Επιστροφή στο Forum : Νουμερα για Ευθυγραμμιση σε Ζ4, και που????
johnchrist
30-09-10, 10:57
Καλησπερα!
Μολις γραφτηκα στο φορουμ!! Εχω εδω και καιρο μιας Ζ4 2.0, με 55,000χλμ! Στις ευθυειες εχω μια ελαχιστη κλιση του τιμονιου προς τα δεξια, απο λακουβες που επεσα μαλλον (:ranting2::ranting2:), και μαλλον χρειαζομαι ευθυγραμμιση.
Ηθελα λοιπον να ρωτησω:
1ον) τις εργοστασιακες τιμες ευθυγραμμισης της Ζ4 2.0 (ωστε να τις παω στον ευθυγραμμισα, έτσι δεν γινεται? ή τις ξερουν αυτοι απο μονοι τους?)
2ον) που να παω για ευθυγραμμιση και ποσο ειναι το κοστος?? Στον Σπανο πχ κανουν καλη
ευθυγραμμιση, ξερουν τα νουμερα, ή καλυτερα να παω σε συνεργειο?
Ευχαριστω πολυ, κ ευχομαι να βοηθησω κ εγω αλλους φιλους αν χρειαστει!!:thanks:
Καλως ηρθες!!!
Δεν χρειαζεται να πας τπτ από τιμες.
Ουτε ειναι απαραιτητο να πας σε εξουσιοδοτημενο. Τις εχουν ολοι
:viannen_01:
καλη διαμονη κ καλα ποσταρισματα!
οπως τα ειπε ο φιλος sharky παραπανω για το θεμα της ευθυγραμμισης!
johnchrist
30-09-10, 11:46
Ευχαριστω sharky κ Βασιλη! Οποτε απλα παω εκει κ μου κανει την ευθυγραμμιση.
Θα πρεπει να την κανει με εμενα μεσα στο αμαξι?
Επισης, ειναι κατι αλλο που πρεπει να κανω πρωτα (πχ ζυγοσταθμιση), ή προτεινετε ευθυγραμμιση; να θυμισω οτι το προβλημα μου ειναι οτι δεν νιωθω το τιμονι τοσο σταθερο κ στις ευθειες φευγει ελαχιστα προς τα δεξια...
Και που προτεινετε για ευθυγραμμιση? Καποιον πολυ καλο? Κοστος??
:thanks::thanks:
σιγουρα ολοι εχουν τις προσωπικες τους εμπειριες...
η δικη μου ειναι στην Λ.Βουλιαγμενης κ ο ανθρωπος ειναι απλα κορυφη!
Θα σου συνιστουσα να κανεις ευθυγραμμιση κ ζυγοσταθμιση κ θα δεις αλλο αυτοκινητο!
το κοστος στο δικο μου περυσι ηταν απο 40 ευρα η καθε εργασια! (λαθος....40 και 30)
θα ψαξω να βρω την δ/νση κ θα την ποσταρω...αν κ εχω ανεβασει κ θρεντακι γι αυτην την δουλεια!
βρηκα το θρεντακι που αφορουσε την τοποθετηση των φρενων μου....
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=146&highlight=%E6%F5%E3%EF%F3%F4%E1%E8%EC%E9%F3%E7
τα ποστα ειναι τα κατωθι....https://www.bmwfans.gr/forum/showpost.php?p=1721&postcount=2
και.....https://www.bmwfans.gr/forum/showpost.php?p=1722&postcount=3
djkostas20
21-10-10, 10:19
Τα νούμερα τα έχουν...Αλλά έχει δοκιμάσει κανείς άλλα που είδε κάτι καλύτερο?
savvas E93
21-10-10, 10:58
Καλημερα,η ηλεκτρονικη ευθυγραμμιση δεν χρειαζεται νουμερα τα χει το μηχανημα το κοστος ειναι συνηθως 25-30 ευρω,για τη σταθεροτητα του τιμονιου δες μηπως φταινε και τα συνεμπλοκ και βεβαια μια ζυγοσταθμιση.
m-power_01
21-10-10, 11:39
Αν έχεις τρεμολα στο τιμόνι μετά από κάποια ταχύτητα κανε πρώτα ζυγοσταθμιση ! Κόστος κανά 20 ευρώ . Ευθυγραμιση προτίμησε κάποιον ευθυγραμισα και όχι σε βουλκανιζατερ ... Συνήθως είναι πιο σχολαστικοι ! Αν έχει δε και μηχάνημα hunter ακόμα καλύτερα ! Εγώ γνωρίζω για περιοχή Αγίων αναργυρων
johnchrist
21-10-10, 14:46
ευχαριστω για τις απαντησεις. Απλα πηγαινει ελαχιστα το τιμονι προς τα δεξια, στις πιο ψηλες ταχυτητες. Δεν εχω παρατηρηση τρεμουλο ή κατι αλλο.
Τι να κανω? Ευθυγραμμιση ή ζυγοσταθμιση?
ευχαριστω για τις απαντησεις. Απλα πηγαινει ελαχιστα το τιμονι προς τα δεξια, στις πιο ψηλες ταχυτητες. Δεν εχω παρατηρηση τρεμουλο ή κατι αλλο.
Τι να κανω? Ευθυγραμμιση ή ζυγοσταθμιση?
Η περιγραφή του προβλήματός σου οδηγεί τη σκέψη σε ευθυγραμμιση. Αν έχεις και τρέμουλο κάνε και ζυγοστάθμιση. Η λογική λέει, πρώτα ζυγοστάθμιση.
:viannen_01:κιόλας.
johnchrist
22-10-10, 17:18
ευθυγραμμιση στον Διονυσοπουλο? ειναι καλος?
ευθυγραμμιση στον Διονυσοπουλο? ειναι καλος?
Στο Γαλάτσι ? Καλός είναι.
Ευθυγραμμιση θα κανεις μιας κ σου τραβαει δεξια.Απλα να μου επιτρεψεις να σου αναφερω πως αν τα λαστιχα σου ειναι φαγωμενα νομιζω πως δεν θα κερδισεις κ πολλα...Αν το τραβηγμα δεξια γινεται σε αποσταση κ οχι αμεσα σιγουρα ειναι απ τα λαστιχα ,αν ειναι αμεσα τοτε ειναι απο καπιοα αλλη αιτια.
Καλησπερα!
Μολις γραφτηκα στο φορουμ!! Εχω εδω και καιρο μιας Ζ4 2.0, με 55,000χλμ! Στις ευθυειες εχω μια ελαχιστη κλιση του τιμονιου προς τα δεξια, απο λακουβες που επεσα μαλλον (:ranting2::ranting2:), και μαλλον χρειαζομαι ευθυγραμμιση.
Ηθελα λοιπον να ρωτησω:
1ον) τις εργοστασιακες τιμες ευθυγραμμισης της Ζ4 2.0 (ωστε να τις παω στον ευθυγραμμισα, έτσι δεν γινεται? ή τις ξερουν αυτοι απο μονοι τους?)
2ον) που να παω για ευθυγραμμιση και ποσο ειναι το κοστος?? Στον Σπανο πχ κανουν καλη
ευθυγραμμιση, ξερουν τα νουμερα, ή καλυτερα να παω σε συνεργειο?
Ευχαριστω πολυ, κ ευχομαι να βοηθησω κ εγω αλλους φιλους αν χρειαστει!!:thanks:
Για το 1ο, το μηχανημα σε οποιον πας θα σου βγαλει τα παρακατω:
https://img227.imageshack.us/img227/8215/z4align.jpg
Καλως ηλθες :viannen_01:
Η διαφορα του sport με του standard εχει να κανει με τις ζαντες κ τα αμορτισερ ή με τον τροπο που θελει να το ρυθμισει καποιος ανεξαρτητα απ τα υπολοιπα..?