Επιστροφή στο Forum : BMW M3 Coupe Individual Matte Black, 335 BMW Performance
Tο ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!απολαυστε:
https://www.youtube.com/watch?v=iKoI8lXLgiU&feature=player_embedded
Μμμμμμμμμ ωραίο !!! Θέλω να κρεμάσω ένα τέτοιο τεράστιο ///Μ έξω από το μαγαζί :D
ΥΓ: Nόμιζα ότι στα facelift βγάλανε αυτά τα κίτρινα angel και βάλανε λευκά.
Gregory_///M
02-10-10, 11:03
ΥΓ: Nόμιζα ότι στα facelift βγάλανε αυτά τα κίτρινα angel και βάλανε λευκά.
Κι εγώ γι αυτό δεν το παίρνω...δεν μου ερέσουν καθόλου!!!!!!!! :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
πολυ ομορφα ειναι...:original:
μη βρεθει κανενα κουατρο στο δρομο τους ομως γιατι θα κλαψουνε... :crying:
το Μ δεν νομίζω να κλάψει αρκεί να έχει κανα οδηγό της προκοπής. το 335 θέλει δουλειά για να στηθεί οπότε μπορεί και να κλάψει
Νάτος πάλι ο κρυφοαουντογουσταριτζής, για να κάνω quote το ΓΙΑΝΝΗ. Στάθη, παρόμοιες σκέψεις κάνω και εγώ έχοντας εμπνευστεί μικρός από το sport quattro αλλά φοβάμαι ότι κανένα βράδυ θα έρθει στον υπνο μου ο σατανάς Άρης με καμιά φαλτσέτα και ποιός με σώζει..
Sent from my iPhone using Tapatalk
ΔημήτρηςΜ3
02-10-10, 12:57
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωω
θεε μου θελω και γω ματ !!!
το sport quattro
Ευαίσθητο σημείο ^^^^
Πρέπει να ήταν το 82-83 όταν πήγα τη πρώτη μου βόλτα με το κανονικό quattro της εποχής Γιώργο, εκείνο με τα 200ΗΡ, τους αυτοκόλλητους κύκλους της audi στο πλάι, το ηλεκτρονικό καντράν, το κουμπάκι για το διαφορικό κάτω χαμηλά και τη γυναικεία φωνή που σου λεγε να......βάλεις τη ζώνη ασφαλείας. Δ Ι Α Σ Τ Η Μ Ο Π Λ Ο Ι Ο !!!!!! :shok:
Το είχα διαβάσει το αμάξι στους 4Τ και παρέα με τα 944S & 944turbo της εποχής αποτελούσε......τρελό όνειρο για λίγους (όχι για εμάς).
Και όλα αυτά σε ορεινό χωριό της Ελβετίας με το πατέρα μου στο τιμόνι & ανάβαση με κλειστό στροφιλίκι. Το αμάξι δανεικό συνεργάτη του. Έλα που μπάρμπας μου ήξερε και πέντε πραγματάκια από οδήγηση....την εποχή εκείνη έτρεχε σε αγώνες με κάτι ταλαίπωρα nsu. Τα είχα δει όλα εκείνη τη μέρα. Δεν ήθελα να κατέβω με τίποτα. Εικόνες βαθιά χαραγμένες στη μνήμη που θα μείνουν για πάντα εκεί.
Και βέβαια αργότερα που παρουσιάστηκε και το "κοντό", εκεί είναι που έχασα τη μπάλα μια για πάντα. Αυτό μαζί με το Ε30 Μ3 αργότερα, θα μου στοίχειωναν τα όνειρα για πολλά πολλά χρόνια στην εφηβεία.
Τι ωραίες εποχές. Τουλάχιστον τα έχω όλα σε 1:18. Από το τίποτα, κάτι είναι κι αυτό.
ΥΓ: Σόρρυ για το OT.
Αν και λάτρης του alpine white, αυτό το ματ βγάζει πολλή κακία!