Επιστροφή στο Forum : Πετάει η Elise
Στο 1:45 δε φαίνεται λες και οι άλλοι δε ξέρουν τη πίστα και τις δυνατότητες του αυτοκινήτου τους ?? Όπως και στη τελευταία προσπέραση.
https://www.youtube.com/watch?v=YGGEvim-pxU&feature=player_embedded
πολύ αγχος ρε...
κλειστοφοβικά πράγματα.
Πως τα καταφερε να ξεκινησει τελευταιος αφου ηταν τοσο καλος?
Οσο για το 1.45 εκει ειδαν τον "τρελλο" να ερχεται και 'πεσαν στα φρενα να μην περασει απο πανω τους!!!!:thumbsup:
τους εραψε!
χαχαχα.εκει με τα φρενα που τους περασε στη σειρα παλι???
πιστευω οτι το επαιξε κορωνα-γραμματα μαλλον και του βγηκε,δε μπορει ολοι να φρεναρουν και να εχουν κατσει δεξια και αυτος να κατηφοριζει ζω-πεθαινω απο αριστερα!
και το τελευταιο?τον περασε σταματημενο!
αυτος ο καψερος νομιζε οτι ειναι πρωτος και ουτε καταλαβε απο που του ηρθε!χαχαχα
πολι στριμοκωλα παντως βρε παιδακι μου!κλειστοφοβικα!
Λες και ο τυπος ειναι 2-3 κλασεις πανω απο τους αλλους ή εχει υπερβολικα καλο αυτοκινητο. Αλλα σε ενιαιο ολα ιδια ειναι.
oraios o typos alla oi alloi ti kanoun? den ti xeroun ti pista?
Λες και ο τυπος ειναι 2-3 κλασεις πανω απο τους αλλους ή εχει υπερβολικα καλο αυτοκινητο. Αλλα σε ενιαιο ολα ιδια ειναι.
Μπορει να ειναι σαν τα ενιαια 106 rallye στην Ελλαδα, στην εκκινηση με το καλημερα σας 2 καροτσες μπροστα :th_Laie_67-1:
Πιστα απο playstation ειναι
εγω παντα το λεγα οτι ΑΥΤΟ ειναι αμαξι κι ας εισαι σαν σε κλουβι!!!!!!!!!!!!
Gregory_///M
08-10-10, 09:00
Τι γίναται εκεί μέσα....?? :shok: :shok: Φοβήθηκα...
Μήπως στο 1.45 "έτυχε κ πέτυχε"? Πάντως τα είχε μεγάλα ο οδηγός!! thumb
Πιστα απο playstation ειναι
ρε συ...και μενα κατι τετοιο μου θυμιζε αλλα ειπα να μην το πω...
babisbabou
08-10-10, 11:36
μόδιστρος είναι ο οδηγός, τους έραψε κουστούμια, οι άλλοι μόνο να πατάνε όλο το γκάζι στην ευθεία ήξερα...