Επιστροφή στο Forum : Καινουργιες πινακιδες...
///M Arios
30-09-10, 01:46
ρε παιδια εχω ενα Ε36 4DR 320 κανω μια mini ανακατασκευη και σκευτομουν πως θα ηταν φρονιμο αφου ολο το αυτοκινητο θα ειναι σχεδον καινουργιο να αλαξω και πινακιδες!! ξερει κανεις πως γινεται αυτο και τι εξοδα εχει????:thanks:
GiannisRob
30-09-10, 01:48
ρε ασε τις πινακιδες, και τραβα παρε δυο σωστες ζαντες, που κοντευει να εκραγει το λαστιχο απο το τραβηγμα
:D :D :D
///M Arios
30-09-10, 01:52
ρε ασε τις πινακιδες, και τραβα παρε δυο σωστες ζαντες, που κοντευει να εκραγει το λαστιχο απο το τραβηγμα
:D :D :D
γιατι δεν σ αρεσουν οι 19αρες μου??????:ranting2::ranting2:
Στο υπουργείο συγκοινωνιών που ανήκεις, πας με τις παλιές (με κομμένη στη μέση τη μια από τις δύο) κάνεις αίτηση/υπεύθυνη δήλωση για αλλαγή πινακίδων λόγω φθοράς ή καταστροφής, και με κανα 80αρι αν θυμάμαι καλά (πάνε και 5 χρόνια) σου δίνουν νέες πινακίδες και νέα άδεια κυκλοφορίας.
Προσοχή, για να γίνουν αυτά, η άδεια δεν πρέπει να έχει παρακράτηση κυριότητας.
giannis_compact
30-09-10, 02:24
30 ευρω ειναι παιδια το εκανα περυσι...
Εγώ που έχασα μια φορά στ μηχανή μου το 2006 κ έβγαλα καινούρια 30 ευρώ ήταν πιστεύω το ίδιο ισχύ κ για αυτοκ.Απλά έπρεπε να το δηλώσω κ στην αστυνομία κ να περιμένω 10 μέρες μήπως βρεθεί.
individual
30-09-10, 09:01
30 ευρω ειναι παιδια το εκανα περυσι...
Τοσο ειναι....το ειχα κανει και εγω..
Δεν είναι ανάγκη να τις καταστρέψεις φίλε ή να δηλώσεις απώλεια στην αστυνομία αν είναι παλαιού τύπου οι πινακίδες (Τσάμπα θα ταλαιπωρηθείς;)) και θες τις καινούργιες ευρωπαικές με το GR.
Kανονικά όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να αλλάξουμε με καινούργιες ευρωπαικού τύπου,αλλα ποιός έχει λεφτά για πέταμα...
ρε παιδια εχω ενα Ε36 4DR 320 κανω μια mini ανακατασκευη και σκευτομουν πως θα ηταν φρονιμο αφου ολο το αυτοκινητο θα ειναι σχεδον καινουργιο να αλαξω και πινακιδες!! ξερει κανεις πως γινεται αυτο και τι εξοδα εχει????:thanks:
δήλωσε κλοπη και φερε μου τις πινακιδες. τις θελω
Δεν είναι ανάγκη να τις καταστρέψεις φίλε ή να δηλώσεις απώλεια στην αστυνομία αν είναι παλαιού τύπου οι πινακίδες (Τσάμπα θα ταλαιπωρηθείς;)) και θες τις καινούργιες ευρωπαικές με το GR.
Kανονικά όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να αλλάξουμε με καινούργιες ευρωπαικού τύπου,αλλα ποιός έχει λεφτά για πέταμα...
Δηλ δίνουμε στ υπουργείο τις παλλες λέμε ότι θέλουμε τις ευρωπαϊκές πινακίδες κ μας τις αλλάζουν με 30 ευρώ
Christos 330
30-09-10, 12:43
Kαι κανα 150αρι για στρογγυλο νουμερο αφηνεις πινακιδες αδεια την μια μερα
και την επομενη εισαι ετοιμος χωρις να τρεξεις εσυ . . .
Δηλ δίνουμε στ υπουργείο τις παλλες λέμε ότι θέλουμε τις ευρωπαϊκές πινακίδες κ μας τις αλλάζουν με 30 ευρώ
Aκριβώς...thumb
Καλή φάση
Κ με την ευκαιρία για να μην πηγαίνω δυο φορές στο υπουργειό
Θ'αλλάξω πινακίδες με νούμερο στρογγυλό, το δίπλωμά σε πλαστικό
Γιατί δεν έχω τι να τα κάνω τα ευρώ:th_Laie_67-1:
ghost-rider
02-10-10, 17:07
Τι φουμαρα λες στον κοσμο ρε? Μινι ανακατασκευη το ολικο βαψιμο? Σχεδον καινουριο? Μαριε, μας δουλευεις μου φαινεται.:th_Laie_67-1:
Και θες και πινακιδες τωρα? Γιατι για να φαινεται λες και το χεις εισαγωμενο? Μια χαρα ειναι οι πινακιδες σου απο οσο θυμαμαι. Καντους ενα φρεσκαρισμα και κρατα τες! Τα παλια αυτοκινητα φαινονται καπως με ευρωπαικα νουμερα. Κατι δεν καθεται καλα. Ασε που ειναι γαιδουρι η μπροστινη. Εισαι σοβαρος? Πως και πως κανουμε αλλες φορες για μια πιο μικρη μπροστα και τωρα θα πας να του φορτωσεις ολοκληρο γηπεδο?
m-power_01
02-10-10, 18:10
Τι φουμαρα λες στον κοσμο ρε? Μινι ανακατασκευη το ολικο βαψιμο? Σχεδον καινουριο? Μαριε, μας δουλευεις μου φαινεται.:th_Laie_67-1:
Και θες και πινακιδες τωρα? Γιατι για να φαινεται λες και το χεις εισαγωμενο? Μια χαρα ειναι οι πινακιδες σου απο οσο θυμαμαι. Καντους ενα φρεσκαρισμα και κρατα τες! Τα παλια αυτοκινητα φαινονται καπως με ευρωπαικα νουμερα. Κατι δεν καθεται καλα. Ασε που ειναι γαιδουρι η μπροστινη. Εισαι σοβαρος? Πως και πως κανουμε αλλες φορες για μια πιο μικρη μπροστα και τωρα θα πας να του φορτωσεις ολοκληρο γηπεδο?
Μα κανει ....το ξεκινησε απο βαψιμο μολις του ειπα να ανοιξουμε, επειδη ξανακατεβηκα ειπε να το κανει ολικο βαψιμο, επειδη ξαναμανακατεβηκα ψαχνει Μ κουστουμι... Τωρα που εχω κατεβει με την σουβλα μου κανει ανακατασκευη! ή αλλιως σε απλα ελληνικα την ΚΟΤΑ
giannis_compact
02-10-10, 18:18
Εγώ που έχασα μια φορά στ μηχανή μου το 2006 κ έβγαλα καινούρια 30 ευρώ ήταν πιστεύω το ίδιο ισχύ κ για αυτοκ.Απλά έπρεπε να το δηλώσω κ στην αστυνομία κ να περιμένω 10 μέρες μήπως βρεθεί.
Φιλε την εχασες και σου εδωσαν αλλη με το ιδιο νουμερο ή αλλαξες νουμερο στην πινακιδα?
ghost-rider
02-10-10, 18:19
Μα κανει ....το ξεκινησε απο βαψιμο μολις του ειπα να ανοιξουμε, επειδη ξανακατεβηκα ειπε να το κανει ολικο βαψιμο, επειδη ξαναμανακατεβηκα ψαχνει Μ κουστουμι... Τωρα που εχω κατεβει με την σουβλα μου κανει ανακατασκευη! ή αλλιως σε απλα ελληνικα την ΚΟΤΑ
Φοβαται μην τον γδαρει ο Ιαγουαρος:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Σοβαρα τωρα. Ποτε θα κανω σουβλακι την Jag?
m-power_01
02-10-10, 18:23
Φοβαται μην τον γδαρει ο Ιαγουαρος:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Σοβαρα τωρα. Ποτε θα κανω σουβλακι την Jag?
σε δυο τρεις ωρες που θα βρεξει ...ΣΤΑΣΗ:th_Laie_67-1:
ghost-rider
02-10-10, 18:27
σε δυο τρεις ωρες που θα βρεξει ...ΣΤΑΣΗ:th_Laie_67-1:
Χα! Θα θελες? Αλλα δεν το βλεπω να σου καθεται. Δεν εχει συννεφα... Ετοιμασου να ζουμαρεις στην πινακιδα μου!
GiannisRob
02-10-10, 18:29
Συγγνωμη που θα το καταστρεψουμε παλι το θρεντ του Μαριου (το 'χει η μοιρα του αυτου του παιδιου) αλλα ρε Ηλια, δε νομιζω οτι θα την κανεις σουβλακι την αγριογατα.
Εχθες, πηγαινοντας Μανιφικο σανιδωσες το BMW, και μετα που με πεταξε ο Σπυρος στο πλυντηριο να παρω το Volvo, πατησε και αυτος μια 2α μεχρι τους κοφτες, και αυτη στην ανηφορα. Ε, μου φανηκε οτι τραβαει καλυτερα!
Και μετα, ετσι αγριεμενος που ημουν, πατησα και γω μια 2α στο φρεσκοπλυμμενο S60 και μου φανηκε και αυτο οτι τραβαει το ιδιο, αλλα ψηλα κρεμαει σε σχεση με τα δικα σας, τουρμπο γαρ.
ghost-rider
02-10-10, 18:37
Συγγνωμη που θα το καταστρεψουμε παλι το θρεντ του Μαριου (το 'χει η μοιρα του αυτου του παιδιου) αλλα ρε Ηλια, δε νομιζω οτι θα την κανεις σουβλακι την αγριογατα.
Εχθες, πηγαινοντας Μανιφικο σανιδωσες το BMW, και μετα που με πεταξε ο Σπυρος στο πλυντηριο να παρω το Volvo, πατησε και αυτος μια 2α μεχρι τους κοφτες, και αυτη στην ανηφορα. Ε, μου φανηκε οτι τραβαει καλυτερα!
Και μετα, ετσι αγριεμενος που ημουν, πατησα και γω μια 2α στο φρεσκοπλυμμενο S60 και μου φανηκε και αυτο οτι τραβαει το ιδιο, αλλα ψηλα κρεμαει σε σχεση με τα δικα σας, τουρμπο γαρ.
Ηρεμο γραμμικο τραβηγμα χωρις ξεσπασματα λεγεται αχρειε... Οχι δεν εχει ψευτοκολλημα για λιγο και μετα τζιφος.. Τες πα! Στο θεμα μας! Εχω αγορασει σουβλα. Ετοιμαστειτε! Ελα και εσυ που νομιζεις οτι τραβας το ιδιο! Σουβλακι με ενα κομματι κρεας δε λεει.:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
///M Arios
02-10-10, 18:59
bravo ρε μ@λ@κες!!!! μου το μαμισατε και αυτο το thrent!!!!!!!!!!!:ranting2::ranting2::thanks:
ghost-rider
02-10-10, 19:05
bravo ρε μ@λ@κες!!!! μου το μαμισατε και αυτο το thrent!!!!!!!!!!!:ranting2::ranting2::thanks:
Καλα μην κανεις ετσι... Τοσα πραματα σου παν τα παιδια, δεν εβγαλες ακρη? Και εξαλλου οπως σου ειπα πιο πριν δε θα αλλαξεις πινακιδες. Ασκω veto. Τελοςςςςςςςςςςςςς
ΥΓ. Λες να μην το χω το τζαγκ? Λες να χει δικιο ο Ρομπ?
///M Arios
02-10-10, 19:09
Καλα μην κανεις ετσι... Τοσα πραματα σου παν τα παιδια, δεν εβγαλες ακρη? Και εξαλλου οπως σου ειπα πιο πριν δε θα αλλαξεις πινακιδες. Ασκω veto. Τελοςςςςςςςςςςςςς
ΥΓ. Λες να μην το χω το τζαγκ? Λες να χει δικιο ο Ρομπ?
εισαι για ενα καφεδακι και αναλυση τις κοντρας????
ΥΓ. αν πατε απο αταση τον ηπιες μπουζι....:th_Laie_67-1:
ghost-rider
02-10-10, 19:19
εισαι για ενα καφεδακι και αναλυση τις κοντρας????
ΥΓ. αν πατε απο αταση τον ηπιες μπουζι....:th_Laie_67-1:
Κοιτα, σοβαρα τωρα. Αν δεν εχω γκριπ, απο σταση θα μου αλλαξει τα φωτα. Αν εχει καλη ασφαλτο δεν το φοβαμαι καθολου. Αντιθετως φοβαμαι πολυ περισσοτερο ενα ρεπριζατο ανοιγμα απο τις 2500 με την ιδια σχεση. Στις χαμηλομεσαιες θα εχει διχως αλλο πλεονεκτημα. Ειναι πιο πολλα κυβικα και το μοτερ του ειναι εγγλεζακι, ετσι? Και δεν το λεω αρνητικα αυτο. Μεχρι να φουσκωσω τη σχεση με την οποια θα ξεκινησουμε, θα μου κανει διαφορα. Ψηλα ομως ξερω να στριγγλιζω καλα... Αρα, καλο γκριπ, σταση και σκισιμο. Θα τις κρατησω ολες μεχρι τις 7000. Ολα θα κριθουν οταν κουμπωσουν οι τριτες.:warriorsmiley::warriorsmiley::warrio rsmiley::warriorsmiley::warriorsmiley:
///M Arios
02-10-10, 19:24
Κοιτα, σοβαρα τωρα. Αν δεν εχω γκριπ, απο σταση θα μου αλλαξει τα φωτα. Αν εχει καλη ασφαλτο δεν το φοβαμαι καθολου. Αντιθετως φοβαμαι πολυ περισσοτερο ενα ρεπριζατο ανοιγμα απο τις 2500 με την ιδια σχεση. Στις χαμηλομεσαιες θα εχει διχως αλλο πλεονεκτημα. Ειναι πιο πολλα κυβικα και το μοτερ του ειναι εγγλεζακι, ετσι? Και δεν το λεω αρνητικα αυτο. Μεχρι να φουσκωσω τη σχεση με την οποια θα ξεκινησουμε, θα μου κανει διαφορα. Ψηλα ομως ξερω να στριγγλιζω καλα... Αρα, καλο γκριπ, σταση και σκισιμο. Θα τις κρατησω ολες μεχρι τις 7000. Ολα θα κριθουν οταν κουμπωσουν οι τριτες.:warriorsmiley::warriorsmiley::warrio rsmiley::warriorsmiley::warriorsmiley:
αμαν αυτη η τριτη σου ρε παιδακι μου κοβει ποπουδακια....:th_Laie_67-1:
///M Arios
02-10-10, 19:27
Και μετα, ετσι αγριεμενος που ημουν, πατησα και γω μια 2α
κοιτα μιν σκισεις κανα καλτσον!!!!:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
ghost-rider
02-10-10, 19:39
-Υπαρχει καποιο βαθυτερο νοημα εδω?
-Ρομπ νομιζω οτι τωρα κατι σου πε. Δεν πρεπει να το αφησεις να περασει ετσι.
m-power_01
02-10-10, 19:40
Άμα βάλω τριτη θα τα πούμε την Τετάρτη !
ghost-rider
02-10-10, 19:50
Άμα βάλω τριτη θα τα πούμε την Τετάρτη !
Tο οτι κανει μια μερα να τη φορτωσει το φανταζομαι, δεν ειναι ανγκη να το κανουμε θεμα:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
m-power_01
02-10-10, 19:53
Εγώ λέω να πάω κατευθείαν με τον Χρηστακη , μην χαλαμε τζάμπα βενζίνες
ghost-rider
02-10-10, 20:07
Εγώ λέω να πάω κατευθείαν με τον Χρηστακη , μην χαλαμε τζάμπα βενζίνες
Εισαι ομως αισιοδοξος! Θα τα βαλεις και με το κτηνος? Μ αρεσει αυτο. Να δω που θα βρεις τωρα ζεστη.:hystericalbs1::hystericalbs1::hysteric albs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Εχε υποψιν σου οτι αν τον περασεις μπορει και να σε δειρει:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
GiannisRob
02-10-10, 23:24
Ρε, τι γινεται εδω? Ακομα το συζηταμε?
Το σουβλακι θα εχει πανω αγγλιδα αγελαδα, βαυαρικο βοδινο και σουηδο ταρανδο. Ολους μας εχει ο χρηστακης! :D :D
Καλα ρε, δεν θα κανεις την ανακατασκευη σου? Νυχτα θα 'ρθω και θα στο κανω πουtaνα :D
Ανιδεε, που μου λες οτι τοσα χρονια πουλαγες Volvo, και ουτε τι ρεζερβα εχουνε δεν ξερεις. 125/80 17 και μου χρωστας καφε! (Για να μην ξεχνιωμαστε)
Και επειδη το παραξηλωσαμε λιγο το θεματακι, παιδια μην κουραζεστε. Σας εχω και τους δυο. Και σχετικα καινουριο λαστιχακι εχω, και το βαρος του κινητηρα πανω απο τους κινητηριους τροχους εχω, και τουρμπο εχω. :D
καθηστε καλα τεραστιοι κοιταξτε μην κατεβω εγω και σας κανω κοντοσουβλι ολους μαζι
(τωρα που δεν εχει βαλει και ο αλλος το intercooler)
ghost-rider
02-10-10, 23:34
Ρε, τι γινεται εδω? Ακομα το συζηταμε?
Το σουβλακι θα εχει πανω αγγλιδα αγελαδα, βαυαρικο βοδινο και σουηδο ταρανδο. Ολους μας εχει ο χρηστακης! :D :D
Καλα ρε, δεν θα κανεις την ανακατασκευη σου? Νυχτα θα 'ρθω και θα στο κανω πουtaνα :D
Ανιδεε, που μου λες οτι τοσα χρονια πουλαγες Volvo, και ουτε τι ρεζερβα εχουνε δεν ξερεις. 125/80 17 και μου χρωστας καφε! (Για να μην ξεχνιωμαστε)
Και επειδη το παραξηλωσαμε λιγο το θεματακι, παιδια μην κουραζεστε. Σας εχω και τους δυο. Και σχετικα καινουριο λαστιχακι εχω, και το βαρος του κινητηρα πανω απο τους κινητηριους τροχους εχω, και τουρμπο εχω. :D
Ναι ρε φιλε αλλα δεν εχεις σημα την ελικα μπροστα να σου δινει ωθηση και να σε κανει αεροθουμενο. Κοινως, το τριτο το μακρυτερο θα παρεις:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
ghost-rider
02-10-10, 23:36
καθηστε καλα τεραστιοι κοιταξτε μην κατεβω εγω και σας κανω κοντοσουβλι ολους μαζι
(τωρα που δεν εχει βαλει και ο αλλος το intercooler)
Με τι ρε μορτη? Με το πετρελαιο? Να σου πω, σου βγηκε καλο, γιατι δεν το χω δει να κυκλοφορει πολυ...
Ρε παιδια παντως περα απο την πλακα τον λυπαμαι το μαριο θα του εχουμε αφησει ψυχολογικο στο να ποσταρει thread. sorryyyy μαριε:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Με τι ρε μορτη? Με το πετρελαιο? Να σου πω, σου βγηκε καλο, γιατι δεν το χω δει να κυκλοφορει πολυ...
Ακου φιρφιρικο κοιτα να περασεις τα 230 και μετα μιλα μου γιατι οπως λεει και ο ΓΙΩΡΓΑΡΑΣ οι κοντρες γινονται μετα τα 200
ghost-rider
02-10-10, 23:54
Θα κανω τα κουμαντα μου εγω φιλαρακι. Μην μου αγχωνεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GiannisRob
02-10-10, 23:58
Κανονισου σουβλατζη! :D
Μεταξυ σοβαρου και αστειου, το πιστευω οτι το S60 μπορει να σταθει διπλα στο 320 και τη Jag του Σπυρου. Η διαφορα στην ιπποδυναμη δεν ειναι ιδιατερα μεγαλη, ομως εχει αρκετη ροπη, και μαλιστα απο χαμηλα.
Βεβαια, οπως αποδειχθηκε, το τουρμπο δουλευει στα 0,2 bar και οχι στα 0,9 οπως στου χρηστου, αλλα και παλι. Πιστευω οτι μεχρι τα 140 με 150 μπορει να σταθει καλα!
ghost-rider
03-10-10, 00:05
Κανονισου σουβλατζη! :D
Μεταξυ σοβαρου και αστειου, το πιστευω οτι το S60 μπορει να σταθει διπλα στο 320 και τη Jag του Σπυρου. Η διαφορα στην ιπποδυναμη δεν ειναι ιδιατερα μεγαλη, ομως εχει αρκετη ροπη, και μαλιστα απο χαμηλα.
Βεβαια, οπως αποδειχθηκε, το τουρμπο δουλευει στα 0,2 bar και οχι στα 0,9 οπως στου χρηστου, αλλα και παλι. Πιστευω οτι μεχρι τα 140 με 150 μπορει να σταθει καλα!
Εχεις μεινει πισω. Ο Χρηστακης δουλευει 1.2 με 1.4 over.
210 στους 30 βαθμους και τσιμπημενα 30 κιλα... Φουλερνει η Κ04!
Το πιστευω παντως οτι θα παει καλα το Volvo.
Φιλε την εχασες και σου εδωσαν αλλη με το ιδιο νουμερο ή αλλαξες νουμερο στην πινακιδα?
Πινακίδα με άλλα νούμερά κ καινούρια άδειά κυκλοφορίας
ghost-rider
03-10-10, 11:58
Μιας και τελος παντων ειναι θεμα πινακιδων αυτο...
Μπορει κανεις να αντικαταστησει τις παλιες του πινακιδες με καινουριες(ευρωπαικες), επιστρεφοντας τις παλιες και δινοντας ενα παραβολο οπως πιο πανω αναφαρθηκε. Αλλιως, αν για καποιο λογο θελει τις παλιες του πινακιδες, δηλωνει κλοπη αυτων, για μην του ζητηθουν πισω, και ακολουθειται η ιδια ακριβως διαδικασια απο εκει και μετα. Οι παλιες πινακιδες μονο για στολισμο rock bar μπορουν να χρησιμοποιηθουν. Και ουτε προκειται ποτε, απο τη στιγμη που θα βγουν καινουριες, με οποιοδηποτε τροπο, να ξανααποκτησουν ισχύ. Δεν βλεπω λογο να κρατηθουν. Αν παρολα αυτα τις θες σωνει και ντε, κλοπη. Πινακιδες καινουριες ενας οδηγος οφειλει να ζητησει οταν οι ηδη υπαρχουσες ειναι δυσαναγνωστες ειτε απο το περασμα των χρονων, ειτε απο τραυματισμο, η φυσικα αν για καποιο λογο του τις βουτηξαν...
Για να διεκπεραιωθεί ο ολος τζερτζελος απ οσο θυμαμαι το μονο που χρειαζεται ειναι να πατε σε ενα ΚΕΠ και να εχετε πανω σας αδεια κυκλοφοριας, τις παλιες πινακιδες και 30 ευρω.