Επιστροφή στο Forum : ΑΠΟ 320 ΣΕ 335!!
Επειδη το εχω στο μυαλο μου καιρο τωρα θα ηθελα να θεσω καποια
ερωτηματα μου στην κοινοτητα μας και να λαβω απαντησεις απο
γνωστες (εξειδικευμενους) και μη.
Λοιπον τι θεμα ειναι....
Μπορει να γινει μετατροπη απο Ε92 320 σε 335 twin turbo και να ειναι αξιοπιστη?
να μην αναβουν λαμπακια, τα ηλεκτρονια να παιζουν ολα.....
Τι θα περιλαμβανει μια μετατροπη τετοιου ειδους απο μηχανολογικα και ηλεκτρονικα ανταλακτικα?
Μπαινει αυτοματο κιβωτιο, περνωντας σαν δεδομενο οτι το αμαξι μου φορα μηχανικο?, και αν ναι παιρνει dkg? η μονο steptronic?
Και θελοντας να προλαβω τις ερωτησεις γιατι δεν το κανω με μια ανταλαγη (αν το κανω), η σκεψη μου ειναι οτι....,περνωντας ενα αμαξι τετοιου τυπου μτχ πρωτον θα πρεπει να δηλωσω αγορα αμαξιου στην εφορεια, κατι που δεν θελω αυτη την στιγμη,μετα θα ειναι ενα αμαξι που σιγουρα καποιος αλλος θα του εχει πιει το αιμα, ενω το δικο μου ξερω οτι ειναι ολοκαινουργιο,θα μου πειτε η μηχανη που θα βαλεις.....ε αυτη θα κοιταξω να ειναι σε που πολυ καλη κατασταση και με ελαχιστοτατα χλμ......
Για καινουργιο νομιζω οτι ολοι μας καταλαβαινουμε οτι για να παρεις ενα 335 τωρα με καποια καλουδια επανω πρεπει να δωσεις καμια 85000χιλ ευρω!!!! απαραδεκτο,....
Ευχαριστω...
Tωρα κατσε να σου απαντησουν τα τζιμανια και να δεις δυο-τρεις σελιδες εξαρτηματα και να σου πουν οτι θα πρεπει να κανεις φυλλο και φτερο το αυτοκινητο για να σε απογοητευσουν/αποτρεψουν οπως και εμενα!!!!:whistle::thumbsup:
Έχεις φαγούρα. Ε βέβαια σε καταλαβαίνω.
Από την άλλη δεν έχεις παρά να ρωτήσεις Flaskman & Αλώ. Με τον 2ο έχουμε κοινό μηχανικό εξπέρ σε μετατροπές, και αν πει ότι γίνεται (σίγουρα δεν θα είσαι ο πρώτος) τότε πας με κλειστά μάτια.
Εμένα μου έχει κάνει ήδη δύο στο παρελθόν (Ε36 Μ3 & Ε34 Μ5). Λαμπάκια / κουδουνάκια εννοείται δεν παίζουν σε τέτοιου είδους μετατροπές / επαγγελματίες ούτε θα πάνε να πειραματιστούν με το δικό σου αυτοκίνητο. Αλλά δε ζητάς και κάτι τρελό πχ V10 σε ....Ε30.
Εdit: Προχώρα το.....δεν είναι για να πουλήσεις τη κούκλα σου όπως την έχεις φτιάξει....δύσκολα θα βρεις τόσο καλή καρότσα, εκτός κι αν πάρεις πάλι καινούριο.
ποιος ειπε οτι δε ζηταει V10????:whistle::th_Laie_67-1:
Τροπετάκι με το κλειδί στο χέρι κι όλα κομπλέ χαλαρά...
Ρε Νικολα....πες μου κι αλλα...με φτιαχνεις και με αφηνεις στο κρεβατι με το τετοιο στο χερι και περνεις την 2μετρη ξανθια κορμαρα και φευγεις.....:whistle:
Γιατι το κλειδι?δεν προγραμματιζεται το ιμομπιλαϊζερ?
katsaraios
04-10-10, 23:15
Γιαννη θα επρεπε να ρωτησεις αν εχει κανει καποιος τετοια μετατροπη εδω ,οχι αν γινεται...
εχει μεγαλη διαφορα η θεωρια και τα λογια απο την πραξη....
Γιατι το κλειδι?δεν προγραμματιζεται το ιμομπιλαϊζερ?
όλα γίνονται αλλά γιατί να μην δουλέψει original 335i από την πρώτη μιζιά..? αφού θα τα έχει όλα τα πράγματα..
Γιαννη θα επρεπε να ρωτησεις αν εχει κανει καποιος τετοια μετατροπη εδω ,οχι αν γινεται...
εχει μεγαλη διαφορα η θεωρια και τα λογια απο την πραξη....
Ειναι και αυτο μεσα στο θεμα Γιωργο, εχεις δικιο....thumbthumbthumb
Λοιπον τι θεμα ειναι....
Τι θα περιλαμβανει μια μετατροπη τετοιου ειδους απο μηχανολογικα και ηλεκτρονικα ανταλακτικα?
Μπαινει αυτοματο κιβωτιο, περνωντας σαν δεδομενο οτι το αμαξι μου φορα μηχανικο?, και αν ναι παιρνει dkg? η μονο steptronic?
Και θελοντας να προλαβω τις ερωτησεις γιατι δεν το κανω με μια ανταλαγη (αν το κανω), η σκεψη μου ειναι οτι....,περνωντας ενα αμαξι τετοιου τυπου μτχ πρωτον θα πρεπει να δηλωσω αγορα αμαξιου στην εφορεια, κατι που δεν θελω αυτη την στιγμη,μετα θα ειναι ενα αμαξι που σιγουρα καποιος αλλος θα του εχει πιει το αιμα, ενω το δικο μου ξερω οτι ειναι ολοκαινουργιο,θα μου πειτε η μηχανη που θα βαλεις.....ε αυτη θα κοιταξω να ειναι σε που πολυ καλη κατασταση και με ελαχιστοτατα χλμ......
Για καινουργιο νομιζω οτι ολοι μας καταλαβαινουμε οτι για να παρεις ενα 335 τωρα με καποια καλουδια επανω πρεπει να δωσεις καμια 85000χιλ ευρω!!!! απαραδεκτο,....
Ευχαριστω...
Έχεις φαγούρα. Ε βέβαια σε καταλαβαίνω.
Από την άλλη δεν έχεις παρά να ρωτήσεις Flaskman & Αλώ. Με τον 2ο έχουμε κοινό μηχανικό εξπέρ σε μετατροπές, και αν πει ότι γίνεται (σίγουρα δεν θα είσαι ο πρώτος) τότε πας με κλειστά μάτια.
Εμένα μου έχει κάνει ήδη δύο στο παρελθόν (Ε36 Μ3 & Ε34 Μ5). Λαμπάκια / κουδουνάκια εννοείται δεν παίζουν σε τέτοιου είδους μετατροπές / επαγγελματίες ούτε θα πάνε να πειραματιστούν με το δικό σου αυτοκίνητο. Αλλά δε ζητάς και κάτι τρελό πχ V10 σε ....Ε30.
Εdit: Προχώρα το.....δεν είναι για να πουλήσεις τη κούκλα σου όπως την έχεις φτιάξει....δύσκολα θα βρεις τόσο καλή καρότσα, εκτός κι αν πάρεις πάλι καινούριο.
Πολυ σωστα μιλαει ο Κωστας !!!
Δεν εχεις παρα να ρωτησεις αυριο το πρωι κι ολας !!!
Αν ειναι να γινεται θα στον πουν το ιδιο και αν δε μπορει να γινει.
Δε νομιζω πως κανενας απο τους παραπανω θα πειραματιστει αν πραγματικα δε μπορει να γινει μια τετοια μετατροπη.
Περα απο αυτα ομως αν μπορει να γινει θα ειναι τελεια ιδεα thumb
την ανταλλαγη τη σκεφτηκες;
νομιζω οτι η ανταλλαγη ειναι πιο καλη κινηση σε ενα τοσο καινουργιο αμαξι.
Εγω το δικο μου το εκανα μετατροπη αλλα η καροτσα ειχε πιασει ηδη επταετια.Και ολοι οι γκαραζιερηδες πλεον ειχαν μεγαλο βιογραφικο σε Ε46.
Αν η μετατροπη ειναι μονοδρομος για σενα ασε τουλαχιστον το αμαξι σου οπως ειναι για 1-2 χρονια και βλεπεις.Τουλαχιστον το δικο σου αυτοκινητο δεν ειναι ταπεινο 16αρι
.......Τουλαχιστον το δικο σου αυτοκινητο δεν ειναι ταπεινο 16αρι
Ωχ Γιαννη αν το δει αυτο ο "συμπεθερος"νταλικαμαν!!!:th_Laie_67-1:
Ειναι και αυτο μεσα στο θεμα Γιωργο, εχεις δικιο....thumbthumbthumb
Βρε αυτό το παιδί !!!! Θες γυαλιά ? Βλέπεις μόνο 2-μετρες ξανθιές και δε μπορείς να διαβάσεις όλα τα ποστ ??
Λέμε (για 3η φορά) να ρωτήσεις ανθρώπους / μηχανικούς που είναι η καθημερινή τους εργασία και που λογικά ήδη θα έχουν πραγματοποιήσει μια τέτοια μετατροπή. Ούτε εγώ βλέπω το λόγο να μη δουλέψει, αλλά ένα τηλεφωνάκι αύριο θα σου λύσει τις όποιες απορίες. thumb
Τώρα ρίξε ένα σκαμπίλι στον εαυτό σου να ξεχάσεις τις 2-μετρες και πήγαινε να ονειρευτείς 2 τουρμπίνες, εξακύλινδρο και 3.000 κυβικά. :thumbsup:
Βρε αυτό το παιδί !!!! Θες γυαλιά ? Βλέπεις μόνο 2-μετρες ξανθιές και δε μπορείς να διαβάσεις όλα τα ποστ ??
Λέμε (για 3η φορά) να ρωτήσεις ανθρώπους / μηχανικούς που είναι η καθημερινή τους εργασία και που λογικά ήδη θα έχουν πραγματοποιήσει μια τέτοια μετατροπή. Ούτε εγώ βλέπω το λόγο να μη δουλέψει, αλλά ένα τηλεφωνάκι αύριο θα σου λύσει τις όποιες απορίες. thumb
Τώρα ρίξε ένα σκαμπίλι στον εαυτό σου να ξεχάσεις τις 2-μετρες και πήγαινε να ονειρευτείς 2 τουρμπίνες, εξακύλινδρο και 3.000 κυβικά. :thumbsup:
Ωραια, θα ρωτησω εννοείται....αλλα....
Για πεστε ρε παιδια....τι αλλαζει απο το αμαξι??
Ξερει κανεις αν μπαινουν τα αυτοματα? κατι ειχα ακουσει οτι σε μηχανικο δε μπαινει αυτοματο λογο του αοτι το καβουκι στο αμαξωμα ειναι πιο στενο!!!!
Κουβεντα κανουμε να λυσουμε αποριες μεταξυ μας, και η επαγγελματικη αποψη, θα ερθει και αυτη....
καβουκι
...
Πρόσεχε τα λογια σου.....καβούκι έχω μόνο εγώ κάτω από το καπό μου :th_Laie_67-1:
Δε ξέρω να σου απαντήσω ρε Γιάννη, πάντως δε θα άλλαζα αυτό το ωραίο χειροκίνητο λεβιέ που έχεις με το απλό αυτόματο της bmw, εκτός κι αν πρόκειται για dkg.
Πρόσεχε τα λογια σου.....καβούκι έχω μόνο εγώ κάτω από το καπό μου :th_Laie_67-1:
Δε ξέρω να σου απαντήσω ρε Γιάννη, πάντως δε θα άλλαζα αυτό το ωραίο χειροκίνητο λεβιέ που έχεις με το απλό αυτόματο της bmw, εκτός κι αν πρόκειται για dkg.
Για το dkg ειναι....thumb, αλλιως manual
Ωραια, θα ρωτησω εννοείται....αλλα....
Για πεστε ρε παιδια....τι αλλαζει απο το αμαξι??
Ξερει κανεις αν μπαινουν τα αυτοματα? κατι ειχα ακουσει οτι σε μηχανικο δε μπαινει αυτοματο λογο του αοτι το καβουκι στο αμαξωμα ειναι πιο στενο!!!!
Κουβεντα κανουμε να λυσουμε αποριες μεταξυ μας, και η επαγγελματικη αποψη, θα ερθει και αυτη....
μμμμμμμ!!! μου θες και αυτόματο?? :whistle:
α εντάξει διάβασα το παραπάνω... dkg? μακάρι! αν βρεις...
μμμμμμμ!!! μου θες και αυτόματο?? :whistle:
α εντάξει διάβασα το παραπάνω...
Aν εμπαινε θα ηταν ιδανικο....
Aν εμπαινε θα ηταν ιδανικο....
Τι δεν μπαίνει? Δεν σε καταλαβαίνω.
Τι δεν μπαίνει? Δεν σε καταλαβαίνω.
Εχω ακουσει οτι στα αυτοματα το αμαξωμα εκει που ειναι το κιβωτιο ειναι περισοτερο φουσκωμενο (στο εμπρος τουνελ)....δεν χωραει απο κατω στα μανιουλ κιβωτια......δεν ξερω απλα ετσι εχω ακουσει
Nick bmwlover
05-10-10, 00:13
Κατσε στα αυγα σου ρε!!!
Εγω θα σου πω οτι δεν επρεπε να βαλεις προγραμμα,ειδες τωρα,που μου θες 335?!:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Λογικα Γιαννη γινεται,τα παντα γινονται,αμα εχεις τα λ7...
χχμμμμμ.......εδω στο νοτο κυκλοφορει ε92 Μ3 μετατροπη..δεν ξερω ποιος, απο που, πως.........ΑΡΑ ολα γινονται!
Γιαννη προχωρα το. Η δυναμη του 35 θα σε αποζημειωσει...και μιλαμε για πολυ δυναμη.
Το μοναδικο μειονεκτημα η μεταπωληση.
m-power_01
05-10-10, 00:19
Οτι εβγαινε απο την μανα του... γινεται και μετατροπη! Βρισκεις ενα 35αρι τροπετο ολοκληρο και οχι μπκακαλική...το κοτσαρεις πανω και σχολασε ο γαμος...η νυφη εκλασε!
Το θεμα ειναι εγω πως θα βαλω το μοτερακι σου στο 46αρι!
υ.γ δεν κανω πλακα
.....θα μου πειτε η μηχανη που θα βαλεις.....ε αυτη θα κοιταξω να ειναι σε που πολυ καλη κατασταση και με ελαχιστοτατα χλμ......
Πως θα το κάνεις εάν ξέρεις καθέναν σίγουρο τρόπο για πες μας:winkcool:
Πως θα το κάνεις εάν ξέρεις καθέναν σίγουρο τρόπο για πες μας:winkcool:
Πχ αν ειχα 46αρι και ηθελα 3λιτρο θα επειρνα απο καποιον που ξερω οτι εχει στην αποθηκη του ολοκαινοργια.....η και 5000χλμ μεσα απο την bmw Γερμανιας με χαρτια....
E60_Arkadia
05-10-10, 00:39
Ξερω οτι δεν το προτιμας αλλα εγω την γνωμη μου θα σου πω.Θα σε χαλαγε με 35-40000 ευρω να παρεις ενα ωραιοτατο 335 με λιγα χιλιομετρακια και να μην "χαλασεις" το αμαξι σου με τετοιου ειδους "δυσκολες" μετατροπες? Κερδισμενος θα εισαι απο πλευρας χρηματων και θα οδηγας ΓΝΗΣΙΟ 335 και κυριως θα εχεις το μυαλο σου ησυχο απο τυχων δυσλειτουργιες κτλ.thumb
mitsos_chania
05-10-10, 00:40
Ρε Γιαννη με 35-40 χιλιαρικα παιρνεις μια χαρα 335 και με 50 335 καμπριο καινουριο ασπρο φουλ εξτρα.Τι καθεσαι και ασχολεισαι?Φορολογικα δεν σε παιρνει?Και αμα υποθεσουμε οτι δεν σε παιρνει τι θα κανεις θα το εχεις αδηλωτο?
Ξερω οτι δεν το προτιμας αλλα εγω την γνωμη μου θα σου πω.Θα σε χαλαγε με 35-40000 ευρω να παρεις ενα ωραιοτατο 335 με λιγα χιλιομετρακια και να μην "χαλασεις" το αμαξι σου με τετοιου ειδους "δυσκολες" μετατροπες? Κερδισμενος θα εισαι απο πλευρας χρηματων και θα οδηγας ΓΝΗΣΙΟ 335 και κυριως θα εχεις το μυαλο σου ησυχο απο τυχων δυσλειτουργιες κτλ.thumb
Ολη αυτη η συζητηση καπου θα καταληξει, απλα ολα τα 35αρι με αυτα τα λεφτα που λες....ειναι και με πολλα χλμ στην πλατη, και σε τουρμπο αμαξι τα χλμ κατα την γνωμη μου ειναι μειον.....δεν παιρνει καποιος τουρμπο αμαξι για να το παει σιγα.....
Θα μου πεις παει η μεταπωληση στο δικο μου.....ειναι ενα θεμα και αυτο.....
Ρε Γιαννη με 35-40 χιλιαρικα παιρνεις μια χαρα 335 και με 50 335 καμπριο καινουριο ασπρο φουλ εξτρα.Τι καθεσαι και ασχολεισαι?Φορολογικα δεν σε παιρνει?Και αμα υποθεσουμε οτι δεν σε παιρνει τι θα κανεις θα το εχεις αδηλωτο?
Οχι δεν καταλαβες....να το δηλωσω μπορω......σαν κυβικα, αλλα σαν τεκμηριο αγορας πλεον ειναι δυσκολο.....
Βαλε οτι πουλαω το δικο μου 32000 και το αλλο κανει 50000, υπαρχει μια διαφορα 18000ε!!! αυτα τα λεφτα πρεπει να τα δικαιολογισω σαν περισευουμενα στο εισοδημα μου, και τωρα με τα νεα τεκμηρια ειναι λιγο πακετακι αυτο....και βαλε οτι και το 320 εχει 5400 τεκμηριο και το 3000 εχει 10400,. οποτε αμεσως υπαρχει και μια διαφορα προς τα πανω 5000ε....μιλαμε οτι θα πρεπει να δικαιολογισω σε μια χρονια 23000επιπλεον ευρω στο εισοδημα......:whistle:
Πχ αν ειχα 46αρι και ηθελα 3λιτρο θα επειρνα απο καποιον που ξερω οτι εχει στην αποθηκη του ολοκαινοργια.....η και 5000χλμ μεσα απο την bmw Γερμανιας με χαρτια....
Δηλ μονό από χαρτιά από την bmw Γερμανίας θα καταλάβεις ότι είναι 5000χλμ κ είναι κάλο το μοτέρ?Κ αν σου στείλουν άλλο μοτέρ κ άλλα χαρτιά?
m-power_01
05-10-10, 00:52
Θα μου πεις παει η μεταπωληση στο δικο μου.....ειναι ενα θεμα και αυτο.....
Ειναι το τελευταιο που θα σκεφτομουν... Γιατι αυτην την στιγμη το αμαξι σου τι πιανει? (προς θεου δεν σνομπαρω, καταλαβαινεις πως το λεω) Το αμαξι σου ειναι ''καινουριο'' ...Εχεις βαλει τοσα πραγματα! Λεφτα που δεν προκειται να παρεις αμα θελησεις να το πουλησεις! Και μιλαμε να το πουλησεις όχι να το βαλεις απλα αγγελια! Δυστυχως τα καλα αυτοκινητα δεν τα πληρωνονται...ειναι κανονας αυτος! Τελος! απλα φευγουν πιο γρηγορα
Δηλ μονό από χαρτιά από την bmw Γερμανίας θα καταλάβεις ότι είναι 5000χλμ κ είναι κάλο το μοτέρ?Κ αν σου στείλουν άλλο μοτέρ κ άλλα χαρτιά?
Κοιταξε...ακομα δεν εχω αποφασισει αν θα το κανω...αυτο (το ποσο καινουργιο θα ειναι το μοτερ)ειναι ενα προβλημα που θα το λυσω οταν ερθει εκεινη η ωρα (και να εισαι βεβαιος οτι θα το λυσω).
Τωρα με απασχολει το τι θελει για να γινει και με τι τροπο, σε αρχικο σταδιο ενημερωσης...thumb
Αυτο το παραμυθι με τις μετατροπες αρχιζει να με ενοχλει...Οσοι δεν εχουν αναλογη εμπειρια καλο ειναι να μη πεταγονται σαν ξερολες...
Κοιταξε...ακομα δεν εχω αποφασισει αν θα το κανω...αυτο (το ποσο καινουργιο θα ειναι το μοτερ)ειναι ενα προβλημα που θα το λυσω οταν ερθει εκεινη η ωρα (και να εισαι βεβαιος οτι θα το λυσω).
Τωρα με απασχολει το τι θελει για να γινει και με τι τροπο, σε αρχικο σταδιο ενημερωσης...thumb
Να φέρεις ένα 335 ολόκληρο για ανταλλακτικά από Γερμανία δεν νομίζω υπάρχει άλλος φτηνότερος τρόπος. Το να δεις τα πραγματικά του χλμ δε το βλέπω ότι θα τα καταφέρεις
Να φέρεις ένα 335 ολόκληρο για ανταλλακτικά από Γερμανία δεν νομίζω υπάρχει άλλος φτηνότερος τρόπος. Το να δεις τα πραγματικά του χλμ δε το βλέπω ότι θα τα καταφέρεις
Ειναι μερικοι ανθρωποι που δεν θα διακνδυνευαν τη φημη τους στην αγορα.......και φερνουν καλα πραγματα, τα πληρωνεις κατι τις παραπανω αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο...
mitsos_chania
05-10-10, 01:15
Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει για τις μετατροπες.Εμενα η αποψη μου για τη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι πως δεν αξιζει να γινει μετατροπη σε 335.Γενικοτερα δεν ειμαι ουτε κατα ουτε υπερ των μετατροπων ασχετως με το οτι εγω δεν θα επαιρνα ποτε τετοιο αυτοκινητο.
Παμε τωρα και ον τοπικ, ρε Γιαννη το μοτερ δεν θα παρεις χαρτια οτι το αγορασες?Ποσο θα κανει ενα μοτερ 335?Δεν θα κανει τουλ 7-8 χιλιαρικα(και πολυ λιγα λεω για καινουριο μοτερ μαζι με ολα τα πραγματα που χρειαζονται για να γινει ολοσωστη μετατροπη).Εγω πιστευω οτι τα πραγματα ολα θα σου κοστισουν πανω απο 10 χιλιαρικα και για αυτα τα λεφτα θελεις τιμολογια αγορας για να εισαι εξασφαλισμενος.Και μετα δεν θα το δηλωσεις?Αρα το τεκμηριο του 335 θα το χεις.Η διαφορα λοιπον ειναι για κατι λιγοτερο απο 5χιλιαρικα.Για σκεψου το...
Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει για τις μετατροπες.Εμενα η αποψη μου για τη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι πως δεν αξιζει να γινει μετατροπη σε 335.Γενικοτερα δεν ειμαι ουτε κατα ουτε υπερ των μετατροπων ασχετως με το οτι εγω δεν θα επαιρνα ποτε τετοιο αυτοκινητο.Δλδ ρε Γιαννη το μοτερ δεν θα παρεις χαρτια οτι το αγορασες?Ποσο θα κανει ενα μοτερ 335?Δεν θα κανει τουλ 7-8 χιλιαρικα(και πολυ λιγα λεω για καινουριο μοτερ μαζι με ολα τα πραγματα που χρειαζονται για να γινει ολοσωστη μετατροπη).Εγω πιστευω οτι τα πραγματα ολα θα σου κοστισουν πανω απο 10 χιλιαρικα και για αυτα τα λεφτα θελεις τιμολογια αγορας για να εισαι εξασφαλισμενος.Και μετα δεν θα το δηλωσεις?Αρα το τεκμηριο του 335 θα το χεις.Η διαφορα λοιπον ειναι για κατι λιγοτερο απο 5χιλιαρικα.Για σκεψου το...
Δεν ειναι ετσι Μητσο.....με τα τιμολογια ξερεις πως γινεται......και οσο για εξασφαλιση σε μετατροπη περα απο την αξιοπιστια και την θεληση να διατηρηση την φημη του ο καθε μετατροπεας- πωλητης......δεν υπαρχει αλλος .....αποψη μου....
Παλι ξεφυγαμε απο το θεμα....
mitsos_chania
05-10-10, 01:22
Γιαννη για να ψωνισεις ενα σωστο μοτερ απο Γερμανια-αντιπροσωπεια μην περιμενεις κανενα κολπακι στα τιμολογια.Ομοιως και για τα υπολοιπα πραγματα.Και απο τη στιγμη που το τιμολογιο θα ειναι σωστο θα εχεις και την αναλογη εγγυηση.
Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει για τις μετατροπες.Εμενα η αποψη μου για τη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι πως δεν αξιζει να γινει μετατροπη σε 335.Γενικοτερα δεν ειμαι ουτε κατα ουτε υπερ των μετατροπων ασχετως με το οτι εγω δεν θα επαιρνα ποτε τετοιο αυτοκινητο.
Παμε τωρα και ον τοπικ, ρε Γιαννη το μοτερ δεν θα παρεις χαρτια οτι το αγορασες?Ποσο θα κανει ενα μοτερ 335?Δεν θα κανει τουλ 7-8 χιλιαρικα(και πολυ λιγα λεω για καινουριο μοτερ μαζι με ολα τα πραγματα που χρειαζονται για να γινει ολοσωστη μετατροπη).Εγω πιστευω οτι τα πραγματα ολα θα σου κοστισουν πανω απο 10 χιλιαρικα και για αυτα τα λεφτα θελεις τιμολογια αγορας για να εισαι εξασφαλισμενος.Και μετα δεν θα το δηλωσεις?Αρα το τεκμηριο του 335 θα το χεις.Η διαφορα λοιπον ειναι για κατι λιγοτερο απο 5χιλιαρικα.Για σκεψου το...
Ρε Μητσο ποτε προλαβες και εκανες ερευνα αγορας???
Δηλαδη μεσα σε 10 λεπτα βρηκες ποσο θα πουλησει το 320, ποσο θα αγορασει το 335 , ποσο θα κοστισει η μετατροπη και ποση η διαφορα......
Ωραιοοοοος!!!
katsaraios
05-10-10, 01:26
Δεν ειναι ετσι Μητσο.....με τα τιμολογια ξερεις πως γινεται......και οσο για εξασφαλιση σε μετατροπη περα απο την αξιοπιστια και την θεληση να διατηρηση την φημη του ο καθε μετατροπεας- πωλητης......δεν υπαρχει αλλος .....αποψη μου....
σε βλεπω για ανταλλαγη,αν τα βαλεις κατω θα δεις οτι θα ερθεις στα ιδια χρηματα και χωρις αγχος και φοβο για τυχον προβληματα στη μετατροπη.
εκτος αν σκοπευεις να το εχεις αδηλωτο για να γλυτωσεις χαρατσια.
σε βλεπω για ανταλλαγη,αν τα βαλεις κατω θα δεις οτι θα ερθεις στα ιδια χρηματα και χωρις αγχος και φοβο για τυχον προβληματα στη μετατροπη.
εκτος αν σκοπευεις να το εχεις αδηλωτο για να γλυτωσεις χαρατσια.
Κοιτα αν ειναι να ειμαι στα ιδια....ναι!!! σιγα μην κανω ολοκληρη διαδικασια για να γλιτωσω 5000......
Αδηλωτο δεν το κανω με τιποτα Γιωργο!!!!
mitsos_chania
05-10-10, 01:29
Μανο τπτ δεν εκανα.Παντως καινουριο 335 ξερω αυριο το πρωι που να παει να αγορασει με λιγοτερα απο 60.Τωρα για το κοστος μετατροπης,εσυ πως το βλεπεις,ποσο θα κανουν ολα τα πραγματα για να κανει το 320 335?Λιγοτερα απο 10χιλιαρικα?Εδω για να κανεις ενα 46αρι 3λιτρο θες 6-7 χιλιαρικα.Εκτος αν παει να παρει τιποτα αχρηστα πραγματα με 5-6 χιλιαρικα και καμια 500αρια χιλιαδες χλμ
mitsos_chania
05-10-10, 01:31
Τσεκαρε αυτο και πες μου αν αξιζει η μετατροπη λοιπον.Το αμαξι να σημειωσω οτι το ξερω και ειναι αριστο
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/806560/
Τσεκαρε αυτο και πες μου αν αξιζει η μετατροπη λοιπον.Το αμαξι να σημειωσω οτι το ξερω και ειναι αριστο
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/806560/
Δημητρη το εχω τσεκαρει πολυ καιρο, και ειναι στα σοβαρα υπ οψιν εδω και καιρο!!!!thumbthumb
mitsos_chania
05-10-10, 01:34
Δημητρη το εχω τσεκαρει πολυ καιρο, και ειναι στα σοβαρα υπ οψιν εδω και καιρο!!!!thumbthumb
μεχρι και απο που εβαζε βενζινη μπορω να σου βρω:whistle:
Πάρε μια βέσπα ρε μλκ να ηρεμήσει το κεφάλι σου.
https://www.exchange3d.com/images/uploads/aff2471/vespaPrimary.jpg
katsaraios
05-10-10, 01:40
παντως Γιαννη επειδη σε βλεπω με αραια κομωση ,παρε καμια δυναμωτικη φορμουλα μαλλιων αν θα ξεκινησεις χειριουργειο στο αμαξι ,οσες εγγυησεις και να εχεις το αγχος θα σε "φαει"
Απο χρηματοοικονομικης πλευρας θα συμφωνησω πως μπορεις να βρεις 35αρι και να γλιτωσεις μετατροπες.
Ερωτηση...τα μηχανικα του 320 δεν τα κοβουν απο το κοστος??? Δεν ειναι 316 να παει στα αζητητα.......
katsaraios
05-10-10, 01:42
Απο χρηματοοικονομικης πλευρας θα συμφωνησω πως μπορεις να βρεις 35αρι και να γλιτωσεις μετατροπες.
Ερωτηση...τα μηχανικα του 320 δεν τα κοβουν απο το κοστος??? Δεν ειναι 316 να παει στα αζητητα.......
οσο και να κοψουν παλι λιγοτερα θα υπολογισει οποιος τα κρατησει,ετσι δεν γινεται σχεδον παντου σε τετοιες τραμπες???
Μανο δεν εχω ρωτησει ακομα....σιγουρα θα μετρανε και αυτα...και υστερα το δικο μου εχει μονο 16500χλμ.....
Αλλα θα το ψαξω καλα, γιατι αν με βολευει να το παρω ετοιμο 35αρι....εε ναι δεν ειμαι παλαβος να θελεησω να κανω μετατροπη!
m-power_01
05-10-10, 01:49
Μανο δεν εχω ρωτησει ακομα....σιγουρα θα μετρανε και αυτα...και υστερα το δικο μου εχει μονο 16500χλμ.....
Αλλα θα το ψαξω καλα, γιατι αν με βολευει να το παρω ετοιμο 35αρι....εε ναι δεν ειμαι παλαβος να θελεησω να κανω μετατροπη!
εχω κανει μια προσφορα για τα μηχανικα σου....
τι??? στα τετοια σου ειπες?
Για να επιστρέψουμε στο θέμα, η λογική λέει οτι αν βρείς όλο το τροπέτο μαζί με όλη την ηλεκτρική εγκατάσταση όλα θα δουλέψουν τέλεια. Το θέμα είναι οτι αυτό σημαίνει ξήλωμα όλου του αυτοκινήτου και πέρασμα της πλεξούδας μαζί με τα μηχανικά μέρη. Η μετατροπή θα είναι δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη.
Καλό είναι να ρωτήσεις κάποιον απο τους 2 γνωστούς επαγγελματίες που αναφέρθηκαν να σου δώσουν τα φώτα τους. Αλήθεια, πόσο βρίσκεις όλο το τροπέτο? Τον κινητήρα μόνο του?
Γιαννη συγνωμη κιολας για το θαρρος μονο απο ενα καφε σε ξερω αλλα καταλαβα οτι το αμαξι σου το εχεις τρελα και γενικα το προσεχεις πολυ.Δεν λυπασαι καινουργιο αμαξι να κανεις μετατροπη?Ειμαι βεβαιος οτι το στρωσιμο εγινε ευλαβικα,εβαλες μια χαρα και το προγραμμα (ακομα θυμαμαι ποσο ενθουσιασμενος ησουν με τη δυναμομετρηση).Το χειροτερο ειναι να κανεις την μετατροπη και να βγαλει καποιο προβλημα.Οχι λαμπακι αλλα οτιδηποτε.Πολυ απλα θα ειναι μετατροπη και ποτε δεν ξερεις.Εχεις δωσει τοσα λεφτα και το αμαξι ειναι πανεμορφο κριμα να το μπασταρδεψεις.
Στην τελικη αν επιμεινεις στην μετατροπη εχω δει σαν το δικο σου μετατροπη σε m3 και ειλικρινα δεν καταλαβα πουθενα οτι ηταν μετατροπη.(ο ιδιοκτητης εχει τα παντα απο bmw,μονο bmw,με χρονια στον χωρο και σωστος επαγγελματιας.Αν χρειαστεις σου δινω πληροφοριες οχι απαραιτητα να παρεις απο αυτον αλλα για να μαθεις για την μετατροπη η οτι αλλο)
Για να επιστρέψουμε στο θέμα, η λογική λέει οτι αν βρείς όλο το τροπέτο μαζί με όλη την ηλεκτρική εγκατάσταση όλα θα δουλέψουν τέλεια. Το θέμα είναι οτι αυτό σημαίνει ξήλωμα όλου του αυτοκινήτου και πέρασμα της πλεξούδας μαζί με τα μηχανικά μέρη. Η μετατροπή θα είναι δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη.
Καλό είναι να ρωτήσεις κάποιον απο τους 2 γνωστούς επαγγελματίες που αναφέρθηκαν να σου δώσουν τα φώτα τους. Αλήθεια, πόσο βρίσκεις όλο το τροπέτο? Τον κινητήρα μόνο του?
Δηλαδη....για να γινει σωστα....απο ολοκληρο τρομπετο, πρεπει να μου ξηλωσουν και να μου ξανα βαλουν ολο το εσωτερικο του αμαξιου μου??????
Στον ασταθμητο παραγοντα δεν υπολογιζεις λατρεια!
Εγω σου λεω ο μαστορας ειναι αστερι, το τροπετο κανονι ΑΛΛΑ κανει τσακ μια μαλακια, ενα παπαρακι τιποτενιο.
Σπαζεσαι η δεν σπαζεσαι;
Στον ασταθμητο παραγοντα δεν υπολογιζεις λατρεια!
Εγω σου λεω ο μαστορας ειναι αστερι, το τροπετο κανονι ΑΛΛΑ κανει τσακ μια μαλακια, ενα παπαρακι τιποτενιο.
Σπαζεσαι η δεν σπαζεσαι;
Σταματη επειδη ειμαι πολυ περιεργος με το αμαξι μου σχεδον με οσα διαβαζω, πριν καν ρωτησω σοβαρα το εσω σχεδον αποκλεισει.........
Ειδικα και με το θεμα ξηλωμα εσωτερικου....με πιανει γατρεντεριτιδα!!!!
Για αυτο σου ξαναλεω
Παρε μια βεσπα να σου την ανεβασω 23 αλογα διχρονη με βαλβιδα ριντ και εξατμιση να κλανεις μπαρμπουνια απο το γκαζι.
Konstantinos E60
05-10-10, 09:13
Σταματη επειδη ειμαι πολυ περιεργος με το αμαξι μου σχεδον με οσα διαβαζω, πριν καν ρωτησω σοβαρα το εσω σχεδον αποκλεισει.........
Ειδικα και με το θεμα ξηλωμα εσωτερικου....με πιανει γατρεντεριτιδα!!!!
Κάποιος σεβαστός κυριος απο εδω μέσα και γνώστης πολλών θεμάτων
έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.Απλά δεν καταλαβαίνεις τίποτα όταν το βλέπεις thumb
Κάποιος σεβαστός κυριος απο εδω μέσα και γνώστης πολλών θεμάτων
έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.Απλά δεν καταλαβαίνεις τίποτα όταν το βλέπεις thumb
Καλα ρε ξερεις κατι τετοιο...μιλαμε στο τηλ συχνα και μου το λες τωρα???? και με μηνυμα??????:ranting2: :ranting2: :ranting2:
Γιαννη συγνωμη κιολας για το θαρρος μονο απο ενα καφε σε ξερω αλλα καταλαβα οτι το αμαξι σου το εχεις τρελα και γενικα το προσεχεις πολυ.Δεν λυπασαι καινουργιο αμαξι να κανεις μετατροπη?Ειμαι βεβαιος οτι το στρωσιμο εγινε ευλαβικα,εβαλες μια χαρα και το προγραμμα (ακομα θυμαμαι ποσο ενθουσιασμενος ησουν με τη δυναμομετρηση).Το χειροτερο ειναι να κανεις την μετατροπη και να βγαλει καποιο προβλημα.Οχι λαμπακι αλλα οτιδηποτε.Πολυ απλα θα ειναι μετατροπη και ποτε δεν ξερεις.Εχεις δωσει τοσα λεφτα και το αμαξι ειναι πανεμορφο κριμα να το μπασταρδεψεις.
Στην τελικη αν επιμεινεις στην μετατροπη εχω δει σαν το δικο σου μετατροπη σε m3 και ειλικρινα δεν καταλαβα πουθενα οτι ηταν μετατροπη.(ο ιδιοκτητης εχει τα παντα απο bmw,μονο bmw,με χρονια στον χωρο και σωστος επαγγελματιας.Αν χρειαστεις σου δινω πληροφοριες οχι απαραιτητα να παρεις απο αυτον αλλα για να μαθεις για την μετατροπη η οτι αλλο)
δεχομαι pm
Οχι δεν καταλαβες....να το δηλωσω μπορω......σαν κυβικα, αλλα σαν τεκμηριο αγορας πλεον ειναι δυσκολο.....
Βαλε οτι πουλαω το δικο μου 32000 και το αλλο κανει 50000, υπαρχει μια διαφορα 18000ε!!! αυτα τα λεφτα πρεπει να τα δικαιολογισω σαν περισευουμενα στο εισοδημα μου, και τωρα με τα νεα τεκμηρια ειναι λιγο πακετακι αυτο....και βαλε οτι και το 320 εχει 5400 τεκμηριο και το 3000 εχει 10400,. οποτε αμεσως υπαρχει και μια διαφορα προς τα πανω 5000ε....μιλαμε οτι θα πρεπει να δικαιολογισω σε μια χρονια 23000επιπλεον ευρω στο εισοδημα......:whistle:
Γιάννη, εαν εκανες την τραμπα τωρα το Δεκεμβριο, μετά της 15 Δεκεμβρίου δεν θα ειχες καθόλου τεκμήριο τρίλιτρου.
Εαν γινόταν πριν τις 15, θα είχες τεκμήριο =11/12*5400+1/12*10400=5816.67
από τα 5400 μικρη διαφορά. Το λευκό κάμπριο στα 55 ειναι σαν καινουργιο Γιαννη...και σιγα μη ΔΕΝ παιρνει ψαλίδι.
Ασε το καινουργιο για την F35 το 2014.
Παιδια το αμαξι του Γιαννη ειναι ναραμού...Δε το θέλει κανείς;
Να το κανω τι ρε;
Να το παιρνω στην παραλια να παιζω;
Παει καιρος που δεν παιρνω κουβαδακι στο μπανιο.
Να το κανω τι ρε;
Να το παιρνω στην παραλια να παιζω;
Παει καιρος που δεν παιρνω κουβαδακι στο μπανιο.
:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Έτσι ακριβώς!!!!
Γιάννη αν σου περισσεύουν τα χρήματα να το κάνεις!
Να μας καλέσεις στο γάμο όμως, οκ?????
Ρε μου το βαλατε αγγελια κι ολας???
χχμμμμμ.......εδω στο νοτο κυκλοφορει ε92 Μ3 μετατροπη..δεν ξερω ποιος, απο που, πως.........ΑΡΑ ολα γινονται!
Γιαννη προχωρα το. Η δυναμη του 35 θα σε αποζημειωσει...και μιλαμε για πολυ δυναμη.
Το μοναδικο μειονεκτημα η μεταπωληση.
ειναι η πρωτη μετατροπη που κανανε στην Ελλαδα και του στειλανε ολοκληρο αυτοκινητο απο δω πανω απο μας δεν ελειπε ουτε βιδα!!!ετσι και εγινε μετατροπη με κοστος 25-30000τοσο κοστισαν τα ανταλλακτικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Για ννη μην το κανεις δεν αξιζει!!!
1 μονος τροπος για να κανεις σωστη δουλεια ειναι να αγορασεις ολοκληρο αυτοκινητο και να το ξηλωσεις εσυ!!το εχουμε ξαναναφερει οτι θελει ξηλωμα ολοκληρο το αμαξι σου για να περαστει η καλωδιωση μεχρι πισω ολη!θελεις τα κλειδια και το ιμομπιλαιζερ και γενικα οτι εχει πανω το αμαξι γιατι θα το ζηταει ο εγκεφαλος!!αν θελεις να το κανεις και dkg τοτε να δεις ξηλωμα μιας και ξηλωνεις και ταμπλο(αν και νομιζω και να μην το κανεις παλι ταμπλο ξηλωνεις)
2 πες οτι βρηικες ενα μοτερ καινουριο,οπου ξερεις οτι το διαφορικο τα ψαλιδια τα φρενα τα ημιαξονια κλπ κλπ ειναι και αυτα τσιλικα και δεν ειναι απο καποιο αλλο αμαξι που ο οδηγος του ηταν ταλιμπαν και το εσκιζε ολη μερα?εκτος αν ο μαντρας εχει φερει 1 μονο τροπετο!!!
3 η καλυτερη λυση ειναι να παρεις ενα γνησιο και να το ξεψαχνισεις σε εναν ελεγχο ωστε να εισαι σιγουρος οτι ειναι προσεγμενο και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!!!αλλιως οσο τσακαλι και να ειναι ο μαστορας 5-10 φορες θα πας να σου σβησει το 1 λαμπακι να σου ρυθμισει το ταδε κλπ κλπ και σιγουρα για λιγο καιρο το αμαξι σου θα ειναι σαν χριστουγενιατικο δεντρο απ τα λαμπακια που θα αναβοσβηνουν!!!! εχει καλους μαστορες δεν αντιλεγω αλλα αυτες οι μετατροπες στην Ελλαδα ειναι ακομα σε πολυ προιμο σταδιο!!!!!!
ΥΓ ειναι δυσκολο να βρεις ολοκληρο τροπετο 335 στην Ελλαδα μοτερ μπορει να βρεις πολλα αλλα ολοκληρη μετατροπη δυσκολα!!!
και ποιος ειπε να το βρει στην ελλαδα?
Και για μενα γιατι να κανει τη μετατροπη στην ελλαδα????
Αμα ειναι να δωσει τοσα, θα ψαξει, θα βρει και θα κινηθει.....
και τι να κανει Χρηστο να το στειλει εξω το αμαξι να το φτιαξουν?τοτε θα παρει 2 335 με τα λεφτα που θα του βγει η μετατροπη!!!!
Λοιπον τι θεμα ειναι....
Ευχαριστω...
βρίσκεις τροπέτο ολόκληρο απο 335. το ξηλωνεις μεχρι τελευταιας βιδας και το περνας επανω στο δικο σου αφου το εχεις ξυλωσει και αυτο μεχρι τελευταίας βιδας. τα μονα φωτακια που θα αναψουν ειναι αυτα απο τις πορτες οταν ειναι ανοιχτες και τα πορειας και θεσεως..χαχαχαχα
και τι να κανει Χρηστο να το στειλει εξω το αμαξι να το φτιαξουν?τοτε θα παρει 2 335 με τα λεφτα που θα του βγει η μετατροπη!!!!
να παει ενα ταξιδακι το πολυ μια βδομαδουλα και να γυρισει διπλοσυναχωμενος και με αδεια τσεπη.
Τουλαχιστον θα χει το κεφαλι του ησυχο οτι το αμαξι θα ειναι πιο μαμα απο πολλα αλλα και δε θα εχει "ταιριγματα" και "πατεντες"....
ΓΙΑΝΝΗ,
Εδω ειναι ο μαγκας που σου ελεγα, που το στεισε σα Μ3.
https://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=330347
Γιαννακη φιλε μου ακου να δεις τι θα κανεις!
Αγοραζεις τροπετακι 335 και το κουμπωνεις στο 92αρι σου.
Τα πραγματα του 92 τα κουμπωνεις στον ασσο και τα πραγματα του ασσου....δεν ξερω τι τα κανεις....!!!!!!
Περα απο την πλακα,σκεψου για αρχη ποσο ακομα θες να κρηατησεις το αυτοκινητο σου.
Αν εχεις σκοπο να το κρατησεις για χρονια προχορα σε μετατροπη αφου το θες.
Μονο ομως απο ανθρωπους που κανουν αυτη τη δουλεια!!!
Βαλε και στην ακρη του μυαλου σου παντως ενα μτχ 335...υπαρχουν και αλλοι ψειρες σαν και σενα που θελουν να πουλησουν το 335 τους ;)
Δεν ειναι ολοι καννιβαλοι ασοι πουλανε αυτοκινητα
προσωπικα παντως,οσο και να γουσταρα τα αλογα προς το παρον δεν θα προσωρουσα σε μια τετοια κινηση.ο λογος ειναι απλα οτι το αμαξι ακομα ειναι τζιτζι .θα μπεις στη διαδικασια να αλλαξεις κινητηρα οπου εχει τα κερατα του απο ηλεκτρολογικα κλπ χωρις να υπαρχουν πολλες τετοιες μετατροπες λογω καινουργιλας?
δε μιλαμε για μετατροπη 316Ε36 σε Μ3Ε36.....τετοιες εχουν γινει απειρες!!
κρατα την αμαξαρα σου και αν εχεις χρηματα και διαθεση οταν πεσει στα χερια σου ενα καλο 335 το χτυπας!αλλα θα μου πεις η φαγουρ αειναι φαγουρα....
συμπεθερε ελα αλλαξε κινητηρα τωρα στα κοντα να παρω εγω το δικο σου.....αντε μπαμ μπαμ....μην αργεις!!!!!!!!!!
Υ.Γ δεν αφηνεις τις παπαριες λεω εγω.....μην σκαλισεις την κουκλα σου....παρε ενα ετοιμο!
Να πώ την αλήθεια το "πάρε ένα έτοιμο" είναι η πιο σωστή κουβέντα και μακροπρόθεσμα απο πλευρά αξιοπιστίας είναι καλήτερο.
Αντε μπάχτα ρε ζουρλέ και ξεκινάμε τις παραγγελίες να γίνει τερατάκι.
Λοιπον τι θεμα ειναι....
Ευχαριστω...
Μπα καλλυτερα παρε ενα μ3 ετοιμο 12.000ευρ.εχει (Γερμανια) εκει ειναι η αξιοπιστια.
Μπα καλλυτερα παρε ενα μ3 ετοιμο 12.000ευρ.εχει (Γερμανια) εκει ειναι η αξιοπιστια.
Γιώργο σε αυτό το θέμα δεν κάνουμε χιούμορ. Σε παρακαλώ πολύ να λείπει η ειρωνεία!!!!!!!! thumb
Παιδιά παρακαλώ μην απαντήσει κανείς :original:
Christos 330
05-10-10, 15:13
Γιαννη για να γινει μια μετατρωπη στο δικο σου θες ολολκηρο αμαξι . . .
Επηδει χρειαζεται η πελξουδα του σκαφους (του 335) . . .
Ακομα τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα για τα 92αρια (ασχετα που στην Κρητη εγινε απο
335 σε Μ3 Ε92) . . .
Με με ενα 35αρι χιλιαρικα βρισκεις ανετα 335 και σε καλη κατασταση . . .
Γιώργο σε αυτό το θέμα δεν κάνουμε χιούμορ. Σε παρακαλώ πολύ να λείπει η ειρωνεία!!!!!!!! thumb
Παιδιά παρακαλώ μην απαντήσει κανείς :original:
ελα ρε ας δηλωσει το μ3 ελλαδα μετα που ειναι η ειρωνια????
335i θέλει να δηλώσει ο Γιάννης, όχι Μ3
Γιαννη,παλια ειχα κανει μετατροπη απο 316 σε 328 E36.Εντελως φιλικα σε συμβουλευω να μην το κανεις γιατι ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν εγινε μια μετατροπη χωρις να ''σκονταψουν'' καπου... με αμεσο αντικτοιπο τη τσεπη σου και προπαντων στα νευρα σου...!!!Ασε που αξια μεταπολησης τα εκ'μετατροπης αυτοκινητα δεν εχουν...!!!!Επισης ενα 335 πωλειται πιο δυσκολα λογω κυβισμου σε σχεση με το διλιτρο δικο σου...οποτε μπορεις να αποκτησεις γνησιο 335 με μικρη διαφορα χρηματων!!!!!!!!Η επιλογη δικη σου...
Γιαννη 75 post δεν προλαβα να τα διαβασω οποτε δεν γνωριζω τι εχει συζητηθει...
Η γνωμη ταπεινη και ασημαντη (τεχνικα και μη) η δικη μου ειναι η εξης...
Εχεις ενα παρα πολυ ωραιο αμαξι, με αξιοπρεπης επιδοσεις,μπορει να μην ειναι πυραυλος αλλα και εσυ δεν ζεις σε κανα πεδιο δοκιμων πυραυλων.
Το να κανεις μια τετοια μετατροπη αν γινεται, θα μπεις σε μια διαδικασια απιστευτη να μετατραπει γενικως ολο το στησιμο του αυτοκινητου, να ξοδεψεις ενα σκασμο λεφτα,που συνεχεια κατι θα θελεις επιπλεον και κατι θα φτιαχνεις και κατι θα σου κανει lang και κατι στο προγραμμα και να το ενα και να το αλλο...
Το αποτελεσμα να ζεις τη μερα της μαρμοτας και μονο λεφτα θα ξοδευεις με αποτελεσμα στο τελος το γενικο κοστολογιο, να φτασει οχι μονο την τιμη ενος 335 αλλα και ενος Μ3.
Και επειδη ολα εχουν αρχη και τελος , ετσι και η σχεση του καθενα μας με καποιο αυτοκινητο, οταν θα ερθει η ωρα να αντικατασταθει ολα αυτα θα καταλαβεις οτι ειναι πεταμενα χρηματα και δεν υπαρχει περιπτωση να τα "αποσβυσεις" χαχαχα ποτε.
Τοτε θα αρχισουν τα downgrade,ή η καταθεση πινακιδων.
Αυτη ειναι η αποψη μου,εσυ βεβαια δεν εισαι υποχρεωμενος να την ασπαστεις...
Γιαννη 75 post δεν προλαβα να τα διαβασω οποτε δεν γνωριζω τι εχει συζητηθει...
Η γνωμη ταπεινη και ασημαντη (τεχνικα και μη) η δικη μου ειναι η εξης...
Εχεις ενα παρα πολυ ωραιο αμαξι, με αξιοπρεπης επιδοσεις,μπορει να μην ειναι πυραυλος αλλα και εσυ δεν ζεις σε κανα πεδιο δοκιμων πυραυλων.
Το να κανεις μια τετοια μετατροπη αν γινεται, θα μπεις σε μια διαδικασια απιστευτη να μετατραπει γενικως ολο το στησιμο του αυτοκινητου, να ξοδεψεις ενα σκασμο λεφτα,που συνεχεια κατι θα θελεις επιπλεον και κατι θα φτιαχνεις και κατι θα σου κανει lang και κατι στο προγραμμα και να το ενα και να το αλλο...
Το αποτελεσμα να ζεις τη μερα της μαρμοτας και μονο λεφτα θα ξοδευεις με αποτελεσμα στο τελος το γενικο κοστολογιο, να φτασει οχι μονο την τιμη ενος 335 αλλα και ενος Μ3.
Και επειδη ολα εχουν αρχη και τελος , ετσι και η σχεση του καθενα μας με καποιο αυτοκινητο, οταν θα ερθει η ωρα να αντικατασταθει ολα αυτα θα καταλαβεις οτι ειναι πεταμενα χρηματα και δεν υπαρχει περιπτωση να τα "αποσβυσεις" χαχαχα ποτε.
Τοτε θα αρχισουν τα downgrade,ή η καταθεση πινακιδων.
Αυτη ειναι η αποψη μου,εσυ βεβαια δεν εισαι υποχρεωμενος να την ασπαστεις...
:shok::shok:
Γιαννη είναι μια απο τις απόψεις που επικρατεί ως στιγμής μαζί με το να δώσει το δικό του και κάτι απο πάνω και να πάρει ένα έτοιμο 335 (χωρίς να υπολογιζουμε το μελλοντικό κόστος της εφορίας).
Ας πει ο Γιαννης αν θελει να του φτιαξουμε στο θρεντ μια δημοσκοπησουλα :D
Παντως και γω θα συμφωνησω 1000% με τον ετερο Γιαννη (νινο). Οχι στη μετατροπη για 1002 λογους ....τους ξερουμε.
:shok::shok:
Γιαννη είναι μια απο τις απόψεις που επικρατεί ως στιγμής μαζί με το να δώσει το δικό του και κάτι απο πάνω και να πάρει ένα έτοιμο 335 (χωρίς να υπολογιζουμε το μελλοντικό κόστος της εφορίας).
Να το κανει αν μπορει βεβαια.. αλλα μετατροπη τωρα....δεν αξιζει το κοστος και το αγχος!!
Τελικα μετα απο πολυ σκεψη και βαζοντας κατω πανω απο ολα τα περισσοτερα αρνητικα μιας μετατροπης λεω να προχωρησω στην αγορα νεου...
Απλα τωρα θα πρεπει να αποφασισω το ποτε ακριβως.....
Θελω να σας ευχαριστησω ΟΛΟΥΣ ανεξαιρετως μεσα στο fans για την παντα αμμεση ανταποκριση!!!,ειναι πολυ μεγαλο πραγμα οταν θελεις και την γνωμη καποιου αλλου σε ενα ζητημα που ξερεις οτι το κατεχει να σου πει αυτο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ...
Σας ευχαριστω πολυ ολους.......
:thnx::thnx:
άντε με το καλό....αεροπλάνο θα πάρεις όχι αμάξι
Christos 330
05-10-10, 17:47
Γιαννη,παλια ειχα κανει μετατροπη απο 316 σε 328 E36.Εντελως φιλικα σε συμβουλευω να μην το κανεις γιατι ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν εγινε μια μετατροπη χωρις να ''σκονταψουν'' καπου... με αμεσο αντικτοιπο τη τσεπη σου και προπαντων στα νευρα σου...!!!Ασε που αξια μεταπολησης τα εκ'μετατροπης αυτοκινητα δεν εχουν...!!!!Επισης ενα 335 πωλειται πιο δυσκολα λογω κυβισμου σε σχεση με το διλιτρο δικο σου...οποτε μπορεις να αποκτησεις γνησιο 335 με μικρη διαφορα χρηματων!!!!!!!!Η επιλογη δικη σου...
Εγω που ειχα κανει μετατρωπη το δικο μου αμαξι απο 318 σε 330 (ε46) . . .
Ειχε 47.000χλμ το μοτερ . . .
Το πουλησα με 125.000 χλμ . . .
ΔΕν εβγαλε τιποτα και ουτε ακουστηκε τιποτα 78.000 χλμ χωρις
προβληματα . . .
Τωρα εχει 150.000 χλμ με τον νεο του ιδιοκτητη και ουτε κουνιεται . . .
Που θελω να καταληξω ; ; ;
Μερικες φορες οι βιαστικες δουλεις και οι τσαπατσοδουλιες (δεν σε κραζω συζητηση κανουμε) εχουν δυστηχως αυτα τα αποτελεσματα . . .
Αν η μετατρωπη ειναι ολοκληρομενη δεν εχει θεματα . . .
Βεβαια σε θεμα Μ3 κανω ενσταση γιατο το Μ3 δεν φτιαχνεται αλλα
γεννιεται . . .
Παμε στο θεμα μεταπωλησης θα μιλησω παλι για μενα . . .
330 4 door facelift που το εκανα εγω μοντελο 2001το πουλησα πριν 2 χρονια
25.500 ευρω (ακομα στο car.gr εχει 330 που ηταν μαζι με το δικο μου) . . .
Αν δεν βιαζεται ο κατοχος για πουληση του αυτοκινητου του θα βρεθει
καποιος που θα το εκτιμηση . . .
Πριν δυο χρονια ειχαν ακομα αξια τα αυτοκινητα... εγω πουλησα ενα primera 11000,σημερα μετα τα μετρα τη φορολογηση τα τεκμηρια,οσο πιο πολλα κυβικα ειναι τοσο πιο φθηνο και πιο δυσκολοπουλητο ειναι...
γεννιεται . . .
Ρε Χρηστο αυτο που γραφεις δε μπορω να το καταλαβω...
Στο δικο μου η ΜΟΝΗ διαφορα ειναι στο γραμμα Α αντι S. (και ενα κομμενο πατωμα, σιγα τα ουα)
Γιατι??? Επειδη δεν εχει επισημη σφραγιδα?
Το εχω σκισει , λιωσει και δεν εχει θεματα ουτε στην ακαμψια του πλαισιου.
Δηλαδη αν σε ενα γνησιο Μ του αλλαξουν το πισω φτερο λογω τρακας θα παψει να ειναι γνησιο Μ?
katsaraios
05-10-10, 17:58
Εγω που ειχα κανει μετατρωπη το δικο μου αμαξι απο 318 σε 330 (ε46) . . .
Ειχε 47.000χλμ το μοτερ . . .
Το πουλησα με 125.000 χλμ . . .
ΔΕν εβγαλε τιποτα και ουτε ακουστηκε τιποτα 78.000 χλμ χωρις
προβληματα . . .
Τωρα εχει 150.000 χλμ με τον νεο του ιδιοκτητη και ουτε κουνιεται . . .
Που θελω να καταληξω ; ; ;
Μερικες φορες οι βιαστικες δουλεις και οι τσαπατσοδουλιες (δεν σε κραζω συζητηση κανουμε) εχουν δυστηχως αυτα τα αποτελεσματα . . .
Αν η μετατρωπη ειναι ολοκληρομενη δεν εχει θεματα . . .
γεννιεται . . .
Παμε στο θεμα μεταπωλησης θα μιλησω παλι για μενα . . .
Χρηστο στα 46αρια ειναι πιο ευκολες οι μετατροπες.
Αλλο στα Ε9Χ που απαιτειται (προς το παρον) ολοκληρο τροπετο για μετατροπη.
Σε Ε46 και πιο πολλα πραγματα υπαρχουν και η ηλεκτρολογικη-ηλεκτρονικη πλευρα της μετατροπης σηκωνει "πατεντες".(δεν εννοω φυσικα οτι εκανες στο δικο σου πατεντα,μην παρεξηγηθω)
Στο Ε9Χ κυριως λογω πλεξουδας δεν γινεται παρα μονο πληρης με αντιστοιχη.
Στο δικο μου η ΜΟΝΗ διαφορα ειναι στο γραμμα Α αντι S. (και ενα κομμενο πατωμα, σιγα τα ουα)
Δηλαδη αν σε ενα γνησιο Μ του αλλαξουν το πισω φτερο λογω τρακας θα παψει να ειναι γνησιο Μ?
ρε παλικαρια πως θα γινει να καταλαβουμε ολοι οτι το πατωμα του πορτμπαγκαζ στα αυτοκινητα μας ΔΕΝ ειναι βασικο στοιχειο του αυτοκινητου δλδ δεν συμβαλει στην ακαμψια και στην καταπονηση του αυτοκινητου!!υπαρχει για να εχει λακουβα να μπει η ρεζερβα η να μην εχει για να μπει η εξατμιση οπως στα Μ3 και φυσικα να κλεινει το προτμπαγκαζ!!αν επαιζε βασικο ρολο στο αυτοκινητο δεν θα το ειχαν κολλημενο με ηλεκτροποντα αλλα γαζωμενο ολοκληρο οπως σε αλλα καιρια σημεια!!!! ολοι εκει κολλανε''καλα εκοψες πατωμα???"""" οχι ρε παιδια δεν το εκοψε το ξεκολλησε και κολλησε αλλο στην θεση του!!! τωρα για τα κουπε ναι ισως να ειναι πανω απο 4θυρα σε ακαμψια!!!
ΥΓ οατν λεω οτι δεν παιζει ρολο εννοω οτι δεν ειναι και οτι πιο σοβαρο πχ να κοψεις κολωνα μεσαια η κολωνα μπροστινης πορτας!!!!!
Αυτο που εμαθα ειναι πως η μετατροπη γινεται.
Το κοστος 15000-17000 ευρω.
και άλλα 10-15 να το φέρεις σε επίπεδα στράτου πιάσαμε αρκετά μεγάλο ποσό...
Christos 330
06-10-10, 12:52
Μανο δεν λεω οτι εχει θεμα μια καλη μετατρωπη . . .
Απλα το εχω δει στραβα στο Ε46 απο 316,318,320 κτλ να γινει Μ3 δεν ξερω
δεν μου κολαει με τιποτα ολα αυτα τα χρονια . . .
Εννωειται οτι το πατωμα,φτερο δεν εχει θεμα . . .
Αυτο που εμαθα ειναι πως η μετατροπη γινεται.
Το κοστος 15000-17000 ευρω.
17000+βισνου+To αμαξι μου= Μ3 η 335 σχεδον καινουργιο και dkg......
Υπαρχει αγγελια ε92 Μ3 στα 53000 ευρω
Με προσεκτικές κινήσεις και αν υπολογίσεις αλλαγές σε φρένα, ανάρτηση και διαφορικό που δεν έχω κάνει ακόμα εγώ τα 15 είναι πολύ εύκολα να ξεπεραστούν
Με προσεκτικές κινήσεις και αν υπολογίσεις αλλαγές σε φρένα, ανάρτηση και διαφορικό που δεν έχω κάνει ακόμα εγώ τα 15 είναι πολύ εύκολα να ξεπεραστούν
Εχεις αργήσει .........
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Μανο δεν λεω οτι εχει θεμα μια καλη μετατρωπη . . .
Απλα το εχω δει στραβα στο Ε46 απο 316,318,320 κτλ να γινει Μ3 δεν ξερω
δεν μου κολαει με τιποτα ολα αυτα τα χρονια . . .
Εννωειται οτι το πατωμα,φτερο δεν εχει θεμα . . .
Χρηστο εαν το προβλημα ειναι ψυχολογικο παω πασο.
Στην αρχη ειχα και εγω τα ψυχολογικα μου αλλα τα ξεπερασα οταν ειδα τι πραγματικα κανει το εργαλειο!
Αυτη τη περιοδο που επικρατει οικονομικη υφεση ειναι προτιμοτερο να κυνηγήσεις ευκαιριες.
Παλαιοτερα με τα Ε36 ,Ε46 που ολοι ζουσαμε σας βασιλιαδες -λεμε τωρα- η μετατροπη ηταν συμφερουσα.
Και για να το εξηγησω, το 2005 ειχα παρει προσφορα για καινουργιο 316 Ε46 χωρις εξτρα στα 25000
και τροπετο Μ με φουλ εξοπλισμο αλλα 30.000..δηλαδη καινουργια καροτσα με τροπετο στα 55.000. Τοτε ενα Μ3 φουλ εξτρα ξεπερνουσε τα 95.000.
https://cgi.ebay.co.uk/BMW-335-335i-SPORT-TWIN-TURBO-PETROL-ENGINE-GEARBOX-ECU-/140459284688?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item20b40698d0
https://cgi.ebay.co.uk/BMW-335-335i-SPORT-TWIN-TURBO-PETROL-ENGINE-/140459284691?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item20b40698d3
:shok::shok::shok::shok: ειναι πανφθηνα πως γινεται??