Επιστροφή στο Forum : ΡΕΛΑΝΤΙ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΡΥΟ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΜΠΡΟς ΤΟ ΑΜΑΞΙ 318IS E36 ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ.... ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΛΕΤΕ?????
Καλησπερα !!!
Οταν γραφεις με κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις.
Σε παρακαλω γραφε με μικρους χαρακτηρες !!! :thumbsup:
:thanks:
sofos 2.8i
08-10-10, 19:38
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΡΥΟ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΜΠΡΟς ΤΟ ΑΜΑΞΙ 318IS E36 ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ.... ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΛΕΤΕ?????
To θεμα ρελαντι ειναι λιγο περιεργο!Σου αναφερω μερικες περιπτωσεις και μετα πηγαινε σε καποιο συνεργειο εμπιστοσυνης σου για ψαξιμο.Λοιπον τσεκαρε το σωληνα αναθυμιασεων,το air flow(μετρητης αερα),το μοτερακι του ρελαντι,τον αισθητηρα ''λ'',αυτα μου ερχονται αυτη την στιγμη στο μυαλο.Για να μην καθεσε παντως και εισαι στο ψαξιμο,η πιο σωστη λυση ειναι το διαγνωστικο.
ξερετε τον pit stop γιατι μενω κοντα να παω να το βαλω εκει να δω τι παιζει ειναι καλος????
sofos 2.8i
09-10-10, 13:24
Eδω δεν μπορω να σε βοηθησω,γιατι μενω επαρχια.Ψαξε καποιο εξειδικευμενο συνεργειο!
E36-Hartge
09-10-10, 16:19
Αυτό που λες μου το έκανε κι εμένα φέτος πρώτη φορά με το που έπιασαν τα πρώτα κρύα.
Την πρώτη φορά συγκεκριμένα ασυναίσθητα πάτησα το γκάζι λίγο να πάρει στροφές ο κινητήρας το άφησα και δούλεψε κανονικά.
Την δεύτερη όπως είπες κι εσύ το άφησα μόνο του αλλα οχι να ζεσταθει και μετά απο κάτι δευτερόλεπτα δούλεψε κανονικά.
Δεν το έχω κοιτάξει ακόμα γιατί δεν μου φάνηκε και τόσο σοβαρό πρόβλημα.
μολις το ειδα και ειναι τελικα [λ]
μολις το ειδα και ειναι τελικα [λ]
Φίλε μου ο (λ) είναι η εύκολη απάντηση των μηχανικών σε τέτοιου τύπου αρρυθμίες του κινητήρα σου. Ελπίζω να είναι πράγματι ο λ και να μην τον πληρώσεις άδκα, είναι και ακριβος ... :original: