λετε για λετε.......

δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ειναι 2.2 Μ54

stavr
11-10-10, 02:19
μπορει γι αυτο ρωταω κιολας!!! Αλλα αν εγω ειχα τον 2.2 δεν θα εδινα 3000 για 40 αλογα!!!

stavr
11-10-10, 05:58
https://www.ccr-racing.com/shop/supercharger-bolton-kit-220p.html

μαλλον για το διλιτρο μας λεει ο φιλος μιας και τα αλογα που λεει στο παραπανω site ταιριαζουν ....

apovas
11-10-10, 18:24
Ναι συγνωμη που δεν το διευκρινησα.Μ52 διλιτρος.Το ψαχνω απο ολες τις μεριες μπας και δεν τον αλλαξω γιατι ειναι σε πολυ καλη κατασταση και το λυπαμαι αλλα δεν εχει το κατι παραπανω που θελω.

zaharias
11-10-10, 22:12
Ναι συγνωμη που δεν το διευκρινησα.Μ52 διλιτρος.Το ψαχνω απο ολες τις μεριες μπας και δεν τον αλλαξω γιατι ειναι σε πολυ καλη κατασταση και το λυπαμαι αλλα δεν εχει το κατι παραπανω που θελω.

Εγω πιστευω οτι περα απο ESS δεν πρεπει να βλεπεις κατι αλλο..
Μπορει σαν κιτ να ειναι πιο ακριβο απο τα άλλα, αλλά νομιζω οτι εχει δειξει πολυ καλα στοιχεια αξιοπιστιας και επισης βγαζει περισσοτερα αλογα σε σχεση με τα αλλα κιτ..

stavr
12-10-10, 02:02

Φιλε μου επειδη ειμαι ομοιοπαθης, με το ιδιο μοτερ με το δικο σου και σε παρα πολυ κατασταση και εμενα, εχω και εγω τις ιδιες ανησυχιες! Σιγουρα βλεποντας και συγκρινοντας επιδοσεις γερνω και εγω προς τον ess ο οποιος ειναι ενα safe και δοκιμασμενο upgrade για τα μοτερακια μας. Δεν μπλεκουμε με μετατροπες, δηλωματα, αγνωστα μοτερ κτλ και πιστευω οτι τα +100 αλογα θα μας δωσουν αυτο το "κατι παραπανω" που ζηταμε.......τα 5000 ευρω ομως δεν ξερω ποιος θα μας δωσει !!! Παντως κι εγω το λυπαμε να του κανω αλλαγη μοτερ!

apovas
12-10-10, 20:05
Αν φτανανε τα 5000 ευρω καλα θα ηταν για τον Ess.Ζηταει 5700 και κατι,βαλε και εξοδα να ερθει εκτελωνιστει,εργατικα να μπει πανω ε και για μια πιο ελευθερη εξατμισουλα να το πω το νουμερο?Αν ειναι να φτασουμε την αξια του αυτοκινητου για να παρουμε 50-70 αλογακια και πολλα σου λεω δηλαδη...δεν νομιζω οτι αξιζει.

deepBLUE
12-10-10, 20:22
Αν φτανανε τα 5000 ευρω καλα θα ηταν για τον Ess.Ζηταει 5700 και κατι,βαλε και εξοδα να ερθει εκτελωνιστει,εργατικα να μπει πανω ε και για μια πιο ελευθερη εξατμισουλα να το πω το νουμερο?Αν ειναι να φτασουμε την αξια του αυτοκινητου για να παρουμε 50-70 αλογακια και πολλα σου λεω δηλαδη...δεν νομιζω οτι αξιζει.

Χωρις να θελω να κατηγορησω τους αλλους κομπρεσορες...ομως...αν παρεις το μοτερ στα χερια θα αξιζει να τα δωσεις για ess ?

apovas
12-10-10, 20:48
Δεν ειπα οτι δεν αξιζει τα λεφτα του ο ess τα αξιζει μια που απο οτι εχω δει ειναι ενα ολοκληρωμενο κιτ.Οταν ομως εχεις ενα αυτοκινητο αξιας 10000 ευρω δεν μπορεις να δωσεις αλλα τοσα για να μπορεις να κανεις μια αξιοπρεπη προσπεραση.

m-power_01
12-10-10, 21:03
Πιστεύω ότι ο ess είναι για όταν έχεις 330 αντε 325 ... Όταν έχεις 320 και μάλιστα Μ52 η λύση είναι μετατροπή . Θα δώσεις λιγότερα λεφτά θα είσαι εργοστασιακος και θα έχεις συνολική αναβάθμιση ! Φρένα , 6αρι σασμαν , διαφορικο !

apovas
12-10-10, 21:12
Αγαπητε Φωτη αν θημαμαι καλα το ονομα σου μαλλον για εκει οδευω.Ασε που οδηγησα 330 και ειχα τις καλυτερες εντυπωσεις(Θανασακη ακους?).Οποιος εχει καποια ακρη(οικονομικη ε?)μου τη λεει και μενα!!

m-power_01
12-10-10, 21:21
Αγαπητε Φωτη αν θημαμαι καλα το ονομα σου μαλλον για εκει οδευω.Ασε που οδηγησα 330 και ειχα τις καλυτερες εντυπωσεις(Θανασακη ακους?).Οποιος εχει καποια ακρη(οικονομικη ε?)μου τη λεει και μενα!!

Σπυρος... Και μάλλον καλά θα κάνεις αν δεν έχεις θέμα με τα σήματα ασφάλειες. Κλπ

HULK
12-10-10, 21:22
Φιλε βαλε εναν 3.0 πανω και με 6αρι σασμαν που ειναι σκυλια μοτερ και ασ΄το 2λιτρο στην αδεια δεν θα εισαι ο πρωτος......και θα εισαι και ικανοποιημενος.

deepBLUE
12-10-10, 21:24
Δεν ειπα οτι δεν αξιζει τα λεφτα του ο ess τα αξιζει μια που απο οτι εχω δει ειναι ενα ολοκληρωμενο κιτ.Οταν ομως εχεις ενα αυτοκινητο αξιας 10000 ευρω δεν μπορεις να δωσεις αλλα τοσα για να μπορεις να κανεις μια αξιοπρεπη προσπεραση.
Τι εννοείς δεν είναι ολοκληρωμένο τι του λείπει ?

Πιστεύω ότι ο ess είναι για όταν έχεις 330 αντε 325 ... Όταν έχεις 320 και μάλιστα Μ52 η λύση είναι μετατροπή . Θα δώσεις λιγότερα λεφτά θα είσαι εργοστασιακος και θα έχεις συνολική αναβάθμιση ! Φρένα , 6αρι σασμαν , διαφορικο !

Συμφωνώ πως είναι μια καλή λύση ομως βάση νόμου δε μπορεί από 2.0 να πάει σε 3.0

giannis_compact
12-10-10, 21:37

Φιλε Βαγγελη νομιζω οτι ο φιλος γραφει πως ειναι ενα ολοκληρωμενο κιτ και οχι οτι δεν ειναι!

apovas
12-10-10, 21:39
Σπυρο συγνωμη που σε μπερδεψα ειχαμε μιλησει τοτε για το dynavin.Deepblue ειπα οτι ειναι ολοκληρομενο απλα πολυ ακριβο για το μοτερακι που εχω.Τωρα οντως και να το αλλαξω το μοτερ ποιος θα το μαθει?Εδω το προηγουμενο που ειχα φωναζε απο μακρια για διλιτρο τουρμπισιο.5 χρονια που το ειχα δεν με ειχε σταματησει κανενας.Βεβαια τοειχα δηλωσει (και πληρωσει ακριβα)βλακοδως.Αλλα δεν την ξαναπαταω.

m-power_01
12-10-10, 21:41

Συμφωνώ πως είναι μια καλή λύση ομως βάση νόμου δε μπορεί από 2.0 να πάει σε 3.0

Α) δεν διαβασες σωστά
Β) ξέρεις οτι έτσι όπως είναι διατυπωμενος ο νόμος δηλώνεται κανονικά βασιζόμενο στο ότι έχει βγει το αμάξωμα με αυτό το μοτέρ ... Αλλά και πάλι αφού είναι ήδη 6 κυλινδρο μπορεί να παραβλέψει αυτήν την διαδικασία

HULK
12-10-10, 21:43
Μεχρι και Μ3 μπορεις να το δηλωσεις .....

PANOS-E60
12-10-10, 21:46
Μιά σχετικά οικονομική λύση είναι να βρεις ένα Μ54 2,2, οι τιμες είναι πολύ χαμηλότερες από τα 3λιτρα. Το λέω επειδή είπες πως δεν ψάχνεις πολλή περισσότερη δύναμη αλλά απλά περισσότερη. Αυτά έχουν και 6αρι σαζμαν.

m-power_01
12-10-10, 21:51
Μιά σχετικά οικονομική λύση είναι να βρεις ένα Μ54 2,2, οι τιμες είναι πολύ χαμηλότερες από τα 3λιτρα. Το λέω επειδή είπες πως δεν ψάχνεις πολλή περισσότερη δύναμη αλλά απλά περισσότερη. Αυτά έχουν και 6αρι σαζμαν.

Στα ε46 αγαπητέ δεν είχαν

deepBLUE
12-10-10, 22:19
Σπυρο συγνωμη που σε μπερδεψα ειχαμε μιλησει τοτε για το dynavin.Deepblue ειπα οτι ειναι ολοκληρομενο απλα πολυ ακριβο για το μοτερακι που εχω.Τωρα οντως και να το αλλαξω το μοτερ ποιος θα το μαθει?Εδω το προηγουμενο που ειχα φωναζε απο μακρια για διλιτρο τουρμπισιο.5 χρονια που το ειχα δεν με ειχε σταματησει κανενας.Βεβαια τοειχα δηλωσει (και πληρωσει ακριβα)βλακοδως.Αλλα δεν την ξαναπαταω.

Συγνωμη δε το ειδα καλα γιατι κοιταζα απο κινητο τηλεφωνο.

fanisk
12-10-10, 22:47

Αυτο ειναι σχετικο, το ρισκο της κατασχεσης και φυλακισης (μαλλον εξαγορασιμη βεβαια αλλα για ποιο λογο ολο αυτο?) υπαρχει, οσο μικρο και να ειναι.

Δηλωσε το 2.2 6cyl τουλαχιστον, γιατι ενας να σε σταματησει που κοιμηθηκε στραβα ή δεν μαμησε καλα χθες το βραδυ (ή απλα κανει σωστα τη δουλεια του), αμα δει 6cyl με 4cyl αδεια μαλλον θα χασεις το αμαξι και θα τρεχεις.

thumb

ghost-rider
12-10-10, 23:27
Ειχα καλη καλη εμπειρια με ροτρεξ στο παρελθον σε μοτερακι 1.3 και δεν τον βρηκα λιγο. Η αισθηση που δινει περισσοτερο πλησιαζει το τουρμπο παρα μηχανικο υπερτροφοδοτη(στην περιπτωση μου). Προσωπικα ειχα πολυ εντονο ξεσπασμα μετα τις 4.000. Ισως ηταν και θεμα προγραμματος αλλα και θεμα της πιεσης υπερπληρωσης που αυξανονταν γραμμικα μεχρι τον κοφτη. Μου ειχε διπλασιασει την ισχυ και την ροπη παντως.
Η δυναμομετρηση του jimny ειχε δειξει 130 ιππους τροχο και περι τα 18 κιλα ροπη αν θυμαμαι καλα.

ο ess ειναι εγγυηση στις bmw. Δεν νομιζω καποιος να εχει να τους προσαψει κατι αρνητικο.

Η αλλαγη κινητηρα ειναι ισως η πιο συνετη λυση. Το αυτοκινητο και ιπποδυναμη θα εχει και εργοστασιακη αξιοπιστια θα εχει. Αν το μπλοκ ειναι το ιδιο η διαδικασια του δηλωματος μπορει να παραληφθει... Αν δεν ειναι μπορει να δηλωθει το μικροτερο της συγκεκριμενης σειρας μπλοκ(πχ 2.0 για Μ52, 2,2 για Μ54 κλπ)...

m-power_01
12-10-10, 23:27
Βρε Φανή ο άνθρωπος έχει εξακυλινδρο απλώς είναι Μ52

fanisk
13-10-10, 01:51
Βρε Φανή ο άνθρωπος έχει εξακυλινδρο απλώς είναι Μ52

Προσπερναω το τονισμενο "η":whistle::th_Laie_67-1:
Ακυρο, νομιζα πως εχει 4κυλινδρο thumb

m-power_01
13-10-10, 02:00
Το αιφον πήρε πρωτοβουλία φίλε

fanisk
13-10-10, 02:05

κ-λαιν μαι-ν που λεει και η Γιωργαρα :hystericalbs1:

BILL007
13-10-10, 11:13
Εγώ να παρατηρήσω βέβαια ότι ακόμα ο φίλος δεν μας έχει πει για πιο κιτ μιλάει (αν είναι κιτ ολοκληρωμένο απο κάποιο βελτιωτή) ή αν σκέφτεται να το φτιάξει απο το μηδέν, κομμάτι κομμάτι και απλά ρώτησε για τον κομπρέσσορα σαν μάρκα...:think::morningcoffee:

<!-- ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ -->

Προσπερναω το τονισμενο "η":whistle::th_Laie_67-1:
Ακυρο, νομιζα πως εχει 4κυλινδρο thumb

κ-λαιν μαι-ν που λεει και η Γιωργαρα :hystericalbs1:

:shok::shok::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
<!-- ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ -->

m-power_01
13-10-10, 12:50
Άλλος από δω ... Βρε βασιλακη διάβασε το πρώτο ποστ , λέει ο άνθρωπος για το κιτ της ccr !απλά χρησιμοποιεί rotrex

BILL007
13-10-10, 12:53
Kαλά έχουμε λαλήσει μου φαίνεται...:S:S:S

Τhanks Σπύρο...:D

alexk
17-10-10, 19:17
Αυτό το κιτάκι με ενδιαφέρει και εμένα, για τον Μ52Β28TU (Ζ3).

Μου κάνει εντύπωση που δεν αναφέρει κάτι για πρόγραμμα.
Είναι δυνατόν να παίζει έτσι χωρίς πρόγραμμα ?
Ο downing atlanta έπαιζε χωρίς πρόγραμμα στα Μ42/Μ44.

Η τιμή καλή είναι στα 3000.

Έχει κανείς άποψη για τα κιτ g-power ?
Κόστος και τι άλογα δίνουν ?

Εγώ θέλω 60 άλογα όχι παραπάνω, και χαμηλό κόστος.
Active autowerke, VF engineering κτλ. έχουν υψηλό κόστος.

S54POWER
18-10-10, 00:03

Aκουω Αποστολε !! Που να πηγαιναμε και αληθινη βραδινη βολτα να δεις τι κανει!!

apovas
18-10-10, 18:59

Ειμαι προ μεγαλων εξελιξεων! Μονο που θα το κρατησω εξωτερικα undercover..

deepBLUE
18-10-10, 19:01

Να γινουν οι βραδυνες !!!! :thumbsup:

Βαγγελης
27-10-10, 19:10
:thumbsup:καλησπέρα μπηκα σε ένα άλλο σάιτ που είχαν αναφερθεί για τον ροτρεχ και απο ότι κατάλαβα δεν διάβασα κάποιο αρνητικό σχόλιο.Τό ότι είναι κομπρέσσορας πασπατού δεν πάει να πει ότι είναι για πέταμα.Δίνει και 3 χρόνια εγγύηση.Τώρα επειδή δεν αναφέρθεικε πουθανά είναι πλήρες το κιτ μαζί με πρόγραμμα η τρεχαγυρευόπουλος?Ότι αφορά τον εσσ ΄στην τιμη της πλήρης μετατροπής αυτή τη στιγμή αγοράζω και ένα δεύτερο 3,30 (γιατί κακά τα ψέματα οι τιμές έχουν ξευτιλιστεί.)Οπότε μην τρελαθούμε είπαμε πεταμένα λεφτά είπαμε να κάνουμε τη κα....λα μας αλλά όχι και να:ranting2::ranting2:με. Για μένα μια λογική τιμή ενός κομπρεσορα κομπλέ και τοποθετημένο δεν θα έπρεπε να ξεπερνουσε τα 3000ευρώ.Απο κει και πάνω παιζουν ρουλέτα στοιχηματίζωντας τη καψούρα του καθενός.Εχω κατι γνωστους γερμανία θα τους βάλω να ρωτήσουνε.:warriorsmiley::warriorsmiley:

deepBLUE
27-10-10, 19:19
Φιλε Βαγγελη , η αγορα ειναι μεγαλη οι επιλογες πααρα πολλες το ιδιο οι τιμες και οι κομπρεσορες και τα τουρμπο.
Το θεμα ειναι τι θες να κανεις,ποσο αξιοπιστο θα ειναι τι δυναμη θα σου δωσει.
Η Εγγυηση δε θα σου καλυψει το μοτερ αλλα τη βλαβη του κομπρεσορα.
Οτι αγοραζεις εχει εγυηση.
Με αυτα βεβαια που σου λεω δεν παει να πει πως ο Ροτρεξ ειναι κακος.
Το θεμα ειναι να ξερεις τι θες.
Δε νομιζω κανενα να στοιχηματισε στην καψουρα μου για να παρω τον ess η τον οποιο κομπρεσορα.
Ειδα μου αρεσε το αποτελεσμα και αποφασισα να δωσω πιο πολλα χρηματα.
Αν ηθελα να παρω ενα ακομα αμαξι με αυτα τα χρηματα η μια αλλη μοτο θα το εκανα.
Το ζητουμενο ειναι τι θες να κανεις.
Τωρα αν αγορασεις 330 με 6000 δε ξερω κατα ποσο θα ειναι ενα σωστο αμαξι και αν θα χρειαστεις αλλα 6 για να το φερεις στα ισα του.
Οταν ομως ψαχνεις για βελτιωση το κανεις γιατι θες περισσοτερη δυναμη και οχι αλλο ενα αμαξι.

stavr
27-10-10, 20:41
πριν απο καμια βδομαδα εκανα ενα comment στην σελιδα της ess λεγοντας τους οτι ολα καλα και αγια αλλα μηπως ειναι πολλα αυτα που ζητανε για ενα upgrade σε αυτοκινητο 10τιας....Την επομενη μερα μειωσαν την τιμη του κιτ κατα 400 $! Δεν στελνετε και σεις κανα δυο μπας και το κατεβασουν κι αλλο!!!

:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:

ghost-rider
27-10-10, 21:00
Για ριξτε μια ματια στο ebay.com βαζοντας bmw turbo kit για πιο φθηνες λυσεις.
Οι αμερικανοι εχουν φλομωσει στα τουρμπο. Ενας φιλος στην Πατρα ξεροσταλιαζει ολη μερα πισω απο ενα τετοιο κιτακι στην οθονη του υπολογιστη του. Τον καταλαβαινω.
Δεν ξερω απο αξιοπιστια αλλα και αλογα δινουν και εξαιρετικες τιμες...

alexk
27-10-10, 21:02
Πολύ ευχαρίστως !

:thumbsup:

zaharias
27-10-10, 23:53
Για ριξτε μια ματια στο ebay.com βαζοντας bmw turbo kit για πιο φθηνες λυσεις.
Οι αμερικανοι εχουν φλομωσει στα τουρμπο. Ενας φιλος στην Πατρα ξεροσταλιαζει ολη μερα πισω απο ενα τετοιο κιτακι στην οθονη του υπολογιστη του. Τον καταλαβαινω.
Δεν ξερω απο αξιοπιστια αλλα και αλογα δινουν και εξαιρετικες τιμες...

Αστα καλυτερα αυτα..
Κουρουκου turbo kit ειναι.. Δεν ειναι μελετημενα οπως πρεπει και αποτελουνται απο φθηνα parts..
Φιλος με Octavia εσπασε μοτερ με κιτ απο ebay, δεν αξιζει το ρισκο...

ghost-rider
28-10-10, 01:45
Αστα καλυτερα αυτα..
Κουρουκου turbo kit ειναι.. Δεν ειναι μελετημενα οπως πρεπει και αποτελουνται απο φθηνα parts..
Φιλος με Octavia εσπασε μοτερ με κιτ απο ebay, δεν αξιζει το ρισκο...

Το λες? Δεν εχω εμπειρια επι του ζητηματος, αλλα πολλα ειναι με τουρμπινα της turbonetics(T3/T4). Καλη δεν ειναι? Τωρα απο χταποδια και σωληνωσεις τι σκαρτο να σου κατσει?

Δεν εισαι οκ με ενα σωστο προγραμμα?

zaharias
28-10-10, 11:30
Θελει μελετη.. Δεν ειναι ετσι απλα..
Και γω δεν εχω εμπειρια..
Θυμαμαι και ο Σταματης (snoopy) καποια στιγμη παλιοτερα που εψαχνε κατι και κουβεντιαζαμε στο αλλο φορουμ, δεν αξιζε τον κοπο..
Και οσον αφορα τους 6κυλινδρους, δεν ειναι και για πολλα πολλα..
Το κομπρεσσορ κιτ ειναι η καλυτερη λυση και το καλυτερο value for money ας πουμε..

Βαγγελης
28-10-10, 12:43
:original:συμφωνώ με τον deep blue αλλά το θέμα είναι ότι και ο καλύτερος κομπρέσσορα σου δίνει εγγύυση μόνο για το προιόν του όχι για τα υπόλοιπα μηχανικά.Θέλω και γω ότι θέλει ολος ο κόσμος bbd biger better deal που λένε και τα αμερικανάκια.Ιποδύναμη αλλά σε μία λογική τιμη βρε αδελφέ.Οι καιροι είναι δύσκολοι οι τιμές των αυτοκινήτων έχουν ξεφτιλιστεί φιλαράκοι πήγε για πλακα σε μαντρα να πουλήσει το ζ3 μ και του είπε ότι του το παίρνει για 25000ευρώ και το παλικάρι πριν 3χρόνια το αγόρασε 84αν θυμάμαι καλα.Δεν παιζω αυτή τη στιγμή με το χρήμα και θα το θεωρούσα για μένα πάντα απαράδεχτο να πληρώσω μια μετατροπή όσο ή αξία του αυτοκινήτου μου.Πριν 4 χρόνια είχα δώσει 18000 να το παρω και 6000 μου κόστισε η μετατροπή μια λογική αναλογία σήμερα όμως?Απο τη πρώτη στιγμή σκεφτομουν το κιτ του κομπρέσορα αλλά όχι να το πληρώσω σε αυτά τα νούμερα.Οι αμερικάνοι το ροτρεχ τον χρησιμοποιούν όπως εμείς τη μαρμελάδα και κακά τα ψέματα η αμερική και αγγλια είναι η μέκα των μετατροπών.Μου....ρα η Μόνικα μπελούτση αλλά είναι και άλλες γυναικάρες αλλά χωρίς το όνομα:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

VanVIC
28-10-10, 18:09
...ι οι τιμές των αυτοκινήτων έχουν ξεφτιλιστεί φιλαράκοι πήγε για πλακα σε μαντρα να πουλήσει το ζ3 μ και του είπε ότι του το παίρνει για 25000ευρώ και το παλικάρι πριν 3χρόνια το αγόρασε 84αν θυμάμαι καλα...

Μήπως δεν θυμάσαι καλά;
Μάλλον σε Ζ4Μ αναφέρεσαι.

Τέσπα, όπως και νά΄ναι, το σίγουρο είναι ότι με τις τιμές που έχουν φτάσει τα μεταχειρισμένα και με την πληθώρα πολύ καλών (ονειρεμένων μπορώ να πώ) αυτοκινήτων που υπάρχουν σε προσφορά πρός "σκότωμα", οι ΟΠΟΙΕΣ "μοντιφιές", στις μέρες μας δείχνουν πολύ (εώς πάρα πολύ) ακριβές.
Π.Χ.: Αν σήμερα έχεις Ε46 3-λίτρο και θές "κάτι" παραπάνω", δεν το ακουμπάς καν παρά ψάχνεις για ανταλλαγή με Μ3 Ε46 (με την καταβολή μιας διαφοράς 8-9Κ το πολύ) ή το πουλάς και πάς για Μ3 στην ίδια λογική διαφοράς τιμής.

Εξαιρούνται οι περιπτώσεις μετατροπών όπου άλλο φαίνεται και άλλο είναι (ας είναι καλά τα μαμημένα τα τεκμήρια...)

paganis
28-10-10, 18:24
Μήπως δεν θυμάσαι καλά;
Μάλλον σε Ζ4Μ αναφέρεσαι.

Τέσπα, όπως και νά΄ναι, το σίγουρο είναι ότι με τις τιμές που έχουν φτάσει τα μεταχειρισμένα και με την πληθώρα πολύ καλών (ονειρεμένων μπορώ να πώ) αυτοκινήτων που υπάρχουν σε προσφορά πρός "σκότωμα", οι ΟΠΟΙΕΣ "μοντιφιές", στις μέρες μας δείχνουν πολύ (εώς πάρα πολύ) ακριβές.
Π.Χ.: Αν σήμερα έχεις Ε46 3-λίτρο και θές "κάτι" παραπάνω", δεν το ακουμπάς καν παρά ψάχνεις για ανταλλαγή με Μ3 Ε46 (με την καταβολή μιας διαφοράς 8-9Κ το πολύ) ή το πουλάς και πάς για Μ3 στην ίδια λογική διαφοράς τιμής.

Εξαιρούνται οι περιπτώσεις μετατροπών όπου άλλο φαίνεται και άλλο είναι (ας είναι καλά τα μαμημένα τα τεκμήρια...)

με προλαβες βαγγελη...στο car ..υπαρχουν 2 γνησια ζ3μ με 18 και 21χιλ (συζητησιμα)...αντιστοιχα! δυστυχως...ακομα και σε αυτην την τιμη δεν πουλιουνται τοσο καιρο! μαλλον σε ζ4μ...αναφερεται ο φιλος μας...

Βαγγελης
28-10-10, 22:37
Ναι παιδιά σε αυτό αναφέρομαι.Πάντως και το μ3 σαν αυτοκίνητο δε θα εξυπηρετούσε τη περίπτωση μιας οικογένειας.Το δικό μου είναι 4πορτο και με εξυπηρετεί αυτή τη στιγμή χώρια ότι ξέρω το αυτοκίνητο απο το να πάρω το κάθε ξεσκισμένο μ3 που ο προκάτοχος δεν πήγαινε στη λαική κάθε σαββατο με την οικογένεια για ψώνια αλλά στα λιμανάκια για ντριφτ.Πήρα τηλέφωνο σήμερα την εταιρία της εισαγωγής της ρότρεχ και ναι βρήκα και κάποιον υπευθυνο,ο οποίος με ενημέρωσε ότι αυτοί σαν εταιρία απλά φροντίζουν την διάθεση του συγκεκριμένου προιόντος και προσέξτε δεν έχουν καμοία επαφή με την τοποθέτηση που πρέπει να αναλάβει του κάθε αγοραστή ο μηχανικός.Πρέπει δηλαδή ο ενδιαφερόμενος να διαβάσει το σάιτ και να αποφασίσει τι τύπο κομπρεσορα να πάρει τι τροχαλία και τι ψυγειο λαδιου.Ιντερκουλερ δεν παιζει ενώ πρέπει ο ενδιαφερόμενος πάντα να φροντίσει και για το πρόγραμμα που θα παιξει ο κομπρεσσορας.Δηλαδή καλύτερα 3000 που θα σου στοιχίσει να τα φας με τις που......νες παρά να τα πετάξεις στην εισαγωγική εταιρία του τύπου!!!!!!!!!!!!!!!

ghost-rider
28-10-10, 22:55
Ναι παιδιά σε αυτό αναφέρομαι.Πάντως και το μ3 σαν αυτοκίνητο δε θα εξυπηρετούσε τη περίπτωση μιας οικογένειας.Το δικό μου είναι 4πορτο και με εξυπηρετεί αυτή τη στιγμή χώρια ότι ξέρω το αυτοκίνητο απο το να πάρω το κάθε ξεσκισμένο μ3 που ο προκάτοχος δεν πήγαινε στη λαική κάθε σαββατο με την οικογένεια για ψώνια αλλά στα λιμανάκια για ντριφτ.Πήρα τηλέφωνο σήμερα την εταιρία της εισαγωγής της ρότρεχ και ναι βρήκα και κάποιον υπευθυνο,ο οποίος με ενημέρωσε ότι αυτοί σαν εταιρία απλά φροντίζουν την διάθεση του συγκεκριμένου προιόντος και προσέξτε δεν έχουν καμοία επαφή με την τοποθέτηση που πρέπει να αναλάβει του κάθε αγοραστή ο μηχανικός.Πρέπει δηλαδή ο ενδιαφερόμενος να διαβάσει το σάιτ και να αποφασίσει τι τύπο κομπρεσορα να πάρει τι τροχαλία και τι ψυγειο λαδιου.Ιντερκουλερ δεν παιζει ενώ πρέπει ο ενδιαφερόμενος πάντα να φροντίσει και για το πρόγραμμα που θα παιξει ο κομπρεσσορας.Δηλαδή καλύτερα 3000 που θα σου στοιχίσει να τα φας με τις που......νες παρά να τα πετάξεις στην εισαγωγική εταιρία του τύπου!!!!!!!!!!!!!!!

Τι εννοεις ο μηχανικος του καθε αγοραστη? Δε σου ειπαν οτι ο ταδε ειναι εξουσιοδοτημενος για bmw και σ αυτον θα καλυψουμε εγγυησεις? Αν παω και το βουτηξω εγω το μηχανημα και το βαλω σε οποιον οποιον, πως θα καλυφθει απο την εγγυηση μετα αν γινει κατι?
Παλια που ειχα παρει τετοιο μηχανημα δεν ηταν ετσι παντως...

Βαγγελης
29-10-10, 10:04
:th_Laie_67-1:φίλε οι άνθρωποι δεν πατάνε στη γη δε κατάλαβες αυτοί έχουν 3-4 κομπρεσσορες στο σαιτ 3-4 τροχαλίες 1 ψυγείο λαδιου και σου λένε,διαβασε τα τεχνικά χαρακτιριστικά του κάθε κομπρεσορα να δεις ποιο σου κάνει διαλεξε μια τροχαλία να δεις ποια σου κάνει πάρε και το ψυγείο λαδιου που είναι απαραιτιτο πήγαινε στο μηχανικό και κόψε το λαιμό σου για τη τοποθέτηση και το πρόγραμμα.:hystericalbs1::hystericalbs1: ε λίγα λόγια αν δε δουλέψει που αποκλειεται είμαστε σίγουροι για το προιόν που εισάγουμα:whistle::whistle:η σου σπάσει ευθύνονται όλοι εκτός απο εμάς:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1:πως σου φάνηκε καλό εεεεεε....:hystericalbs1::hystericalbs1:Κα ι μου έιπε και το εξής κουφό καλό είναι να μπει στο σάιτ ο μηχανικός που θα σου κάνει την τοποθέτηση να αποφασίσει:thumbsup:Ας μαζευτούμε να πάμε να τους ρίξουμε ένα χεράκι ξύλο μπας και προσγειωθούνε στον πλανήτη γη:warriorsmiley::warriorsmiley: